Ercument, tinerle çıkar...fakat çamurluğun üzerini gazeteyle falan kapat ki akmasın çamurluğa...
Ercument, tinerle çıkar...fakat çamurluğun üzerini gazeteyle falan kapat ki akmasın çamurluğa...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
motoru beğenmeyen arkadasa cevaptır (bir önceki sayfada) yazdıklarında sanki bir hinlik seziyorum bugün mondialin bayisi ile sohbet ettim adam bana bu motorların (Keeway ın) teknik olarak daha kaliteli olduğunu acıkca söyledi ve bu sene piyasayı sallayacağını belirti ve şunuda söyledi siz mondiala dua edin onlar piyasaya ucuz motor sürmeseydi bu paralara motora binemezdiniz.
Ben Keeway SL 150 den cok memnunum ama 250 landcruizer gelince motorumu değiştirecem
hepinize kazasız sürüşler
Arkadaslar alemsiniz gercekten. Metal olunca ne olacakti o parcalar daha mi saglam olacakti yoksa daha mi gusel duracakti???? Kesinlikle hayir metal parcalarin hem bakimi hemde yedek parcasi daha pahali olur. Tum dunya artik fiberglass kaporta uretme taraftari. Daha esnek ve saglam oluyor. Bana inanmayan var ise ornek olarak Peugeot 307 tavan ve on camurluk kisimlarini bir kontrol etsinler. Sasirmayan evet evet resmen plastik. Bu motor gercekten bu para icin harika. Hayatimda ilk defa hem ucuz hem gusel bir sey aldim. Herkeze tavsiye ediyorum.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
arkadaslar hepinize tesekkur ederim benim bu motor hakkında yazdıklarımın kesinlikle kotu nıyetten kaynaklanmadıgını bilmenizi ısterim ben bu motoru sahibinden com sayfasında motor ararken gordum ve cok mutlu oldum cunku fıyatı cok uygun geldı ve aradıgım motor buydu ve mart ayındaki fuara gidecem ve buyuk bir ıhtımallede oradan bu motorun bır ust modelını almayı dusunuyorum ben belkı biraz fazla taktım plastik olayını zaten 15000 ytl verecek olsam bu motora bakmam bile agırlık konusundak haklısınız metal kısımlar cok olsa agırlık olacak ona katılıyorum camurlugu plastik bu sorun degıl hatta iyi cunku kaza durumunda cok daha ucuza onara bilirsiniz bu motorun albenısı krom larıdır gorunus acısından super kromun kararma durumu yok kararsa bıle temizleniyor cam gıbı parlar bu motorda plastik olmasından dolayı zamanla vıda baglantı kısımları yalama olabilir zaten tutup az bisey sag sol yapın oynuyor bende dıyorumkı bu plastikleri sokup krom yapabilirsin ben motor olayını sevıyorum kendım en ufak parcalarına kadar sokup bakımını yapıp temızlemelıyım parlatmalıyım ımkanım olsa motoru evımın bır odasına koyacak durumum olsa koyarım cunku o bir cooper cooperında ozellıgı krom ben fazla taktım bu krom olayına ama banada hak verın krom herzaman gosterıslıdır ve bır yata yakısır bırde coopera ama neyse nısanda keewayımla yoldayım cunku bu forumdakı keeway sahıplerı arkadaslar yeterınce ınandırdılar benım merak ettıgım bır konu var uzun yolda nasıl bu motorla uzun yol yapan arkadaslar yazarsa sevınırım ozellıkle motor sogutma konusunda ısınıp sısme varmı yolla hakımmı ruzgarlara karsı savrulma olayı nasıl hepınıze tesekkurler
Tek gunde 270 km yaptim cok rahatti motor biraz agir bu da 150 cc olmasindan dolayi. Hizi ii ama hemen hizlanmaz. Yakit tuketimi gusel. Sisme hic yapmedi.Ruzgarda ve virajlarda savurmuyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
selam millet
kick start yaparken dikkat,yanlardaki kapağı kırdımda
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
Çokmu ağır kafama takılan ivmelenmesi yavaş olması diyorsun.zeda3000 adlı üyeden alıntı
İzmirden kıbrısa bunla gitmeyi düşünüyorum!Kaldırır mı acaba sanırım 150 cc 12bg düşük gelir.250cc modelini bekleyemem çünkü martta derslerim başlıyor.
bugün 120 gördüm maslaka giderken valla rahattı arkadaşlar hoşuma gitti ağzım kulaklarıma geldi ibreyi görünce
KARTAL GOL GOL GOL
1- jigle olayına dikkat et en yukarda çalıştır 1-2dk sonra ortaya al tam ısındımı da aşağıya al..
2-motor ısınmadan farları yakma stop eder
3-tazzikli suyla yıkatma kapakların boyalaı dökülür
4-binmesen bile günde 15dk falan çalıştır
5-lastiklere dikkat et yapısından dolayı kaymaya çok müsait en ince çatlakta bile bazen götü oynuyo
6-vidaları iyice sık vibrasyon yaparsa çok ses çıkar
7-fazla silip yıkatma bence kış aylarında boyayı çizer incede olsa
8-aynaları deiştir bence çözüm bulanlar oldu ama bence çok yapay duruyo
9-bence çantaları çıkar...tamamen benim fikrim
10-egzoza delik açtır daha iyi ses verir biraz yakıt artar ama değer
11-yan kapaklardaki parlak bölümlere dikkat et malzemesi adi kırılmaya müsait
12-zincirde bollaşma olursa km ye hiç bakma git servise sıktır
13-egzozun iç kısmına sprey siyah boya sık sarılaşıyo zamanla
14-ayaklığa dikkat et aniden kapanır düşersin malum yaylı
15-üstündeki yapıştırmaları çıkar sade daha güzel gözüküyo
16-koltuğun arkasındaki beyaz yazıları çıkar
17-katkı maddesi al bitane depoyu doldurduğunda ekle hem performans hem depoyu temizler
şimdilik bu kadar geldi aklıma arkadaşlardan ekliyecek olanlarda vardır[/QUOTE]
lewenttt kardeşim görüldüğü gibi zipir 37. sayfada yer lan yazısında her şeyi çok güzel ifade etmiş eklenecek başka bir şey yok gibi.Yukarıdaki yazı zipir'e aittir.
valla düz yoldu katkı maddesi kullanıyorum devire bakmadım vallakamde adlı üyeden alıntı
KARTAL GOL GOL GOL
Bende katki maddesi yok su anda 1700 km deyim kalkistan itabaren hep 9000 devirde vites degistirdim 110 gecmedi walla ne yapti isem banamisin demedi. Merak ettim su katki maddesi olayini. Biraz tiner katin kesin 140 vurur gerci ama sonra motorla beraber bizde yanariz walla.
zeda güzel bi öneri. benimde aynı 9000 civarında 105 yaptım 5km fark yolla falan alakalıdır heralde. zipir katkı maddesini söylersen seviniriz.
f1 nano-tech diye bişey maslak atatürk otosanayiden aldım valla dediim gibi geçen yine maslaka gidiyodum bi volvo vardı yanımda tam harp akademilerinin ordan maslaka dooru adam gaz verdi sağ şeritten gidiodu önünde otobüs var benim önüme geçmek için bi garip baktı bana sanki küçümsermiş gibi bende uyuz oldum o bastı ben bastım yol vermemek için adam da acemiiydi herhalde biraz vites küçültüp bassa ucacak araba basamadı herhalde o ara kadrana bi baktım 115i biraz geçmiş tırsdım çektim gazdan elimi ama çok hpşuma gitti çok çok hafif bi meil vardı yolda aşağı doğru ama çok az yani dediim gibi gidiyo makina beeeeeeeee
KARTAL GOL GOL GOL
....ZİPİR... Dostum
Senin makinen daha 580 km. de. Rodajı tamamlamadı. 120km.ye zorlaman riskli. Motorun geleceğini riske sokuyorsun. Havaların düzelmesini bekliyorum. Selamlar.
650km oldu düşündüün için saol....
ama şöyle bişey var bütün motorcu arkadaşlarımdan ve abilerimden öğrendiiim bişey var..
rodajda şu hıza çıkmayın diye bişey yok.çıkın ama sabit o hızla gitmeyin 2-3 dk basın motora faydası olur sonra tekrar yavaşla vitesleri sık deiştir devirli kullan devamlı 40-50km ile gitmene gerek yok yoksa motorda tam açılmaz....
bazı arkadaşlar vardı benimki 80i geçmio diyen onlar gibi olur motorunuz
KARTAL GOL GOL GOL
hayalbert sen motoru beyazami boyattin yoksa resimden mi acik duruyor bilmiyorum ama bu motor beyaz olsaymis korkunc gusel duruyormus.
Arkadaslar bu arada benim egzozdan zangir zangir bir ses geliyor vibrasyon aninda butun vidalar siki gozukuyor. Suphem icindeki filtrelerin dagilmis olup ses yapmasi sanirim. Egzoza elimle vurdugum zaman da ayni sesi duyuyorum bilgisi yada tecrubesi olan varsa cevabini bekliyorum .
Zipir dostum bu katki maddesini deniyecem bilgin icin cok saol.Ve rodaj konusunda yuzde yuz haklisin en dogrusu bu cunku.
unutmayinki motorun tam acilmasi 3000 ile 4000 km arasinda sona ermektedir bundan sonra motorda hic bir degisiklik olmaz. Benden 3000 den sonra arka disliyi degistirip acik hava filtresi taktirmayi dusunuyorum. Cekisi cok etkiliyor bunlar cunku. Piayasada universal acik hava filtreleri var fiyatlarini bilmiyorum ama arastiracam taktirinca sizi bilgilendirecegim/.
zeda3000 adlı üyeden alıntı
zeda3000 bu arka disli olayi nasil oluyor ? Nerelerden temin edebiliriz ? fiyatları nedir bilgin varmı ? bu arada bende bursa'dayım bursa'daki servisinde olabilirmi ?
valla zeda senden de öğrenndiim şeylerde oldu saolasın en kısa zamanda haberlerini bekliyorum filitreyle alakalı
KARTAL GOL GOL GOL
arkadaslar keeway olanlar bu makina 110 falan giderken titreme falan oluyomu bunu cwp weriri seniz sewinirim
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)