işte arkadaşlar benim düldülün bi kaç resmi
işte arkadaşlar benim düldülün bi kaç resmi
.................::hakem1::.....
haklısın aga ancak bu arka sokak işini fazla abartıncada trafikten korkar olur oda iyi deil. orta trafik kırmızı ışık olmayan yerler en güzel alanlar. Dur kalk işini çözdümü zaten problem kalkıo. İlk bi kaç gün kırmızı ışıkta stop ediyodum ama alışınca geçti. Gerçi arkadaşta ehliyet yomuş bence çıkma alana kadar sen. Motorun yarı parasını cezaye vermek hiç hoş bişe deil.
old wolf motorun güzel iyi süslemişsin. darısı benim başıma...
kewayciler herkeze selam istanbul mt bu hafta marmara turu düzenliyor gelebilecek arkadaşları aramızda görmek isteriz
duyuru bölümünde marmara diye başlıkla açıldı incelemek isteyen arkadaşlara duyurulur.........
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...bulusmasi.html
Satılık Lazer Vertigo Yaldız Kaplama "M" Kask ---- Bakmak isterseniz : http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43871
Ayrıca Revit"ti Kırmızı Siyah Korumalı Mont ------ Montun Linkini Bulamadım ama Kaliteli Güzel birşey
2si Son 350 YtL olur 2 Ay once 600 Ytl Ye almıştım. Ankara dışındakilere kargo parası benden Ben Karşılarım
Megalomanca gelmesin lütfen ama yeni başlayan arkadaşlara önemli bir uyarı yapmak istiyorum. Büyük ya da küçük olarak değilde hepsine kaza diyelim. Olmaması en büyük temennidir. Lakin ilk kaza herzaman tamam "galiba ben bu işi artık kopardım" denilen anlarda oluyor.
Formül çok basit:
Hız x (Tecrübesizlik+ oturmamış güven duygusu+ talihsizlik) = KAZA
Sadece dikkat.
3 milyarlık makinalarla 20 milyarlık makinalar arasındaki parça kalite farkını ve yanlış seçilmiş başlangıç motorlarını, formüle ilave etmedim bile bunu da sonradan ilave etmiş olayım...
herkese merhaba bizim keeway topic i almış basını gitmiş bakıyorum bari ayrı bi site kursaydık:D
arkadaslar ben gecen agustostanberi 4000 km yaptım sl150 oldu 6000 ama buarada bazı paslar olustu ozellikle sonradan yapılan aynalarda ve arka selede (sonradan ne eklediysem yani:( )
pas olayından bi kaç kişi bana bunların zımparalanıp + gaz yagıyla cıkabileceginden bahsetti sizin fikirlerinizi merak ettim????
ikinci olarakta keeway in uzerine busene varımı yogumu satıp fazer almayı dusunuyorum deneyim olarak keewayciler ne der merak ediyorum???
herkese eyvallah
Paslanan bölgeler için Wd-40 sprey kullanmanı öneriyorum paslanmayı söküyor.Krom bölgelerin bakımını düzenli yaparsan paslanma olmaz.Fazer konusuna gelince.Sl-150 ile yetrince tecrübe sahibi olduysan kullanabileceğin bir motor diyebilirim.Düşük devirlerde yüksek devirlere oranla çok daha sakin bir motor.Fakat fazer konusunu iyice bir araştırmanı tavsiye ediyorum.Kullanalarada dahil bir çok kişiden olumsuz duyumlar alıyorum,sitede de mevcut zaten bu bahssettiğim olumsuzluklar.Nedense çelişkilerle dolu bir motor.Çok seveni de var hiç sevmeyeni de.Bu yüzden fırsatın olursa İyice test edip karar vermeni tavsiye ederim.
Yaşlıkurt, sissy bar'ı, Kimyacı_23 aracılığıylamı temin etmiştin? yoksa Sirkecideki MOTOMAX bayiinden bizzat kendinmi almıştın?
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
merhaba arkadaslar keeway le iki kişi istanbuldan cıkıp ege akdeniz turu yapmayı düşünüyoruz sizce bu motor uygunmu bu yola uzun yol tecrübesi olan varmı boylarımız 180 civarı kilolarda 70-75 arası 25 gün süremiz var yani acelemiz yok geze geze gidicez düşüncelerinizi görüşlerinizi beklıyorum
slm beyler ya kendi motorumdan bi kaç resim eklemek istiyorum ama bulamadım nasıl ekleniyor resim?
