balayyusuf
gecmiş olsun dostum polis memuruna hellal olsun keşki hepsi böyle olsa
bügün bursa heykel meydanın da 12 13 tane motosikleti baglamışlar.mutlaka eksikleri vardır ama!!!
benide uyardılar kaldırıma park ettim diye sagolsun sadece uyardı.
balayyusuf
gecmiş olsun dostum polis memuruna hellal olsun keşki hepsi böyle olsa
bügün bursa heykel meydanın da 12 13 tane motosikleti baglamışlar.mutlaka eksikleri vardır ama!!!
benide uyardılar kaldırıma park ettim diye sagolsun sadece uyardı.
arkadaşım resimlerden gördüğüm kadarıyla küçük havafilitresi kullanıyorsun aynısından bende taktıdım ama benim motora olmadı küçük geldi sende sorun çıkartmıyormu?
offf canım sıkıldı yaa.. sokağı yıkayan çöpcü havyan oğlu hayvan sanane ne kurcalarsın... elciklerin ucundaki nikelajın 1 tanesi düşmüş.. acayip sinirlendim... gerzek bu millet yaaa.... arkadaşlar o parçadan bulmam mümkünmüdür..
swort kardeş herhangi bi problem yok hatta gaz yiyişi baya bi fark etti rahat çalışıyor motor
bide üstüne ngk iridyum buji eklersen tam süper oluyor.
egsoz susturucusuna bişey yapmadım sadece çıkış ağzındaki kapağı deldim,ama ilk aldığımki haliyle şuan baya bi fark var (geçen sene yazın almıştım)
bide ateşleme beynini değiştiricem uyumlu olan bi beyin arıyorum bu aralar.
şuan ki haliyle zorlanmadan 110km görüyor
eksoz çıkışını bende deldirdim baya bi rahatladı ama taktığın hava filitresi benim motorda iş görmedi ilginç. iridyum buji kaç lira acaba ve nereden aldın...
bujiyi 25ytl'ye aldım,ben antepliyim.nerden aldığımı söylesem işine yararmı acaba
doğru şimdi antepten buraya yaramaz ama bujinin teknik bilgilerini yani numarası felan varsa verirsen sanırım bi işe yarar alırken lazım oluyo malum...
NGK-BPR7EIX kodu,tabiki farklı kodlarda olan iridyumlarda var,seçim senin,burda malum elimizdeki imkanlar kısıtlı,batıda herşey daha çeşitli
dostum bende şu dişlilerden edinmek isterim fiyat ve nasıl temin edileceği konusunda yardımcı olurmusun? bazen_287@hotmail.com
Arkadaşlar Bu Kısa Model Sisibar'ın Fiyatı 60ytl. isteyen arkadaşlara gönderebilirim.
jameika34 kardeşim o pas sökücü maddeden almaya gelcem ama bu akşam bi toplantıya katılıp sana uğramayı planlıyodum ama geç olucak yarın akşam sana uğrayayım olur mu senin bi planın varmı?
Kardeşim ben herzaman işyerinde olmayabilirim. Gelmeden önce beni ararsan daha garanti olur. 05359271141 Hakan
Ayrıca İsteyen Arkadaşlarıma FERRARİ KORNASI 25ytl.
12 volt. 7 amp. Akü 20ytl. (2yıl Garantı)Kuru tip ve bakım gerektirmeyen.
12 volt. 9 amp. Akü 30ytl. (2yıl Garanti)Kuru tip ve bakım gerektirmeyen,
abicim saniye de ferrari kornası 45 kkad acaba aynı kornamı bu?
oldukça büyük ve gri olan mıdır acaba
bu arada baylay yusaf a da geçmiş olsun ama sakın kask kafandayken kafa atma ya ölür yada bilemiyorum çok başın ağrır.. iyi bi eldivenin varsa durma çak kafasına 2 yumruk
koluna taktığın kask kafanı korumaz
eyyy sevgili keeway alacak arkadaşlar. bu motoru aldım iki arıza için servise gittim. servis raporu yazıldı. benzin göstergesi ve flaşör garantiye girdi. benzin göstergesini taktılar ancak flaşörü 4 ayı geçti haala bekliyorum. verilen servis hizmetini anlayın. sevgili arkadaşlar flaşörden bahsediyorum yanlış anlamayın sakın sinyal flaşörü. yani hayati önemi olan birşey. en son istanbuldan aradılar en kısa zamanda gelecek bir iki haftaya dediler. iyi dedim bekledim şimdi ise maillerime cevap bile vermiyorlar. biz aldık siz almayın. kendinizi yakmayın. ben hakkımı yasal yollardan aramaya karar verdim. neyse benden söylemesi
motomax ön çamurluk ve flaşör konusunda alt yapı boşluğu yaşıyor,bu zaten bilinen birşey...
Flaşör konusunu bilemeyeceğim ama, 1-2 hafta önce benim de ön çamurluğa ihtiyacım oldu, 1-2 başka parçayla birlikte istedikten sonraki gün servise ulaşmıştı parçalar.
Hatta buradan okuduktan sonra ben de umutlu değildim, bir süre idare edeceğiz diye düşünürken 1 gün içinde servisten haber almak beklentilerimi haksız çıkardı.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)