Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
23 Mart 2007, 02:52
Boğaçhan adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar, siteye koyduğunuz resimlere bakıyorum; herkeste sissy bar ve sis lambası mevcut. Kimyacı ve C.C Style'in kullandığı Bar'lar ilgimi çekti. Sorum şu ki? Nerden ve kaça aldınınız veya yaptırdınız.
İkinci bir husus: Sis lambalarını monte edebilmek için, hazır bir monte ayaklığımı kullandınız.
sissybarı eminonunde motomax bayisinden aldım.sis lambalarına gelince cogu yerde bulabilirsin ama takması biraz ugraştırıyo. be çatala monte ettim. elazığda mustafa usta var gercekten cok güzel yaptı duz bi demiri kelepçe haline getirdi ve boyadık tamamen orjinal gibi oldu yani usta halleder
Reklamlar
-
23 Mart 2007, 02:57
bu arada bizim yan kapaklardaki keeway yazilari harbi etiket yapistirma ya bezle ordaki camuru silerken e harfi elimde kaldi vallaha
imzam yok parmak bassam olurmu
-
23 Mart 2007, 10:29
bonzai hocam. senin dediğin kapak anladığım kadarıyla motorun sağ tarafında duran rölanti ayarını yaptığımı yeri kapatan kapak diye tahmin ediyorum ki eğer o ise bende 2 kere çıktı öyle duruyor onun pek bi fonksiyonu yok at çatana dursun :=)
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
23 Mart 2007, 12:05
Birisi rölanti kapağı mı dedi? ...
Tam fuar günü o kadar yagmur çamur yol gitti bir şey olmadı. Tam park edeceğim, bi ses geldi "tong" diye. Bir baktım rölanti kapağı yerde. Rölanti çok hafif düşüktü zaten. isabet oldu. Çok az yükselttim bende. Kapak çantada. Bi problem olmaz.
-
23 Mart 2007, 12:11
Selam uzun zamandır uzaktım arkadaslar bir ricam olucak benim arkada oturanın sağ ayağını koyduğu ayaklık düştü taa yazın bulamıyorum kafayı yicem hiçbiyerde yok bana onu gönderen bir motor sever dilesin benden ne dilerse antalyadayım bu arada 250 lilik bişiler almak için satmaya karar verdim kıyamıyorum ama 150 yetmez oldu motorumla alanyadana datçaya kadar gittim arkadaslar 350 km non stop gittim inannılmaz dayanıklı motorunda ufacık sorun yok yazın gezdim kışın duruyo kapalı antalya tarafında almak isteyen olursa anlaşırız sisy barı falan var bi de çantaların içine saç döşettim sarkma ihtimali kalmadı yırtılma ihtimali de 2000 ytl düşünüyorum almak isteyenler haber etsin mugla antalya ve sınır illere teslim edebilirim saygılar
-
23 Mart 2007, 14:31
madmagic abi motosikletin tiger heralde yanlis topigemi yazdin naaptin acaba
imzam yok parmak bassam olurmu
-
23 Mart 2007, 14:50
o kapağı boşverin yok illaki takıcam yerine derseniz kullanacağınız levhayı bukerken ısıtıp bükün yoksa aynısı yine olur
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
23 Mart 2007, 14:56
bencede çantada dursun ben 2. kere düşünce bi daha gerek olmadığına kanaat getirdim..
asıl sorun çok dandik yada çocuk oyuncağı gibi yapılmış grenaj süsü verilmiş
2 kere kırıldılar.. yapıştırdım ama kırık olduğu belli bende..
çok kötü elimde kalıyor sürekli
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
23 Mart 2007, 15:15
selam arkadaşlar temmuz 2006 dan bu yana kullanıyorum keewayi baya bi dökuldu orjinal parçaları pahalı geliyo bana artı ışık yetersiz forumu baştan sona kadar okuyum dedim çok uzun fuar vesilesiyle tanışalım derim siz ne dersiniz??
-
23 Mart 2007, 16:16
-
23 Mart 2007, 17:47
swort adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar temmuz 2006 dan bu yana kullanıyorum keewayi baya bi dökuldu orjinal parçaları pahalı geliyo bana artı ışık yetersiz forumu baştan sona kadar okuyum dedim çok uzun fuar vesilesiyle tanışalım derim siz ne dersiniz??
Hoş Geldin swort ;
İhşallah fuara bir ekip kurularak gidicez ve bu geziyle birlikte tanışmış olcaz...
29-01 nisan arası fuar, davetiye isteyenler haber versin arkdaşlar...
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
23 Mart 2007, 17:48
Teşekkürler Keeway Dostları
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
23 Mart 2007, 18:23
SaLu_JaCBo adlı üyeden alıntı
Hoş Geldin swort ;
İhşallah fuara bir ekip kurularak gidicez ve bu geziyle birlikte tanışmış olcaz...
29-01 nisan arası fuar, davetiye isteyenler haber versin arkdaşlar...
inşallah ilk defa keeway olarak bir organizasyona katılcam. davetiye olarak üç kişi katılcaz lakin davetiye olayını henuz çözemedik. kadıköydesin sanırım bende kadıköydeyim uyarsa görüşelim yarın derim. saat 15:00 da işten çıkıyorum tanışmış oluruz.
-
23 Mart 2007, 19:24
swort adlı üyeden alıntı
inşallah ilk defa keeway olarak bir organizasyona katılcam. davetiye olarak üç kişi katılcaz lakin davetiye olayını henuz çözemedik. kadıköydesin sanırım bende kadıköydeyim uyarsa görüşelim yarın derim. saat 15:00 da işten çıkıyorum tanışmış oluruz.
Evet kadiköydeydim müsait olrsam görüşelim.davetiye oalyına gelirsek göztepe nbc Motordan temin edebilirsiniz.Çoğumuz Çalıştığımız İçin Pazar GünüNe fuar için Haberleşelim.Sl ciler olarak şimdiden buluşup yaza da hazırlık yapalım arkdaşlar...
Arkadaşlar SisBar arayanlara yardım amaçlı olrak araştırdım. Kendi motorumda Mevcuttur.Resimde ekliyorum İlgilenenlere Yardımcı olrum.Bayi Fiyatı şuan 150 Ytl.Alcaklara 125 YTL....
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
23 Mart 2007, 20:38
sülo olm ben 30 ytl mı ne almıstım ahada aynısı sadece arkası yok, o fıyat ne öle
-
23 Mart 2007, 20:43
-
23 Mart 2007, 21:14
müdür nasılsın?
-
23 Mart 2007, 22:17
SaLu_JaCBo adlı üyeden alıntı
Sislambasını bu hafta veya haftaya alcam.Benim aradım tankped buu ...
SLM ARKADAŞLAR salu arkadaşım bu tank pad hakkında bir gelişme varmı bulabildinizmi eğer bulursananız rica etsem bir tanede ben istiyorum
-
23 Mart 2007, 23:01
GURAY adlı üyeden alıntı
SLM ARKADAŞLAR salu arkadaşım bu tank pad hakkında bir gelişme varmı bulabildinizmi eğer bulursananız rica etsem bir tanede ben istiyorum
onu yaptıran kişiye mail attım ama daha cevap gelmedi.Üsküdarda bir motorcudan almış müsait olduğumda üsküdardaki motorcuları gezip aryıcam.bulduğum zman zaten yayınların burdan.Çok güzel duruyor motorda...
-
23 Mart 2007, 23:06
ilgin için teşekkürler evet bencede motorda çok güzel duruyor birde arkadaşlar buraya nasıl resim ekleyebiliyoruz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler