Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    oldwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    sioux ve boğaçhan çok geçmiş olsun umarım en büyük kazalarınız bunlar olur

evet omersun haklısın benimde o sissybar çok hoşuma gitti ama 150 ytl iyi para bende alamadım zaten neyse sen bi yaptır bakalım güzel olursa bende bi tane yaptırırım seninkinden
    .................::hakem1::.....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Alıntı sioux adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar ilk kazamı yapmış bulunuyorum.dün öğleden sonra azman bir köpeğin bir anda önüme çıkması ve akabinde saldırıması ve bir anlık dalgınlıkla önümdeki direk ve araba arasında seçim yapmayı düşünürken sl'im sen başının çaresine bak ben iniyorum diyerek motoru yan yatırıp yuvarlandım.sl arabanın altına girdi ben sırt üstü yerdeydim.bir kaç sıyrıkla atlattım ama kaza sonrası arkadaşlarla yaptığımız incelemede dizlik olmasa dizi kaza yerinde bırakıyormuşum ve kask açık kask olsa çeneyide.kask tam kapalı ve dizlikler sağlam olduğu için ucuz atlattım...
    sioux, çok geçmiş olsun. kaza psikolojiisi gerçekten kötü.

Alıntı Boğaçhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .... zinciri arka dişli yönünde çekmem nedeniyle sağ baş parmağım bir anda zincir ve arka dişli arasında kaldı ve bir ses CITIRTTT! Sonuç; resimde görüldüğü gibi, baş parmağımın ilk kemiği ve tırnak üç parça. Sezon açılıyor derken, maalesef şimdilik kapamak zorunda kaldım.
    Uzun lafın kısası; zincir temizliği yaparken siz, siz olun Zinciri Arka dişli yönünde çekerek döndürmeye kalkmayın, bir anlık dalgınlık sonucu hiçte istenmeyen bir sonucu yaşamak zorunda kalıyorsunuz.[IMG][/IMG]
    Boğaçhan çok geçmiş olsun.

Boğaçhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 162 MC
    Sağol varol Tanzimo, iyiki varsınız.
    [B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    slm arkadaslar wiceroy abi hayırlı olsun ama bizleride bırakma sakın

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    bogachan kardes gecmıs olsun aman korkutma bızı daha dıkkatlı olalım

olcan138 sanırım debrıaj balatasından bahsedıyorsun.tıtan ın balatası 5,10,20 ytl y var 3 cesıt bız 20 ytl olanını taktırdık gayet memnunuz taıwan malı ok.

Motosikleti
    sl 150 siyah
    arkadaşlar hepinizin ilgisine teşekkür ederim. boğaçhan sana da geçmiş olsun.nerden ne çıkacağı belli olmuyor herkes güvenlik tedbirlerini alsın ben evde bile dizlikle dolaşmayı düşünüyorum gece kardeş sinyaller ,siperlik gitti,yan ayaklık yamuldu, motor koruma demiri çatladı (siperliği yeni değiştirmiştim
    bu arada vurduğum arabayıda boş geçmedim onun da tampon gitti

bonzai arkadaşlar bizden önce çözmüşler bizde trafik tescile gidip süreyi uzattırıcaz...

Motosikleti
    bakınmakta...
    sioux ve boğaçhan çok geçmiş olsun.

Kaza geçiren arkadaşlara, geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, diğer arkadaşların da bunları göz önünde bulundurarak daha dikkatli olmalarını istihram ediyorum!

bonzai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SHADOW VT 750 C4
    Sioux cidden geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. Banada bir iki saldırdı bu köpeoğullarıda alahtan bişey olmadan atlattık...

Boğaçhan sanada geçmiş olsun valla görünmez kaza ama banada ders oldu bi boş zaman bulur bulmaz bende zincirleri temizleyecektim artık inşallah bizde bi kazaya kurban gitmeyiz...

sioux gerçekten sağolsun arkadaşlar bizden önce çözmüş işi, yalnız bi sorum olacak acaba bu olayı sadece ruhsatta yazan yerdenmi yapabiliyoruz yoksa başka yerdede halledebilirmiyiz bide illa ruhsat sahibinin bulunmasımı gerekiyor, başka biri gitse halledebiliyormu. Bilgisi olan varsa aktarırsa sevinirim.

omersun şu sisibarın resmini bi görelim bakarsın bizde yaptırırız harbiden.

kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    bogachan gecmis olsun hocam .

benim motordada zincir problemim war o gun biraz bastim gaza 4.500 devirden sonra can sikici sesler geliyo bi sure 70 i falan gordum o kadar .

bide motordan kaynakli olarak virajlarda tam yatamadigimdan motor savruluyor. dun bi kamyonun altina girmekten kil payi kurtuldum. saniyorum bu yaz sonu kendime bi scoter alicam bu motor bana gore degilmis gibi geliyo malesef:(
    imzam yok parmak bassam olurmu

SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı kabuto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bogachan gecmis olsun hocam .

benim motordada zincir problemim war o gun biraz bastim gaza 4.500 devirden sonra can sikici sesler geliyo bi sure 70 i falan gordum o kadar .

bide motordan kaynakli olarak virajlarda tam yatamadigimdan motor savruluyor. dun bi kamyonun altina girmekten kil payi kurtuldum. saniyorum bu yaz sonu kendime bi scoter alicam bu motor bana gore degilmis gibi geliyo malesef:(
    allah korusun tabii kaza duymaktan sıkıldım artık.Motorunu iyi tanıman lazım ve kendine güvenmeden trafiğe çıkma derim ben.Motorun en büyük bende sorunu lastikler.benim motorda metzeller ama yinede kayıyor anlamıyorum.Motorun iyi, daha iyi alış bence değiştirme sakın.
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    motor guzel lafim yokta arakdaslarimda 2 tane scoter wardi biri 9 beygir digeri 13 beygir adamlar yolda o kadar rahat kullaniyolar virajlara icten giriyolar aniden uzayip gidiyolar .

ben 70 i gecemedim adamlar resmen 100 u gordu ki onlarin motosikletleri 2 gunluk daha cok canim sikildi .

bence hamallik ya vites olayi ben ogreniyim die aldim ogrenim elden cikartirim bunu. bizim motosiklet guzel ama virajlarda cok buyuk problem icten alamiyorum distan alincada can guvenligi falan kalmiyo
    imzam yok parmak bassam olurmu

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    benimkide metzeler ama yola dokulen sabunlu suda hepsı kayıyo , durzuler hesapta temizlik yapıyo dukkanı yıkayan sabunlu suyunu yola dokuyo nasıl tutunsun kı lastık o yuzeyde
    kabuto arkadasım kızma ama yaptığına cin olmadan seytan carpmak denıyo daha altındakıne alısmadan lımıtlerı zorlarsan ıstenmeyen durumlar kacınılmaz oncelıkle altındakı vıraj ustası degıl keyıf makınası sakın sakın keyfını cıkaracaksıııın bıde gordugum kadarıyla kendıne hıc zaman tanımıyosun hersey hemen olmuyo ben 1 seneden fazladır kullanıyorum cc yukseltmek ıstıyorum ama bazende durup bu kadarı bana yeter hala hazır degılım dedıgım anlarda olmuyor degıl. Kendine bir iyilik yap biraz zaman tanı ve vakit le nakit i denk getırebılıyorsan dogru duzgun egıtım veren bi kuruma gidip ilmini kapmaya calıs
    not: forum dakı linklerden donald duck ın yazılarını takıp etmenı oneririm cok işine yarayacak
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    metzeller lastiği izmirde nereden alabilirim bilen vrsa teşekkürler
    annem beni öldürecek

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı kabuto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor guzel lafim yokta arakdaslarimda 2 tane scoter wardi biri 9 beygir digeri 13 beygir adamlar yolda o kadar rahat kullaniyolar virajlara icten giriyolar aniden uzayip gidiyolar .

ben 70 i gecemedim adamlar resmen 100 u gordu ki onlarin motosikletleri 2 gunluk daha cok canim sikildi .

bence hamallik ya vites olayi ben ogreniyim die aldim ogrenim elden cikartirim bunu. bizim motosiklet guzel ama virajlarda cok buyuk problem icten alamiyorum distan alincada can guvenligi falan kalmiyo

Ya Hemen pes etmeyip çalışıp öğrenceksin.Yada Dediğin gibi bir tane scoter alıp Ototatik vites Rahat Virajları içten alcaksın
    Yani bizde niye öyle bir sorun yok sende oluyor bismillah yeni aldın motoru biraz sabret bence.Bir kendi motoruna bak bide scotera bak.Hiç bir zamn altımda sl varken scoter kullananlara bakmadım.Ama onlar bana dikkattli bakıyorlar aramızdaki farkda burda zaten.
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

oldwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    evet kabuto çok acele ediyosun bencede sl den inip scoter a bineceksin yavaş yavaş herşey yerli yerine oturur o virajları öyle bi alırsınki içten dıştan nasıl istersen aceleci davranma bence
    .................::hakem1::.....

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    sioux ve boğaçhan çok geçmiş olsun aman dikkat

Arkadaşlar bu ruhsattaki muayene süresini uzatmak için ilk muayene geçerlilik süresinin dolmasını beklememize gerek varmı yani benim muayene tarihi Mayıs ama şimdiden gidip halletsem oluyormu acaba
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı balayyusuf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sioux ve boğaçhan çok geçmiş olsun aman dikkat

Arkadaşlar bu ruhsattaki muayene süresini uzatmak için ilk muayene geçerlilik süresinin dolmasını beklememize gerek varmı yani benim muayene tarihi Mayıs ama şimdiden gidip halletsem oluyormu acaba
    Yusuf hocam ibrahime Sordum bende aynı bugün o konuyu.Bana dediği Tarihize daha var şimdiden gidip yaptırmayın Benimki haftaya doluyor ondan yaptırdım.Ama şimdi gidip yaptırsak birşey olrmu bende bilmiyorum

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    onemlı degıl yusuf hocam ıstedıgın aman duzelttırırsın gecıktırme yeter
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    salu ve balayyusuf sımdıden gıtsenızde bısey olmaz ama abı ne gerek var yanı yusufunkı hadı mayısta hele hele salu sneınkı daa hazıranda ne gerek var abıcım bence zamanı gelsın o aralar gıdersınız kanımca tabı.

koltukları takıltı arklar cook gusel oldu kısa zamanda resımlerı atıcam

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler