Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

bu taygırda sıf görüntü haaa.... o parayı edermi etmezmi orası tartışılır. Edermi sizce??

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim düşüncem o tiger o para etmez çünkü adı üstünde KANUNİ bende de iki tane ATV 250 var ama ikiside ölü durumdaydı ve kendim yaptım artık bence kanuniye bulaşmayın arkadaşlar en iyisi bizim SL LER

kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    bizim sller iyi guselde yedek parca fiyatlari cinlilerle es deger durumda.

benim on takimin tamami icin bana 1.380 mln fiyat cekti adamlar.

dedim hocam iyi guzel diyonda 2. elini 1.500ytl bulabilicegim motosikletin sadece on takimini 1.380 mlna almak sencede mantiksiz degilmi .

ee kem kum biraz yuvarlariz iste

abi ne kadar yuvarlican 380 mln yuvarlasan 1.000ytl onun yerine hurdaciya 1.000ytl e benim motoru bu halde satip 500mln koyup 2. elini alirim .

haklisin kardes yapabiliceigm bisey yok

mondial 250 mct nin on amortusorlerin 1 tanesi 65 ytl bizimkinin 110ytl.
    hic bir motosikletin parclarari bizim motosikletin on takimiyla uyusmuyor.

saglamlik tamam motor guzel ama yedek parca fiyatlari beni delirtti sirf 200 mln cant ohaaa ya.

bu motosikletin cikma parcalarini bulabilicegim bir yer bilen warmi arkadaslar ancak bole orjinal yapicas yada baska bi motorun on takimi uydurmaya calisicas biriniz el atsada su motoru toparlasak artik ya
    imzam yok parmak bassam olurmu

chimeraby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kabuto çok şikayet ediosun bilio musun dostum? Kaza yaptın hepimiz senle üzüldük,fiyat çok çıktı dedin yine üzüldük.. Ama hem sağlam motor diosun hem de nie parçası pahalı diosun! Karşılaştırdığın motorlar yolda giderken tangur tungur ses çıkarıo heryerinden,bizimkinde yok öle bişi.. Mondiali var arkadaşın,aynı zamanlarda aldık,hatta o 10 gün sonra aldı.. Aletin tipi bile kaydı onda.. Heryerinden ses gelio,çukura girmeye görsün.. Bizimkinde öle bişi yok.. Sapasağlam çok şükür.. Şunu da unutma ki bizim motor çin malı değil,çin de üretilen macar malı.. Fark ne mi diosun? Çin malı motorlar Avrupa'da satılamazken bizim motorlar Avrupa'da satılabilior çünkü Avrupa'ya girme izni var.. Yeterliliği var.. ABD'de dahi satılıyor.. Diğerlerinin ucuzluğuyla karşılaştırırken bunları da göz önünde bulundur..

Ben bi kaç sayfa önce sana bi mail adresi vermiştim,hasarlı motor arayan birine ait.. Madem satmak istemiyorsun o zaman şimdi de çıkma parçalarını bulabileceğin bi adres veriyorum sana..

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3350869

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı emr550m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu taygırda sıf görüntü haaa.... o parayı edermi etmezmi orası tartışılır. Edermi sizce??

valla ne yalan soyliyeyim görüntüsünü beğendim ben. Üzerine de oturdum. Enteresan bir şekilde hoşuma gitti. Ama ben sl imden memnunum. Aradaki fiyat farkına değmez derim. ikinci el o fiyata çok daha iyi bir makina alınır. Alet gücüne göre biraz ağır gibi zaten. Bu da performansı etkileyecektir eminim. Özellikle artçılı kullanımlarda. Çantalarının kalitesi iğrençti. Uzaktan güzel göründüğüne bakmayın.

Şu 350cc su soğutmalı keeway de kulağa gerçekten hoş geliyor.

Kdv ötv dahil 4394 YTL

TIGER 250
    Motor : 1Silindir 4 Zamanlı
    Silindir Hacmi : 249 cm3
    Silindir Çapı ve Strok : 72x61,2 mm
    Sıkıştırma Oranı : 8,9:1
    Maks. Güç : 18.9 HP / 8000 d/d
    Maks. Tork : 17,5 Nm / 7000 d/d
    Soğutma Sistemi : Hava
    Çalıştırma : Elektirikli
    Ön Fren : Çift Disk
    Arka Fren : Tambur
    Yağlama Tipi : Yağ pompası
    Ateşleme : CDI
    Akü : 12V/8Ah
    Ön Süspansiyon : Teleskopik
    Arka Süspansiyon : Hid.tek Amortisör
    Yakıt Tankı Kapasitesi : 18 Lt
    Ön Lastik : 110/90-16
    Arka Lastik : 130/90-15
    Boyutları : 2180*800*1120
    Ağırlığı : 185 kg
    100 km'de ort. yakıt maliyeti : 3,2 lt.

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    şu ara emanet bir kanuni klasik 125 cc bişi kullanıyorumgeçen akşam yolda bir ses duydum inip sağına soluna bakarken ön fren diskini tuttum amanın!!fren diskini tutan civatalar gevşemiş balata sallanıyor.Elimle sıkabildiğim kadar sıkıp 20 ile yola devam ettim , ya yerinden çoıksa ne olacaktı düşünmek dahi istemiyorum .Kanuni bukadar işte.

Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazen sen keewaymıalıcaktın? nerden kaca sıfırmı alıcaksın? merak ettımde.kartalda oturan arkım var benım devamlı gelıyorum oraya bu arada.
    2005 model 3000 km de yatmış bi makine, bakalım sahibinin aküyü şarj etmesini ve temiz kağıdının çıkmasını bekliyorum 1800ytl ye alıcaz kısmetse.

Bu tiger 19hp/185beygir oranında bizim makine ise 14hp/140kg bu oranlar aynı yani demek oluyorki üstündeki haz teorik olarak benzer olmalı. O zaman aynı keyif alınacaksa sıf görüntü için o parayı vermekte abes olur yaw kanımca...

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    yuruyun bee malkaçoğulları

emre yavaşşşş. bızım motor 13/134 kg okiş

yaw yuvarladım ben işte 13.5 diyolar zati . ki tigerda zaten 19 deil. oranlar çok yakın onu demek istiyorum. oran biraz yüksek olcakki bunda performans diyelim. İş teoride mıçıyor kafadan...

ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway SL 150
    beyler dün servise ugradım istanbula keeway motor fabrikası acıyormuş cok yakında burda üretim de yapcakmış. 350cc susogutmalı burda üretilecekmiş.bütün motomax çalışanları bununla ilgileniyormuş.benim flaşörde oyüzden gecikmiş. 1 ayı geçti.ama garantiden degişcek oyüzden salıyorlar gibi geliyo bana

Motosikleti
    beyler ben sıze bısey söylımmı, eyer o 350 cc su sogutmalı cruser ben begenırsem harbı alırım fabrıka acılması bence gusel olmus belkı fıyatlar uygun olabılır dıye dusunuyorum

en azından yedek parçaların fiyatları düşebilir. Ama 2. bir ihtimalde şöyle : kanuni gibi türk malı ayana satıp pahalıdan pahalıdan geçirirler millete . 350 lik su soğutma çok süper bişe olur. tabiki fiyatı ne olacak onu bilen varmı??

Motosikleti
    gene 5 ın uzerınde olur rahat. ya cok gusel tang bed buldum motora ama 40 ytl racıngler den olan tabi

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    gece nedir bu tang bed olayı? 350 lik olursa harbiden yakışır uzun yola da gelir rahatça işimizi görürüz artı ülkemizde fabrika açmaları guzel bi fikir umarım bizim açımızdanda guzel neticeleri olur

Motosikleti
    ya racınglerın benzın depo koruyucuları oluyorya uzunlamasına yapıstırıyorlar stıcer yanı neyse onlaın cok cesıtlerı var kuru kafalı yaratıklı acayıp seyler renglerıde var bı tane begendım cok tatlı kanımca cokta yakısır bızım depoya ama işte pahalı 40 ytl tabı avrupa malı ayrı konu

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    kanımca olsa olsa montaj fabrikası olur ,eğer direk burada üretim pacaklarsa çok zaman alır ,kendi üretim hattı,yan sanayii bulmak vs.vs. çünkü hiçbir firma 100% tüm üretimi kendi bünyesinde gerçekleştirmez.Bunun içinde tedarikci gerekir.

Motosikleti
    keeway SL 150
    sadece montajı burda yapılcakmış ilk başta

gece sisiy barın resimlerini cektim ( kendi yaptıgımın ) ama buraya ekliyemedim.sana yollasamda eklesen olurmu.

Motosikleti
    tamam yollada nerden nasıl yollıcaksın ha bak maile at.portpete@mynet.com
    msn profılımde var ıstersen

ArkadaŞlar Hadi Herkes Motorunun Km Sini SÖlesin

18500

Motosikleti
    keeway SL 150
    GeCe
    verdigin adrese e posta olarak attım teşekkürler

temin gidmedi galiba olduysa şimdi yeniden yolladım konturolet

Motosikleti
    superlight 150
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam yollada nerden nasıl yollıcaksın ha bak maile at.portpete@mynet.com
    msn profılımde var ıstersen

ArkadaŞlar Hadi Herkes Motorunun Km Sini SÖlesin

18500
    maşallah gece, tank pad ler iyi gider, gerçi race çiler yatıyor depoyu çizmemek gibi bir görevide var padin

3400, Allah kazasız belasız sürmeler nasip ederde "gece" nin bu rekorunu egale ederiz

durum raporu da vereyim

akü, boşaldı öldü, yenisi ile değişti, (benim hatam 4 ay yattı motor çalışmadan)
    ön dişliyi örten kapak, çatlamıştı (büyük ihtimal ile vibrason) yolda giderken düştü kırıldı, yenisini bekliyorum,
    sol taraftaki nikelajlı kapak (koruma demirinin yanındaki), 2 defa kırıldı, (büyük ihtimal ile vibrasyon) tekrar takmayı şimdilik düşünmüyorum.
    granaj sol/sağ kırıldı, motoru iterken, binerken vb çok baskı yapmamak lazım,
    zincir koruma demirini tutan ayaklardan biri kırıldı (bunu hala soramadım garantiye giriyor mu diye)

pas, motor aksamı hariç bir çok civatada var, vakit bulunca inoxlu civata ile değiştir.

not: yanlış anlaşılma olmasın, yerme amaçlı yazmadım bunları, motorumu seviyorum, ama ufak tefek sorunları oluyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler