Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    kimyacı_23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv 650
    Alıntı Boğaçhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, siteye koyduğunuz resimlere bakıyorum; herkeste sissy bar ve sis lambası mevcut. Kimyacı ve C.C Style'in kullandığı Bar'lar ilgimi çekti. Sorum şu ki? Nerden ve kaça aldınınız veya yaptırdınız.
    İkinci bir husus: Sis lambalarını monte edebilmek için, hazır bir monte ayaklığımı kullandınız.
    sissybarı eminonunde motomax bayisinden aldım.sis lambalarına gelince cogu yerde bulabilirsin ama takması biraz ugraştırıyo. be çatala monte ettim. elazığda mustafa usta var gercekten cok güzel yaptı duz bi demiri kelepçe haline getirdi ve boyadık tamamen orjinal gibi oldu yani usta halleder
    (eski nickim engineer23)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    bu arada bizim yan kapaklardaki keeway yazilari harbi etiket yapistirma ya bezle ordaki camuru silerken e harfi elimde kaldi vallaha
    imzam yok parmak bassam olurmu

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    bonzai hocam. senin dediğin kapak anladığım kadarıyla motorun sağ tarafında duran rölanti ayarını yaptığımı yeri kapatan kapak diye tahmin ediyorum ki eğer o ise bende 2 kere çıktı öyle duruyor onun pek bi fonksiyonu yok at çatana dursun :=)
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Birisi rölanti kapağı mı dedi? ...

Tam fuar günü o kadar yagmur çamur yol gitti bir şey olmadı. Tam park edeceğim, bi ses geldi "tong" diye. Bir baktım rölanti kapağı yerde. Rölanti çok hafif düşüktü zaten. isabet oldu. Çok az yükselttim bende. Kapak çantada. Bi problem olmaz.

madmagic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gv250
    Selam uzun zamandır uzaktım arkadaslar bir ricam olucak benim arkada oturanın sağ ayağını koyduğu ayaklık düştü taa yazın bulamıyorum kafayı yicem hiçbiyerde yok bana onu gönderen bir motor sever dilesin benden ne dilerse antalyadayım bu arada 250 lilik bişiler almak için satmaya karar verdim kıyamıyorum ama 150 yetmez oldu motorumla alanyadana datçaya kadar gittim arkadaslar 350 km non stop gittim inannılmaz dayanıklı motorunda ufacık sorun yok yazın gezdim kışın duruyo kapalı antalya tarafında almak isteyen olursa anlaşırız sisy barı falan var bi de çantaların içine saç döşettim sarkma ihtimali kalmadı yırtılma ihtimali de 2000 ytl düşünüyorum almak isteyenler haber etsin mugla antalya ve sınır illere teslim edebilirim saygılar

kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    madmagic abi motosikletin tiger heralde yanlis topigemi yazdin naaptin acaba
    imzam yok parmak bassam olurmu

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    o kapağı boşverin yok illaki takıcam yerine derseniz kullanacağınız levhayı bukerken ısıtıp bükün yoksa aynısı yine olur
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    bencede çantada dursun ben 2. kere düşünce bi daha gerek olmadığına kanaat getirdim..

asıl sorun çok dandik yada çocuk oyuncağı gibi yapılmış grenaj süsü verilmiş
    2 kere kırıldılar.. yapıştırdım ama kırık olduğu belli bende..

çok kötü elimde kalıyor sürekli
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    selam arkadaşlar temmuz 2006 dan bu yana kullanıyorum keewayi baya bi dökuldu orjinal parçaları pahalı geliyo bana artı ışık yetersiz forumu baştan sona kadar okuyum dedim çok uzun fuar vesilesiyle tanışalım derim siz ne dersiniz??

bonzai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW VT 750 C4
    Evet snrtrt aynen dedigin gibi rolanti kapagı, gercekten bir işlevi yok herhaldeki onsuz kullandığımdan beri bir problemim olmadı.
    tanzimo hocam sen yine sanslıymışsın o tong sesini duymuşsun benim problemim o sesi duyamamış olmaktı, motordan indiğimde bi baktımki kapak yok , haliyle çantadada taşıyamıyorum
    Ama orayı gördükçe canım sıkılıyor, ben o kapağı nereden temin ederim diye merak ediyorum.
    Neyse dediğiniz gibi önemli bişey değil zaten olmasada olur...

SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar temmuz 2006 dan bu yana kullanıyorum keewayi baya bi dökuldu orjinal parçaları pahalı geliyo bana artı ışık yetersiz forumu baştan sona kadar okuyum dedim çok uzun fuar vesilesiyle tanışalım derim siz ne dersiniz??

Hoş Geldin swort ;

İhşallah fuara bir ekip kurularak gidicez ve bu geziyle birlikte tanışmış olcaz...

29-01 nisan arası fuar, davetiye isteyenler haber versin arkdaşlar...
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC

Teşekkürler Keeway Dostları

Alıntı kimyacı_23 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sissybarı eminonunde motomax bayisinden aldım.sis lambalarına gelince cogu yerde bulabilirsin ama takması biraz ugraştırıyo. be çatala monte ettim. elazığda mustafa usta var gercekten cok güzel yaptı duz bi demiri kelepçe haline getirdi ve boyadık tamamen orjinal gibi oldu yani usta halleder
    Kimyacı_23 verdiğin bilgiler için çok sağol. bu arada sissy bar'ın fiyatı nedir?

Aynı konuda cevap yazan C.C STYLE kardeşimede teşekkür ederim.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

Motosikleti
    Keeway SuperLight 150 CC
    Alıntı SaLu_JaCBo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş Geldin swort ;

İhşallah fuara bir ekip kurularak gidicez ve bu geziyle birlikte tanışmış olcaz...

29-01 nisan arası fuar, davetiye isteyenler haber versin arkdaşlar...
    inşallah ilk defa keeway olarak bir organizasyona katılcam. davetiye olarak üç kişi katılcaz lakin davetiye olayını henuz çözemedik. kadıköydesin sanırım bende kadıköydeyim uyarsa görüşelim yarın derim. saat 15:00 da işten çıkıyorum tanışmış oluruz.

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı swort adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inşallah ilk defa keeway olarak bir organizasyona katılcam. davetiye olarak üç kişi katılcaz lakin davetiye olayını henuz çözemedik. kadıköydesin sanırım bende kadıköydeyim uyarsa görüşelim yarın derim. saat 15:00 da işten çıkıyorum tanışmış oluruz.
    Evet kadiköydeydim müsait olrsam görüşelim.davetiye oalyına gelirsek göztepe nbc Motordan temin edebilirsiniz.Çoğumuz Çalıştığımız İçin Pazar GünüNe fuar için Haberleşelim.Sl ciler olarak şimdiden buluşup yaza da hazırlık yapalım arkdaşlar...

Arkadaşlar SisBar arayanlara yardım amaçlı olrak araştırdım. Kendi motorumda Mevcuttur.Resimde ekliyorum İlgilenenlere Yardımcı olrum.Bayi Fiyatı şuan 150 Ytl.Alcaklara 125 YTL....

Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    sülo olm ben 30 ytl mı ne almıstım ahada aynısı sadece arkası yok, o fıyat ne öle

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sülo olm ben 30 ytl mı ne almıstım ahada aynısı sadece arkası yok, o fıyat ne öle

30 milyon verim benmki eskidi değiştir onu beaa kanka

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    müdür nasılsın?

GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    Alıntı SaLu_JaCBo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sislambasını bu hafta veya haftaya alcam.Benim aradım tankped buu ...

SLM ARKADAŞLAR salu arkadaşım bu tank pad hakkında bir gelişme varmı bulabildinizmi eğer bulursananız rica etsem bir tanede ben istiyorum

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı GURAY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SLM ARKADAŞLAR salu arkadaşım bu tank pad hakkında bir gelişme varmı bulabildinizmi eğer bulursananız rica etsem bir tanede ben istiyorum
    onu yaptıran kişiye mail attım ama daha cevap gelmedi.Üsküdarda bir motorcudan almış müsait olduğumda üsküdardaki motorcuları gezip aryıcam.bulduğum zman zaten yayınların burdan.Çok güzel duruyor motorda...

GURAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY SÜPERLİGHT 150
    ilgin için teşekkürler evet bencede motorda çok güzel duruyor birde arkadaşlar buraya nasıl resim ekleyebiliyoruz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler