Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI

Ekip ne yapıyorsunuz ya nasılsınız?
    Kabuto geçmiş olsun, geç oldu kusura bakma!
    Kardeş sen o motoru sat bence ya, zaten aldığında da çok gidip gelmeler olmuştu send!
    Keşke bi scooterla başlasaydın, şimdi vitesli motor hiç binmeyen birisi için ister istemez zor olabilir!
    Boşver ama sen motoru yaa, sana bişey olmamış ya o yeter!
    Yavaş yavaş yapılır gider motorun!
    Ekipppp, yakın zamanda yeni koltuklar yaptıracam!
    Sizlere de motorun son halini o zaman gösteririm.
    Eminim çok güzel olacak!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    sl 150 siyah
    kabuto öncelikle geçmiş olsun yakın zamanda bende kaza yamıştım üzüldüm haliyle ama yaptırdım motoru rahatladım(cebim boşalınca bir hafifleme oldu sorma gitsin) ben ümraniyedeyim burdaki yetkili serviste engin usta motoru tamir etti eskisinden iyi oldu.haberleşelim engin usta bir bakar fiyat çıkarır. cana gelmesin fazla takma kafana.

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC

Ergeser ve Kabuto'ya name.

Ergeser dostum, özel bilgisini aldım, uygun zamanda seni rahatsız edeceğim.

Kabuto kardeş, motorunun parçaları illaki illa Keeway'dan alınacak diye bir kayıt yok. amortisör, her yerde bulunan bir parça. çamurluğu ister orjinal kullan, ister başka marka, bence hiç farketmez.
    *Eğer başka bir markanın amortisör grubunu alırsan; mutlaka ona uygun çamurluk ve jant da vardır.Yani bu 3 parçayı kim uygun fiyata veriyorsa o senin için ideal olandır. Düşünki modifikasyon yaptırıyorsun! Hatta Daha yüksek/uzun bir amortisör grubu, görünüşü de müsbet etki yapar. Biraz zaman ayır, yavaş yavaş sirkeci vb. yerlerdeki parçacılardan araştır. Ammaaaaaaaaa şasi de bir yamulma/çarpılma varsa; İşte o zaman işin zor. Motor haricindeki Geri kalan parçalar, her türlü motosiklet parçasıyla toplanabilecek şeyler aslında.
    Bakma... mesaim ve duygusal nedenlerle işin içine giremiyorum veya oynıyamıyorum. Yoksa bu motoru sıfırdan imal etmek işten bile değil. Motosikletinde, Keeway denebilecek tek Özel parça; Motor. gerisi her yerde bulanabilecek şeyler.
    Bisikletin olsa; tamir etmek için illa ki illa orjinal parça mı aranır? Nayır. Bu... O markayı satan kişilere mecburiyeti ve onların fiyatlarını koşulsuz kabülü gerektirir.
    Senin yapacağın; bu işleri çok iyi yapan, ama marka takılmayan iyi bir usta. Sen de toplıyabilirsin, ama... bu kadar feryat ettiğine göre, biraz uzaksın bu işlere. Merak etme umduğundan bile makul fiyata bu işi bitirebilirsin.

Kabuto, Yazdıklarım, makul fiyat dediğin için, yardımcı olmak isteyen diğer arkadaşların da tekliflerini değerlendir.
    Tabi ki, orjinal iyidir, Yazdıklarım, bu işin bir zamanlar ki mesleğim olması ve konunun benim nezdimde çok basit olması nedeniyle. Bir SuperSport, vb motor için aynı şeyler söylenemez.
    Keeway'in ğüzelliği işte burda ortaya çıkıyor; basitliği ve yakışıklılığı nedeniyle Yurdum orta direği için biçilmiş kaftan.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı balayyusuf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar Motoruma sis lambası takabilmek için demirci bir arkadaşa kromdan Light bar yaptırdım bu light barı kornaların bağlandığı aradan geçirdik ve oraya vidaladık süper oldu bence.Resmini ekteki http://img163.imageshack.us/my.php?image=foto231nd2.jpg adrese tıklayıp bakabilirsiniz sizlerede fikir olabilir belki diye resmini koydum tüm sl'ci arkadaşlara sevgiler.
    yusuf hocam güzel olmuş sis lambaları güle güle kullan
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Polo teşekkür ederim!
    Salu jacbo beğendiğine sevindim şimdi o light barın üzerinde iki delik daha var oralarada sis lambası takacağım ön iyice dolacak ama yeni taktıklarımın içine mor ampul takmayı düşünüyorum hafif taverna havası vereceğiz yani birinde gördüm hoşuma gitti o halinide koyacağım buraya

