ok gece sağol ergeser le bağlantı kuriym ozaman sende msni tlfn nmr ası falan varmı
ok gece sağol ergeser le bağlantı kuriym ozaman sende msni tlfn nmr ası falan varmı
.................::hakem1::.....
Müdürüm alet 110 km de henüz,500 olmadan zorlamak istemedim.Hızlanma performansına göre tahminim zorlanmadan 140 diyecek gibi. Titreşim olmayınca yüksek hızlarda yere sağlam basıyor hissi veriyor. Gel seninkinide ss yapalım, sonuçta keeway'e devam. Nedersin?
2500 ytl ye ver sli teminat vergisi yememiş bir ss 1500 ytl farka biter hemde taksitle! Sen performans seversin.
Şu fuar organizasyonuna bende katılmak istiyorum ama o gün gelmeden bi söz veremiyorum, tarih yaklaştıkça ayrıntılara girilir zaten. Bide bileti nereden temin edeceğiz bende bilet yok
Fark etmeli, ömür dediğin üç gündür!
Dün geldi geçti, yarın meçhuldür.
O halde ömür dediğin bir gündür, o da bu gündür.
vıceroy saol dostum ben zzr250 alıcam yanından sınek gıbı gecerım bak ona alınca
Merhaba
Sorum bu motorun kronik bir arızası varmı ve dikkat edilmesi gereken noktaları nelerdir?
yyyoooookkk takılamayızzzz
Ekip, herkese iyi akşamlar.
Ben sisi barı taktırdım bugün.
40 YTL'ye.
Hiç de fena görünmüyor.
Ayrıca şu koltuklar var ya Gece abimizin motorundakinden!
Ona benzer koltuklara da 40 YTL dediler.
Gördüm usta birine yapmış, çok rahat duruyor.
Fotoğraflarını çektim de buraya koyamıyoruym neden se!
slm arkadaşlar gece dostum ben sis lambalarını sirkeciden honda özen motor var onlar american chooper ın aksesuarlarını getiriyorlar ben onlardan aldım tanesi 60 euro ama birde onların bir aparatları var onlar boruya tutturmak için özel kendisini yanlış hatırlamıyorsam onlarda 10 euro du tanesi resmi yakınlaştırıp bakarsan görebilirsin ama çok güzel gösteriyor hatta motorun kendi ampülünü bile çıkardım birde uzun kısalı olduğu için uzunları yakınca ortalık dağılıyor o kadar söyliyeyim lambaların kablolarınıda duşluk varya arkadaşlar onun dış borusu metal spiralli ondan yaptım bence çok güzel oldu sizce nasıl olmuş birde sizzin düşüncenizi alayım
zatoichi dostum sisy barı ben motoru aldığım yerden aldım zeytinburnu kenan ustadan onlar hediye ettiler çantayıda kendim aldım bencede çok güzel ilgini teşekkürler
[IMG][img=http://img510.imageshack.us/img510/269/dscf0259ts5.th.jpg][/IMG]
Arkadaşlar bu linkte ki benim sisi bar
40 YTL!
[IMG][img=http://img110.imageshack.us/img110/2816/dscf0257ia3.th.jpg][/IMG]
bu da benim makine arkadaşlar, bakın bakalım....
[/URL][/IMG]
GECE dostum sana dediğim sis lambası aparatı isterseni sadece bu aparatı alın istediğiniz lambayı takın borunun üzerine arkadaşlar
arkadaslar guray ın kullandıgı aparat yerıne bır arkadasımda gordugum daha ucuz ve basıt bır cozum onerebılırım ( keske daha once gorseydım )
dogalgaz borularını duvara sabıtlemek ıcın kullanılan kelepceler var ya işte o kadar içinde kendi kağucuğu da var koruma demırınız çizilmiyo sadece bi tarafındakı vidayı degıstırıyosunuz diğer tarafa ise sisfarının vidası geçiyo birer de somun işlem tamam ne kolay değil mi hediyesi 5 ytl
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Arkadaslar bu pazar gunu olacak fuar orgnnizasyonuna bende katılmak isterim, eminim keyifli olacak, ayrıca gelecek sl cilerle tanışmayda çok istiyorum. daha 750 km civarındayım. tecrübeli arkadaşların bilgilerine ihtiyacım olacak ve aynı motra sahip tayfaya katılmayı heyecanla bekliyorum.
bu da o bahsettiğim koltuklar 40 YTL
Boğaçhan, Duran usta Ankara'ya farklı bir fiyat söylemez sanırım!
40 YTL dedi, 40 YTL'ye yapar.
Sen alacak olursan konuşruz, siparişini veririz!
Kargo ile ben gönderebilirim!
Koltuklar rahat ben oturdum 10 dakika.
250lik mondialetakmıştı. Yukardaki fotoda da gördüğün gibi.
Sisi bar da 40 YTL'ye beni oldukça memnun etti.
125 lik sisibarla karşılaştırısanız yukadaki, bedava gibi!
omersun resimler için teşekkürler en son resimdeki mct 250 sanırım arkasındakı sıssy bar ın genıslıgı 19 cm yanı bızım arka camurlukla aynı sadece yandakı baglantı aparatları uydurularak sıssy bar bızım motora rahatca takılır ustan onu ayarlarsa bıssuru musterısı olacaktır
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
omersun, geçmiş olsun.
Sayfaları okuya okuya geri geri giderken yazını okudum. Nevruz da tatsız bir olay yaşamışsın. İnşallah önemli bir şeyin yoktur.
Mesleğin, Avatardan da anlaşıldığı kadarıyla Foto Muhabirliği, herhalde oldukça fazla bu tip olaylarla karşılaşıyorsundur. Ne diyeyim Allah kolaylık versin.
Aynen katılıyorum. 150 YTL sissy bar'a vermeye inanın elim varmıyor. Makul fiyata bu işi becerebilen Usta, parsayı da toplar.omersun resimler için teşekkürler en son resimdeki mct 250 sanırım arkasındakı sıssy bar ın genıslıgı 19 cm yanı bızım arka camurlukla aynı sadece yandakı baglantı aparatları uydurularak sıssy bar bızım motora rahatca takılır ustan onu ayarlarsa bıssuru musterısı olacaktır
Düşünün bir...! tamamı metal ve nikelajlı sandelye alıyorsun, istenen en fazla 40-50 YTL. Motosiklet lafı geçtimi bir anda her şey 4-5 misline çıkıyor. bir sandelye malzemesinden 2 motosiklet sissy barı çıkmasıda cabası.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
benim sisi bar bu fotodaki. Yani üstte 250lik mondialde sadece koltukları gösterdim. Benim sisi barların önden ve arkadan görüntütüsü.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)