iridyum buji bahalıymış be gece saol motorla ilgili yorumların için koruma demiri dengesiz benim baya bi elden geçti tekrar bi ilgilenmek gerekiyo...
iridyum buji bahalıymış be gece saol motorla ilgili yorumların için koruma demiri dengesiz benim baya bi elden geçti tekrar bi ilgilenmek gerekiyo...
arkadaşlar herkese selam.. nihayet en sonunda ben de keewayime kavuştum..
dün okmeydanından teslim aldım motorumu. plaka ruhsat dahil 3.500 YTL'ye maloldu.
motoru okmeydanından alıp pendik'e getirdim. yaklaşık 55 km yol yaptım yani..
bazı arkadaşların dediğinin aksine motoru ilk sürüşümde 100km hıza çıkabildim. fazla da zorlamadım.
bu arada swort arkadaşıma tekrar teşekkür ederim. verdiği ders sayesinde motoru pendiğe kadar getirebildim
tabi köprü gişelerinde motoru stop ettirip vitesi boşa almaya çalışırken arkadaki arabaları bikaç dakka beklettim.kusura kalmasınlar artık...
ygoksun hayırlı olsun adına sevındım.yanlız daha bısmıllah 100 km hıza fln cıkayım deme yaw daha dur hele 55 km desın aman yanı.
bırde fazla zorlamadım dıyorsun alemsın yaw 100 e cıkmısın daha ne
gece sen yenalı tanımış olsaydın normal derdin çok hızlı ve yetenekli bi arkadaş hayırlı olsun keewayın ders değilde çalışma diyelim olur öyle stop filan ettirmeler sıkma canını gerçekten çok sevindim allah kaza bela göstermesin...
zaten e5'te yavaş gitmek daha tehlikeli oluyo.. ben kendimi sağlama almak için trafikle aynı hızda gitmeye çalıştım.
motorun ilk kullanışta bukadar hıza çıkabilmesi beni de şaşırttı gerçi...
vala benı anlamıyorsunuz sız kardesım yeteknı dıye bı ınsan motoru daha alır almaz yuksek hızlaramı cıkması gerekıyor? sız o frenlerın cok saglıklı oldugunumu dusunuyorsunuz sankı:? yada yagın? yada lastık havalarının ? yada vıdaların??.. vala keyfınız bılır
arkadaşlar merhaba uzun süredir forumları takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu bende sl150 kullanıcısıyım ve motorumu çok seviyorum,belki önceki sayfalarda bahsetmişsinizdir ama ben iki kişiyle 2000 km yol yapmayı düşünüyorum ama biraz endişelerim var deneyimli arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi acaba
dostum bıraz daha acarmısın konuyu:? nasıl yanı artcınıle 2000 km yol doguyamı gıdıceksın? motoru ne zaman aldın kaç kmde kardeş
ya karadenize gitmeyi düşünüyorum (samsun) motorum 4500 de ama artcıyla sanki motor biraz zorlanıyormuş gibi geliyor bana
hımm guseeel vala ben şöle derım gıdılır gıdılmez dıye bısey yok ama ara ara mola verırsın artı gıderken yanına yedek ampül fren teli bunlaru al derım.sımdılık bu kadar gelıyo aklıma
eyvallah GeCe sağol
anadolunun neresındesın?............
Ygöksun Gece'ye katılıyorum daha motoru yeni almışssın hayırlı olsun ama öyle hızlı gitme daha debrijaj zincir frenler herşey ayarsız dikkat et kendine lastiklerin üzerinde şu anda koruyucu bir madde var onlar falan temizlenene kadar fazla basma frenlere kuvvetli basar kayarsın sonra dikkat aman ha.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
ben tokat lıyım memlekete gidecem inşallah
gamlı baykuş nıck ınde bı garıb neyse ben ıst. anadolunun neresındensın demıstım.memleket tokat ama samsuna gıdıcen nasıl oluyorsa tokat erbag flnmı yoksa zire ben merkezde acemılık yapmıstım asker.hey gıdı hey ne gunlerde merkez guzel bızım kıslada üniversıtenın yanındaydı hemen
ygoksun dıkkat et dıkkat
Maltepede oturuyorum zileliyim duymuşsundur! neyse ben çıkmak zorundayım görüşmek üzere....
zileyı duydum cnm arkım orda yapmıstı jandarma karakolunda iyi hadi saglıcakla kal
Selam, bugün bir arkadaşın Kawasaki ER-5 'ine bindim biraz dolaştım inince motora binmek nasıl bir duyguymuş yeni anladığımı fark ettim. 500cc 60bg gerçektende zevk veriyor. Şimdiye kadar sadece motorlu bisikletle dolaşıyormuşum.Gazı sonuna kadar açınca insan gidon elinden kaçacak zannediyor.İleride böyle bir makina isteyen herkesin alabilmesi temennisi ile herkese selamlar...
Forum, Bilgi paylaşımı amacının dışına çıkıp, muhabbet ortamına dönüştü, lüzumlu lüzumsuz yazılarla, sayfa sayımız gereksiz bir şekilde artıyor, güzel Tükçemiz katlediliyor. Bu şekilde devam edilecekse; Sizlere hayırlı işler....
Yazılması/sorulması gerektiğine hakikaten inandıklarımızı buraya yazabilirsek, forum amacına ulaşır. Her isteyen faydalanabilir. Yoksa...!
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)