Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    bonzai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW VT 750 C4
    Selam arkadaşlar valla topik süper ya hızınıza yetişilmiyor, yeni gelen arkadaşlara selamlar bu ara pek topiğide takip edemedim arada biraz okuyabildim sadece o kadar, herkes iyidir inşallah

GURAY hocam valla deri aksam çok güzel olmuş çok beğendim, şu senin ustayla bi konuşsanda benim için tankpad, sosis çanta, elcik ve ayaklıklardaki deriler kaça patlar bi öğrensen çok sevinirim.

CRiminAL bu yaz birkaç gün zaman bulabilirsem belki bi Avşaya gidicem orda olursan görüşürüz, ayrıca ya şu senin elektrik bilgini biraz zorlasan veya bildiğin başka bi yöntem varsa artık ne olursa bizim şu sinyal derdinden bi kurtarsan herkesinki bozuluyor başkada olmuyor falan diyorlar
    34 EID 02

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    -CRiminAL- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı bonzai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam arkadaşlar valla topik süper ya hızınıza yetişilmiyor, yeni gelen arkadaşlara selamlar bu ara pek topiğide takip edemedim arada biraz okuyabildim sadece o kadar, herkes iyidir inşallah

GURAY hocam valla deri aksam çok güzel olmuş çok beğendim, şu senin ustayla bi konuşsanda benim için tankpad, sosis çanta, elcik ve ayaklıklardaki deriler kaça patlar bi öğrensen çok sevinirim.

CRiminAL bu yaz birkaç gün zaman bulabilirsem belki bi Avşaya gidicem orda olursan görüşürüz, ayrıca ya şu senin elektrik bilgini biraz zorlasan veya bildiğin başka bi yöntem varsa artık ne olursa bizim şu sinyal derdinden bi kurtarsan herkesinki bozuluyor başkada olmuyor falan diyorlar
    Kardeş Avşaya gel tabi beklerim ne demek.İrtibat bilgilerimden msnden eklersin gelmeden haber verirsin.
    Flaşör işini dert etmeyin siz benim zealsun da öten cins flaşördü.Düz tip bağladım.Ee tabi kabloların yerleri değişecek o kesin.Bana beylikdüzünden superlight'ı olan biri ulaşsın bizim garajda montajını yapıp resimlerini çekelim burda yayınlayalım.Özelden ulaşın bana.Hatta bnm garajda koca kıştır yatan bi sl var.Atrium çarşının altındaki otoparktaki Sl sahibi arkadaş.Bana ulaş eğer burda takılıyorsan tabi....

ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway SL 150
    gece..:
    (beyler bu arada pazar saahtan yola cıkıcam artcım ıle bı uludağ gerzısı yapıcaz teleferık fln)

gece dostum teleferik bana cok yakın seninle tanışmak isterdim tabi sanada uyarsa ama malesef pazargünü bursada olmıyacam valla cok üzüldüm şimdi.

bonzai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW VT 750 C4
    -CRiminAL- öten cins flaşörden kastın nedir benim sinyallerde falan bi ötme yok ,basıyorsun sinyal yanıyor bırakınca belli bi süre sonra kendisi otomatik sönüyor, idi eskiden ama artık bütün kontrol onun elinde basınca yanıyorda bırakınca bazen direkmen sönüyor bazense normal şekilde çalışıyor
    34 EID 02

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    Alıntı bonzai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    -CRiminAL- öten cins flaşörden kastın nedir benim sinyallerde falan bi ötme yok ,basıyorsun sinyal yanıyor bırakınca belli bi süre sonra kendisi otomatik sönüyor, idi eskiden ama artık bütün kontrol onun elinde basınca yanıyorda bırakınca bazen direkmen sönüyor bazense normal şekilde çalışıyor
    aynı soru bendede var sinyal kafasına göre takılıyor ben çareyi uzun süre basılı tutmakta buluyorum.

~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    arkadaslar acıl yardım lazım bana.........
    bugun bı arkadasıma sızın motorlardan bakmaya gıdıcem.....
    sesını dınleme muhabbetı falan deılde bu motorda kronık olarak ne sorun var yada ozellıkle neye dıkkat etmem lazım yazarssanız banada arkadasımada cok yardımcı olmus olursunuz...
    ornek zat 150lerde arka fren sorunu vardır altını yere vurur falan bu tarzda uyarılar istiyorum yani.....

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    Alıntı ~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar acıl yardım lazım bana.........
    bugun bı arkadasıma sızın motorlardan bakmaya gıdıcem.....
    sesını dınleme muhabbetı falan deılde bu motorda kronık olarak ne sorun var yada ozellıkle neye dıkkat etmem lazım yazarssanız banada arkadasımada cok yardımcı olmus olursunuz...
    ornek zat 150lerde arka fren sorunu vardır altını yere vurur falan bu tarzda uyarılar istiyorum yani.....
    titresimden aklın durur mesela 80 le giderken 200 gibi hissedersin.Sinyal lambaları basarsın çalışmaz mesela (bu ara çok moda),yandaki kapakları kırarsın kesin.yalanmı beyler? yağmurda çok iyi drift yaparsın bu lastiklerle asla tutmaz yeri, sen zaten benim başıma gelenleri bi okusan kesin vaz geçersin şimdi diyecekler "etkileme milleti kardeşim" doğru benim başıma gelenler herkezin başına gelecek diye bişi yok 20000 yapıpta hiç tıklamayanlarda vardır.Yani kısaca şans işi.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    bende tıtresım yok vala.ayrıca sınyal lambalarıda saglam.belkı yan kapaklar cok hızlı gıdıldıgınden bırde eyer motorda cok tıtresım varsa ucabılır yada kırılabılır e o kadarda olsun alırsın japon yapıstırırsın bence arkın ıcıne motor sınıyorsa alsın.

ergeser ne demek yaa görusuruz sen nerdesınkı ama pazar günü? hem sana uyarsa demısın hemde pazar gunu bursada olmıcam cok uzuldum demısın. nasıl bır celıskı bu?? ))

hem bıze klavuz olurdun yaw fenamı ergezer

~~immigrant~~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    zat150
    arkadalar benı ıstanbul mt den ntanıyan tanır.....
    öncelikle onu soylemek ısterımkı bende cınlı zat kulllanıyorum mıllet illah etmıs benımkınde tık yok.......
    gercekten sans ve ben bırazda bakım ısı olduguna ınanıyorum ayrıca istanbul mt den gukan_yazıcı gürkan abıdede var ve memnun motordan.....
    bıldıgım kadarıylada bu sınıfının en sorunsuzlarından cınlıler ıcınde.....
    bu arkadasıma motor kullanmayı ben ogrettım.....
    race istiodu ama (gt250r) ikna edemedım onla basla dıye en sonunda bunu onerdım ve kabul ettırdım
    sımdı olay su ben mumkun oldugunca az sorunlu bı makıne arıyorum sonucta kardesım gıbı adama alıcam.........
    e sizde kullananlarsınız degişik dusunceler benım ıcın cok ıyı oluyor......
    ben gece calısıyorum sımdı yatmamlazım 3 te motoru gormeye gıdıcem eger sız buraya dusuncelerınızı yazarsınız ben uyandıgımda hepsını okurum ......
    topicin tamamını okumak ısterdım ama 308 sayfa zor geldıgınden degılacıl oldu fırsat yok okumaya dusuncelerınız benım ıcın cok degerlı tesekkurler

Motosikleti
    bu arada beyler motorumun duz yolda son hızı 115 idi ama dun akşam rekoru kırdım gene, duz yolda 120 gördum o hızda bıle tıtresım yok denılecek kadar az.

yanlız ben sizlere yanı tıtresım cok fazla var dıyen arklara bısey sölemek ıstıyorum: ben motoru ılk aldıgım gundern berı bende öle abartı bı tıtresım hıcbır zaman olmadıkı zaten vardı ama cok degıldı kesınlıkle. 2 gun once krem rengı bı slcı arkım geldı ımese gıtık beraber donuste motorları degıstık.ben böle bı tıtresım görmedım aman alahım 80-90 ıle gıderken ınanınkı sag ayak bedıne ayagımı koyamadım nasıl bı tıtresım vardı sasırdım kaldım,felaket bı sekılde tıtrıyordu motor. benım motoruma bınen sevgılı arkım nazım ıse abı sen buna ne yaptın yag gıbı gıdıyor tıtresım denılen bısey yok dedı.neyse kendımı övmus gıbı olmıgım yanlıs anlamayın tanıyan tanır ama benı ok

ımmıgrant sana burda bı dunya yazarım ama bence gerek yok dostum.motor genel olarak bı sorunu yok dedıgın gıbı bıraz sans bırazda motoruna bakıcaksın kardeşım.bu topıkte sanırım en fazla km bende var 20000 deyım herneyse mevzu o degıl.ben bırde regalı begenıyorum onada bakılabılır. bazı motorlarda debrıaj kacırma olayı var onuda hemen debrıaj balatanı degıstırıyorsun iş ortadan kalkıyor.ayrıca eyer arkın motoru alırsa topıgımıze muhakak gelsın.aksesuarlar balatalar parcalar korumalar fln herseyı temın edebılırz

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    sayın gece ben en fazla km sanırım bende 29650 garantim bitiyor.
    annem beni öldürecek

Motosikleti
    aa prd kardeş kusura bakma eyw sevındım vala masalah iyi km yapmısın. nıye garantı km göremı bıtıyor

motorunun resmını koyda görelım bı yaw

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    gece kardeşim stop lambasının ampullerini aldınmı ne yaptın birde benim debriyaj hiç hoşuma gitmiyo üsküdarda bi usta vardı iletişim bilgileri mevcutmu sende dişli olayına taktım bende kafayı benim motorda çok titriyo eksoz bağlantı noktası kırılmış yine kaynak işleri var anlıyacanız sıkılmaya başladım standart her haftasonu serviste motor derdi tasası bitmiyo çıkardığı dertlere değse barii...

