Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
23 Nisan 2007, 10:24
Pınarr adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim bilgi için. Babam Ürgüp'e gitmeyi düşünüyo yalnız. Eğer cidden güvenilir bi makina ise yakın zamanda alacak. Eğer sizlerinde bildiği tanıdığı motorunu satan bi arkadaşınız var ise bilgi verirseniz sevinirim ;)
Pınar Merhaba
Benim Feyizoğlu ve ithalatçı motomax taki bir tanıdığımdan aldığım bilgi doğrultusun bu motorun 2006 modeli şuan yok 2007 model üretimide bulunmamakta ve ellerindeki bütün stoklarda bitmiş durumda sıfır olarak mevcut bayilerin ellerinde varsa sıfır olarak temin edebilirsin.. Krem rengi için bir şey diyemem... İkince elde en uygun adres sahibinden.com bakarsan bulabilirsin sıfır içinde motomax.com.tr adresinden bayiler bölümünden arasın...
Reklamlar
-
23 Nisan 2007, 11:03
-
23 Nisan 2007, 12:14
Pınarr adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim bilgi için. Babam Ürgüp'e gitmeyi düşünüyo yalnız. Eğer cidden güvenilir bi makina ise yakın zamanda alacak. Eğer sizlerinde bildiği tanıdığı motorunu satan bi arkadaşınız var ise bilgi verirseniz sevinirim ;)
bir miktar vibrasyon var çok rahatsız etmiyor aslında, (makul düzeyde olduğu konusunda görüşler var başka tip motor kullanıcılarından da) onun haricinde sıkıntı yaşatmaz, kaliteli bir motor, motomax sağlam distribütör ve malının arkasında,
artçı ile uzun yol yapmadığım için bir şey diyemiyorum artçılı durum var ise.
-
23 Nisan 2007, 12:33
Herşeye rağmen bence bu paraya alınabilecek en ideal motor.....
-
23 Nisan 2007, 13:06
Boğaçhan adlı üyeden alıntı
Komet kardeş, bahsettiğin arıza için şöyle bir yorum getirebilirim; bahsettiğiniz yokuş fazla eğimli olduğu için fren kullanarak yavaş iniyorsunuzdur muhakkak, bu durumda silindir yüzeyindeki soğutma kanal ve palleri yeteri kadar hızlı hava alıp soğuyamadığı için, motorun harareti yükselir, bu da manifoltda benzinin normalden çok fazla buharlaşmasına yol açarak, ilk boşa alma, veya rölanti devrine düşmen esnasında, motorun boğulmasına sebeb olur.
Ne yapabilirsin; Belliki Karbüratör karışım ayarı çok açılmış. Servise uğrayıp ayarlatacaksın.
Buradan karışım ayarı yapılmasını anlatırım anlatmasına da; henüz bir sorunum çıkmadığından ve garanti kapsamında olmasından dolayı, henüz karbüratörü parçalayıp, yapısı ve çalışma şeklini incelemedim. Yanlış bir bilgi vermek istemem.
Unutmadan; Stop etme başına geldiğinde; kontak kapalıyken, tam gaz pozisyonunda bir 5 dakika bekle( Bu durumda gaz kelebeği veya tulumbası tam açık olduğundan; manifolt'un açık kalmasını sağlar ve Buharlaşan benzin, bu 5 dakika içinde uçar) Gazdaki elinin pozisyonunu bozmadan, kontağı aç ve marşa bas. Motor çalışacaktır. Gazı bırak, sorun halloldu.
Bu denemeyi bir kaç defa denemene rağmen çalışmazsa; bujiyi söküp kurula, ayak marşıyla bir iki kere marş yap, 2.3 dakika bekle, bujiyi yerine takıp, normal çalıştırma işlemi yap.
Yönlendirmeniz ile denedim, sonuç olumlu. İhtimal; belirttiğiniz gibi karbüratör ayarına bakılması çözüm getirebilir. Sıkışık trafikte yokuş çıkarken de bir kaç kez başıma gelmişti.
İlginiz için teşekkür
-
23 Nisan 2007, 16:46
Bu paraya en iyi performans ve görüntü bizim motorda ama 150 lik bir motordan istenebilecekler tabiki sınırlı.