Bugün kornalarımdan birinin çalmadığını fark ettim ve servise gittim kornalar garantiye girmiyormuş o nedenle satın almam gerekliymiş peki kaç ytl dediğimde kulaklarıma inanamadım tanesi 15 dolar.! Bu kadar dandik bir korna nasıl bu kadar pahalı olabilir
    Tabi ki almadım kanuni scooter'ın kornası 4 ytl idi onu aldım ve taktım bu arada bilginiz olsun bizim kornaların üzerinde nikelajlı görünen kısım çıkabiliyor onu oradan çıkarıp yeni kornanın üzerine takabiliyorsunuz yani eski görünümünden farkı yok ama ses daha kuvvetli bilginiz olsun arkadaşlar.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway SL 150
    zatoiçhi

dişlini yolladım yarın sabah elinde olacak.aras kargo ile yıldız şubesine. özelden yaz dım konturol et.

Motosikleti
    sl 150 siyah
    bonzai muayene için dilekçe örneğini yollamışsın özelden daha yeni gördüm biraz geç oldu ama teşekkürler

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    ergeser hocam dişliyi değiştirince nasıl bir avantaj ve kalkışta bi zorlanma oldumu
    annem beni öldürecek

Motosikleti
    sl 150 siyah
    arkadaşlar airbrush hakkında bilgisi olan var mı? kaça yapılır vs...

kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    arakdaslar keewaye jınlun on takim takmayi dusunuyorum sizce uyum saglarmi daha once deniyen warmi.

orjinal parca takmaya kalkinca 600-700 mln gibi bi masraf olusurken jinlunun on takim komple suspansiyonlar dahil 350 ytl falan gibi uyduruk bi fiyat

soyleki

keweey fiyat listesi

suspansiyon tanesi 135ytl
    on masa tanesi 125 ytl
    on cant 280 ytl
    gidon 50 ytl

buda toplamda 850 ytl

yapiyor iscilik ve cikacak diger seylerden bahsetmiyorum ve disk yamuk onun fiyatini bilmiyorum

umraniye bayisni aradim on takim ne kadara patlar dedim 1.300ytl dediler hersey dahil.

ya arkadaslar http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3055192

su linke bakin motosikletin 2. elini 1.500ytl e almak mumkunken sadece on takim icin 1.300ytl iscilik ve diger mazemeleride ekleyince al sana 1.800falan cok sacma sadece direksiyon kisminin bu kadar tutmasi delirtti beni ferrari kullanmiyourm sonucta

jınlunun on takim komple 350ytl bizimkiler 1.300ytl sizcede cin mali motor icin briaz tuzlu degilmi ya
    imzam yok parmak bassam olurmu

bonzai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW VT 750 C4
    önemli değil sioux ama harbiden biraz geç olmuş galiba

ya arkadaşlar daha önceden yazıldımı bilmiyorum ama bizim motorlar için en iyi yağ sizce hangisi

özellikle zincir yağını değil motor yağını soruyorum
    34 EID 02

SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150

zor zanaat

uyku tutmadı 1 msg atayım dedim. gene sancı, kaldırdı gene :(
    Bu aksam motorun üstündeyken böbrek sancısı tuttu. Hem de ne feci. arkadaş vardı allahtan. motoru bıraktım 1 yerde. ben hastaneye. yedik voltaren igneyi. rahatladık. bindik motora geldik. bayılacak gibi oluyor insan. motorda yakalaması fena oluyor.

ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway SL 150
    Alıntı northern adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ergeser hocam dişliyi değiştirince nasıl bir avantaj ve kalkışta bi zorlanma oldumu
    dişli degişince ben kalkışda degişiklik farketmedim ama vites araları vede hızı degişti.motor güzel uzamaya başladı

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    geçmiş olsun allahtan acil şifa dilerim ...

vaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xv535Dx

merhaba

herkese merhaba arkadaşlar

uzun süren araştırmalar ve bütçeyi denkleştirdikten sonra bu haftasonu büyük bir aksilik olmazsa sl alıyorum. mümkün olduğunca yazılanları takip ettim ve aklıma takılan bazı şeyler oldu tekrar gibi olursa kusura bakmayın onca sayfa içinde kayboluyoru insan. daha önce hiç motor kullanmadığım için motoru mümükün olduğunca güvenli hale getirmek istiyorum. anladığım kadarı ile lastiklerden pek memnun değilsiniz ve bunun için 2 alternatiften bahsediyorsunuz ya kaliteli bir lastikle değiştirmek yada varolan lastikleri tubeless yaptırmak benim bildigim tubeless denilen şey bildiğimiz dubleks lastik orjinal lastikler nasil tubless yapılıyor bunu bana açıklyabilir misiniz? birde sanırım motoru alır almaz üstündeki bujileri kaliteli bir bujiyle değiştimek ve tabi aynalarıda daha iyi görüş açısı verecek yenileriyle değiştirmek gerekiyormuş sizinde başka önerileriniz var mı? tabi yeterince masraf yapmış olucam fazlada bütçeyi sarsmayacak öneriler daha makbule geçer.

bu arada anadolu yakası bostancı civarında ikamet ediyorum tanıismak bilgi alışverişinde bulunmak istedirim dileyen arkadaşlarla yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Motosikleti
    superlight 150
    Alıntı ergeser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zatoiçhi

dişlini yolladım yarın sabah elinde olacak.aras kargo ile yıldız şubesine. özelden yaz dım konturol et.
    ergeser, size zahmet oldu teşekkür ederim.

Alıntı bonzai adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...

ya arkadaşlar daha önceden yazıldımı bilmiyorum ama bizim motorlar için en iyi yağ sizce hangisi

özellikle zincir yağını değil motor yağını soruyorum
    bonzai, bence kaliteli markaları yağları birbirine yakın ama ne oldugu belli olmayan yaglar var bunlardan uzak durmak lazım, ben castrol varsa onu yoksa mobil yoksa shell alırım gibi bir örnek verilebilr

Alıntı vaga adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba arkadaşlar

uzun süren araştırmalar ve bütçeyi denkleştirdikten sonra bu haftasonu büyük bir aksilik olmazsa sl ...
    lastikler ilk etapta bütceyi zorlayabilir ama yeni lastikler ile alabiliyosan al derim, diger detayları sonra da halledebilirsin, ayna, buji, koltuk vb gibi, hatta içindeki rodaj yagını kaliteli bir yagla degistirebilirsin, üzerinde gelene pek iyi degil diyorlar.

vaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xv535Dx
    teşekkür ederim verdiğin fikirler için

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    SALU haberi okudum gerçekten çok ilginç aydınlattın bizi sağol bu durumu öğrenmemiz iyi oldu.

TANZİMO çok geçmiş olsun dostum yapabileceğimiz birşey varmı Ama sen Dt. zaten gerekini yapmışsın(Sl böbrek taşı düşürmeye birebir valla bence bu titreşim kimde var )

VAGA sana gelince motoru alır almaz lastikleri değiştir lastiklerin plastiği kötü yolu tutmuyor ve çok kayıyor lastiklerin yolu tutmasının tubles olmasıyla ilgisi yok''Jantımız telli olmadığı için istersen orjinal lastiklerini tubeles yapabilirsin ama kaymaya devam edersin'' tubless yapmak içinde jant kalın oraya uygun sibop bulman gerekli o da çok zor benimkini şambrelden kesilen sinbopla tubleles yaptılar salakça bişey oldu doğrusu.(Metzeler lastik arka 130 ön 100 ytl civarı)
    Aynalarımız kaliteli ama arkayı değil omuzlarımızı gösteriyor onlarına hemen değiştir ama aynaları söktügün yeri bir tornacıda genişlettirmen gerekiyor(aynalar dahil 15-20 ytl civarı)Başka bir şeye gerek yok güvenlikle ilgili meselelerin bunlar dostum.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

Motosikleti
    superlight 150
    Alıntı tanzimo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uyku tutmadı 1 msg atayım dedim. gene sancı, kaldırdı gene :(
    Bu aksam motorun üstündeyken böbrek sancısı tuttu. Hem de ne feci. arkadaş vardı allahtan. motoru bıraktım 1 yerde. ben hastaneye. yedik voltaren igneyi. rahatladık. bindik motora geldik. bayılacak gibi oluyor insan. motorda yakalaması fena oluyor.
    tanzimo geçmiş olsun, bilirim taş olayını zordur, ama arkadaşında dediği gib sl miz ile bir 100-150 km yap düşer o taş

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler