hava filitresini taktınmı onun birde karburator ayarları olması lazım okonuyu nasıl hallettin bende taktırıcam ama burada bi dukkanda vardı bitmiş ayarları felan 30 lirayı buluyodu ..
hava filitresini taktınmı onun birde karburator ayarları olması lazım okonuyu nasıl hallettin bende taktırıcam ama burada bi dukkanda vardı bitmiş ayarları felan 30 lirayı buluyodu ..
Benim motor salı ve cuma günleri fındıklı civarında kaldırımda durur oradaki Getronagan lisesinde çalışıyorum diğer günler kocamustafapaşadayım senin gördüğün yermi bilmiyorum depoda sadeece superlight yazısı duruyor plakam 34 AFG 75 bende tanışmak isterim.
Birde bir türlü biz Sl'ciler olarak biraraya gelemedik havalar ısınıyor önümüzdeki günlerde bir pazar mutlaka bir buluşma ayarlamalıyız böyle olmuyor tanışalım artık.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
Hava filtresinin ne işe yaradığı hakkında senin kadar olmasa da az çok fikrim var elbette ben bu ürün için sormuştum, sen daha iyisini biliyorsundur ya motorun içine giren hava arttıkça motorun içine giren pisliklerde artar bu pisliklerde pistonların daha fazla çizilmesine imkan sağlar, sonuçta bizim motorumuz 150 cc'lik bi motor performansı artsa nereye kadar artacak, biraz performans sağlayacağız diye motoru biryerlerde bırakmak istemem.
Hava filtreleri aracın çekişi artsın, gazı açıncada sesi çıksın diyemi kullanılıyor acaba ben onları motorun içine giren havayı temizlemek için kullanılıyor zannediyordum , ben sana bu ürünün şu rahat hava aldırma konusunda ne kadar rahat olduğunu sormak istemiştim zararlı olacak kadar çokmu yoksa makul bir rahatlıkmı? neyse ben anlatamamışım herhalde, ben biraz daha motordan anlamaya başlayınca yazını tekrar okuyayım belki o zaman bişeyler anlarım, yinede sağol
34 EID 02
arkadaşlar yapıcı olalım lütfen hepimiz aynı eşekle yolculuk yapıyoruz maksimmum fayda peşindeyiz. aynı hava filitresinn küçüğünden taktırdım ben lakin eksoz orjinal halindeydi ve motora yeterli havayı veremedi çıkarmak zorunda kaldık. şimdi eksozda delikler var bi faydassı olurmu bilmiyorum ama açtırdım işte. hava filitresi olayı benimde ilgimi çekiyo motordan anlamadığım için ustaların sözüne imanla ellemedim şimdiye kadar aynı sitede gördüm bu filitreleri ama direk karburatore takınca yarısı dışarıda kalıyo yan kapağı kesmek gerekiyo ve filitre ücreti kadar işçilik isteniyo bu durumda beklemek daha mantıklı geldi arkadaşımız cesaret etmi bize izlenimlerini anlatırsa karburator hava ayarı felan konularında yardımcı olursa bizde takar faydalarından yararlanırız ve arkadaşa minnettar olur varsa gunahımız öderiz..
Selam arkadaşlar... Dün üzücü bi olay yaşadım arkadaşlar. 2 motor konser alanına gidiyorduk. Yolda eşek ölüsü sığacak kadar bir çukur vardı, ikimizde girdik. Benim motora hiç bişe olmadı (!) ancak arkadaşta cbr125 vardı cank yamulup laastiğin havası söndü. Benim motordada bişe yok sanmışım ayaklığı tutan nikelaj parça (Şu üçgenimsi olan) sanırım o an çatlamış... 2-3 saat sonra motorda arkaya oturdum. Ayağımı ayaklığa koymamla parçanın düşmesi bir oldu. O üçgenimsi parça ulu orta 2 ye yarıldı. Hayretler içinde kaldım. Aleminyum sanırım demir felan deil. Çok dandik bişeymiş. Acaba garantiye girermi diye düşünüyorum. Kasise girince orasının kırılmış olması bana saçma geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz.
emr550m öncelikle geçmiş olsun kardeşim benimde geçengün kendiliğinden kırıldı aynı parça ben birkaç servise sordum garantiye girmiyormuş siparişini verdim bugün gelecek 28 ytl ayrıca kaynak falanda tutmuyormuş pik madenindenmiş
bonzai teşekkürler dostum,
swort sakarya işi ne abi anlamadım ??
emr550m kardeşim o parça garantiye girmez kullanıcı hataları garantiye girmiyor.
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
obkavi haftasonu sakaryada motosiklet şenliği var gitmeyi düşünüyorum çadır felan bi sifth edek yani dimi ama...
bu arada emr550m geçmiş olsun...
emre500m gecmıs oldun kardeş ben hangı parca anlamadım sanırım sabah kafası
bonzai saol dostum
BEYLER BEN BU PAZAR DEGIL ÖTEKI PAZAR BOŞUM HADI VARMISINIZ BULUŞALIM GEZELIM ŞÖÖLE HAFIFTEN BI UZUN YOL YAPALIM HAYDIYIN MILLET YAZ GELDI ALLAAAAHHH
ah gece ah ben bu ve öbur pazar yoğunum ondan sonraki pazar da merterde biliyon motosikletçilet toplanacak bence ortak bi etkinliğe katılalım yada bir akşam toplantısı yapalım haftaiçi veya makul bir hafta sonu olmazmı arkadaşlar bu başlık sanırım artık gunluk gazete niyetine kullanılıyo yada artıkın bi kaç kişinin dışında kimsenin ilgisini çekmiyo girip okumuyo bilemiyorum anlaşılan bayat mevzular uzerine kafa patlatıyoruz sanırım böyle giderse yakında başlık ait olduğu tarih sahnesine veri tabanındaki tozlu rafına yerleşecek :((
arkadaşlar sissy barı nerde yaptırabilirim istanbulda nereye gideyim ve fiyatı nedir varsa telefon nosu yapan arkadaşın şimdiden teşekkürler
5359271141 hakan. ara dostum sana yardımcı olur ok
swort sen bıtmısın okey dönuyorsun abı yalan olmusun sen yalan
erenos dostum topic de jameika34 arkadaşımız var ondan bilgi alabilirsin ben ondan aldım harika bişey
erenos dostum topic de jameika34 arkadaşımız var ondan bilgi alabilirsin ben ondan aldım harika bişey
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
yav arkadaşlar ben egzosun susturucusunu çıkarttırmak istiyorum yoksa delikmi açtırsam sizce hangisi sağlıklıdır acep v
obkavi bende zaten hakan abının telını verdım:
gamlı baykus kardeş susturucuyu cıkartmak gıbı secenegın olucagını sanmıyorum anca acarsın matkap yada kaynak ıle. yada ben öle bısey duymadım susturrucuyu cıkarmak gıbı.
ama şöle bısey var egsozun ıcını boşaltırabılırsın buda yanlız en assaga 100 ytl tutar ve nıkelajın bazı kısımları yanar.
peki motorumun sesinin gür çıkması için başka bir yöntemmi varda ben bilmiyorum
çünkü trafikte bazen görüyorum bizim sl ler harley gibi kükrüyor
Aynen benim parçada kendinden kırılır gibi oldu. Çok moktan bir parçaymış. Sizde dikkat edin arkadaşlar o parçaya. Çok dandik yüklenmeyin fazla. Bu arada bişeyden daha bahsedeyim egzos için faydalı. Geçenlerde migrostan krom cilası diye bişe aldıydım; macun gibi bişey. Egsoza uyguladım tüm kir pas her şeyi çıkardı. Leke gibi kalan matlıklar vardı hepsini söktü boyayıda zedelemedi. Küçük bi bölgede paslanma vardı onu dahi çıkardı. Tüpün fiyatı 6.5 ytl. egsozu lekelenmiş dostlara tavsiye ederim. bu arada gamlı dostum o parçayı temin süren nedir? Burdaki bayiye sölesem 3 haftada anca getirir. BEnim için sipariş verebilirmisin ücretini sana ödesem, yada bana bu konuda yardımcı olabilcek biri varmı? Hızlı çalışan bir bayi biliyormusunuz?
ses olayı sanırsam modellerle biraz alakalı. Benimkisi 200 model, çok güzel sesi var canavar gibi kükrüyo gazı verince :D
emr550m ben siparişi verdikten 4 gün sonra elime ulaştı yanai bugün ulaşacak inşallah iş çıkışında gidecem almaya istersen sanada sipariş verebilirim ama sana nasıl ulaştıracam
gamlı baykuş ses ıstıyorsan ya maktap ıle acıcaksın yada kaynak ıle. anadolu yakasında oturuyorsan belkı benım sesı duymusundur:
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)