Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
21 Mart 2007, 11:31
Reklamlar
-
21 Mart 2007, 13:13
yusuf hocam sen bide ona aynalı fılm yaparsın ısıl ısıl olur valla bızım husnu nun soyledıgı krom ısı ne ne dersın ctesı gıdıp bakalım mı hem ogrenırız yerını , piyasasını , eger dedıgı fıyatlara oluyosa sımdıye kadar coook kazık yemısız derım valla
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
21 Mart 2007, 14:42
cobalt adlı üyeden alıntı
...vıraj ustası degıl keyıf makınası sakın sakın keyfını cıkaracaksıııın....
çok doğru söylemiş cobalt bravo, zaman zaman benim de unuttugum bir mevzu, sık sık hatırlamakta fayda, virajlarda sl 150 başarılı ama yine de bu mevzuyu hep akılda tutmakta fayda var, motorun limitlerini bilip çok fazla zorlamamak lazım...
-
21 Mart 2007, 14:52
okudğum kaza hberlerinden sonra 500 cc yerine artık 250 cc nin bana fazla fazla yeticeğine kanaat getirdim ve motorunu büyültücek olanlara da tavsiyem 250 olucak 150 /170 arası yapıyorsunuz 250 cc ile dahada fazlasına hiç gerek yok..
bu gun yavaş yavaş geldim iş yerime.. hiç acele etmedim .. 2 kere minibüs ve otobus çü hırtoların duraktan çıkar gibi yapıp çıkmamaları üzerine frenlerimi kontrol etmiş oldum..
2 sinde de şerit değiştirmeyerek solumdan gelen arabalardan korkarak frenlere bastım .. şu kaza haberleri biraz daha dikkatli olmaya itiyor ve sanırım daha güvenli olanıda bu en fazla 2 dk ka erken gidecektim
ama sağ salim vardık işimize
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
21 Mart 2007, 14:55
snrtrt adlı üyeden alıntı
okudğum kaza hberlerinden sonra 500 cc yerine artık 250 cc nin bana fazla fazla yeticeğine kanaat getirdim ve motorunu büyültücek olanlara da tavsiyem 250 olucak 150 /170 arası yapıyorsunuz 250 cc ile dahada fazlasına hiç gerek yok..
bu gun yavaş yavaş geldim iş yerime.. hiç acele etmedim .. 2 kere minibüs ve otobus çü hırtoların duraktan çıkar gibi yapıp çıkmamaları üzerine frenlerimi kontrol etmiş oldum..
2 sinde de şerit değiştirmeyerek solumdan gelen arabalardan korkarak frenlere bastım .. şu kaza haberleri biraz daha dikkatli olmaya itiyor ve sanırım daha güvenli olanıda bu en fazla 2 dk ka erken gidecektim
ama sağ salim vardık işimize
En güzeli de bu zaten 10 dk erken gitceğimize 10 dk geç gidelim sağ sağlim gidelim.Kimseyi üzmeye gerek yok bence.
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
21 Mart 2007, 15:50
-
21 Mart 2007, 15:52
Arkadaşlar herşeyden önce Altımızdaki motorun limitlerini iyi bilmek aleti iyi tanımak gerekiyor , ondan sonra gerisi kolay motogp deki gibi aletler değil bizim makinalar o yüzden aman temkinli olalım
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
21 Mart 2007, 16:34
evet arkadaşlar aman dikkat maalesef hala ülkemizde motosikletinde trfikte bi araç olduunun farkında olmayan motoru saymayan birsürü denyo var
mayene işinide istediiniz zaman halledebilirsiniz illa tarihin dolması gerekmiyo arkadaşlar brnimkide 6. ayda ama bugün hallettim o işi
.................::hakem1::.....
-
21 Mart 2007, 17:50
cobalt adlı üyeden alıntı
salu ve snrtrt dogru yolu gorenlerden ıste
kendilerini tebrik ediyorum ; eskiden bende deli deli giderdım ama coluk cocuga karısınca farklı bı bakıs acısı kazanıyo ınsan
agır agır takılcan gelen ağam giden paşam kendini kolla yeter
Dediğin çok doğru cobalt evinde bekleyen bir eşin ve ailen var Motor basdıkca gider ama Ne gereği var.Dün 80 le giderken Önümdeki araç Aniden durdu Nerdeyse uçuyordum üstünde ama 40 la gitseydim hiç bir sorun olmazdı.Hızdan uzak duralım arkdaşlar Altımızdaki motor Gezi amaçlı ve görünüşüyle ün yapmış bir motor Hızıyla Değil !!!!!
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
21 Mart 2007, 18:05
size güzel bir söz "Sadece Paranoyaklar Hayatta Kalır" Trafikte biraz paranoya nın zararı olmaz her an yapmanız gereken rutin işlemler
*aynadan arkadaki trafiğin ve risk oluşturan araçların kontrolu
*ondeki trafiğin kontrolu
*yanlardan heran önünüze kırabilecek potansiyel tehlikelerin kontrolü
*yol aldığınız zeminin kontrolu
bu alanların kontrolü sizde olursa kaza yapma riskinizi minimuma indirebilirsiniz ama bu trafikte öküzlerin olmadığı ve size süpriz yapmayacakları anlamına gelmesin her an herşey olabilir hazırlıklı olun
mesela bir sokaktasınız ve gerivites lambası yanan bir arac ın yanından /arkasından geçeceksiniz mutlaka siz geçerken hareket edecekmiş gibi düşünün hazırlıklı olun ve emin olun ki sizi görmüyordur yada masum masum kaldırımda yatan kopecegın uzerınıze atlamasının sadece 1 sn surecegını aklınızın bır kenarında tutun ,yada annesinin elinden tutan cocuğun bir anda yola fırlayabileceğini bunlar potansiyel riskler ve riskler her zaman kazaya dönüşme eğilimindedir
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
21 Mart 2007, 19:48
İşin ilginç tarafı bukadar strese rağmen bayılıyoruz motor sürmeye. obkavi sen motor araştırıyordun ne yaptın! omer duran ustaya yeni çantalar ve sosis çanta yaptırıyorum.Çalışıyor olunca bazı pazar günleri müsait olduğumda mersin mt ye takılıyorum. Hayatımız rutinleşti. Haftada en fazla 3 kez motora bindiğimden fazla dikkat çekmiyorum heralde. Genel müdürüm gece, yazdıklarını tenefüslerde takip ediyorum.
-
21 Mart 2007, 19:58
-
21 Mart 2007, 20:24
-
21 Mart 2007, 20:35
yok cnm estafurullah vıceroy işi bılıyoruz ama gene gıdıyoruz ne işse
-
21 Mart 2007, 20:39
Gece koltukların devamı vardır umarım!
-
21 Mart 2007, 20:50
slm arkadaşlar 1 senedir sl150 kulanicisiyim sizlerin muhabetinizi hep okudum birde katilim dedim benimde motorum herşeyim baya uğraştim sis lambalari taktirdim sis barim war eksozdaki susturuculari tamamen çikardim fazla benzin yaksada süper dişliyi değiştirmedim 110 yapiorum daha fazla zorlamadim GECE kardeş sende uğraşmişsin baya koltuklarin çok hoşuma gitii
[COLOR="Black"][B][I][U]C.C STYLE[/U][/I][/B][/COLOR]
-
21 Mart 2007, 20:56
-
21 Mart 2007, 21:03
c.c.style hos geldın.öle sölemekle olmaz koy bakalım resımlerı
cıveroy arkası yarın kardes
-
21 Mart 2007, 21:07
Sayın müdürüm bir tarif ediver şu resim koyma işini bizde koyalım resimler dimi
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
21 Mart 2007, 21:12
balayyusuf adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar kazalar ve güvenli sürüşle ilgili yazdıklarınıza tamamen bende katılıyorum
Asla acele etmeyelim yaz gelirken bolca motosikletlerimize binecekken üzücü
can sıkıcı haberler duymayalım aman dikkat etrafınızdaki tüm sürücüleri potansiyel tehlike olarak görür ve biz tedbirli olursak üzücü durumlar yaşamayız
Bu arada arkadaşlar ben buraya nasıl resim ekleyeceğimi bilmiyorum bunu başarabilen arkadaşlarımızdan birisi nasıl yapacağımızı burada ayrıntılı olarak yazabilirlerse çok sevineceğim.
Bazen güzel işlerimizi paylaşmak istiyorum.:
Cobalt tamamdır bu cumartesi bakalım şu nikelajcıya bende merak ettim doğrusu
Yusuf Hocam Msn Adresini verim detaylı anllatim size nasıl resim koyulacağını
Arkadaşlar Buda Benim Motor Sağolsın ibocum Diğer resimde Koymuş Benim Motoru
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)
Bu Konudaki Etiketler