Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    Alıntı emr550m adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keeway sahibi arkadaşlar, eskişehirde bende keeway almak üzereyim. Burada motomax bayisinde fiyat peşin 3.300 plaka masrafı da onlara ait. Bu fiyattan daha uygun bulmam mümkünmüdür ? bilgisi olan varsa yazabilirmi
    motovizyon du sanırım istanbul bahceli evlerde 2500 kusur du yanılmıyosam eskı partıden hala ellerınde kaldıysa tabıı buyuk bayılerı arayıp ogren derım ama sezon acılıyo satıslar baslar yakında sen yınede sansını dene
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    oldwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    obkavi eyvallah sağolasın dostum

ergeser sanada teşekkürler yarın alıcam kargodan dişliyi takıcam bakalım nasıl olacak sonucu yazarım yarına

tanzimo eyvallah üstadım gerçekten motor güzel gözüküyo ilerde düşünebilirim o motoru ama bilmiyorum racing den çekiniyorum birazda açıkcası 125 lik bi alete göre gerçekten çok iyi 28 beygir 160 hız tam kararında bi motor gibi

benim yan kapaklarda kırıldı ama önce japonla yapıştırdım sonrada forumun oldukca başlarında bi arkadaşımızın yazdığı tekniği kullandım yan kapakların arkasını komple beyaz inşaat silikonuyla doldurdum sonuçç gayet iyi iç görüntüsü kötü ama zaten içerde kalıyo dışardan bişey yok taş gibi oluyo tavsiye ederim arkadaşlar hatta kırılmadıysa bile kırılmadan doldurun silikonla sağlam olsun
    .................::hakem1::.....

Motosikleti
    sl 150 siyah
    arkadaşlar bugün trafik muayenesi yanlış yazıldığı için değiştirmeye gittim bir buçuk saatlik bekleme sonunda 2007 yazan yerdeki 7 nin üzerine 9 rakamı baslımış ruhsatın sağına soluna mürekkep bulaşmış sanki muayene tarihiyle oynanmış gibi görünen ruhsatımı aldım. daha önce değiştiren arkadaşlarında böyle mi yoksa ruhsatın o sayfası tamamen mi değişti?

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    arkadaşlar benimda sağ sinyal gitmiş durumda bu konuda ne yapabiliriz acaba? birde sis farı takmak istiyorum motora bu konuda çok şey okudum kafam iyice karıştı motorun standart akusu acaba yeterli gelirmi masraf olarak neye mal olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    Gece (müdürüm) sayfayı boş bırakma bak gene istek ve talepler artıyor nerelerdesin?

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    OldWolf, geçmiş olsun. Bir gün siteye(forum'a)girmesem; pek çok olay , gelişme vb. konuyla karşılaşıyorum. Haliyle konulara da Tarzan kalıyorum. geç kalmamız için kusura kalma.
    Bu Arada İstanbul grubumuzu kıskanmıyorum dersem yalan olur! Fuar Organizasyonunuz gayet güzel, imkan olsa yanınızda olmak isterdim, mal'um parmak da kırık, velhasıl bahane sıra sıra, ama gönlümüz sizinle. Şarkıda söylendiği gibi: Ellllllbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak.....
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

chimeraby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kimyacı sis farları gerçekten güzel olmuş.. Ayrıca depoya çektiğin çizgiler de gayet hoş.. Tebrik ediorum.. sis farıyla ben de uğraşmak istiorum biraz,swort doğru sölemiş,şu işi iyi bilen biri varsa anlatsın bi zahmet,nerden alınır,nasıl monte edilir,akü değiştirmeye gerek var mı vs..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı Boğaçhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...Bu Arada İstanbul grubumuzu kıskanmıyorum dersem yalan olur! Fuar Organizasyonunuz gayet güzel, imkan olsa yanınızda olmak isterdim, mal'um parmak da kırık, velhasıl bahane sıra sıra, ama gönlümüz sizinle. Şarkıda söylendiği gibi: Ellllllbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak.....
    Gel hocam artçı gel, o da güzeldir.

SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benimda sağ sinyal gitmiş durumda bu konuda ne yapabiliriz acaba? birde sis farı takmak istiyorum motora bu konuda çok şey okudum kafam iyice karıştı motorun standart akusu acaba yeterli gelirmi masraf olarak neye mal olur bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?

swort sis lambaları için akünü değiştir derim sorun yaşama bence. Akünün en uygun fiyatı şuan 30 Ytl.Sis lambalarının fiyatları oldukça değişik.gidip mağzadan alırsan 50eurodan başlıyor ve 150 ye kadar gidiyor.Ama bizim aldığımız sis lambaları 55wattlık olanlar 30 ytl.İstersen temin ederiz. yani bütün ödemen gereken para 30+30 bide montaj ücreti nereye taktırcaksan.

Yukarıda yazdığım Akü ve Sis Lambalarını Gece Nickli kardeşimden temin edebilirsin....
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

Arkadaşlar herkese merhaba!
    Görüşmeyeli nasılsınız, bugünlerde pek bi hareketli görüyoruz sayfaları!
    Yetişemiyorum valla hızınıza!
    Yavvv benim de sırada koltuklar ve sisi bar var da!
    Yetişemiyorum ki bir türlü!
    Tabiş acil olarak ön dişliyi değiştirecem! Daha ayna taktıramadım onu taktıracam!
    Şu bir gerçek ki bizim motorlara sisi bar çok iyi gidiyor!
    Yani depo biraz geniş ya, ön tarafa sisi barı da taktırınca aynı derece ön taraf da genişlemiş oluyor. Farklı bir imaj çıkıyor ortaya!
    Herkese sevgiler, saygılar!

kimyacı_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 650
    Alıntı chimeraby adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimyacı sis farları gerçekten güzel olmuş.. Ayrıca depoya çektiğin çizgiler de gayet hoş.. Tebrik ediorum.. sis farıyla ben de uğraşmak istiorum biraz,swort doğru sölemiş,şu işi iyi bilen biri varsa anlatsın bi zahmet,nerden alınır,nasıl monte edilir,akü değiştirmeye gerek var mı vs..
    chimeraby sis lambalarını eminönünde doğubank taraflarında bulabilirsin ben 25 ytl ye aldım. 5 ytl ye taktırdım. akü ye gelince değiştirmeye gerek yok bence çünkü lambalar için ayrı bi düğme yaptır istediğin zaman acarsın zaten görünüş için taktırdım arada acıyorum. ön catala bi kelepçeyle tuttura bilirsin. veya usta demir ayarlayabilir sorun olmaz.
    (eski nickim engineer23)

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Arkadaşlar ben izmit ten gelicem ama nasıl geliceğimi bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz. Esenler e gelsem nasıl gelicem oraya ?
    Hız tutku olmamalı...

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    EEvvett yoklama zamanı bakalım kaç kişi olduk

BALAYYUSUF ! BURDA
    TANZİMO! BURDA
    SWORT! BURDA
    BONZAİ! BURDA
    JAMEİKA 34! BURDA
    COBALT! BURDA
    SALU-JACBO ! BURDA
    ÖMERSUN (KENDİSİ UZAKTA AMA KALBİ BİZLERLE ODA BURDA YANİ)
    SNRTRT (DAHA HAYIRLI BİR İŞ YAPACAK AMA ODA BİZİMLE SAYILIR)
    DR.İ (BİR ARKADAŞIMIZIN TARİFİNİ BEKLİYOR)

OOOO BAK BU DURUM KÖTÜ HENÜZ 15 BİLE OLAMADIK YAPMAM BEN BU DERSİ BÖYLE OLURSA DEVAMSIZLIK YOK MADEM SL'CİYİZ DİYORUZ ZORLAYIN İMKANLARI HERKES GELECEK O KADAR KIZDIRMAYIN BENİ SİZE YARINA KADAR İZİN VERİYORUM YARIN TEKRAR YOKLAMA ALICAM.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

cotonak28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    burgman 200
    ArkadaŞlar Selam,
    Formdan Takİp EttİĞİm Kadariyla Muayenele UzatiliyormuŞ Bazi ArkadaŞlar Aletİnİn Tescİl Yerİne Gİdİp YaptirmiŞlar.
    Bende Bundan Esİnlenerek İst.leventden BugÜn Kalktim Çatalca Trafİk Şubesİne Gİttİm Ve Ordakİ Memur ArkadaŞ Bu Yenİ Motorlar İÇİn GeÇerlİ Deyİp Benİ Elİ BoŞ Bİr Şekİlde GÖnderdİ.
    Sİzce Bu İlÇe İlÇe DeĞİŞİyormu,memura Yaptiran ArkadaŞlarim Var Dedİysemde Kesİp Atti.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı dr.i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben izmit ten gelicem ama nasıl geliceğimi bilmiyorum.Yardımcı olurmusunuz. Esenler e gelsem nasıl gelicem oraya ?
    Fuar konvoyuna mı katılmak için soruyorsun? yoksa fuara herhangi bir sekilde gelmek için mi? Fuar konvoyuna sanırım.

Muhtemelen anadolu yakasında ikamet eden arkadaşlarla Kadıköy de buluşuruz. Sen izmitten geleceğine göre Kadıköy e gelmen daha mantıklı olur. Buradan köprüyü geçerek karşıya eminönü-sirkeci ye beraber geçmiş oluruz. Yanlış anlamadım değil mi? (Bu arada harbi doktorluk varsa o konuda da muabbette sıkıntı çekmeyeceksin )

Arkadaşlar gitgide kalabalıklaşıyoruz. Nazlanan arkadaşlar lütfen.. Gidelim şuraya 10 chooper, kapatalım yolları..

HAVA TAHMIN 1 Nisan Pazar
    5 gün öncesinden verilen hava tahmin raporuna göre şimdilik:
    -Ortalama sıcaklık 12 derece
    -Kadıköy hafif yağmurlu-sağnak yağışlı arası gösteriyor.
    -Fuar mevki parçalı bulutlu olarak gösteriyor.
    Avrupa yakasında durum biraz daha iyi gibi. Şansımıza hava biraz daha iyiye gider umarım.

oldwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    dostlar fuar konvoyuna katılamıycam ama pazar günü fuarda olucam kısmetse sizlerle görüşmeyi tanışmayı çok isterim balayyusuf hocam bende burdayım özelden içinizden birinin ulaşabileceğim bi numarasını falan yollayabilirseniz pazar günü sizleri ararım fuarda buluşuruz tanışırız inşallah.

kimyacı_23 özelden mesaj geçmiştim sana gözünden kaçtı yada vakit bulamadın heralde acil cevap bekliyorum senden hocam saygılar

bu arada boğaçhan kardeşim çok teşekkürler estafurullah ne kusuru çok haklısın bizim topiğin maşallahı var bende yetişmekte zorlanıyorum valla
    .................::hakem1::.....

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    arkadaşlar eminönunde alacağımız bu aku ve sis farı için ödeme peşinmidir? karta çekim oluyomu? birde anadolu yakasından kaç kişi olduk acaba? isterseniz köprüye yakın bir yerde buluşup oradan direk geçelim derim...

Motosikleti
    superlight 150
    kimyacı_23, çok iyi bir modifiye olmuş, ben kısa sissy bar seviyorum görünüş olarak ama sendeki sissy barın artçıyı baya rahat ettireceği açık.

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    ne özel i eskikurt numara bu 05373186091 sonucta burada hepimiz kardeşiz bir aileyiz dün gece meteorolojinin sitesinde ctesi pazar yağmur gösteriyordu motorla gelecekler hazırlıklarını buna göre yapsınlar sugeçırmeyen kıyafetleri yoksa balık ve av malzemesi satan yerlerden alt ve üst olarak temin edecekleri yağmurluklar işlerine yarayacaktır tahminen 20 ytl civarında bir fiyata bulabilirsiniz ve yanınızda boş bi sırt çantası bulundurun üzerinizden çıkan ekipmanı taşımak için sevgiler pazara görüşmek üzere
    benim fazladan bilete ihtiyacım var nasıl temin edeceğimiz konusunda bilgisi olan paylaşabilir mi?
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    slm arkadaslar ben artık cok sık yazamıcam o yuzden yavas yavas unutun benı gıtsın

kımyacı_23 arkadasım senın gıdon benım bıraz dıkkatımı cektı aynı gıdon sanırım ustunde oynama yapmısınız dımı? nerde ve kaca mal oldugunu yazarsan sevınırım.

sioux kardes sadece muayene tarıhı degısıyor ustunden gecıyorlar bılg. ile ama benımkıne murekkep fln bulasmadı cok şükür yanı ıcın rahat olsun ok.
    bırde benım dubleks yaptırdıgım lastıklerın havası hep ındı gecen bı baktım arka 14 ps idi :( cıkcık oldum pazar sabah kısmetse gıdıp kalın sıbob taktırıcam yoksa sakata gelıcek vala.

umarım pazar gunu yagmur yagmazda gusel gusel gıdersınız fuara.

Birde Ayni Zamanda Arkadaslar Gecici Sebeblerimden Dolayi Motor Aksesuar Ve Parcalarini Benden Temin Edemiceksiniz Tek Alabileceginiz Kisi Jameİka Nickli Hakan Abidir Ok.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler