Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    bayaş yusuf kardeş resimler en kısa sürede atılacak merak etme
    boğaçhan teşekkürler dostum

kablolar yetişiyor merak etme sadece gaz kısa geliyor onuda pilastik kısımda dışarı çıkarıyolar sorun ortadan kalkıyor. elcik montajı için yeni gidonun beraberinde gelen pilastik takozlar kullanılıyo ama biraz boş kalıyoı söylemek gerekirse,
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung GT250 Comet

Dişli Olayı

Alıntı ergeser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet dostum honda vede yamahanın kiler uyuyor ayni dşili benbaktım. ama adam 20 ytl diyiyor bursa da sizin orda belki daha ucuz olabilir bir bakın derim ama yinede bulamaz sanız bu fiyat uyar derseniz ben yollıya bilirim.birine daha söylemiştim telefonda.yapı markette çalışıyordu.daha önce biz budişlileri 15 ytl den alıyorduk
    Slm Ergeser,

18" Ön dişli için Yamaha ve Honda'nın hangi modelleri uygunmuş biliyormusun?
    YBR, Titan, vs vs ???

Peşinen teşekkürler!

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    Alıntı yasobaso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm Ergeser,

18" Ön dişli için Yamaha ve Honda'nın hangi modelleri uygunmuş biliyormusun?
    YBR, Titan, vs vs ???

Peşinen teşekkürler!
    bende busoruya çok yanıt aradım ama bu dişli belli başlı bir marka veya modelin değil

Motosikleti
    superlight 150
    Arkadaşlar dişli için bu kadar acele etmeyin yahu, sonra 3 liralık şeyi 5 e alcanız.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    arklar gunaydın, pazar gunu uludag cıktık bursayıda gezmıs olduk herneyse toplamda 300 km yol yaptım hıcbırsorun olmadı.bıkaç resım koyucam ılerleyen saatlerde

obkavi bılıyorum gıdonun hayırlı olsun hadı bakalım benımkıde duruyo ama daha taktıramadık

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    selam arkadaşlar gece bekliyoruz resimleri unutma!! obkavi sanada selamlar sayende tabi jameikanında sayesinde harika bi gidon sahibi oldum artık motosiklet sürüyomuşum gibi geliyo harika bi duygu gerçekten çok güzel oldu bende makine olmadıı için resim çekemiyorum üzgünüm. sürmek çok rahat hale geldi tabi takma olayı bende o kadar uzun sürmedi artık ustalar puf noktalarını öğrendiler çok hıızlı takıyolar gidonu. gece dostum dun motoru yıkarken düşürdüm ve aynayı kırdım sende benim motora uyar ayna varmı biliyorsun benim ayna takılan yerin genişliği 10 milim obkavi sanada selamlar dostum ...

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    Arkadaşlar Son Fırsatlar,
    1-COX506 demi-jet) Chopper Kask M Beden Gri renk. 60ytl.(Devm. Yok)
    2-GREX(G03II PEAK CLUP)Camsız Güneş Siperliği (Bayan ve erkek) 2 ad. 60ytl.(Devamı Yok)
    3-GREX(G03II VİSOR CLUP21) CHOPPER KASK 2 ad. 60ytl.(Devamı Yok)
    4-CHOPPER AYNA..... (Nikelajlı)......15ytl.(Devamı Olacak)
    5-CHOPPER AYNA...20ytl. (Nikelajlı ve Orijinalının Uzun Kollu Modeli)
    6-CHOPPER AYNA....10ytl. (Nikelajlı ve Kartal kabartmalı küçük tip)(Devamı olc)
    7-CHOPPER
    8-UZUN TİP SİSİBAR..70 ytl.(Devamı Olacak)
    9-Büyük tip Cam... 50ytl. (4ml.kalınlık)(Devamı Olacak)
    10-Küçük Tip Cam (orijinali ile aynı)...40ytl (Siyah)(Devamı Olacak)
    11-Debriyaj balatası (Taiwan )çook kaliteli....10ytl.(Devamı Olacak)
    12-Fren balatası (Taiwan Malı)çook kaliteli.... 10ytl.(Devamı Olacak)
    13-Suni Deri ve Asla Su Geçirmeyen Garantili ve Paslanmaz 3parça(2 yan çanta, 1 sosis çanta)..............70ytl.(Devamı olacak)
    14-Gerçek Yarma Deriden yapılmış çook şık Dragstar Çantaları.....150ytl.
    15-Chopper Gidon (Tüm aparatları ile birlikte) Son 4 adet...........40ytl.
    16-Çeşitli Renklerde Tankped.......15ytl.
    17-Gerçek Deriden yapılmış sosis çanta(Siyah ve Taba Renk).....40ytl.
    18-Suni Deriden yapılmış su geçirmez garantili sosis çanta.........15ytl.
    19-CLOVER mont (Kırmızı Siyah)..........1Ad. 275ytl.
    20-HARLEY Deri Mont (Kırmızı Siyah)....1Ad. 200ytl.(Gerçek Deri)
    21-RICHA Mont (Kırmızı Siyah)Kısa.......1Adl. 275ytl.
    22-RICHA BAYAN PANTOLON (Siyah)....1Ad. 200ytl.
    23-RICHA DERİ MONT (Kırmızı Siyah)....1Ad. 475ytl.
    24-RICHA Uzun Tip Mont (Siyah Mavi)..1Adl. 350ytl.
    25-35/35 Helojen Beyaz Tip Ampül (Taiwan) 4.5ytl.
    26-12V. 9Amp. 2 yıl Garantili Akü....................30ytl.
    27-Sis Lambaları (55v Çifti)................................30ytl.(Değiş ik Model)
    28-Amartisör yumuşak ve konforlu..(Takim)..........50ytl. (Gelecek)
    29-Koltuk Set'i (2 parça)...............................70ytl. (Gelecek)
    30-Bayrak Anteni.........................................10y tl.(Açılıp Kapanan)
    31-Nikelaj ve Krom Parlatıcısı (İtalyan).............10ytl.(Daha sonraki oluşacak olan pas'ı Önlüyor)
    32-Boya Koruma (Hollanda)............................10ytl. (Gelecek)
    33-Ferrari Korna...........................................25 ytl. (Kesinlikle Role Kullanılmalı yoksa çalışmıyor Aküler yetersiz kalıyor Ayrıca 6 Amp.Akü zayıf Kalıyor)
    34-Polis Motorlarında (Yunus) Kullanılan Çakar Set Halinde (Beyin Dahil).......50ytl.(3renk ve 6ad.ydk.cam)
    Not. İşyerimde bu işlere zaman ayıramadığım için sizlerden ricam akşam 6 dan sonra Altunizade'den yani benim evimden bunları almanız ve bana 0535 9271141 no.lu telefondan ulaşmanız yeterli.

EV ADRESİM ; İcadiye Mahallesi Ayarcıbaşı Sok. No.22 D/1 Bağlarbaşı,Altunizade/Üsküdar
    MSN Adresim; jameka_34@hotmail.com

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    jameika nasılsın? çok teşekkur ederim cumartesi taktırdım gidonu harika oldu. ferrari kornası ve ayna lazım hatta bi kaç bişey daha lazım ama artıkın bi dahaki ay bu ay limitler doldu görüşmek dileğiyle...

Motosikleti
    superlight 150
    Saolasın jameika, fiyatlar uygun parçalar da yorumlardan anladıgımız kadarı ile olumlu, camlar bizim orijinal camlar gibi mi? cam da güvenlik önemli biliyorsun, önümüzde ki ay içinde camı degistirmeyi düsünüyorum, benim cam da catladı, hayret bir sey, durdugu yerde catlıyor ya cam.

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    Alıntı zatoichi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Saolasın jameika, fiyatlar uygun parçalar da yorumlardan anladıgımız kadarı ile olumlu, camlar bizim orijinal camlar gibi mi? cam da güvenlik önemli biliyorsun, önümüzde ki ay içinde camı degistirmeyi düsünüyorum, benim cam da catladı, hayret bir sey, durdugu yerde catlıyor ya cam.

Sende sağolasın kardeşim evet bahsettiğim küçük olan cam orijinali ile aynı ebat ve siyah renk.

Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    jameika nasılsın? çok teşekkur ederim cumartesi taktırdım gidonu harika oldu. ferrari kornası ve ayna lazım hatta bi kaç bişey daha lazım ama artıkın bi dahaki ay bu ay limitler doldu görüşmek dileğiyle...

Selam kardeşim sağol ben çook iyiyim. Yeni Gidonun hayırlı olsun.güle güle kullan allah kazabela vermesin sana ve tüm motorcu dostlarıma. Tabiki nezaman istersen görüşürüz kendine iyi bak dostum.

yahu sana bi site gibim bişe açalım. şu ürünleri resimleriyle felan sergile olmuyor böyle parça pinçik oluyor . selamlar saygılar herkese bu arada... Dişli olayında bende istiyorum arkadaşlar. Olmadı bi toplu sipariş felan yapalım. Kaç kişi alcaksak bir bilen dostumuz aracılığı ile toplu alalım?

Motosikleti
    artcım ile bıle 100 basarım

teleferık deyız

bursaya 10 km kala benzınci

ULUDAĞ

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    harika resimler gece guzergah olarak nereyi kullandın gece aydınlat bizi bakarsın bizde gideriz motoru toplayınca...

Motosikleti
    saol swort.güzargahım şöle: pendıkten ferıbota bındık yalovada ınıp (45 dk ferıbot suruyo) ordanda bursa 70 km fln.ahanda bu kadar ferıbottan ınıp sola sapıyorsun cadde den dümdüz gıdıyorsun,gemlıkten de gecıyorsun orda resım cekmeyı unuttum ya guzel manzarası vardı artı yollarda guzel zaten ah ah varya tam racıng lık aslında ben bıde donuste ferıbota yetısmek ıcın bursadan yalovaya 40-45 dk gıttım nasıl gıttıysem

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    gunubirlikmi gittin gece çok guzel yollar felançok hoşuma gitti ...

gece güzel gezmişsin... bende piktikteydim pazar günü. göl kenarı güzel bi yerdi. kıpkırmızı yandık hepimiz valla. Aga bizim motor tam 100km motoru bence. uzun yoldada kısa yoldada 100 ideal hız. Zaten 100 ü geçince rüzgar iyice batırıyor sallıyor. Piknik yolu kütahya yolu üzerindeydi 90-100 arasında gittim. Acayipte rüzgar vardı. Bazen yan yan bile gittimi hatırlıyorum . Bi ara yokuş aşağı 115 oldu biraz daha yokuş olsa 120 km ile rekorumu kıracaktım :p. Uzun yolda sabitleyince hızı ayakları dengeyi bozmadan koruma demirlerinede uzatıcan ohhh. arkaya bide yasık git gidebildiğin kadar yol

Motosikleti
    superlight 150
    motosikletim de en basından beri olan bir durum var kafama pek takmıyordum artık takıyorum 5. viteste düz yolda 6500 deviri geçemiyorum alt viteslerde problem yok, neden olabilir?

gece güzel gezi olmus

Motosikleti
    swort gunu bırlık gıttık dostum evet yollar motor ıcın gayet ıdael hemde guzel manzaralar fln var ayrıca devamlıda sagda solda benzın ıstasyınları var hanı yolda kalsanız bıle bısey olmaz

emre550m saol arkadaşım.senınde eglencelı kecmıs sanırım ben duz yolda artcım ıle 110 gıdebılıyorum bu arada dunde cok gıttım.sabıt hız 100 ıdeal evet.

vaga ferıbot ıcın öle bı sart yok dostum sadece onceden yerını hazırlıyorsun yanı öle daha guvenlı oluyor o ayrı.ama pat dıye gıdıpte bıletını alıp bınebılıryorsun tabıkı.bende öle yaptım gıttım bıletı aldım bındım

Motosikleti
    Keeway SL 150
    Arkadaşlar aranızda bursada yaşayan ve keeway superlight 150 kullanan varmı? Ben yeni aldım motoru ve bursadan arkadaşlarla tanışmak isterim. Birbirimize yardımcı olabiliriz...

Motosikleti
    meoden dostum hoş geldın eskı uyesın anlasılan motoru yenı almısın aramıza hos geldın.bursadan bıkaç ark olması lazım.ama ben dun bursadaydım ıskendercının orda bıyerde sıyah keeway gördum camsız yoksa senmıydın

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)

Bu Konudaki Etiketler