Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
26 Mart 2007, 02:01
Ömer,cc style geçen sene net üzerinden 26 milyona almış o sisleri.. Öle yazmıştı bi kaç sayfa önce.. Bu arada ben o koltukları beğendim fikrimi sorarsan,en azından bizimki kadar basit ve kaba durmuo,üstelik bizimkinden rahat olacağına da eminim.. Bizimkinin içinde süngerden çok, sıkıştırılmış köpük konulmuş gibi.. Yarım saat yol yapınca popom uyuşuo - titreşimi de düşünürsen katmerli bi uyuşma oluo bu
Reklamlar
-
26 Mart 2007, 02:43
Arkadaşlar benim sevgili karakaçanım bu akşam ilk kez bana naz yaptı, baya bi yordu, tutturdu ben burada rahatım bi yere gittmem diye
Benim evin oralarda kapalı garajım yok, olmadığı içinde ben karakaçanımı aralık ayı başı gibi artık kar kışta gelir diyerekten (hoş gelmedi ya neyse) bir kapalı garaja bırakmıştım, bizim evede çok yakın değil, neyse işlerin yoğunluğundan o gün bugünde yanına gidipte şöyle arada bir çalıştırma imkanım olmadı. Bugün, kısmetse haftaya hem fuara gideceğiz artık havalarda çok kötü olmaz hemde 2000 bakımı falan yapılması lazım hafta içide onu hallederim diyerekten gidip alayım dedim, gelin görünki bizim karakaçan bize küsmüş marş basmadı neyse dedim, ayakla çalıştırayım, baya bir uğraştıktan sonra çalıştırdım, şöyle kısa bir iki tur attım geri geldim birazda boşta çalıştırdım artık tamamdır diyip birşeyler atıştırayım da evime gideyim dedim, uzatmıyayım yemekten sonra yanına gittim yine marş almadı yine ayakla çalıştırdım sonra tam kaskımı takıyordum bir daha stop etti biraz ayakla uğraştım çalışmadı bende dedim önümdeki hafif yokuştan ben bunu salayım vurdurur çalıştırırım ama yokuşun sonuna geldiğimde ne yazıkki hala çalışmamıştı , orada rahat bi 30 - 40 dakka ayakla çalıştırmaya çalıştım yemedi en sonunda bizim eniştenin arabasından aküyü şarj ettik onun içinde baya bi uğraştık ama en sonunda çalıştı rölanti ayarıyla biraz oynadım falan tam tamamdır artık diyordumki yine stop etti yine arabanın aküsünden şarj ederek çalıştırdık sonra ben oradan yola çıktım hiç gazı kesmeden durmam gerektiğinde ara gazla falan eve kadar geldim, evin önünde yine stop etti ama bu sefer marş bastı ve tekrar çalıştı ben rölantiyi açayım derken hepten kısmışım galiba onu düzelttim ve bıraktım karakaçanımı
Buradan şöyle bir ders çıkardım, kardeşim bu aleti fazla yalnız bırakmayacaksın küsüyor , olduğu yerede alışıyor sonra götür götürebilirsen
-
26 Mart 2007, 11:00
kardeş seni motorla arandaki duygusal bağ çok hoş olmuş
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
26 Mart 2007, 11:59
omersun koltuklar görünüş olarak çok güzel, kalite, rahatlık durumu nedir ve bir de bizim motorlarda aynı duracak mı sırıtmasın, sissy barı daha yakından çekmen mümkün mü fiyatı uygun gibi, 150 ytl hakkaten padalı sissy bar için verilmez o kadar.
-
26 Mart 2007, 14:58
fuar a ne zaman gidiliyor ben kaçırmışım o konuyu..
hangi sayfada yazıo? yada buluşma yerini ve zamanı nı söleyebilirmisiniz tekrar.. fazladan davetiye varmı ?
gelebilirim inşallah
-
26 Mart 2007, 15:26
aman aman nazar degmesın topık iyi gıdıyor...
-
26 Mart 2007, 16:17
1 nisan pazar günü forumda ki başka bir etkinliğe katılıcam ben..
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...iyoruz-16.html
yardım elini uzatmak isteyenler bi şu sayfaya baksın yardım için geç kalmadınız...
saatleri uyarsa ordan da sizinle fuara geçerim tabiii uyarsa
-
26 Mart 2007, 16:40
burası sanırım eminönü oluyo anadolu yakasından toplanıp gidecek bir ekip daha kurmak lazım sanırım ortak bi noktada buluşmak ve ortak hareket etmek daha mantıklı olur kanaatindeyim...
-
26 Mart 2007, 16:49
Arkadaşlar anadolu Yakasından gitcek olanlar Kadiköyde buluşup karşıya geçeriz ve diğer ekiple buluşup fuara gideriz.Haberleştikten sonra Sora Sora bağdata bile gideriz ama geri dönebilirmiyiz bilmem
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
26 Mart 2007, 17:24
erken saatte buluşuyor ben yetişemem size kolay gelsin beyler
-
26 Mart 2007, 17:42
evet beyler pazar günü yani dün motosikletlerle çıktığımız gezide ilk motosiklet kazamı yaptım önemli bişey değil ama önüme kıran bir araçtan kendimi kurtarmak için yaptığım ani fren sonucu arkamdan 250 lik kangdasıyla gelen arkadaş arkadan kütürst bana koydu fazla bişey yok arka çamurluğun alt kısmı kırıldı stopları iple plakalığa bağladık geziye devam ama bizim keratanın fiyakası bozuldu tabi pazar gezisini kırık bi çamurlukla tamamladık bugün motomax bayisinden istedim yeni bi çamurluk umarım çabuk gelir bide ben en öndeydim arkamızda daha 10 motor vardı allahtan iki motorun kazasıyla atlattık neyse nazar değdi heralde
.................::hakem1::.....
-
26 Mart 2007, 17:46
geçmiş olsun allah beterinden korusun...
-
26 Mart 2007, 18:12
oldwolf gecmıs olsun kardes napalım olur böle seyler onemlı olan saglıktır
-
26 Mart 2007, 18:18
gecmıs olsun eskı kurt kendıne dıkkat et
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
26 Mart 2007, 18:48
Oldwolf geçmiş olsun!
Allah beterinden saklasın!
Ben de aniden önüme çıkan köpeklerden ve aniden önümde duran dolmuşlardan acayip tırsıyorum.
Köpeklerle, bazı dolmuş şöförleri arasında hiç bi fark yok!
Biri aniden çıkıyor önümüze, biri de aniden duruyon maalesef!
Dolayısıyla dikkat, dikkat ve dikkat diyorum herkese!
-
26 Mart 2007, 19:41
sağolun dostlar herkese teşekkür ederim allah hepimizi beterinden saklasın
.................::hakem1::.....
-
26 Mart 2007, 20:10
yaşlı kurt geçmiş olsun. Aksi gibi en zor bulacağın parçayı kırmışsın. Sağlık olsun sana birşey olmamış.
-
26 Mart 2007, 20:20
Geçmiş olsun oldwolf önemli birşey olmaması sevindirici bir durum.
-
26 Mart 2007, 20:30
Geçmiş olsun sağlık olsun.En kısa zamanda çamurluğuna kavuşman dileğiyle...
-
26 Mart 2007, 21:18
oldwolf geçmiş olsun cana olcağına mala olsun....
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler