bu taygırda sıf görüntü haaa.... o parayı edermi etmezmi orası tartışılır. Edermi sizce??
bu taygırda sıf görüntü haaa.... o parayı edermi etmezmi orası tartışılır. Edermi sizce??
slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim düşüncem o tiger o para etmez çünkü adı üstünde KANUNİ bende de iki tane ATV 250 var ama ikiside ölü durumdaydı ve kendim yaptım artık bence kanuniye bulaşmayın arkadaşlar en iyisi bizim SL LER
bizim sller iyi guselde yedek parca fiyatlari cinlilerle es deger durumda.
benim on takimin tamami icin bana 1.380 mln fiyat cekti adamlar.
dedim hocam iyi guzel diyonda 2. elini 1.500ytl bulabilicegim motosikletin sadece on takimini 1.380 mlna almak sencede mantiksiz degilmi .
ee kem kum biraz yuvarlariz iste
abi ne kadar yuvarlican 380 mln yuvarlasan 1.000ytl onun yerine hurdaciya 1.000ytl e benim motoru bu halde satip 500mln koyup 2. elini alirim .
haklisin kardes yapabiliceigm bisey yok
mondial 250 mct nin on amortusorlerin 1 tanesi 65 ytl bizimkinin 110ytl.
hic bir motosikletin parclarari bizim motosikletin on takimiyla uyusmuyor.
saglamlik tamam motor guzel ama yedek parca fiyatlari beni delirtti sirf 200 mln cant ohaaa ya.
bu motosikletin cikma parcalarini bulabilicegim bir yer bilen warmi arkadaslar ancak bole orjinal yapicas yada baska bi motorun on takimi uydurmaya calisicas biriniz el atsada su motoru toparlasak artik ya
imzam yok parmak bassam olurmu
Kabuto çok şikayet ediosun bilio musun dostum? Kaza yaptın hepimiz senle üzüldük,fiyat çok çıktı dedin yine üzüldük.. Ama hem sağlam motor diosun hem de nie parçası pahalı diosun! Karşılaştırdığın motorlar yolda giderken tangur tungur ses çıkarıo heryerinden,bizimkinde yok öle bişi.. Mondiali var arkadaşın,aynı zamanlarda aldık,hatta o 10 gün sonra aldı.. Aletin tipi bile kaydı onda.. Heryerinden ses gelio,çukura girmeye görsün.. Bizimkinde öle bişi yok.. Sapasağlam çok şükür.. Şunu da unutma ki bizim motor çin malı değil,çin de üretilen macar malı.. Fark ne mi diosun? Çin malı motorlar Avrupa'da satılamazken bizim motorlar Avrupa'da satılabilior çünkü Avrupa'ya girme izni var.. Yeterliliği var.. ABD'de dahi satılıyor.. Diğerlerinin ucuzluğuyla karşılaştırırken bunları da göz önünde bulundur..
Ben bi kaç sayfa önce sana bi mail adresi vermiştim,hasarlı motor arayan birine ait.. Madem satmak istemiyorsun o zaman şimdi de çıkma parçalarını bulabileceğin bi adres veriyorum sana..
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3350869
valla ne yalan soyliyeyim görüntüsünü beğendim ben. Üzerine de oturdum. Enteresan bir şekilde hoşuma gitti. Ama ben sl imden memnunum. Aradaki fiyat farkına değmez derim. ikinci el o fiyata çok daha iyi bir makina alınır. Alet gücüne göre biraz ağır gibi zaten. Bu da performansı etkileyecektir eminim. Özellikle artçılı kullanımlarda. Çantalarının kalitesi iğrençti. Uzaktan güzel göründüğüne bakmayın.
Şu 350cc su soğutmalı keeway de kulağa gerçekten hoş geliyor.
Kdv ötv dahil 4394 YTL
TIGER 250
Motor : 1Silindir 4 Zamanlı
Silindir Hacmi : 249 cm3
Silindir Çapı ve Strok : 72x61,2 mm
Sıkıştırma Oranı : 8,9:1
Maks. Güç : 18.9 HP / 8000 d/d
Maks. Tork : 17,5 Nm / 7000 d/d
Soğutma Sistemi : Hava
Çalıştırma : Elektirikli
Ön Fren : Çift Disk
Arka Fren : Tambur
Yağlama Tipi : Yağ pompası
Ateşleme : CDI
Akü : 12V/8Ah
Ön Süspansiyon : Teleskopik
Arka Süspansiyon : Hid.tek Amortisör
Yakıt Tankı Kapasitesi : 18 Lt
Ön Lastik : 110/90-16
Arka Lastik : 130/90-15
Boyutları : 2180*800*1120
Ağırlığı : 185 kg
100 km'de ort. yakıt maliyeti : 3,2 lt.
şu ara emanet bir kanuni klasik 125 cc bişi kullanıyorumgeçen akşam yolda bir ses duydum inip sağına soluna bakarken ön fren diskini tuttum amanın!!fren diskini tutan civatalar gevşemiş balata sallanıyor.Elimle sıkabildiğim kadar sıkıp 20 ile yola devam ettim , ya yerinden çoıksa ne olacaktı düşünmek dahi istemiyorum .Kanuni bukadar işte.
2005 model 3000 km de yatmış bi makine, bakalım sahibinin aküyü şarj etmesini ve temiz kağıdının çıkmasını bekliyorum 1800ytl ye alıcaz kısmetse.
Bu tiger 19hp/185beygir oranında bizim makine ise 14hp/140kg bu oranlar aynı yani demek oluyorki üstündeki haz teorik olarak benzer olmalı. O zaman aynı keyif alınacaksa sıf görüntü için o parayı vermekte abes olur yaw kanımca...
yuruyun bee malkaçoğulları
emre yavaşşşş. bızım motor 13/134 kg okiş
yaw yuvarladım ben işte 13.5 diyolar zati . ki tigerda zaten 19 deil. oranlar çok yakın onu demek istiyorum. oran biraz yüksek olcakki bunda performans diyelim. İş teoride mıçıyor kafadan...
beyler dün servise ugradım istanbula keeway motor fabrikası acıyormuş cok yakında burda üretim de yapcakmış. 350cc susogutmalı burda üretilecekmiş.bütün motomax çalışanları bununla ilgileniyormuş.benim flaşörde oyüzden gecikmiş. 1 ayı geçti.ama garantiden degişcek oyüzden salıyorlar gibi geliyo bana
beyler ben sıze bısey söylımmı, eyer o 350 cc su sogutmalı cruser ben begenırsem harbı alırım fabrıka acılması bence gusel olmus belkı fıyatlar uygun olabılır dıye dusunuyorum
en azından yedek parçaların fiyatları düşebilir. Ama 2. bir ihtimalde şöyle : kanuni gibi türk malı ayana satıp pahalıdan pahalıdan geçirirler millete . 350 lik su soğutma çok süper bişe olur. tabiki fiyatı ne olacak onu bilen varmı??
gene 5 ın uzerınde olur rahat. ya cok gusel tang bed buldum motora ama 40 ytl racıngler den olan tabi
gece nedir bu tang bed olayı? 350 lik olursa harbiden yakışır uzun yola da gelir rahatça işimizi görürüz artı ülkemizde fabrika açmaları guzel bi fikir umarım bizim açımızdanda guzel neticeleri olur
ya racınglerın benzın depo koruyucuları oluyorya uzunlamasına yapıstırıyorlar stıcer yanı neyse onlaın cok cesıtlerı var kuru kafalı yaratıklı acayıp seyler renglerıde var bı tane begendım cok tatlı kanımca cokta yakısır bızım depoya ama işte pahalı 40 ytl tabı avrupa malı ayrı konu
kanımca olsa olsa montaj fabrikası olur ,eğer direk burada üretim pacaklarsa çok zaman alır ,kendi üretim hattı,yan sanayii bulmak vs.vs. çünkü hiçbir firma 100% tüm üretimi kendi bünyesinde gerçekleştirmez.Bunun içinde tedarikci gerekir.
sadece montajı burda yapılcakmış ilk başta
gece sisiy barın resimlerini cektim ( kendi yaptıgımın ) ama buraya ekliyemedim.sana yollasamda eklesen olurmu.
tamam yollada nerden nasıl yollıcaksın ha bak maile at.portpete@mynet.com
msn profılımde var ıstersen
ArkadaŞlar Hadi Herkes Motorunun Km Sini SÖlesin
18500
GeCe
verdigin adrese e posta olarak attım teşekkürler
temin gidmedi galiba olduysa şimdi yeniden yolladım konturolet
maşallah gece, tank pad ler iyi gider, gerçi race çiler yatıyor depoyu çizmemek gibi bir görevide var padin
3400, Allah kazasız belasız sürmeler nasip ederde "gece" nin bu rekorunu egale ederiz
durum raporu da vereyim
akü, boşaldı öldü, yenisi ile değişti, (benim hatam 4 ay yattı motor çalışmadan)
ön dişliyi örten kapak, çatlamıştı (büyük ihtimal ile vibrason) yolda giderken düştü kırıldı, yenisini bekliyorum,
sol taraftaki nikelajlı kapak (koruma demirinin yanındaki), 2 defa kırıldı, (büyük ihtimal ile vibrasyon) tekrar takmayı şimdilik düşünmüyorum.
granaj sol/sağ kırıldı, motoru iterken, binerken vb çok baskı yapmamak lazım,
zincir koruma demirini tutan ayaklardan biri kırıldı (bunu hala soramadım garantiye giriyor mu diye)
pas, motor aksamı hariç bir çok civatada var, vakit bulunca inoxlu civata ile değiştir.
not: yanlış anlaşılma olmasın, yerme amaçlı yazmadım bunları, motorumu seviyorum, ama ufak tefek sorunları oluyor
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)