yag fıltresı yok bızım motorlarda yapmayın alahınızı seversenız.
yag fıltresı yok bızım motorlarda yapmayın alahınızı seversenız.
dostum mct250 mondialin 250cc lik chopperi
arkadaşlar şu gidon ve dişli olayı benide acayip cezbediyo istanbuldan bu dişiliyi bulabilieceğim bi yer varmı artı bu mct hangi markanın? benimde sağ sinyal duğmesi arızalı daha ucuza maledemezmiyiz acaba?
mondıal mct250 ............
mct ben yazarken açık olmuş )...
arkadaşlar verdigim linkteki listeye baktım, bir yağ filtresi var parça olarak ama bizim bildigimiz anlamda takılır sökülür bir şey mi bilmiyorum,
elciklerin ucundaki metal parçaları (adı neyse) değiştirmek istiyorum önerisi olan var mı?.
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...
önümüzdeki hafta keewayimi alıcam ancak almadan önce kullanmasını öğrenmem lazım. gittiğim sürücü kursunda scooterla geçiştirmişlerdi bizi. yani ehliyet var ama vitesli kullanmadan bihaberim hala...
acaba bana birkaç saatliğine özel ders verecek birilerini bulabilirmiyiz. Pendik'te oturuyorum...
selam arkadaşlar lastik konusunda kafam çok karıştı bizim lastik ebatlarına baktım motomaxtan ve bir kaç lastik fiyatı araştırdım çok pahalı geldi bana. kafam takılan sorlardan biride şu oldu bizim lastikleri genişletme imkanımız varmı acaba? lastik konusunda yardım bekliyorum arkadaşlar...
cumartesi saat 16:00 ititbariyle motoru kullanman konusunda acizane bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışabilrim...
nasıl genısletmek yaa? eyer lastık alamıyorsan gıt hemen en acılınden dubleks yaptır ama yaparken sıbob delıgını maktap ıle genısletıp oraya kalın sıbob taksın en azından lastık patladıgı zaman sısırıp sısırıp bıner yoluna devam edersın ok
y goksun
öncelikle motor almana yardımcı olmak adına ikinci el düşünürsen 1900 kmde temiz bir alet almak istersen yardımcı olurum.
ygoksun aslında yakın sayılırsın bana ama saatler uyarmı bılmem aksam 9 a cıkıyorum ısten ben kızıltopraktayım.yanı ogretmek ısterım bıkaç saat dedıgın ıcın oda
arkadaşlar öncelikle slmlar.
sizin motorlardaki vibrasyon olayı ne boyutta ???
ben uzun yolda 1 saatten fazla oturamıyorum üstünde
bu ay servise gidip 8000 bakımını yaptırıcam. bu işide orda çözmek istiyorum.
aranızda bu vibrasyon olayını azaltan varsa yardımcı olursanınz sevinirim.
cümleten saygılar.
PoWeReD bY MuRi :bounce:
öncelikle yakınız birbirimize bende selamiçeşmedeyim. akşam 21:15 gibi geçiyorum kızıltopraktan; genişletmek şöyle lastikler dar görünüyo bir motoryla konuşurken sizin jantlar uygun biraz lastikleri genişletebilirsiniz demişti fuar gunu bu konuda aklıma takıldı belki içimizden bir arkadaş böylesi bi çalışma yapmıştır diye düşünüyorum...
yanı demek ıstedegı lastık ıste yaw baska lastık ıle evet dogru sölemıs jantlar baya kalın bızım. sen bana baya yakınmıssın yaa. sımdı burdada yazamıyorumkı mazaganın adını sana anlıyanlarlan anlamıstır gercı. bek sampıyon kokoreccsı varya kızıltoprakısıkların orda onun ustundeyım ben koca bı tabela var eh artık sende gecerken bakarsan özellıkle aksam anlarsın zaten taa senın gelıs ıstıkametınden de gözukuyor
benım motor zaten hep assagıda duruyor dıregın orda
ok akşam geçerken bakarım dikkatlice yarında ordamısın 15:30 gibi uğrayabilirmiyim sana tanışalım görüşelim?
sevgili mudurum gece nasılsın? gorusemedık uzun zaman oldu paşa ya ugramıyomusun artık ? bayaa bi ozlettin kendini ,bi de şu alet edavat cantası olarak kullandıklarımdan bi 5 tane daha var elimde uğrarsan haber ver de vereyim menderese götür gelen arkadaşlara promosyon yapsın
muri84 fuarda keeway li birkaç arkadaş ile karşılaştık adam motorun şasi bağlantılarına iç lastikten conta yaptığını , vibrasyonun bayaa bi azaldığını söyledi , tabii ki denemek lazım
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
swort pazar harıc aksam 9 a kadar burdayım beklerım ne demek.
cobalt pasaya devamlı gelıp gıdıyorum gecen hafta sanırım hıc gelmedım cunku baldız amelıyat oldu habıre hastahanedeydık şişlide neyse bu aksam gelıyorum tabı. iyiyim ben tskler sen nasılsın
slm arkadaslar. bu forumu okuyarak bi motosiklet almaya kesin karar verdim. sabahtan beri okuyorum 20.sayfaya gelebildim. hepsini okuyacagım.ben acemiyim.hiç vitesli bi motorsiklet kullanmadım desem yeridir. acemiliğimi atmak için keeway'den başlamaya karar verdim. affınıza sıgınarak bi kaç sey soracagım. izmirli arkadaslara özellikle. izmirdeki servislerden memnun musunuz? izmir'deki bayilerin müşteriye yaklaşımı nasıl? bi cevap verirseniz sevinirim.tesekkür ederim.
karaburun hayırlı olsun sımdıden.bızı secmendekı sebebi ogrenebılırmıyım bende? yanlız ilk sayfalara cok aldanma sonlara dogru daha iyi toparlarsın dıye dusunuyorum.
ben dediğim gibi acemiyim ve motosiklet kullanmayı öğrenmek istiyorum. bu nedenle 150 cc gibi vitesli bi alet istiyorum.aslında hyo almak istiyorum ama bilmeden sorumluluk almak istemiyorum kesinlikle.izmirdeki bayileri arastırıyorum az önce 3.250 fiyat verdi iki bayi.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)