Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
28 Nisan 2007, 20:50
vıceroy adlı üyeden alıntı
Bazen 25 kırılan yeri ucuca getir, japon yapıştırıcısını sürer sürmez pastada kullanılan kabartma tozunu üzerine serpiştir. Polimer kimyası sonuçta tepkime sonucu sanki hiç kırılmamış gibi olacaktır. Kromajlı kısımlara sıçratıpta kirletme hatta içte kalan görünmeyen kısmında çalış. Saygılar.
jameika hakan kardeşim birara seni cepten arayıp nikelaj parlatıcısından rica etmeyi düşünüyorum. Mersine kargoyla göndersen kaça gelir bilmiyorum!
Nezaman istersen gönderebilirim ne demek rica kardeşim öyle şey olurmu. Sen iste ben gönderirim. Ama orda isteyen başka arkadaşlarında varsa birkaçtane birden alırsınız kargo ücretini paylaşmanız açısından. Ben burdan en düşük fiyatla göndermeye çalışırım ve fiyatı göndermeden önce söylerim merak etme..:Mersin'e ve Mersinli Tüm Motorcu Dostlarıma Sevgilerimi Gönderiyorum İstanbul'dan..cat:
Reklamlar
-
28 Nisan 2007, 20:54
slm hakan yarın geliyormusun ?
-
28 Nisan 2007, 21:19
unfortunate adlı üyeden alıntı
slm hakan yarın geliyormusun ?
Valla dostum yanımda misafirlerim var herhalde gelemeyeceğim. Sizlere keyifli sürüşler temenni ediyorum.Çünki ben sanırım bu akşamdan Şile tarafında olcam.
-
28 Nisan 2007, 23:07
Arkadaşlar servisden aylardır flaşöre ulaşamadım. Ustaya gösterdim buna diğer flaşörler uymaz dedi. Uyan flaşör var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
28 Nisan 2007, 23:39
slm arkadaşlar ergeser arkadaşım ben salı günü bursada olucam eğer o dişliden bulabilirsen rica etsem bursada bir buluşup şu dişli işini bir halledeyim diyorum
-
29 Nisan 2007, 00:38
[QUOTE=vıceroy;651093]Bazen 25 kırılan yeri ucuca getir, japon yapıştırıcısını sürer sürmez pastada kullanılan kabartma tozunu üzerine serpiştir. Polimer kimyası sonuçta tepkime sonucu sanki hiç kırılmamış gibi olacaktır. Kromajlı kısımlara sıçratıpta kirletme hatta içte kalan görünmeyen kısmında çalış. Saygılar.
Abi iyi akşamlar nasılsın, görüşemiyoruz! Sana birşey sooracaktım, benim de koltuğun altındaki o plastik zerzavatların birisi kırıldı. Şu an düşmedi ama neticede kırık. Onunla ilgili de bi fikrin var mı? Biara motoru sana versem de sen bunun bi çaresine baksan. Ben motorcuya da gidemedim, sen götürsen!
1 attan inip eşşeğe binmeye okey dersen görüşelim abi
-
29 Nisan 2007, 02:35
Boğaçhan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, sizlere bir soru: benim motor. 10 ytl.lik benzinle130-140 km. arası yol yapıyor. sizlerin tüketimi nasıl?
Benm güzergahım hep yoğun trafik 1-2 bilemedin 3.vites 30 ytl ile 300 km yol yapabiliyorum ama az yoğun bir trafikte 10 ytl ile 120 km civarı yol alıyor ayrıca Motorumun egzosunda 8 tane delik var bu yakıtı olumlumu yoksa olumsuzmu etkiler bu konuda tam bilgi sahibi değilim sanki delik olunca motor daha az zorlanır ve yakıt düşer gibi geliyor ama ? Sizler ne dersiniz arkadaşlar bu delikler nasıl etkiler yakıtı.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
29 Nisan 2007, 07:45
-
29 Nisan 2007, 10:22
flaşör arayan arkadaş içerenköyde bi servis var.. benimda sağ flaşör gitm,işti onlar 20 liraya taktılar garanti varsa garantiden takıyorlar ellerinde varmı bilmiyorum ama
motomax a gir anadolu yakası servislerinden içerenköy küçükkbakkalköy olanları bi ara ...
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
29 Nisan 2007, 12:17
Viceroy hocam haklısın galiba sanki benimde yakıt arttı gibi geliyor ancak ben egzosun son kısmındaki kapağı deldim sadece yani susuturucu duruyor o nedenle seste pek çatlama olmadı gaza çok yüklenmedikçe hoş bir ses çıkıyor ama hızlanınca eski sese geri dönüyor bu durum trafikte farkedilmeyi sağladı bizler İstanbul'da sürekli araçların arasında geziyoruz çok sessiz bir motor güvenliğimiz açısından uygun değil zaten çoğu kimse dikiz aynası gibi gereksiz şeyleri kullanmıyor malum) İki aracın arasından ilerlerken arada bir gaza dokununca kuvvetli ses çıktığı taktirde en azından aniden aracını önümüze kıran olmuyor hatta ben bir yer duydum bizim egzosu değiştirip harley sesi veren egzos takıyormuş motora 200-250 ytl civarında fiyat istiyor orayla bir konuşacağım sonucu burada paylaşırım sizlerle.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
29 Nisan 2007, 14:14
Hocam satıcaksan sli fazla para harcama, belli bir piyasa değeri var sonuçta aksesuarları satarken paraya çeviremiyorsun!
-
29 Nisan 2007, 18:34
http://www.anlas.com.tr/frame_tr.htm
Arkadaşlar, ilginizi çekeceğini umduğum, tek yerli motosiklet lastiği üreticisinin link'i yukarda. İnceleyin derim
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
29 Nisan 2007, 19:44
Merhaba
Arkadaşlar çok Uzun Zaman Oldu Takip Ettim Ama Yazamadim Foruma Ben Motorla Ankaradan Adanaya Gittim Gidiş 600 Km Gelişte 600 Km
Toplam 1200 Km Yaptim Motorum O Uzun Yoldan Sonra Daha Iyi Oldu Inanilmaz Bir Tecrübeydi Tek Sorun Uzun Yolda Rüzgarinda Etkisi Düşünülürse En Fazla 100-105 Diyor Dolayisiyla Kamyon Bile Sollayamiyosun.
Ama Motorum şuanda 9000 Km Oldu Ve Memnunum Ama Yetmiyor Askerden Sonra Değiştirecem.bu Arada 15 Güne Kadar Adanaya Tekrar Gidecem Yada Kayseriye Bu Kez Fotoğraf Makinasi Ile Giderim Ve Buraya Eklerim.herkese Kazasiz Sürüşler özel Arkadaşlar
Motor Kullanmak Ayricaliktir.
-
29 Nisan 2007, 20:58
-
30 Nisan 2007, 00:24
Bu sitedeki lastik ölçülerindeki
3.25-16 4 pr
3.00-17 4 pr
2.00-19 4 pr
2.50-19 4 pr
gibi birimler nedir? 110/90-16,130/90-15'e tekabül eden lastik var mı acaba?
-
30 Nisan 2007, 02:31
Hocam satıcaksan sli fazla para harcama,
belli bir piyasa değeri var sonuçta aksesuarları satarken paraya çeviremiyorsun!
Zaman zaman satıp bir hyosung gv 250 almayı düşünsemde seviyorum sl'imi kalsın biraz daha diyorum daha 4500 km de iyide süsledim doğrusu ayrılamayız yani anlayacağın biz daha uzun süre sağdan soldan birşeyler duyup heyecanlanıyoruz o kadar.
-
30 Nisan 2007, 10:12
teşekkürler VİCEROY uygulayacağım
-
30 Nisan 2007, 11:52
motomax ön çamurluk ve flaşör konusunda alt yapı boşluğu yaşıyor,bu zaten bilinen birşey...
Olcan kardeş,
Keeway'i için gittiğin servisi öğrenebilirmiyim?
Peşinen Teşekkürler
-
30 Nisan 2007, 12:14
kardeşler içerenköyde bi servis var arama yapın motomax sitesinde k.bakkalköy diye de geçebilir.
orda flaşör vardı ama hangisi hatırlmaıyorum... aklınızda olsun
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
30 Nisan 2007, 13:01
1-Keeway 150'lerde kullanılan Akü'ler 12V. 6 Amp. Bu yüzden Aküler kısa zaman içinde pert oluyor. İsteyen Arkadaşlarıma 12V. 9 Amp.'lik Akü'lerden tedarik edebilirim. Bu Akü 2yıl garantili ve Fiyatı yalnızca 30ytl.dir.
2-Ayrıca İsteyen Arkadaşlara yine Alman Malı Çook kaliteli Far Ampülü verebilirim.
(osram, narva,jahn, trifa) Bunların Fiyatlarıda 4.5ytl.dir.
Çin Malı Ampul isteyen arkadaşlara Ampul Fiyatı 1.5ytl.dir.
3-Depo altına kolayca monte edebileceğiniz Mavi ışık gece yakabileceğiniz ve montajı kolay.im4728smallga7.jpg[/IMG]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler