Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Mayıs 2007, 21:13
Reklamlar
-
17 Mayıs 2007, 21:14
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
17 Mayıs 2007, 21:16
bu sitedeki en eski superlight cı olarak; motorda çok önemli bir sorun yaşamadım benim şuanki km 30.000 geçti peki söyleyin bu makina kalitesiz olsa 30.000 geçer miydi veya bana geçen başka çinli söyleyin karşılaştıralım o zaman argat gibi arkadaşlar anlar hangisi daha iyi diye Herkese selam izmirden
-
17 Mayıs 2007, 21:17
bak argat dostum bu ıs brıaz sans ısı brıazda motora bakma ve bırazda surus teknıgıdır. sen sanırım bıdunya sorun yasamıstın ama gel görkı ben yasamadım yanı ne yapabılrtım yasamadım??? cokta memnunum.
SIZLERE YASADIGIM SORUNLARI SÖLICEM
1 SINYALLERIN BOZULDU GARANTIDEN DEGISTI
2 ALARM BOZULDU GARANTIDEN DEGISTI
3 BENZIN DEPOM AKITMAYA BASLADI ONUDA GARANTIDEN DEGISTIRDIM
4 EH O KADARDA OLSUN YANI BEN RAZIYIM KI BUNLAR HEPSI GECEN SENE OLDU DAHADA BASKA ÖLE BI SORUNUM OLMADI.KENDI KULLANMAMDAN DOLAYI (SÜRATLİ) EGSOZUM CTLADI FLN BENDE KAYNAK YAPTIRDIM YANI BU KADAR.
MOTORUM SUAN 20500 KMDE AMAAA GEL GÖRKİ SIFIR GÖRUNUMUNDE VE AYARINDA DOSTUM
northern adlı üyeden alıntı
bu sitedeki en eski superlight cı olarak; motorda çok önemli bir sorun yaşamadım benim şuanki km 30.000 geçti peki söyleyin bu makina kalitesiz olsa 30.000 geçer miydi veya bana geçen başka çinli söyleyin karşılaştıralım o zaman argat gibi arkadaşlar anlar hangisi daha iyi diye Herkese selam izmirden
dostum masalah yaa 30 bın kusur kmde helal olsun beee
ıstbuldanda selam olsun..
motorun resmını koyarsan sevınırım northern bı bakalım yaa 30 bın kusurdekı sl ye
-
17 Mayıs 2007, 21:21
-
17 Mayıs 2007, 21:27
abii makinam yok ama çektireceğim sırf argata inat olsun diyee
-
17 Mayıs 2007, 21:35
balayyusuf hocam fındıklıda gördüm senin sl.i. ben nerdeyse hafta içi hergün oradan geçiyorum yarın muhtemelen yine geçerim o dediğin okul yolun kenarındaki tarihi taş bina galiba.bizim sl ekibi toplanmayı başarırsa tanışırız,saygılar
-
17 Mayıs 2007, 21:39
Gece dostum keeway ile ilgili bütün sayfalara imzanı atıyorsun,walla helal olsun.
-
17 Mayıs 2007, 21:40
atarım abii hakkını verıyor cunku makına
-
17 Mayıs 2007, 21:51
gece sende bu makina olsa noktayı koyardın bu aleme dostum.
-
17 Mayıs 2007, 21:56
ah ah cok yasa vala. ama benım hayalım ya hayabusa yada gsx 1000 r sıyah
hayabusa alırsam sıyah mata boyıcam
hayaller guzeldır....
-
17 Mayıs 2007, 21:59
yol bilgisayarı bile koymuş adamlar acaba bizim motora taksak olmazmı?
Bu motor scooter olarak geçiyor,koltuk ve oturuş çok rahat race gibi değil.
-
17 Mayıs 2007, 22:16
açıkçası bu güne dek tek yaşadığım sorun zincir gevşiyor ve kadroya değiyor onuda artık bir anahtarla geriyorum haftada bir başkada hiç bir problem yok...
ha tabikii çok sorun var 160 yapamıyorum
2 kişi 200km yol problem oluyor
vibrasyon var artçı için
ama 2.000ytl lik bir crusier da herhalde olcak bukadar değilmi?
-
17 Mayıs 2007, 22:32
Eawking57 saygı duydum..
emr550m geçmiş olsun
swort sakarya da görüşürüz allahın izniyle, motoGP ve modaGP resimlerini unutmadım aklımda. modadakinde arkadan ajan gibi çıkmışsın
Argat sana gereken cevabı _gece güzel vermiş, Northern in de km si bi şeyler ifade ediyordur sanırım.
ufak bi sey ekliyeyim;
Parasını zar zor denkleştirip motorsiklet alan çok kişiye hakaret etmiş oluyorsun. Aynı paraya kaliteli 10 yıllık motor da alabilirsin. Örneğin eski bir virago 250 nin 100 km de 6 lt ye kadar bile benzin yiyebildiğini hatırlatayım. Keyfini kaçırır dostum. Harleyciye göre de senin motorun çöplük. Yapma ayıp. Mantık bu mu?
***Bu gün eşimle birlikte giderken, sinyalsiz, aniden park etmek isteyen bir vatandasın arabası sayesinde yere yuvarlandık. Üstümüze kırdı sonra çıkıp pardon görmedim dedi. Yapabileceğim bir sey yoktu. Allahtan da bir şey yok. Tam Sakarya öncesi artçı sol ayaklık da kırıldı. Bu döküm üçgen bölümü komple değiştirmek gerekiyor. Aynı problemi yaşayan ve yaşayacak olan arkadaşlara hatırlatayım; siyah olan plastik genelde sağlam olarak kırılan parça üzerinde kaldığı için, ısmarlayıp kargolattırdığınız parçaya o siyah plastik kısmı eklettirmeyin. O da ayrı para çünkü. Eskisini oraya takarsınız. 3 dolar cebinizde kalır.
bu sağ taraf gerçi
-
17 Mayıs 2007, 22:46
tanzimo geçmiş olsun zaten şu sinyal vermeyenlerin bir tarafına sinyali monte etmek geliyor içimden.neyse size birşey olmamış önemli olan cana gelmesin
-
18 Mayıs 2007, 00:03
Tek Değilsiniz
Eawking57 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar ben forumu uzun zamandan beri takip ediyorum.Kısmet bugün üye olmakmış.Yaşım 50 emekli oldum ve sl 150 aldım dünya varmış iyiki almışım.Herkese selam ve saygılar.
Aramıza hoşgeldin Eawking57, bende herhalde Boğaçhan-58 demeliyim, çünkü 1958 doğumluyum, eylül ayında da 49 yaşını ikmal edip 50'ye adım atacağım. Bir fiil şu an 27 yıllık kamu hizmetim var, günüm çoktan geçti amma... duygusal durumlar nedeniyle uzatmaları oynamaya devam ediyorum.
-Motosiklet bir sevda olsa gerek, ne kopabiliyorsunuz ne de unutabiliyorsunuz. O rüzgarı, özgürlüğün tadını alan imkansız bırakamaz.
30 yıl önceki gençlik merak ve hobimi öyle veya böyle gerçekleştirdim, Şimdi nasıl gidiyor derseniz; Hayatımdan gayet memnunum. Ne de olsa varlığımın ispatına dair, beni ben yapan bir konuda gerekli adımı atabildim.
İnşallah burada da bilgi ve görgümüzü paylaşırız.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
18 Mayıs 2007, 00:13
yine satır aralarını kaçırmışsınız yazımı ıyıce okuyup yorumlarınızı ona göre yaparsanız yenı alacak arkadaşlara daha çok yardımcı olursunuz
neyse ben şimdi yeni motor alacağım gece ilede konuştuk baya ama bir turlu karar veremıyorum ne alayım bilemıyorum
250 cc ustu istemıyorum bana uymaz
yamaha ybr125
honda cbf150
kanuni motocar 200
kanuni tiger veya 200 luk kros arasında kararsızım alternatifler varsa beklıyorum
kısaca kullanım amacımı yazarsam neden bu modeller uzerinde durduğumu anlamış olabılırsınız
1.motoru şehir içi ve dışı artçımla beraber gezmek için istiyorum
2.iki kişilik seyahat malzemelerini ve gerekirse kamp malzemelerini taşısın ıstıryorum
3.dere tepe asfalt her yolda güvenle ve bozulmadan gitsin istiyorum
4.hız onemlı değil 100-110 kafi ama güç olmalı ki iki kişi ile diğer ekiplerden kopmadan heryerde gidebilsin
buyrun işin içinden çıkın yaz başladı gezecek motorumuz hala yok
-
18 Mayıs 2007, 00:49
aRGat Aydınlat Bizi
ArgaT adlı üyeden alıntı
hala bu motora binen varmı yaaa
yazık walla verdiğiniz paralra
ben o kadarda tecrube ve bilgilerimi foruma aktardım ama görünen o ki sallayan olmamış
( dikkat! argat geldi )
MOTOMAX veya Keeway Firmasıyla bir ilgim yok, olamazda çünkü bir kamu görevlisiyim. Yazdıklarınıza ilişkin bir iki sorum olacak;
* Siz de paranızı verdiğinize ve kullanmaya devam ettiğinize göre aynı saftayız öylemi?
* Tecrübe ve bilgilerinizi yazdığınız tarih...! Nasıl bir tecrübe?
* 8-9 aydır neden beklediniz iki kelam yazmadınız,
* Bir olumsuzluğun olduğuna inanıyordunuz, yasal anlamda ne yaptınız? veya basın-yayın ortamında bu konu hakkında kamu oyunu bilgilendirmek için bir girişiminiz varmı?
* Tecrübenizi dayandırdığınız teknik donanımınız nedir?
*
görünen o ki sallayan olmamış
yaşımız ve tecrübemiz; verdiğimiz kararların da arkasında durmamız gerektiğinin bilincinde olmamızı öğretti bize. Allaha şükür aklımız başında, seçimlerimizi bilinçli ve aklımız başında yaptık, neyi, niye sallayacağız!
* Şu an da ben de dahil olmak üzere, pek çok kullanıcı, burda bir şeyleri paylaşıyor, bir şekilde mutlu oluyor, çünkü iyi veya kötü bir ortak payda da buluşuyoruz. Zor bela motor sahibi olmuşuz, olmuşlar. Bir bakıma, kendimizi bile bile kandırıyor da olabiliriz. işimize öyle geliyor. ''KAHVE BAHANE, SOHBET ŞAHANE''
Gelelim size; yazdıklarınızla ne yapmak, anlatmak istiyorsunuz? Aydınlatırsanız, cehaletimizi gidermemize de katkıda bulunmuş olursunuz.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
18 Mayıs 2007, 01:00
boğaçhan avatarım ustundeki ismime tıkla menü açılacak
açılan menüden argat - daha fazla mesajını bul u tıkla
orada bu konuda yazdığım yazıların hepsini oku
sonra buraya gelip topiğini ona göre düzenle
-
18 Mayıs 2007, 01:21
tanzimo geçmiş olsun kardeş,
viceroy kardeş sağol ellerin dert görmesin neşe kattın,
ooooooooo argat nerelerdesin ya valla özledik be, "kıllanan adam" durumunu gene koruyosun valla iyiki varsın sen olmasan bu keeway'i kimse kötülemiyo arasıra farklı kelam edenlerde yazsın iyi olur.
yanlız diyaloglarınızı kırıcı hale getirmeyin buna gerek yok kimsekimsenin ne olduğunu yakından tanımadan bilemez,
kimseyede hitap etmeden yazdım dostlar kendimize gelelim amaç bu topic de hayatın güzel yanlarını paylaşmak.
Aslında Argat gibi insanlarda lazım topic e aksi şeyleride söyleyecek. bağaçhan dostum dediklerinin hepsine katılıyorum çok haklısın ama diyalogları kırmadan yapalım
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)
Bu Konudaki Etiketler