Motosikleti
    ah be swort alemsın vala ne dıyeyeım.yaw ıletsım bılgılerı olmazmı heralde var daha dun ordaydım stop ampülü var ondan aldım bende dün 1 ytl stop ampülü sende gıdıp al.sınyal ampülüde var aynı zamanda sıgorta da var.senın debrıajın yenı degısmedımı daha yaa nesı va söle?? ee dostum söz dınlıcektın sna o kadar dedım ben bızden al dıye sankı bızım bı karımız var anasını satım sadece yardımcı amaclı abıcım.neyse egzosu nasıl becerdın

vaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xv535Dx

geceye

gece dostum mototr carrefour içerenköyün girişine stand açmış zeus kaskları orda gördüm üstündeki etikette made in taiwan yazıyordu. demek ki alman patentli taiwan üretimi oluyorlar. sen kullanıyor muşun alınabilir mi ne dersin??

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    bana stop lambası lazım debriyaj iyi ayırmıyo sanki ilk kalkışlarda vitese attığımda bi gurultu oluyo ki sorma artı ayırma konusunda pek hoşuma gitmiyo eskiden daha iyiydi sanki. titreşim sayesinde eksozu tutan ayak kırılmış zaten yalama oldu benim eksoz hikayesi yarın bi gideyim diyorum servis getir bi bakalım felan dedi söyledim rahatsızlığı ama ne bilim kuşku belirdi içimde şu piston ve karburator ayarlarınada bi bakatırayım diyorum sen dişli konusunda ne yaptın bi bilgin varmı piyasadan?

flying hellfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL 150 / Aprilla Pegaso 650
    Alıntı ~~immigrant~~ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadalar benı ıstanbul mt den ntanıyan tanır.....
    öncelikle onu soylemek ısterımkı bende cınlı zat kulllanıyorum mıllet illah etmıs benımkınde tık yok.......
    gercekten sans ve ben bırazda bakım ısı olduguna ınanıyorum ayrıca istanbul mt den gukan_yazıcı gürkan abıdede var ve memnun motordan.....
    bıldıgım kadarıylada bu sınıfının en sorunsuzlarından cınlıler ıcınde.....
    bu arkadasıma motor kullanmayı ben ogrettım.....
    race istiodu ama (gt250r) ikna edemedım onla basla dıye en sonunda bunu onerdım ve kabul ettırdım
    sımdı olay su ben mumkun oldugunca az sorunlu bı makıne arıyorum sonucta kardesım gıbı adama alıcam.........
    e sizde kullananlarsınız degişik dusunceler benım ıcın cok ıyı oluyor......
    ben gece calısıyorum sımdı yatmamlazım 3 te motoru gormeye gıdıcem eger sız buraya dusuncelerınızı yazarsınız ben uyandıgımda hepsını okurum ......
    topicin tamamını okumak ısterdım ama 308 sayfa zor geldıgınden degılacıl oldu fırsat yok okumaya dusuncelerınız benım ıcın cok degerlı tesekkurler

Benim motor daha yeni 100 km yi gecti ama ona ragmen titresim problemi var. Gidonu tutmaya calisirken allah allah diyorum valla

GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    bonzai arkadaşım toplam hepsi 80 ytl tutuyor istersen söyleriz başlar yapmaya yada sen gidersin orda isteğin şekilde daha güzel aksesuarları yaptırırsın

Motosikleti
    vaga başlığında guzel olmuş geceye arkadaşım zeus genellıkle kız arkım takıyor ama ara sıra bende takıyorum ayrı konu benım aldıgım en son model ıdı ceneden acılır parlaktı 180 ytl aldım.genel olarak memnunum ama hava alıyor maaesef.nolanda alıyor hava

ya swort ben sana bısey demnıyorum abıcım hala ustune ustluk oraya gıtmeye devam edıyorsun helal olsun sana.adamlar resmen oyuyorlar yada ısı bımıyorlar cıkcık.

3346713 ferhat yada sınan usta ok

vaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xv535Dx
    saol dostum bende gönül rahatligiyla zeus aliyim o zaman şu sıcaklarda hava alsın zaten bolca kışa artık balaklava falan bişey düşünürüz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler