Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz gece bey.. Yolun yarısındayım ben kapışmak bize ters
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz gece bey.. Yolun yarısındayım ben kapışmak bize ters
Dostum unutmadım ama cok yoğunum çantalar aklımda söz ilgilencem biraz daha sabır
Arkadaşlar yarın ben ne yazikki gelemiyorum başka nedenlerden dolayı .giden bütün arkdaşlara iyi eğlenceler bide yol durumunu biliyorsun dikkatli olun.Kazasız belasız bir gezi olr sizin adınıza ihşallah...
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
tanzımo gec sen o işleri devlet su işlerı ahahahhahaha gencmıs yolun yarısındamıs ahahahahhaha
Gitgide azaldık.. Yağmurda hala yağıyor.. Valla dürüst olmak gerekirse keyfim kaçtı benimde.
yaw ne cabuk pes edıyorsunuz cıkcık nerde genclık nerde azım hırs turkıyenın halı bumu yanı
hadı abı hadı abı ısıne ısın yokmu senın hadı abı len salu senın lafına dememıstım
bu aksam trakya dan bir akraba yı bekliyorum eğer kalırsa yarın onu da götüreceğim fuar a bu durumda size araba ile eşlik etmem gerekecek yarın belirtilen yer de görüşmek üzere yaşlıkurt tel vermemişsin motorla mı geleceğinde belli değil tel ini bekliyorum umarım yola cıkmadan okuyup bilgi verebilirsin
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
REZİLLİĞİN BU KADARI OLUR!
Ekip, herkese iyi akşamlar!
Biraz önce başımdan geçenleri sizlere anlatmadan geçemicem!
Akşam üzerim büroya geldim, motorun da alarm tuşuna bastım ve yukarı büroya çıktım.
Neyse elimde 1-2 haber vardı, onları yazdıktan sonra eve gitmek üzere dışarıya çıktım ve asansörde benim motorun anahtarı yere düştü.
Sonra da çalışmadı. Motorun da alarmı açıktı tabi ki, anahtarı sokunca direk devreye giriyor alarm ve başlıyor ötmeye!
Anahtarı hemen geri çıkarıyorum, az sonra susuyor ama bir türlü nasıl gideceğimi çözemedim. Akünün olduğu kapağı söktüm ama birtürlü şu lanet alarmı bulamadım. Bütün fişe benzer şeyleri söktüm söktüm taktım, çare yok!
Anahtarı bir daha takıyım, bu sefer çalıştıryım motoru dedim, belki çalıştırınca susar diye. Çalıştırdım ama yine susmadı, onu kapatıncaya kadar millet ayağa kalktı.
Derkeeeen polisler geldi.
Çünkü alarmla uğraşırken deli gibi ötüyordu.
Polislere motorun benim olduğuna ikna ettikten sonra bir anahtarcı buldum, adam tam dükkanı kapatmış, berberde traş oluyormuş. Adam sağolsun, traşın ortasında kalkıp bana yardımcı oldu ve anahtarı söküp halletti!
ACAYİPP REZİL OLDUM AMA!
Bu akşam ömrümden ömür gitmiş oldu!
Siz siz olun, anahtarı yere düşürmemeye özen gözterin. Düşüp de bozulursa da boşa uğraşmayın, bulabiliyorsanız tamirci bulup anahtarı yaptırmaya bakın!
Herkese iyi akşamlar!
kardeş olur böyle şeyler dikkatli olmak lazım
neyse yarın hava iyi olursa ben de gitmek istiyorum fuara ama bende davetiye yok beya
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
yedek anahtarı cebimizde mi gezdirsek ne etsek
koluna taktığın kask kafanı korumaz
Yağış devam ediyor. Bu şekilde yağmaya devam ederse çok ıslanırız. Sabah tekrar durumu gözden geçireceğim. Zira eşimle birlikte gelecektim, çok fazla ıslanmak ve riske etmek de hoş olmayacak. Bayağı bir yağış var burada.. swort tan da ses yok
Olmadı fuara mecbur araba ile gideceğiz. Yarın ola hayrola.
bende hava durumuna bağlıyım hava yağışlı olursa metro felan geçicem sanırım:( elbiselerim aslında yağmur çamur demez yani ıslanmaktan ziyade motorun lastiklerine guvenemiyorum.yarın sabah bi daha görüşelim derim tanzimo ben zaten kadıköydeyim...
ok swort. bu gidişle anlaşılan bu hava bizi bitirecek. Amaç keyifli keyifli gitmekti. Malesef durum fuarda buluşmayı tetikliyor. Şansımız yokmuş. En azından tel leri kaydettim. fuarda tanışmış oluruz herkes.
arkadaşlar anahtar yere düşünce içinde ki pil oynamıştır ve çalısmaya bilir pili tutan kıskaçları sıkırtır yeter
annem beni öldürecek
Fuara Buluşup giden arkdaşlar anlatında dinleyelim nasıl geçti gününüz
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
Ömersun, yaptırdığın sissy bar'da orta sehpaya alma işlemi esnasında kullanmak için Tutma yeri var mı?
Maliyet Ankara için ne olorrrr?
(Sen de kimsin deme...! çaktırma tebdili kıyafet dolaşıyorum. Ben Boğaçhan, Siteye girdiğimde zırt pırt şifre girmek zorunda kalıyordum. Belki yeni baştan üye olursam düzelir dedim, kılık değiştirdim ama; aynı arıza devam ediyor.)
[B][COLOR="Purple"]GÖNÜLLER BİRDİR VÜCUTLAR AYRI OLSADA.
DOSTLUK BİTMEZ DOSTLUK ABİDESİ YIKILSADA. UNUTMAYIZ DOST UZAKTA OLSADA HATTA DOST BİZİ UNUTSADA!!![/COLOR][/B]
Kimse gelme eğiliminde olmayınca buluşan arkadaşlar diye bir kavram olmadı. Herkesin günü güzel geçmiştir umarım.
Pazar günü toplanılacaksa fuara gidilmiş gibi yapılıp gidilmemeli. Aşağıdaki resim ne demek istediğimi çok açık ifade ediyor sanırım. çok fena..
Motorsikletle ilgili olupta çocuğu olanlara birşey demiyorum ama, hiç ilgisi olmayan ve buda kesinlikle her halinden belli olan bir sürü insanın fuar alanındaki aktivitelerini görmek ilgi çekiciydi. Fotoğraf makinamın pili bittiği için bu tip enfes görüntüleri sizler için çekemedim. İnanılmaz görüntüler vardı.
Tamam, standtaki hatunlara bakılır. Zaten bunun için de oradalar nispeten, ama, acıkmışken cam arkasında dönen tavukları seyrederken ki yalanma ifadesi mi diyeyim, fotoğraf çekmek ve çektirmek için itişen tipleri mi diyeyim. Ne diyeyim..
Kanuni fanatiği, hız tutkunu bi ufaklık. Şeker bişiydi bu gerçi. Babası ile muabbet ettim. Motorda hep burada giderken uyurmuş.
Hey alla yaaa... muabbete bak.
Serüven fuardaki bazı motorsiklet görüntülerimizle devam edecek..
Tanzimo kötü olmuş aslında hava sabah iyidi ama heralde akşamdan yağmuru gören yarın için erkenden karar verip buluşmayı iptal etti Sen gidip eğlendiysen sorun yoktur ama hepberaber geze geze gitmenin tadıda ayrı olacaktı.Motorla ilgilenen insanlar olrak gitmedik ama dediğin gibi ilgisi olmayan insalar ordaydı.ama onların ilgilendiği motorlar değil üstündekiler onuda bilelim.( yanlış anlaşılmasın haberlerde izledim adamlar bayanlar için geldik dedi ordan alıntıdır )
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)