Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Nisan 2007, 12:16
emr550m adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar önce sorulduysa affola. Motorun temizliğinde neler kullanıyorsunuz?. Bildiğimiz oto şampuanları motorumuz içinde uygunmudur? Pas oluşumlarından nasıl kurtuluyorsunuz? Araç bakımını biraz açarsanız sevinirim. Doğru dürüst yıkamadım henüz güzelce bi yıkayayım diyorum.
Arkadaşım Motorsikleti Temizledikden Sonra Boya ve Nikelajları Korumak İçin Kullandığım TEFLON KATKI MALZEMELİ CİLA var ve ben onu kullanıyorum.. İlk günki gibi yeni ve temiz kalmasını sağlıyor kullandığım Cila. Aynı zamanda çook kolay kullanışlı olup uzun süreli bir parlaklık sağlıyor.(Aynı Zamanda Boya Koruma Sağlıyor)
1- Hollanda Malı
2- 500 gr.
3- Piyasa Değeri 20ytl.-25ytl. arası (Parakende Satışı)
4- Bendeki Fiyatı Sadece 10 ytl.(Toptan Fiyatına Parakende)
5- İsteyen Arkadaşlarıma Kargo ilede gönderebilirim veyahut Sirkeci'den işyerimden yada Koşuyolu'ndan evden alabilirler.
Reklamlar
-
17 Nisan 2007, 12:59
valla gece dostum bence senin oraya gidip bir bakman lazım bence internetten olmuyor adamlar senin istediğin gibi yapıyorlar istersen hakiki deriden istersen suni deriden istediğin şekil model nasıl istiyorsan bence gidip bir bakmalısın benim görüşüm mükemmel şeyler yapıyorlar
-
17 Nisan 2007, 13:27
dostum nasıl gıdıp bakayım herfılerın yerı esenlerde bense kızıltoprak? sabah 9,30 aksam 9 pazar harıc? yanı mumkun degıl anlıcagın
-
17 Nisan 2007, 13:29
[IMG]http://img216.imageshack.Alıntı:
emr550m´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar önce sorulduysa affola. Motorun temizliğinde neler kullanıyorsunuz?. Bildiğimiz oto şampuanları motorumuz içinde uygunmudur? Pas oluşumlarından nasıl kurtuluyorsunuz? Araç bakımını biraz açarsanız sevinirim. Doğru dürüst yıkamadım henüz güzelce bi yıkayayım diyorum.
Arkadaşım Motorsikleti Temizledikden Sonra Boya ve Nikelajları Korumak İçin Kullandığım TEFLON KATKI MALZEMELİ CİLA var ve ben onu kullanıyorum.. İlk günki gibi yeni ve temiz kalmasını sağlıyor kullandığım Cila. Aynı zamanda çook kolay kullanışlı olup uzun süreli bir parlaklık sağlıyor.(Aynı Zamanda Boya Koruma Sağlıyor)
1- Hollanda Malı
2- 500 gr.
3- Piyasa Değeri 20ytl.-25ytl. arası (Parakende Satışı)
4- Bendeki Fiyatı Sadece 10 ytl.(Toptan Fiyatına Parakende)
5- İsteyen Arkadaşlarıma Kargo ilede gönderebilirim veyahut Sirkeci'den işyerimden yada Koşuyolu'ndan evden alabilirler.
us/img216/9209/resim4676smalljx8.jpg[/IMG]
-
17 Nisan 2007, 13:41
gece kardeş yanılmıyorsam fuarda tanıştım ben firma yetkilileriyle talep olursa pazarda açarız dukkanı diyolar ve tamamen isteğe görede urun çıkartıyolar bayrampaşada olması lazım yerleri ben bi turlu butçeyi denkleştiremedim gidecem ama nasip bakalım fyatları çok uçuk değildi özel yapım olmasına rağmen...
-
17 Nisan 2007, 14:00
vala bana cok uzak o iş yalan olur
-
17 Nisan 2007, 23:59
-
18 Nisan 2007, 00:56
Bitmeyen akü (erke dönergeçi gibi) :)
4. fotoğraftaki çanta Ankara'da 90 milyon takımı.. Gayet de güzel,bugün inceledim,bizimkilere göre daha dar gibi ama çok şık duruo,üstelik sert olduğu için çökmüo..
Ya bu arada arkadaşlar çok ilginç bişi oldu.. Motorumu kış olunca depoya kaldırmıştım binanın.. Bi kaç ay sonra çıkarırm demiştim havalar düzelince.. Sonra aşırı derecede yoğunlaştı işlerim ve 5,5 ay depoda kaldı motorum.. Dedim ki bugün motoru çıkarırken,ben hiç uğraşmayayım gidiyim yeni bi akü alayım kendime.. Araştırdım ettim,hatta bu arada gece arkadaşımıza da sordum forumun tedarikçisi olarak Neyse sonra bi deniyim dedim,hani olur ya bi ihtimal çalışır belki,ben de hemen yola çıkarım sürerek şarj etmiş olurum Akü başını sökmüştüm,onu taktım ve kontağı çevirdim.. O da ne ışık var motorda Hem boş vites ışığı hem de açık unuttuğum far yandı.. Walla bi an bocaladım bu nası yanıo die.. Meğer 5,5 ay yatan motorumun aküsü bitmemiş! Hala olayın şokundayım,bu kadar uzun süre nasıl dayandı bu akü die.. Sanırım pozitif kutup başını sökmem,sakladığım ortamın serin ama nemsiz ve kuru olması,bir de akümüzün çok kaliteli olması sayesinde boşalmamış akü..
Bilmeyenler için söliyim akümüz yuasa ve piyasanın en iyi akülerinden olarak bilinir.. Sıfırı 110 ytl.. Sanırım motor üzerindeki tek kaliteli parça
Bi de arkadaş motorun başındayken cama yaslandı ve çatırt die bi ses geldi Camımın alt kısmı kırıldı,dolayısıyla rüzgarı kesmesinde bi sorun yok ama estetik olarak çok da hoş durmuo gibi.. Şu cam işiyle bi ilgilenmem gerekecek artık.. Alternatifler varsa bekliyorum bilgilendirmenizi,asla ama asla orijinal almıycam (acaip para istiolar)..
Çok uzun yazmışım kusuruma bakmayın,malum sevindik tabi
Bu arada genelde göstergelerimizde arıza olduğunu ben dahil herkes sölüodu (özellikle bende 80 den sonra ibre pek oynamıodu devir artmasına rağmen).. Bugün test imkanı buldum,arkadaş arabayla ben motorla bastık çevre yolunda.. Bende ibre 85 gösterdiğinde arabada 100 ü geçmişti.. Demek ki geçiomuş bu motor 100 ü Yalnız çevre yolunun açıkta olması nedeniyle çok rüzgar yiyodum,bu nedenle daha fazla basmadım.. Anladım ki 110-120 arası bi hıza kolay ulaşılır,ama sürekli o hızda gitmek pek makul gözükmüo..
-
18 Nisan 2007, 02:29
Ok.gece bende seni seviyorum)
Arasıra ihmal etme bizi bir ara yine bir buluşma sağlayalım sohbet edelim özledik seni kendine iyi bak kardeşim.
Bu arada ön camı bana Gece tedarik etti gayet güzel ve ucuz hemde renkli tavsiye ederim yani.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
18 Nisan 2007, 03:48
selam dostlar nasılsınız yauv topiği bi okuyorum da şöyle gece olmasa nolcak bu keeway cilerin hali diyorum müdür bende bişey danışıcam sana geçen bujiyi değiştirdim ngk aldım ama bizim bujiye göre biraz daha ince geldi gözüme takılması gereken bujinin numarası falan nasıldı bizim motora uyanı bi yazarsan sevinirim bide aslında şu platinyumlu bujiden almak istiyodum ama bulamadım burda sen yardımcı olabilirmisin herkese saygılar
.................::hakem1::.....
-
18 Nisan 2007, 10:53
-
18 Nisan 2007, 11:19
Herkese Merhaba
Yeni bir keeway kullanıcısı olarak, siz eskilerden ufak bir yardım istiyeceğim. Motoruma arkalık (sisybar ingilizce bu şekilde yazılıyor sanırım) ve sis farı taktırmak istiyorum bir kaç yer dolaştım zeytinburnu civarında fakat hoşuma gitmedi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...
-
18 Nisan 2007, 11:38
gurkanyazıcı öncelıkle hos geldın aramıza motorun kaç model bırde kac kmde olugunu yazarsan sevınırız. artı cc bar ıstıyormusun bak senden önce resım attım o motorun cc barı satılık cok gusel alev kaplamalı ve arkalıgıda var ıstersen alabılırsın 75 ytl sıfırdan bı farkı yok sıfırı ıse 150 ytl.sis lambası konusundada yardımcı olabılırz ama sanırım karsıda oturuyorsun yanı avrupada eyer öleyse jameıka nıcklı hakan abımızden yardım alabırsın o konuda ok
-
18 Nisan 2007, 11:42
Arkadaşlar, Keeway için Chopper Gidonu geldi Haberiniz Olsun. Tüm aparatları ile (Bağlantı Aparatları) 40ytl. Montajı çook kolay ve kendiniz takabilirsiniz. Ben kendim taktım haberiniz olsun.
Ayrıca GDR KASK (Güneş Gözlük Vizörlü ve Çeneden Açılmalı)...............140ytl. (Gri ve Siyah)
-
18 Nisan 2007, 11:44
gece kardeşim aynalar aynen duruyo takamadım sanırım hafasonuna kadar bekliycek takma işi ama pek umitli değilim hala mantığım almıyo takılma işini belki vardır i yolu bakalım. senide anlamak mumkun değil be gece akşam motorun çantalarını susluyordun bugun çanta alcam diyosun. hazır satılan çantaların kalitesine hiç guvenmiyorum arkadaşlar o kadar para etmeside beni soğutuyo. özel yaptırırım o paraya daha iyi. gurkan hoşgeldin sisybar ile ilgili çok mevzu geçti geçmiş konulara bi göz atarsan doyurucu bilgi mevcut ok.
-
18 Nisan 2007, 11:46
vay gıdon degısmıs heheh..... swort takılır elbet merak etme
-
18 Nisan 2007, 11:53
Yardımlarını için teşşekür ederim benim motor sl 150 arkalık kısmını biraz yüksek istiyorum hanım görmüş tutturdu yüksek olsun die nereden nasıl alırım bilmiyorum. forumda okuduğum kadarıyla değişik yöntemlerle temin ediliyor bakıcaz artıkın
-
18 Nisan 2007, 11:56
gece senin bu sisbarı ben alacam inş maaş zamanı :D ama kargo senden bak ona göre . bi çift de ayna alces inş. temel eksiklikleri halletmiş olcez.
-
18 Nisan 2007, 12:00
GeCe
senin öncamdan yokmu varsa fiyatı nekadar yazarsan sevinirim ( şu son taktıgından )
-
18 Nisan 2007, 12:08
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)
Bu Konudaki Etiketler