şimdide teşekkürler
Viceroy hocam açıklamaler için çok teşekkür ederim galiba bende ss alacağım kafama yatıyor çok sağol.
Bu arada arkadaşlar dün dallamanın( kango'lu) biri en soldan en sağa fırlayıp benim arka sol çantadan çarptı motorumun kıç bölgesi yaklaşık 30-40 cm sağa fırladı az kalsın düşüyordum zor toparladım ve ciddi anlamda korktum 10-15 cm lik farkla adam az kalsın sol bacağı götürüyordu.Adama sen ne yaptığını soruyorsun diye bağırdığımdada camdan kolunu çıkarıp s... git dedi. Acayip öfkelendim ve motordan indim kafamda kask vardı adama okkalı bir kafa atmayı düşünürken omzuma bir polis dokundu kardeş sen bekle dedi ve adamı yakaladı Çık dışarı!diye bağırıp şunları söyledi ''Sen ne yaptığını sanıyorsun bu adam iki tekerlek üzerinde adamı az kalsın yere düşürüyordun ne biçim araba kullanıyorsunuz ver şu ruhsatı sana iyi bir ceza keseyim belki çevrenize saygılı olmayı öğrenirsiniz dedi'' Bunlar bir polisten beklemediğim sözlerdi ciddi anlamda etkilendim ve saygı duydum bu polis motosikletli polislerdendi motorcunun halinden motorcu anlar ifadesi doğruymuş gerçekten.Polise teşekkür edip oradan ayrıldım.
Arkadaşlar asla çevrenize güvenmeyin trafikte altındaki arabanın gücüyle kendini özleşleştirmiş bir sürü öküz var ve çok saygısızlar kendinizi riske atacak hiç bir davranışta bulunmayın ve dikkati asla elden bırakmayın bu trafikte bu insanların arasında zaten motosiklet kullanamak çok büyük cesaret işi.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
geçmiş olsun arkadadaşım. Polis arkadaşa da hepimiz teşekkürü borç biliriz. Gerçekten yollar öküz ötesi hayvan kaynıyor. Ve bu öküzler genelde arabası çok güçlü olmayıpda sağını solunu süsleyip havaya girenler nedense... Tabi kimse alınmasın lafımız gerekene...
Benimde sık rastladığım ve gıcık olduğum bi olay arabaların beni sağlaması... ulan motor olan benim bırakta ben sağlim yaa .
leviathangs merhaba arkadaşım ben kilo olarak senden fazlayım boylar aynı motorlar uzun yol konusunda çok performanslı istanbul sakarya arası yolcluk yaptım ve hiç mola vermeden yaklaşık 150 km anlıycaan motorda herhangi bir şişme boğulma olmadı istanbul çanakkale yapanlar var uzun yola uygun motorlar belli aralıklarla mola verdiğin taktirde motordan yana bişi olmaz yanına alet takımlarını ve olması gereken malzemelerini alki yol hali belli olmaz lazım olur iyi yolculuklar bol bol fotoğraf isteriz gönlün rahat bi şekilde yolculuk yapabilirsin.
cemiltn resim eklemekle ilgli topicler var onları bi araştır istersen ayrıntılı anlatılıyor orada merakla bekliyoruz fotoğrafları.
balayyusuf geçmş olsun ucuz atlatmışsın trafik konusunda hepimiz aynı dertten muzdaripiz ama ne yapalım zmaanla daha iyi olacak motor kullanıcı sayısı ve kulturu arttıkça duzelir inşallah polisler konusunda bende aynı fikirdeyim allah onları eksik etmesin her kurum içinde kuruma yakışmayan tipler olabiliyo ama çoğu halden anlayan insanlar...
balay geçmiş olsun babacım. sorma artık uğraşamıyoru valla.
Yaptığım şey ayıların yerine de düşünmek. Daha temkinli olmaya çalışıyoruz. Geçen bi tanesi ben gidemiyorum sen de gitme diyerek üstüme kırdı trafikte. botum soldan tretuara sıkıştı ve botun önü açıldı. Arkamda eşim vardı o nedenle bulaşmadım da. Allaha havale edip devam ettim.
slm beyler ya kendi motorumdan bi kaç resim eklemek istiyorum ama bulamadım nasıl ekleniyor resim?
şimdide teşekkürler
valla böle durumlarda bizim motorun koruma demirine denk getirmeye çalışmak lazım. bizim motora bişe olmaz hayvanların arabalarında milyonluk zarar olur.. Gerçi bide bizi suçlu duruma düşürürler o terbiyezliklerinin üstüne...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)