Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Nisan 2007, 23:20
Ekip ne yapıyorsunuz ya nasılsınız?
Kabuto geçmiş olsun, geç oldu kusura bakma!
Kardeş sen o motoru sat bence ya, zaten aldığında da çok gidip gelmeler olmuştu send!
Keşke bi scooterla başlasaydın, şimdi vitesli motor hiç binmeyen birisi için ister istemez zor olabilir!
Boşver ama sen motoru yaa, sana bişey olmamış ya o yeter!
Yavaş yavaş yapılır gider motorun!
Ekipppp, yakın zamanda yeni koltuklar yaptıracam!
Sizlere de motorun son halini o zaman gösteririm.
Eminim çok güzel olacak!
Reklamlar
-
03 Nisan 2007, 23:47
kabuto öncelikle geçmiş olsun yakın zamanda bende kaza yamıştım üzüldüm haliyle ama yaptırdım motoru rahatladım(cebim boşalınca bir hafifleme oldu sorma gitsin) ben ümraniyedeyim burdaki yetkili serviste engin usta motoru tamir etti eskisinden iyi oldu.haberleşelim engin usta bir bakar fiyat çıkarır. cana gelmesin fazla takma kafana.
-
04 Nisan 2007, 00:28
Ergeser ve Kabuto'ya name.
Ergeser dostum, özel bilgisini aldım, uygun zamanda seni rahatsız edeceğim.
Kabuto kardeş, motorunun parçaları illaki illa Keeway'dan alınacak diye bir kayıt yok. amortisör, her yerde bulunan bir parça. çamurluğu ister orjinal kullan, ister başka marka, bence hiç farketmez.
*Eğer başka bir markanın amortisör grubunu alırsan; mutlaka ona uygun çamurluk ve jant da vardır.Yani bu 3 parçayı kim uygun fiyata veriyorsa o senin için ideal olandır. Düşünki modifikasyon yaptırıyorsun! Hatta Daha yüksek/uzun bir amortisör grubu, görünüşü de müsbet etki yapar. Biraz zaman ayır, yavaş yavaş sirkeci vb. yerlerdeki parçacılardan araştır. Ammaaaaaaaaa şasi de bir yamulma/çarpılma varsa; İşte o zaman işin zor. Motor haricindeki Geri kalan parçalar, her türlü motosiklet parçasıyla toplanabilecek şeyler aslında.
Bakma... mesaim ve duygusal nedenlerle işin içine giremiyorum veya oynıyamıyorum. Yoksa bu motoru sıfırdan imal etmek işten bile değil. Motosikletinde, Keeway denebilecek tek Özel parça; Motor. gerisi her yerde bulanabilecek şeyler.
Bisikletin olsa; tamir etmek için illa ki illa orjinal parça mı aranır? Nayır. Bu... O markayı satan kişilere mecburiyeti ve onların fiyatlarını koşulsuz kabülü gerektirir.
Senin yapacağın; bu işleri çok iyi yapan, ama marka takılmayan iyi bir usta. Sen de toplıyabilirsin, ama... bu kadar feryat ettiğine göre, biraz uzaksın bu işlere. Merak etme umduğundan bile makul fiyata bu işi bitirebilirsin.
Kabuto, Yazdıklarım, makul fiyat dediğin için, yardımcı olmak isteyen diğer arkadaşların da tekliflerini değerlendir.
Tabi ki, orjinal iyidir, Yazdıklarım, bu işin bir zamanlar ki mesleğim olması ve konunun benim nezdimde çok basit olması nedeniyle. Bir SuperSport, vb motor için aynı şeyler söylenemez.
Keeway'in ğüzelliği işte burda ortaya çıkıyor; basitliği ve yakışıklılığı nedeniyle Yurdum orta direği için biçilmiş kaftan.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
04 Nisan 2007, 00:46
balayyusuf adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar Motoruma sis lambası takabilmek için demirci bir arkadaşa kromdan Light bar yaptırdım bu light barı kornaların bağlandığı aradan geçirdik ve oraya vidaladık süper oldu bence.Resmini ekteki
http://img163.imageshack.us/my.php?image=foto231nd2.jpg adrese tıklayıp bakabilirsiniz sizlerede fikir olabilir belki diye resmini koydum tüm sl'ci arkadaşlara sevgiler.
yusuf hocam güzel olmuş sis lambaları güle güle kullan
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
04 Nisan 2007, 13:15
-
04 Nisan 2007, 21:27
zatoiçhi
dişlini yolladım yarın sabah elinde olacak.aras kargo ile yıldız şubesine. özelden yaz dım konturol et.
-
04 Nisan 2007, 22:00
bonzai muayene için dilekçe örneğini yollamışsın özelden daha yeni gördüm biraz geç oldu ama teşekkürler
-
04 Nisan 2007, 22:26
ergeser hocam dişliyi değiştirince nasıl bir avantaj ve kalkışta bi zorlanma oldumu
-
05 Nisan 2007, 00:13
arkadaşlar airbrush hakkında bilgisi olan var mı? kaça yapılır vs...
-
05 Nisan 2007, 00:30
arakdaslar keewaye jınlun on takim takmayi dusunuyorum sizce uyum saglarmi daha once deniyen warmi.
orjinal parca takmaya kalkinca 600-700 mln gibi bi masraf olusurken jinlunun on takim komple suspansiyonlar dahil 350 ytl falan gibi uyduruk bi fiyat
soyleki
keweey fiyat listesi
suspansiyon tanesi 135ytl
on masa tanesi 125 ytl
on cant 280 ytl
gidon 50 ytl
buda toplamda 850 ytl
yapiyor iscilik ve cikacak diger seylerden bahsetmiyorum ve disk yamuk onun fiyatini bilmiyorum
umraniye bayisni aradim on takim ne kadara patlar dedim 1.300ytl dediler hersey dahil.
ya arkadaslar http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3055192
su linke bakin motosikletin 2. elini 1.500ytl e almak mumkunken sadece on takim icin 1.300ytl iscilik ve diger mazemeleride ekleyince al sana 1.800falan cok sacma sadece direksiyon kisminin bu kadar tutmasi delirtti beni ferrari kullanmiyourm sonucta
jınlunun on takim komple 350ytl bizimkiler 1.300ytl sizcede cin mali motor icin briaz tuzlu degilmi ya
imzam yok parmak bassam olurmu
-
05 Nisan 2007, 01:33
önemli değil sioux ama harbiden biraz geç olmuş galiba
ya arkadaşlar daha önceden yazıldımı bilmiyorum ama bizim motorlar için en iyi yağ sizce hangisi
özellikle zincir yağını değil motor yağını soruyorum
-
05 Nisan 2007, 03:33
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
05 Nisan 2007, 05:16
zor zanaat
uyku tutmadı 1 msg atayım dedim. gene sancı, kaldırdı gene :(
Bu aksam motorun üstündeyken böbrek sancısı tuttu. Hem de ne feci. arkadaş vardı allahtan. motoru bıraktım 1 yerde. ben hastaneye. yedik voltaren igneyi. rahatladık. bindik motora geldik. bayılacak gibi oluyor insan. motorda yakalaması fena oluyor.
-
05 Nisan 2007, 12:04
northern adlı üyeden alıntı
ergeser hocam dişliyi değiştirince nasıl bir avantaj ve kalkışta bi zorlanma oldumu
dişli degişince ben kalkışda degişiklik farketmedim ama vites araları vede hızı degişti.motor güzel uzamaya başladı
-
05 Nisan 2007, 12:18
geçmiş olsun allahtan acil şifa dilerim ...
-
05 Nisan 2007, 12:23
merhaba
herkese merhaba arkadaşlar
uzun süren araştırmalar ve bütçeyi denkleştirdikten sonra bu haftasonu büyük bir aksilik olmazsa sl alıyorum. mümkün olduğunca yazılanları takip ettim ve aklıma takılan bazı şeyler oldu tekrar gibi olursa kusura bakmayın onca sayfa içinde kayboluyoru insan. daha önce hiç motor kullanmadığım için motoru mümükün olduğunca güvenli hale getirmek istiyorum. anladığım kadarı ile lastiklerden pek memnun değilsiniz ve bunun için 2 alternatiften bahsediyorsunuz ya kaliteli bir lastikle değiştirmek yada varolan lastikleri tubeless yaptırmak benim bildigim tubeless denilen şey bildiğimiz dubleks lastik orjinal lastikler nasil tubless yapılıyor bunu bana açıklyabilir misiniz? birde sanırım motoru alır almaz üstündeki bujileri kaliteli bir bujiyle değiştimek ve tabi aynalarıda daha iyi görüş açısı verecek yenileriyle değiştirmek gerekiyormuş sizinde başka önerileriniz var mı? tabi yeterince masraf yapmış olucam fazlada bütçeyi sarsmayacak öneriler daha makbule geçer.
bu arada anadolu yakası bostancı civarında ikamet ediyorum tanıismak bilgi alışverişinde bulunmak istedirim dileyen arkadaşlarla yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
-
05 Nisan 2007, 12:59
ergeser adlı üyeden alıntı
zatoiçhi
dişlini yolladım yarın sabah elinde olacak.aras kargo ile yıldız şubesine. özelden yaz dım konturol et.
ergeser, size zahmet oldu teşekkür ederim.
bonzai adlı üyeden alıntı
...
ya arkadaşlar daha önceden yazıldımı bilmiyorum ama bizim motorlar için en iyi yağ sizce hangisi
özellikle zincir yağını değil motor yağını soruyorum
bonzai, bence kaliteli markaları yağları birbirine yakın ama ne oldugu belli olmayan yaglar var bunlardan uzak durmak lazım, ben castrol varsa onu yoksa mobil yoksa shell alırım gibi bir örnek verilebilr
vaga adlı üyeden alıntı
herkese merhaba arkadaşlar
uzun süren araştırmalar ve bütçeyi denkleştirdikten sonra bu haftasonu büyük bir aksilik olmazsa sl ...
lastikler ilk etapta bütceyi zorlayabilir ama yeni lastikler ile alabiliyosan al derim, diger detayları sonra da halledebilirsin, ayna, buji, koltuk vb gibi, hatta içindeki rodaj yagını kaliteli bir yagla degistirebilirsin, üzerinde gelene pek iyi degil diyorlar.
-
05 Nisan 2007, 13:24
teşekkür ederim verdiğin fikirler için
-
05 Nisan 2007, 14:06
-
05 Nisan 2007, 14:51
tanzimo adlı üyeden alıntı
uyku tutmadı 1 msg atayım dedim. gene sancı, kaldırdı gene :(
Bu aksam motorun üstündeyken böbrek sancısı tuttu. Hem de ne feci. arkadaş vardı allahtan. motoru bıraktım 1 yerde. ben hastaneye. yedik voltaren igneyi. rahatladık. bindik motora geldik. bayılacak gibi oluyor insan. motorda yakalaması fena oluyor.
tanzimo geçmiş olsun, bilirim taş olayını zordur, ama arkadaşında dediği gib sl miz ile bir 100-150 km yap düşer o taş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler