Gecmis olsun.
Helal olsun polise
Gecmis olsun.
Helal olsun polise
jameilacım o nun gibi ama alçak bişe varmı elinde hiç? ben branda örtüyorum sürekli motoru yüksek bana sorun olur ben alcak bişe istiyorum. varmı elinde modellerler şöyle bi resim listesi asabilcenmi yada sayfalarda varsa sayfa nosu?
Kardeşim sana tavsiye edebileceğim Hem Pas Oluşmasını tamamen ortadan kaldıran,hem nikelajları ilk günki gibi canlı ve pırıl pırıl olmasını sağlayan ve aynı zamandada plastik ve deri'leri hem koruyup hemde parlatan polisaj cilası.Toptan Fiyatına yalnızca 10ytl. (Marketlerde Parakende Satış Fiyatı 35ytl.) İtalyan malı .İsteyen arkadaşlara gönderebilirim yada benden alabilirler.[IMG][/IMG]
kardeşim sanırım koşuyolundasın banada çok yakınsın senden almak isterim kadıköydeyim bende ama akşamları geç çıkıyorum işten problem olmaz dersen uğrayayım sana ok hem tanışmış oluruz..
Ya ne demek.Herkese kapım açık önemli olan dostlukların pekişmesi değilmi.Biz motorcuyuz onun için dostluk hep ön planda benim için. Beni akşam istediğin saat'te arayabilirsin cep no. 05359271141 msn adresim jameka_34@hotmail.com Sevgiyle kal kardeşim....Hakan
Arkadaşım kısa ve farklı bir model var istiyorsan msn'den fotoyu gönderebilirim.Fiyatı 60ytl.'dir.
son 50 sayfa içinde falan olması lazım. ayrıntılı anlatılmıştı. resimli falan.
http://www.imageshack.us/ den resmi boyutunu da küçültecek şekilde, mesela 640x480 normaldir, browse et. gelen pencerede en alttaki adresi kopyala, onu forumda yazı yazdığın pencerenein üstündeki o dağ resimli çerçeveli sarı ikona basarak ilave et.
tanzimo kardeşim bizim resimler hala eklenmedi beklioruz....
boğaçhan evet dostum sirkecideki motomax bayi taraş motorlu taşıtlar adamlara telefon açtım hesap numarası aldım parayı yolladım kargoyla yolladılar bana 85 ytl ye aldım ben bak hakan baba (jameika34) aynısını 70 e var diyo karar senin
bu arada hakan baba şu polisaj cilasından istiyorum ben nasıl yapıcaz kargoyla yollayabilirmisin bana
emr550 sağol dostum
.................::hakem1::.....
arkadaslar bu motora ait uygun bir branda nedir nereden alabilirim acaba?
bildiğim kadarıyla normal motosiklet brandalrı oluyo ben aldım ama kullanmak hiç nasip olmadııı..
Yusuf hocam geçmiş olsun. Çok dikkatli olmak lazım,
motorda kaporta biziz sonuçta! Polisi tebrik ederim.
aslında resimleri sitede paylaşmak lazım ama ben mail adresini gönderdim yinede...
Geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarım hepiniz sağolun ve kendinize dikkat edin tedbiri elden bırakmayın.
Bu arada bugün Gaziosmanpaşa trafik şubeye gittim benim motorun ruhsatında ilk muayene geçerlilik süresi 02.05.2007 yazıyordu onu beni yarım saat bekleterek hiçbir ücret talep etmeden 02.05.2009 yaptılar eskisinin üzerine yeni tarihi yazıp tekrar pvc'lediler bilginiz olsun artık muayene 3 yıl sonra gidip sizlerde yaptırın muayeneye falan gitmeyin beni burada daha önce bu konuda bilgilendirip uyaran arkadaşlarıma çok teşekkürler ediyorum. bu topik'i seviyorum
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
bildiğimiz trafik şubemi dediğin yer yoksa muayene istasyonumu bende gidecem vakti geldi...
balayyusuf hocam geçmiş olsun yeni sl alan arkadaşlara hayırlı olsun...
swort ruhsatta yazan trafik tescile gidicen muayene süresi eski kanuna göre yazılmış değiştirmek istiyorum dicen,yok olamaz derlerse biraz diretcen yok diretemem vaktim yok dersen takipçiye vercen sorun çözülcek ben kendim gittim bir saatimi falan aldı benim de balayyusuf hocam gibi yeni tarihi üzerine yazdılar.
Balay yusuf kardeşim geçmiş olsun, bu arada olaya müdahil olan polis arkadaşıda hassaten tebrik ve takdir ediyorum.
Tanzimo kardeşim, sizede geçmiş olsun, anca gece yarısında vakit bulup birşeyler yazabildim, kusura kalmayın.Geçen bi tanesi ben gidemiyorum sen de gitme diyerek üstüme kırdı trafikte. botum soldan tretuara sıkıştı ve botun önü açıldı. Arkamda eşim vardı o nedenle bulaşmadım da. Allaha havale edip devam ettim
Jameika kardeşim ilgin için sağolasın, notuma aldım, ekonomiksel olarak müsait olduğumda rahatsız ederim inşallah. Diğer bir model nasıl bir şey hocam! MSN'den mümkün ise resmini bende isterim.Arkadaşım kısa ve farklı bir model var istiyorsan msn'den fotoyu gönderebilirim.Fiyatı 60ytl.'dir.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)