Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benimda sağ sinyal gitmiş durumda bu konuda ne yapabiliriz acaba? birde sis farı takmak istiyorum motora bu konuda çok şey okudum kafam iyice karıştı motorun standart akusu acaba yeterli gelirmi masraf olarak neye mal olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
    kardeşim sinyal düğmeden mi gitti yoksa düğmen sağlam mı..

benim 1 kere elektrik probleminden kaynaklanan sinyal yanmaması durumum oldu ve bunu ana serviste ( maslak tarafında) hallettiler..
    sonra gene aynı tarafın düğmesi gitti

şimdi diğer tarafın sinyal düğmesi gitti 35 lira verdim işçilik hariç. komple sağ taraf değişicekmiş tüm düğmeler herhalde değişicek..

çok masraflı oldu bu iş yav.. zaten kıyrıtık sinyal koymuşlar oda arada bi bozuluyor ama yaz geliyor diye yaptırıyorum..

polis çevirir sinyal ver der stoplara bakar boşuna ceza yemiyekkkkk
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oldwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    cobalt eyvallah dostum kaydettim nmranı pazar günü görüşürüz inşallah ben fuarın giriş kapısında beklerim kırmızı şapka takarım yakamada kırmızı bi karanfil beni tanırsınız

gece hayırdır dostum bi yaramazlık yok inşallah
    .................::hakem1::.....

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    snrtrt polıs cevırse bıle sormaz abıcım yok sınyal ver söle böle dıye ben hiiç duymadım zaten motorlarlan ugrasmıyorlar ben hep karsıya gıderken trafık olunca emnıyet serdıdenden gıdıyorum dolayısıyla polıslerın yanından gecıyorum habıre slmlasıyoruz korna yapıp kafa slm verıyorum onlarda alıyor.yanı öle bısey olucagını ben kanımca hıc sanmam

vaay oldwolf sendemı gelıyorsun kardes sevındım vala.kardes bı yaramazzlık ama öle olması gerekıyor napalım hayat işte

SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Arkadaşlar çok güzel resimler ekledim bir ara bakarsınız
    http://www.motosiklet.net/forum/foto...tml#post613994
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    snrtrt polıs cevırse bıle sormaz abıcım yok sınyal ver söle böle dıye ben hiiç duymadım zaten motorlarlan ugrasmıyorlar ben hep karsıya gıderken trafık olunca emnıyet serdıdenden gıdıyorum dolayısıyla polıslerın yanından gecıyorum habıre slmlasıyoruz korna yapıp kafa slm verıyorum onlarda alıyor.yanı öle bısey olucagını ben kanımca hıc sanmam

vaay oldwolf sendemı gelıyorsun kardes sevındım vala.kardes bı yaramazzlık ama öle olması gerekıyor napalım hayat işte
    olur mu abicim benim abime emniyetten gitti diye ceza kestiler 1 kere. bide race vardı plakası kesik içteydi.. köprü girişinde durdurup baktı polis abi ceza yazıcam dedi kem küm ettik .. düzeltin dedi ertesi hafta düzeltip geçtik..

yazın kesin 50 kere durdururup ehliyet soracaklar sonrada kıl birisine denk gelirsen kontrol eder valla
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

kimyacı_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 650
    gece_ dostum gidon tamamen değişti truva 250cc cruiser'ın gidonunu taktım motor biraz büyüdü gibi geldi bana ayrıca aynaları değiştirmeme gerek kalmadı çünkü gorüş açısı tamamen değişti zaten bizim gidonlar cruiser gidonları gibi durmuyo sanki mobilet gidonu gibi düz.herkese tavsiye ederim

gidonun masrafı 40 ytl civarı (alım ve montaj dahil)
    (eski nickim engineer23)

Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    kimyacı hala cevap bekliyorum ikimesaj attım sana özelden okumadınmı kardeş bide truvanın gidon tam uyuyormu bizimkine ben mct ninkini takıcaktım olmadı bizimkinin kalınlığı 26mm mctninki 22mm imiş olmadı ince geldi

gece dostum sorun herneyse umarım en kısa sürede halledersin

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    Alıntı snrtrt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim sinyal düğmeden mi gitti yoksa düğmen sağlam mı..
    benim düğme sağlam ama çalışmıyo basıyorum sürekli yanıyo durdurmak için kasıyorum artık temas problemi var. servis değişmesi lazım diyor. anlamadım kıytırık bi dğme bozulunca birsuru şey değişiyo daha kolay yolu yokmu acaba?

Alıntı kimyacı_23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gece_ dostum gidon tamamen değişti truva 250cc cruiser'ın gidonunu taktım motor biraz büyüdü gibi geldi bana ayrıca aynaları değiştirmeme gerek kalmadı çünkü gorüş açısı tamamen değişti zaten bizim gidonlar cruiser gidonları gibi durmuyo sanki mobilet gidonu gibi düz.herkese tavsiye ederim

gidonun masrafı 40 ytl civarı (alım ve montaj dahil)
    ABİ "GİDON" NE YA!
    KUSURA BAKMAYIN, CAHİLLİK BAŞA BELA İŞTE

Motosikleti
    hyosung gv 650
    Alıntı omersun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABİ "GİDON" NE YA!
    KUSURA BAKMAYIN, CAHİLLİK BAŞA BELA İŞTE
    direksiyonun gavurcası
    (eski nickim engineer23)

kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    kimyaci_23 hocam sisi bari nerden aldin tam benim kafamdaki sisi bar cok hosuma gitti acaba bide fiyatini merak ettim ne kadar
    imzam yok parmak bassam olurmu

Motosikleti
    hyosung gv 650
    Alıntı kabuto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kimyaci_23 hocam sisi bari nerden aldin tam benim kafamdaki sisi bar cok hosuma gitti acaba bide fiyatini merak ettim ne kadar

arkadaşlar sissybarı doğubankın oradaki motomax bayiiden gecen yaz aldım. 80 ytl ye aldım ve hemen oracıkta kendim taktım ama ellerinde fazla yoktu bi daha getirirler mi bilemem.yine de bi şansınızı deneyin bence
    (eski nickim engineer23)

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Sevgili Tanzimo konvoya katılmakisterdim ama hava yağışlıymış o nedenle otobüsle gelicem....Bu arada Hamit 2 ciyi attı. Koçum benim...
    Hız tutku olmamalı...

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Arkadaşlar benim motora kediler dadandı brandanın altına girip yatıyorlar şu ana kadar bir zararları yoktu ses çıkarmıyordum ama birisi bu gün işemiş adi kedi yok bişey değil bu gidişle her an SATANİST olacağım diye korkuyorum ilk kedi kesme işimi bir kaç gün içinde yapabilirim.
    şaka bir yana bu konudan dertli olanlar varmı bir zamanlar böcek ilacının kedileri kaçırdığını duymuştum deneyen varsa bilgi verirseniz mennun olurum
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    evet arkadaşlar ergeser sağolsun bugün dişliyi yolladı aldım kendim değiştirdim dişliyi gerçekten vites aralıkları baya farkediyo ve motor çok zorlanmıyo fazla zorlanmayınca titreşimde azalıyo uzun yol için çok ideal bence ergeser tekrar teşekkürler

Motosikleti
    superlight 150
    ergeser hocam size mesaj atmıştım arada kaynadı sanırım, bu dişli olayını biraz açabilir misin?

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    kımyacı_23 saol arkadasım acıkcası bende dusunuyorum maliyetı hıcbısey degolmıs bence 40 ytl artı montaj hemen bakıyorum truva 250 cc cruserın gıdonu ne kadarmıs bakalım

ergeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway SL 150
    oldwolf önemli degil memnun kaldıgına sevindim kazasız sürüşler.

zatoichi : şanzıman cıkışındaki zincirin dişlisi arka tekerlege hareketi veren dişli . bizim motorlarda 1/2" - 17 dişti biz onu 18 dişe cıkardık.
    motorun vites araları vede hızı otomatik olarak artmış oldu.vede titreşim azaldı.

Motosikleti
    superlight 150
    Alıntı ergeser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oldwolf önemli degil memnun kaldıgına sevindim kazasız sürüşler.

zatoichi : şanzıman cıkışındaki zincirin dişlisi arka tekerlege hareketi veren dişli . bizim motorlarda 1/2" - 17 dişti biz onu 18 dişe cıkardık.
    motorun vites araları vede hızı otomatik olarak artmış oldu.vede titreşim azaldı.
    kulağa hoş geliyor, temin konusunda yardımcı olabilirseniz ya da ankara da bulabileceğim bir yer varsa ben de değiştireyim dişliyi.

cotonak28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    burgman 200
    Arkadaşlar muayene uzatma işini gidipde benim gibi halledemeyen,eli kolu boş geri çevrilen arkadaşlar varmı?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler