Cobalt hayırlı olsun yeni araban (ne aldın bu arada?) kazasız belasız sürüşler dilerim.
Cobalt hayırlı olsun yeni araban (ne aldın bu arada?) kazasız belasız sürüşler dilerim.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
gece bu konuda hakan la bi konussanıza gecenlerde boya tabancası pistole falan alcam mendo nun dukkanda hem boya işlerini hemde airbrush işlerini yaparız yakında dıyodu bi gelişme olmuşmu ??
yusuf hocam honda city aldık eyvallah saolasın allah cumlemıze kazabela vermesın ,, ama ruhsat işlemleri hala hallolmadı 2. gun oldu bekliyoruz hala
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
arkadaşlar bu wd40 denen şeyin yaptığı şey nedir pas çözücü felanmı??
aga sen bu parçalarla tükkan açacan yakında .
he vala koruma demırını var ıstıyen olursa onuda verırız
abi sen bitane gittigidiyor tükkanı açsana. biz parçaları senden tedarik edelim kolayca
zekı cocuk senı hayat işte takılıyoruz öle.
jameika yalandan bınmısın vfr nın ustune
hee bak benım senınle ılerleyen aylarda bı işim olabılir gerısını özelden konusuruz
gece bu cam benim ayır kenara ok ?
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
ehehehehhehe ne zaman alıcaksın ab ona göre söle?
........................
wd40 pas çözmek için değil pası önlemek içindir+hareketli tüm parçalarda kullanılabilir örnek evdeki kapı gıcırdıyorsa menteşelere sık gıcırtı bitsin ama sakın motorun fren aksamına sıkma yalan olursun
bazen sen keewaymıalıcaktın? nerden kaca sıfırmı alıcaksın? merak ettımde.kartalda oturan arkım var benım devamlı gelıyorum oraya bu arada.
gece balayyusuf hocam ilgileniyo airbrush işiyle saolsun söyle güzel bir fiyat çıkarsa beraber götürürüz sl leri.
Merhaba arkadaslar bu motoru Istanbul da sifir alan arkadaslar nereden aldiklarini soyleyebilirlermi bana acaba?
Su anda bana en uygun yerler feyizoglu ve motovizyon gibi gozukuyor.
evet motovizyon iyi fiyat veriyordu. ama ben eskişehirde olduumdan gelip alamamıştım.
Bugün makineyle 105 yaptım yol olsa dahada giderdi. daha alet 200km yi devirmedi. Motorumu 1 kat daha sevdim. bu hız yeterli bence. ki 120 130 yapar rahat rodajdan çıkınca. Bana motoru almamda faydası olan arkadaşlara tavsiyelerinden dolayı teşekkürller arkadaşlar..
Başlangıç gelişme sonuç motoru. Şiddetle tavsiye edilir.
yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz.
Forum şenlenmiş gene. Bu _gece efendi yedek parça dükkanına çevirdi burayı. o senin sattığın ön camın pembesi var bende. önünde de çiçek kız candy nin fotoğrafı var. Ben de onu satıyorum
FUAR GÖRÜNTÜLERİNE DEVAM...
Polislere bundan vermişler haberiniz ola.. O arka çanta yok normalde. kim astıysa onu?. Görünüş fiyakalı.. -Kanuni
Buna yorum yapmıyorum. Yakınında olmak bile acayip bir haz verdi. saygı duyuyorum.. -Hyosung
... Bir daha sonraki konumuz çantalar. Bunlarla ilgili görüntüleri de fikrimiz olsun diye koyacağım.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)