Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Boğachan sende haklısın elbet ama malesefki hiç bir forum hiç bir şekilde karşılıklı muhabbetlerden arındırılamıyor. Onu yaptınmı üyeler küser yapmadınmı konular bozulur. Aralardan işe yarar mesajları ayıklaması da zordur elbet ama kaçınılmaz oluyor öylemesajlarda. iki ucu ... değnek hesabı.

motorumda 200 lü km leri devirdim. Henüz biraz titreşim hariç en ufak bir sorun dahi yaşamadım. Aleti bazen yanlışlıkla bağırtmama rağmen banamısın demiyor. 105 i gördüm kadranda.. ve dahasında bassan banamısın demezdi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sl 150 siyah
    arkadaşlar egzost açma işini kendimiz yapabilir miyiz yaparsak nasıl yaparız ?saygılar sevgiler daha önceki mesajlarda konusu geçmiş en iyisi egzosçuya götürmek galiba...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı Boğaçhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forum, Bilgi paylaşımı amacının dışına çıkıp, muhabbet ortamına dönüştü, lüzumlu lüzumsuz yazılarla, sayfa sayımız gereksiz bir şekilde artıyor, güzel Tükçemiz katlediliyor. Bu şekilde devam edilecekse; Sizlere hayırlı işler....
    Yazılması/sorulması gerektiğine hakikaten inandıklarımızı buraya yazabilirsek, forum amacına ulaşır. Her isteyen faydalanabilir. Yoksa...!

Boğaçhan a katılıyorum. Bazen forumu takip etmekte zorlanıyorum. Yararlı bilgileri kaçırmamak için gereksiz ifadeleri de okumak zorunda kalabiliyoruz. Bu konuya dikkat etmeliyiz. Çok kısa ve muabbet dolu mesajları msn den ya da baska şekilde de yapabiliriz. Normal olarak okunan yazıların çok büyük bir çoğunluğu, sorunlar, cevaplar, bilgilendirme gibi konu ile ilgili ifadeler olmalı diye düşünüyorum. Sayfa sayısı gerçekten amacına tam uygun olmayan bir şekilde artıyor.

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Alıntı sioux adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar egzost açma işini kendimiz yapabilir miyiz yaparsak nasıl yaparız ?saygılar sevgiler daha önceki mesajlarda konusu geçmiş en iyisi egzosçuya götürmek galiba...
    Sioux ben kendim açtım egzosu nasıl yaptım anlatayım;Eline matkabı alıyorsun ucunada 10'luk bir uç takarsan daha iyi olur alttaki egzosun ortadaki çıkıntısının çevresine 1 er cm lik aralıklarla yaklaşık 6 tane delik açıyorsun sonra çalıştırıp sesi dinliyorsun daha çok çıksın istiyorsan üstteki egzosada aynı uygulamayı yapıyorsun egzoscuya veya motorcuya götürme düzgün delik açmıyorlar (kendin delersen görünümüde güzel olur orjinal delikleri gibi durur) kafaya göre gelişigüzel deliyorlar.Ben o hatayı yaptım sonra düzeltmeye çalıştım ama görünümü istediğim gibi olmadı.Ama ses güzel oldu Allah için.Kendin yap hemde her 2 delikten sonra bir çalıştırır dinlersin en güzel sesi yakalarsın.kolay gelsin hadi bakalım.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

arkadaşlar bizim motorda kask askılığı varmı? (garip ama ben bulamadım) varsa nerede acaba?? yoksa kullanma kılavuzunda niye yazıyo??

ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway SL 150
    balayyusuf.

çap 10 kalındegilmi daha ince 6 - 7 çapla delsek daha mı iyiolur acaba?
    vede matkap ucunun boyu nekadar olmalı nekadar derine girmeliyiz?
    bildigim kadarıyla ekzozun için de kademeler var galiba.

Alıntı ygoksun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bizim motorda kask askılığı varmı? (garip ama ben bulamadım) varsa nerede acaba?? yoksa kullanma kılavuzunda niye yazıyo??
    evet çok güzel bir noktaya değinmişsin. henüz bende bulamadım o kask kilidinin nerde olduğunu. öyle bişe bulabilien varmı arkadaşlar??

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Kask kilidinin yeri Kullanma Klavuzunda gösterilmiş ama... Mevcudu yok.
    Bende sizler gibi aramıştım, velakin takılmamış.
    Boşuna aramayın
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

Carlitoturco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GV250 (sattı)
    Ark.lar şöyle orta fiyatlarda, tasarımları çok ta kötü olmayan bi kask markası önerebilir misiniz?

Ayrıca hangi sprey zincir yağını alıyorsunuz?
    [FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]

Alıntı Carlitoturco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ark.lar şöyle orta fiyatlarda, tasarımları çok ta kötü olmayan bi kask markası önerebilir misiniz?

Ayrıca hangi sprey zincir yağını alıyorsunuz?

GDR Çeneden Açılır Kask.. 170 ytl civarında..görünüşü bence hoş ama sağlamlığı hakkında yorum yapamam...

smack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    peugeot speed fight + keeway superlight 150
    aynı kasktan bende aldım 120 milyona.. hem çok şık hemde sağlam gibi duruyo..

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Alıntı ergeser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    balayyusuf.

çap 10 kalındegilmi daha ince 6 - 7 çapla delsek daha mı iyiolur acaba?
    vede matkap ucunun boyu nekadar olmalı nekadar derine girmeliyiz?
    bildigim kadarıyla ekzozun için de kademeler var galiba.

Ergeser 10 kalın değil tam uygun ayrıca egzos kademeli ama sen sadece en dıştaki kapağı deleceksin zaten çok içerilere gidip içerideki kapağıda delersen yolda giderken kafan şişer ayrıca ses çatlar çirkinleşir amaç sadece kuvvetli bir tok ses sağlamak olmalı yoksa egzosu tamamen açan arkadaşlarda var ama ses sizi ve çevrenizi rahatsız edici oluyor sadece en dıştaki kapağı deleceğin içinde çok uzun bir uca ihtiyacın olmayacak standart bir uzunluktaki uç yeterli.

Bizim motorda kask kilidi yok kitapçıkta sallamışlar ayrıca bizm motorda yağ filtreside yok hiç boşa aranmayın

Kask için Avrupa birliği satndartlarında CE ve E9 belgeli bir kaskı 120 ytl ye (yine güvenlişk belgeli 90 ytl yede var )almak istiyorsanız sirkeci Aydın motora gidin selamımı söyleyin(Yusuf hoca netten dersiniz).
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Arkadaşlar, motorumu satıyorum,yüksek cc.'ye terfi etmeyi düşünüyorum.
    2006 model, mayıs ayı trafiğe çıkışlı, Renk siyah, Km.:1500, Rodajı itinayla yapılmıştır, henüz bir kere( ilk bakım) yağ değişimi yapıldı.
    Tamamen Orjinal (hiç bir ek, ekzos açtırtma vb. yapılmadı), kazası belası yok.
    Tek değişiklik; Ön dişliyi daha dün 18 dişli yaptım, (Sürat daha da iyi, vibrasyon azaldı), tabiki orjinal dişliyi de vereceğiz.
    Hediyesi: 2500 YTL. Yabancıya gitmesin. Dostlarımızın dostları alırsa, gözümüz arkada kalmaz.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway SL 150
    carlitoturco
    bence sprey yag WÜRRT 5000 zincir için özel biryag.

balayyusuf
    teşekkür ederim verdigin bilgi için ilk fırsatta denemeyi düşünüyorum.
    ama aklıma takılan bir şey daha var deldigimizde çürüme olayı hızlanır mı acaba yani daha erkenmi çürür acaba.

GeCe

senin şu son aldıgın cam cok hoşuma gitti cam kalınlıgı bizimkilerle aynımı? vede fiyatı nekadar.istersek yolıya bilir misin

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    Akadaşlar günaydın pazar günü motorumu aldım ilk defa vitesli motor kllanıyorum biraz zorlanarakta olsa alıştım sayılır neyse .Bu günlerde sorularımla kafanızı bir hayli şişirebilirim haberiniz olsun herkeze iyi haftalar dilerim

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    Alıntı bazen25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akadaşlar günaydın pazar günü motorumu aldım ilk defa vitesli motor kllanıyorum biraz zorlanarakta olsa alıştım sayılır neyse .Bu günlerde sorularımla kafanızı bir hayli şişirebilirim haberiniz olsun herkeze iyi haftalar dilerim
    Kardeşim Hayırlı Uğurlu Olsun. Allah Kaza Bela Vermesin. Başlangıç için iyi bir seçim. Sana ve diğer tüm arkadaşlarada iyi haftalar diliyorum....

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    hayırlısı bogachan bende 4000 ytl bulsam motoru satıcam arkadasın er5 ıne goz dıktım ama , arabayı degıstırınce para kalmadı
    *bazen25 hayırlı olsun tekerın duz bassın ,rüzgarın bol olsun
    *jameika abicim iyi haftalar
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    GÜNAYDIN TOPİK

boğaçkan hayırdır yaa satıyorsun bakıyorumda.

ergeser arkadasım o cam öle bı düşeş geldı aldım yanı aynısından yok ama ıstersen ötekı satılık aynadan var buyuk olandan ok.

Motosikleti
    superlight 150
    Alıntı Boğaçhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Forum, Bilgi paylaşımı amacının dışına çıkıp, muhabbet ortamına dönüştü, lüzumlu lüzumsuz yazılarla, sayfa sayımız gereksiz bir şekilde artıyor, güzel Tükçemiz katlediliyor. Bu şekilde devam edilecekse; Sizlere hayırlı işler....
    Yazılması/sorulması gerektiğine hakikaten inandıklarımızı buraya yazabilirsek, forum amacına ulaşır. Her isteyen faydalanabilir. Yoksa...!
    forumlar zaman içinde bu hale geliyor, çok fazla yapacak bir şey yok,
    hyosung'un ki gibi bir indeks konusu yapılabilir belki.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    YENI CAMLA BI RESMINI CEKEYIM DEDIM BIRAZ ACELE AMA

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler