Yok gece o ben değildim ama bir arkadaşın satılık motoru o.Bursaya bir dahaki gelişinde haberimiz olsun belki görüşürüz.
Yok gece o ben değildim ama bir arkadaşın satılık motoru o.Bursaya bir dahaki gelişinde haberimiz olsun belki görüşürüz.
tamam saol meoden ......
balayyusuf cobalt akşam görusuyormuyuz pasaya gelıcem
Zatoichi sen boşver deviri falan,beraber 125 yaptık mı yaptık Devrinin kaç gösterdiği önemli diil,muhtemelen o da bozuk
Selamlar..
Bir süredir forumlarda ciddi zaman harcıyorum. En sonunda bugün bu siteye üye oldum. Çıkan sorunları okudum, diğer markalarla karşılaştırdım, vs..
Fakat tecrübelerinizden yararlanmak adına, iki motor arasında seçim yapmanızı isteyeceğim:
1) Mondial 250MCT
2) Regal Raptor
Satış sonrası servis-yedek parça ve çıkan sorunları da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..
Merhaba Dostlar,
Bu motorların kronik problemleri nelerdir, biriniz madde madde yazabilir misiniz ?
Bir de 2. el alırken bu motoru özellikle dikkat etmemiz bu motora has durumlar var mıdır ? Tecrübelerinizden edindiğiniz bilgileri bekliyorum.
Teşekkürler
walla hep okuduklarımın yalancısıyım... mondial artık iyice moka sarmış galiba. Teknik servis olsun bakım olsun sürünüyorlarmış genelde insanlar. Ben olsam regal raptırr alırdım. (gerçi ben olsam honda shadow alırdım ....)
benim motordada biraz öyle. abartı olmamakla birlkikte titreşim mevcut. Dişli değişimi yapanlar azaldığını söylüyor. Bende değiştirip bi denicem sanada öneririm.
bişe yok kardeşim al sen korkma ;)
len emre500m o ne bıcım cvp öle bısey yok ardeım al sen korkma dıye zuahahahha alemsın neyse.
dumanbey bence soruyu yanlıs yere sordum dostum ama genede söylıgım sakın mct fln alayım deme cok yalan bı motor.regal al derım gayet guzel motor gorunumu ıle fln.mondıallen ne ısın var yaa amaan.
zatoıchı hıc sanmıyorum benımde öle taş catlasa 1 ay gıdıyo ampül.tıtresımden oluyor patlıyor fln benım tahmınım bu baska bısey olamaz yanı dıye dusunuyorum.ben hızlı gıdıyorum dolayısıyla yuksek devırlerde tıtresım oluyo ama öle abartı sekılde asla degıl fakat demekkı yatıyo onada ve ampulun agızına s.. cıkcık farı degıstırmek lazım bence o zaman olur
saol gece, desene sık sık, degistirecegiz ampulu.
Dumanbey, iki secenekten Regal' derim ben, piyasada sınıfındaki en iyi motorlardan biri bence.
lancelot bu başlık altında epey konuşuldu motorun kronik sorunları, yani insanlar sıkılmış olabilir kimse cevap yazmıyor diye alınma, ben kısaca söyliyeyim en begenilmeyen iki sorunu, bazı arkadaşların motorlarında aşırı vibrasyon var, ıslak ve normal yol tutuşu kötü diye bir çok arkadaşımız motosiklet ile gelen lastiklerden şikayetçi,
mecburi servis bakımlarına bir servet yatırmak istemiyorsan ve yeni başlayacaksan 2. el al derim.
evet. bende katılıyorum arkadaşa. vibrasyon bazı motorlarda var ama korkunç derece değil biniliyor genede. Lastik olayına katılıyorum. biraz dandik. ama motorun kalitesini düşününce onlara kötü gözle bakamıyorum. 200-300 de masraf ederim diyorum değer doğrusu.
yaklaşık 1 yıldır biniyorum kar demedim yağmur demedim kötü koşullardada kullandım ne kadar lastikleri kötüde olsa gerektiği zamnlar düştüm kalktım ama lastikleri değiştirmekten vazgeçtim bu kadar zengin değilim fiyatlar makul olursa değiştiricem yoksa tamamen bitene kadar bu lastikleri kullancam motorunu tanıdıktan sonra nerede nasıl davranman gerektiğini öğrendikten sonra kasmanın bi anlamı yok bence motorun sınırları belli fazla zorlamamak lazım piyasada motosikletli görünce yolunmaya hazır kaz niyetine yaklaşıyolar. herhangi bi ürünün önüne arkasına yanına bi yerine motosikletlerde kullanılır ibaresi eklenince fiyat hemen makulleşyor . bu aç gözlülük devam ettiği müddetçe bende elimden geldiğince yolunmamaya çalışıcam belki bi gun motosiklet kullanan kardeşlerim uyanır ve artık yolunacak kaz değiliz der ve kazan kaldırırız ve fiyatlar normalleşir aç tavuk temennisi olsada böyle düşünüyorum..
arkadaşlar mondial 250 mct almayın derim ben arkadaş ta vardı adam motor mevzusundan soğudu... neyseki şimdi bir dragstar aldı kurtuldu... yolda giderken br gün debryaj teli koptu hatta ister inanın ister inanmayın bir günde vites pedalı düştü yolda kaldık kaçkere...
şimdi bende M800 aıcam keeway i mi satıp ilanar kısmında var ama yinede 1.700ytl diyim reklam yapayı burdan belkide en sorunsuz makina keeway...
açıkça söylemek gerekirse tek yaşadığım sorun şu uzun yolda otobanda özellikle 2 kişiyseniz çile haline geliyor...ha derseniz ben düşük devirde ufak ufak giderim dinlene dinlene yine sorun yok...150lik motor dan daha fazlasını beklemek zaten haksızlık olur... sonuçta scooter fiyatına görüntüsü canavar sesi dahada bir canavar cruiser mı cruiser bir motor...
regal i bilmiyorum ama bir kaç arkadaş var klasik sorunlar haricinde bişiyaşamışlar iyimiş
valla kim ne derse desin bu motor tam bir başlangıç ve iş görme motoru. şehirler arası yolculukta zaten japon olmayan, konfor olmayan hiç bir mal zaten keyif vermez. İsterse 1500 cc olsun marka olmayan çin malı hiç bir mal uzun yolda tat vermez. Ki zaten kalitesine güvenemedinmi yüksek hıza çıkmanın zaten bi alemi yok. Şehir içinde kullanıcam nadiren uzun yola cıkarım ondada 80-100 bana yeter diyorsanız düşünmeye bile gerek olmayan bir motor bence.
Arkadaşlar aklınızda olsun,
Ağırlıklı olarak regal raptorcu arkadaşların olduğu, Moda da bir chooper buluşma etkinliği var bugün. Fikir babası olarak ben ordayım tabiki. Salı akşamı ve iş çıkışı olmasına rağmen bayağı bi gelen var.
Saat 19.30 Haldun tanerin önüne geliniyo, Avrupa asya burada bulusuyo ve modaya gidiliyor. Gecikenler direkt modaya... Kısacası 20:00 de modada olunacak.
Bilimum kokareç, denize karşı çay ve muabbet, ali usta dondurma aktiviteleri mevcut. giris ücretsiz
sende ragalcı oldun cıktın basımıza vala al bı regal barı.moda demısın ama ınmı cınmı yanı neresı hangı cafe yoksa sahılmı mıllet nereye gelıcek kımınle konusucak falan fln yanı ben gelmemde ayrı konu.gırıs demısın nereye gırıs??
eksık yazma sunları be adam
Yavas okursan espri oldugunu anlarsın. Gündüz kafan basmıyo senin gece okuman lazım bunları gece ....ne girişi modanın girişi işte...
Modada yukarıda çay bahçelerinin bulunduğu yerden bahsediyorum. Zaten yazdım, öncesinde iskelenin oradaki Haldun Taner tiyatro varya orada olmaya çalışacak millet. iş çıkışı geç gelenler olur onlar da direkt modaya.
tanzimo regalcilermi olcak kimler katılıyo modada kaça kadar durulacak bi plan varmı işten geç çıkanlar olacaktır nasıl bulacaklar biraz daha aydınlatırsan katılımcı olmaya hasbihal etmeye çalışırız.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)