Arkadaşlar bu km saatlerinin eksik gösterdiğini söylüyor ama bu konuda birşey yapmıyoruz geçen gün burada acaba bize keeway supershadow'un saati uyarmı denesek mi? diye yazdım ama kimse ilgilenmedi ne diyorsunuz böyle bir değişiklik yapan varmı içinizde yada bu konuda Boğaçhan arkadaşımız bize teknik bilgi verebilirmi bu konularda kendisine epeyce güveniyorum.saygılar
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
23 Nisan 2007, 17:03
bi kaç servise gösterge konusnunda sorduğum soruların cevabı pek tatmin edici değildi. yani uğraşılırsa olur ama değmez der gibisinden. benimde göstergeler bozuk ama artıkın kabullendim sanırım. bir faydası şu olduki artık gösterge yerine kendim motorun hızını ölçmeyi öğreniyorum gazın sesinden motorun titremesinden vs. motorun devrini dahi hesaplamaya başladım vites atmak için pek yanılmıyorumda. bi bakıma sevdim bu durumu
-
23 Nisan 2007, 18:13
Kilometre Hız Göstergelerimiz
balayyusuf adlı üyeden alıntı
Bu paraya en iyi performans ve görüntü bizim motorda ama 150 lik bir motordan istenebilecekler tabiki sınırlı.
Arkadaşlar bu km saatlerinin eksik gösterdiğini söylüyor ama bu konuda birşey yapmıyoruz geçen gün burada acaba bize keeway supershadow'un saati uyarmı denesek mi? diye yazdım ama kimse ilgilenmedi ne diyorsunuz böyle bir değişiklik yapan varmı içinizde yada bu konuda Boğaçhan arkadaşımız bize teknik bilgi verebilirmi bu konularda kendisine epeyce güveniyorum.saygılar
Balayyusuf kardeşim, madem yorum istedin; İşte yorum: Adam gibi adam tekerlekli araç üreticileri, üretecekleri aracın projesini yaptıklarında; tam bir hesap kitap içine girerler, konumuzla ilgili olarak da, tekerkek çapı, tekerlek bağlatısında kullanılan dişli çap ve sayıları hep bu hesap kitabın içindedir. şimdi biz tutup, herhangi bir aracımızda Fabrikasyon değerlerinden daha küçük lastik kullansak; Kilometre saati, gidilen (gerçek) hızdan daha fazla gösterecektir. yani kafamıza göre yaptığımız değişikliğin sıhhatli sonuç verme ihtimali azdır. Bu noktadan hareketle, 1.Super Shadow'un ön tekerlek çapı, bizim motorlara göre daha küçük 2.Tekerden hareketi alan/dönüştüren dişli çap ve sayısı nedir bilmiyoruz, ayrı bir problem
Ama ne olur; kendi km göstergemizin spiral ve halatını yerinde bırakırız, Shadow Km. göstergesini alır ve takarız, şööle düzgün bir yolda, km saati düzgün çalışan bir araç bizimle beraber yol alır. o aracın km. göstergesinde okunan değerleri kendi km göstergemizde işaretliyerek(Stabilo kalemle, tabii motoru kullanırken bunu nasıl yaparsın o da ayrı bir problem!), problemi halledebilirsin.
Yapacağın masrafa değermi? o da duygusal durumunla ilgili bir konu.
Ama şunu yapabiliriz; Biz bu forumla resmen Superliğht'ın bedava reklamını yaparak MOTOMAX cirosuna müsbet katkıda bulunuyoruz. eeeeeeee onlarda ahde vefa bir şeyler yapacaklardır muhakkak, çünkü sorun herkeste aynı: Km. göstergesi 80-85 Km/H'de takılıp kalıyor, Motor devir göstergesi(RPM) artmasına ve hızın arttığını hissetmemize rağmen gösterge aynı yerde sayıyor, hatta benim utanmaz, bi de hız arttıkça bazen geri düşüyor, gazı kesiyorum; yükseliyor. Yani muamma. Ne yaparız; Hepimizin garantisi devam ediyor, cemil cümle MOTOMAX'a mail atarız ;''Sorunumuzu halledin deriz'' olur biter. Yooo galeye almazlar, ozaman da buradan çok güzel reklamlarını yaparız
arkadaslar bu arada motorumu dün sattım :( bi yandan üzülüyorum bi yandan seviniyorum.ilk göz ağrımdı 14000 km oldu ne maceralar atlattık ama beni hiç üzmedi onu cok özlüyecem :( yeni motorum gv 250 dün aksam aldım 110 km yol yaptım gercekten cok güzel bi motor tavsiye ederim
Hayırlı uğurlu olsun Kimyacı_23 kardeşim, senin adına sevindim.
150 cc. şimdiden bana da az gelmeye başladı ama... şimdilik beklemedeyiz.
Arada foruma takılıp, GV 250 tecrübelerini paylaşırsın umarım.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
23 Nisan 2007, 19:12
Hayırlı uğurlu olsun Kimyacı_23 kardeşim, senin adına sevindim.
150 cc. şimdiden bana da az gelmeye başladı ama... şimdilik beklemedeyiz.
Arada foruma takılıp, GV 250 tecrübelerini paylaşırsın umarım.[/QUOTE]
suan 150 km deyim biraz yol yapıp motorun eksi ve artılarını yazarım genelde güzel motor şimdiye kadar kötüleyenide pek görmedim. umarım bizim motorlar gibi parasının hakkını verir.
-
23 Nisan 2007, 20:22
-
23 Nisan 2007, 21:59
Herkese yeniden selamlar,
Cumartesi gunu SL 150 yi Atasehir de teslim aldim ve hemen teste koyuldum. Yanliz soyle bir sorunum var, motoru uzaktan calistirinca sonra stop ettiremiyorum boyle bir sorun yasayan oldumu hic acaba?
-
23 Nisan 2007, 22:04
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Cumartesi gunu SL 150 yi Atasehir de teslim aldim ve hemen teste koyuldum. Yanliz soyle bir sorunum var, motoru uzaktan calistirinca sonra stop ettiremiyorum boyle bir sorun yasayan oldumu hic acaba?
Kumandadan çalışdırtıktan sonra tekrar solda ki en altaki tuşa basınca kapatıyor.Kapanmıyorsa sorun kumandandır.Ama fazla kumandadan çalıştırma pili biter veya ahırza veririse kapatamazsın...
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
23 Nisan 2007, 22:06
SaLu_JaCBo adlı üyeden alıntı
Kumandadan çalışdırtıktan sonra tekrar solda ki en altaki tuşa basınca kapatıyor.Kapanmıyorsa sorun kumandandır.Ama fazla kumandadan çalıştırma pili biter veya ahırza veririse kapatamazsın...
Ne anahtar ile ne de kumanda ile kapanmadi ama yedek anahtari hic denemedim bir de oyle denemekte fayda var tabii. cok tesekkurler
-
23 Nisan 2007, 22:40
flying hellfish hayırlı olsun. Güle güle kullan.
-
23 Nisan 2007, 23:41
flying hellfish adlı üyeden alıntı
Ortadaki tuşa basınca tekrar durduruyor
-
24 Nisan 2007, 00:44
-
24 Nisan 2007, 01:08
Sagolun beyler cevaplariniz icin
-
24 Nisan 2007, 01:43
-
24 Nisan 2007, 02:03
herkese slm arkadaşlar rölanti vidasını sağa çevirirsen yükselir sola çevirirsen düşer
-
24 Nisan 2007, 02:33
c.c. style daha önce sormustum ama ya ben kaçırdım ya sen atladın, sis lambalarını nasıl tutturdun bi söyleyebilirsen sevinirim.
Pınarr yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ben motorumdan gayet memnunum bugüne kadard hiç sıkıntı cıkarmamıştı sadece kışın ben motoru kullanmadım hatta 3-4 ay hiç yanına bile gidemedim haliyle bana küstü şimdi naz yapıyor , yani sıkıntı tamamen duygusal bağlardan dolayı ama ben onun gönlünü alacağım. Valla ben henüz uzun yol yapamadım ama alırsanız kesinlikle pişman olmayacağınız bir motor, ben ikinci el almıştım sizede öyle tavsiye ederim 1750 - 2250 YTLye temiz bişey bulunur, gidipte sıfır almak bence çok şart değil, ben 1800 YTL'ye aldım 500 km'deydi sıfırından farkı yoktu.
eyvallah Guray, yarın zaman bulabilirsem biraz daha uğraşacağım inşallah.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler