tamam ergeser bakıyorum sımdı gıtmedıyse tekrar yollarsın ıstersen ibrahimjames@hotmail.com adresıne yollıyabılırsın
zatoıchi evet öle kardeş....
Ergeser Mail Yok Gelmemis Bi Daha Yolla Istersen
tamam ergeser bakıyorum sımdı gıtmedıyse tekrar yollarsın ıstersen ibrahimjames@hotmail.com adresıne yollıyabılırsın
zatoıchi evet öle kardeş....
Ergeser Mail Yok Gelmemis Bi Daha Yolla Istersen
GeCe
hotmail adresinede yolladım işallah gelmiştir.
encok km bende herhalde
1332
senin maşallahın var işallah sorunsuz 10 katını yaparsın
ne 10 katımı tm hotmail e geldı kardes bırazdan yolluyorum resmı gördum emeıgın ıcın tebrıkler dıyorum artı bunlardan fazla yapıp satıyormusun satıyorsan ne kadar.? bılgımız olsun
benimkii daha 200km olmadı yawww :D.. ama 105 yaptım buna rağmen. gece sen benimkinin kaç katı yapmışın artık hesaplamaya bile gerenk yok.
yok dostum cok zamanımı aldı. işte yemek paydoslarında yaptım. döşemeciye 10 ytl verdim bugün kromaj cı ile görüştüm haftaya cumartesi kromajı yapılcak 10 ytl de o istedi. pazartesi bitmiş olcak.
ama kromajı yaptırmadan hala demiri daha deyişik yapsammı diye düşünüyorum.kare vede daha kalın olsa iyi olcaktı ama kare demir i şekillendirmek zor
ergeser senın resım bı turlu yuklenmıyor du bakalım ugrasıyorum
emrecım ara sıra bas ama 105 cok fazla ben bıle 95 basmısım yukarsını basmamıstım.aa sıra bas ama kesınlıkle aynı devırde kalma hemen vıtes kucult ve ayrıca hangı suratte yada vıteste olursan ol aynı devırde kalma vıtes degıstır devamlı frenlere fln bas ok.
ERGESER RESIM YUKLENMIYOR HALA DENIYORUM
beceriksiz gece bi resim yukleyemedin ;) ayna işini unuttunmu yada ilgileniyomusun?
15600 km bende de
aa dur sen ayna ıstemıstın dımı tamam bu aksam alırım onuda yarın gelal benden okmi?
ya sorma resmı kuculcek bı ark ondan sonra yollıcam
Merhaba arkadaşlar
Fuarda karşılaştığım bir abimiz uzun süredir deri işleriyle uğraşıyormuş.
Geçenlerde dükkanına gittim ve bazı ürünlerden kendime yaptırdım. SL kullanıcıları keşfedememiş olmalı ki bizim motorlarımıza göre ölçüler kendisinde yoktu.
Birlikte tankpad ve ön çanta için ölçü aldık ve ertesi güne bana hazırladı. Birlikte montajını falan yaptık.
Resimleri alta koyuyorum. Merak eden yada gitmek isteyen arkadaşlar benimle bağlantıya geçebilirler.
Not : Fiyatlarını ve iletişim bilgilerini reklam olmaması açısından koymadım. Bir sorun olmayacaksa buradan da açıklayabilirim.
Tank pad : 25 YTL
Çanta : 30 YTL
Plaka : 15 YTL
Herşey bir gün gelecek ve geçecek. Zamanın kıymetini bilmek lazım...
bı sorun olmaz barıs olurmu öle sey yaabılısın yanı ok
gece yarın alırım senden aynaları ilgilendiğin için saol arkadaşım fiyatlarını ve yaptırdığın yeri yazarsan seviniriz reklam olsun ki yaptırdığın yerde ekmek yesin dimi yani bilmeyenler öğrensin ufkumuz açılsın...
swot bna yarın sabah gelebılrmısın yada oglenlıgın ben cunku aksama dogru olmıcam bakona göre
ya arkadaşlar, şu püskülcükler kaç para allah aşkına. 18-19 fiyat gördüm. o abartı deilmi alt tarafı 2 püskül? Normalmi o fiyat?
kalıtesıne göre degısıyor emre bazıları sunı derı bazıları gercek ok kımlerıde kazık satıyor tabi
gece saat 15:30 civarı uğrıycam sana tukkanda olursun sanırım o saatte aynaları işyerinde bırakıp öle gelecem direk takıcam onları bu fiyatlar neden sölenmio arkadaşlar almamızdanmı korkuyonuuz he
ergeser, sissy bar çok güzel görünüyor, tebrikler, eline sağlık.
seri üretime geçersen haberimiz olsun ;)
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)