emre rahat ol rahat.arkayı göruyorsun merak etme mıllet bosuna almadıya yada ben.nerden bıldın evet cıftı 13 ytl
benım kalıplı oldugumu nerden bılıyorun bakım resımden ölemı gözukuyor yoksa
emre rahat ol rahat.arkayı göruyorsun merak etme mıllet bosuna almadıya yada ben.nerden bıldın evet cıftı 13 ytl
benım kalıplı oldugumu nerden bılıyorun bakım resımden ölemı gözukuyor yoksa
biraz öyle duruyor dahası iri adam yan durur düz durunca resme sığmıyor kendimden biliyom . O zaman ben senle irtibata geçerim abi para olayını felan hallederis. PM leşirim. çok saolasın cennetlik olucan sen bu sevaplarlan ...
Obkavi dostum, gidon ile ilgili sorun olacağını düşünmüyorum. gözünü karart ve uygulamayı yap derim. Daha önce bu işin uygulamasını yapan arkadaşların verdiği bilgilerden, kablo ve Hidrolik hortumunda sorun çıkmadığını, sorun olarak; gidon çapından kaynaklanan basit bir problem yaşandığını öğrenmiştik. Forumdan ayrılma kararını gözden geçirmende fayda olduğunu değerlendiriyorum
Sitemini ise şöyle algılıyorum; Sitem Dost'a yapılır, dost olmayana....!
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
emre eyw dostum!
bogaçkan cok ıncesın vala kırılıcaksın
zatoichi saol ama o motor benım degıl hakan abının motoru gercı cokra fark yok sadece benım cc bar degısık bırde cantalar orjınal gerısı aynı ama daha cantalarıda degıstırıcem artı gıdonda taktırıcam artı ön maşayı uzatcam durun bakalım daha neler yapıcam
sen biraz daha kurcalasan honda nın shadow ları çıkacak nerdeyse .
iri gece kardeşim o aynalar 13 ediyorda ben niye bilmiyorum harbiden basacam bi gun tukkanı omuz seyretmekten bıktım. elbette motora yaptığın guzellikler paha biçilmez fiyatınıda sen belirlersin bence motorlarımıza yazık etmeyelim...
bilmem kısmet dıyeım ..........
swort yaw nerden cıktın sen damdan duser gıbı lafın arasına gırdın cık loo ordan gelmıgım oraya
sen bılmıyormuydun ahahhahaha
nerden bileyim be kardeş. burasını msn haneye çevirdiniz alalalalalalalalalal ;)
yok cnm burası kırahathane
ıstersen verırım sana merak etme
arkadaşlar airbrush hakkında bilgisi olan var mı diye sormuştum kimseden cevap gelmedi bende araştırdım eğer eklemeyi başardıysam aşağıdaki resimde görülen resime benzer bir resim sadece depo üzerindeki (deponun iki yanınada) 1.000 YTL gibi bir fiyat çıktı. bildiğim istanbulda bunu yapabilen birkaç kişi var ben fiyatı duyunca yüzümdeki dumur ifadesiyle sorduğum yerden ayrıldım daha uygun fiyatlara bu işi yapabilen tanıdığı olan varsa bizimle paylaşsın yada resim yeteneği olan sl ci bir arkadaşımıza ortaklaşa bir airbrush seti alalım (küçük bir kompresor,airbrush tabancası ve boyalardan oluşuyor) hem para kazansın hemde bizim motorları uygun fiyattan boyasın seti kendim alayım diye düşündüm ama bendeki yetenekle ancak cin ali resmi çizebilirim
SİOUX
Bu işi süper yapabilecek bir arkadaşım var kendisi ressam aynı zamandada virago sahibi bir ara kadıköyde bir buluşma ayarlayalım tanıştırırım seni.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
balayyusuf ilgin için teşekkürler yukarıdaki fiyatı bende kadıköyden aldım sen öncesinden fiyatlar hakkında bir ön bilgi alırsan sevinirim çünkü bu iş için 1.000 YTL gibi bir bütçeyi ayırmak çoğumuz için imkansız ama uygun fiyata yapabilirse sırtıma arkadaşının adını yazar bütün istanbulda reklamını yaparım
Arkadaşlar benim motora oturunca yada azcık kasise girince ayaklığın olduğu yerden bi ses geliyor hafif. Hani hareketli bir aksağanın yağsız kaldığında çıktığı ses gibi. Bizim motorda nerleri yağlamak lazım ayaklık amartisör bağlantıları felan??
emr550 ayaklıklarda cok az bı oynama payı var ama 1 cm den az altındakı vidaları guzelce sık once hala ses yapıyosa o zaman gres yagı gıbı kalın bı yagla yaglarsın
** obkavı ustadım pireye kızıp yorgan yakılır mı yahu? esas boyle yaparsan bızı gercekten uzersın burdakı her arkadasımız degerlıdır aynı fıkırlerde olmasak bıle. hadı kırgınlık yapma da hafta sonu bulusup bı cay ıcelım ne dersınız ? pazar gunu, tophane karsıdan geleceklere de uyar mı ?
bu arada race degıl ama motorun ara hızlanmasına hasta oluyorum yaa ılk kalkıs harıcınde ( anı gaz verınce yemıyo) eger harbı bı spor araba yoksa yanımda 80-90 km ye kadar tek gıdıyorum ben 5. vitese cıkıp devrı yarıladıgımda arkamdakı araba anca 3 e atmıs oluyo 100 metre gerıde , son surat yok ama akselerasyon ıyı be bu arada arabayı degıstırdım para kalmadı motoru degıstırmeye ne yapalım nasıp kısmet
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Arkadaşlar herkeze selam, ben 2-3 gün içinde aranıza katılacagım benide kabul ederseniz sevinirim herkeze kazasız sürüşler dilerim.
bazen25 hoşgelirisin buyur başımızın üstünde yerin ar. bende yeni katıldım. Arkadaşlar saolsunlar çok ilgililer. Makinanın yeni olmasına rağmen hızlanması gerçekten çok güzel bide top speed olsa çok daha güzel olcak. Ama ben hıza zaten karşı bir insanım gezi motoru bu hızlı gittinmi gezdinin ne tadı kalır . Tör tör gideceksinki etrafını izlicen.
Ya günlerdir takip ediyorum bir organize olamıyorsunuz. Hadi elinizi çabuk tutun bir gezi düzenleyelim. Bu
hafta Pazar günü birlikte olmaya ne dersiniz. Şayet hava yağışlı olmazsa ben geleceğim beni yaz'ın lütfen.
oldu gözlerım doldu jameika bazen25 hos geldın ne demek.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)