Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
20 Mart 2007, 17:29
sioux ve boğaçhan çok geçmiş olsun umarım en büyük kazalarınız bunlar olur
evet omersun haklısın benimde o sissybar çok hoşuma gitti ama 150 ytl iyi para bende alamadım zaten neyse sen bi yaptır bakalım güzel olursa bende bi tane yaptırırım seninkinden
.................::hakem1::.....
Reklamlar
-
20 Mart 2007, 17:58
sioux adlı üyeden alıntı
evet arkadaşlar ilk kazamı yapmış bulunuyorum.dün öğleden sonra azman bir köpeğin bir anda önüme çıkması ve akabinde saldırıması ve bir anlık dalgınlıkla önümdeki direk ve araba arasında seçim yapmayı düşünürken sl'im sen başının çaresine bak ben iniyorum diyerek motoru yan yatırıp yuvarlandım.sl arabanın altına girdi ben sırt üstü yerdeydim.bir kaç sıyrıkla atlattım ama kaza sonrası arkadaşlarla yaptığımız incelemede dizlik olmasa dizi kaza yerinde bırakıyormuşum ve kask açık kask olsa çeneyide.kask tam kapalı ve dizlikler sağlam olduğu için ucuz atlattım...
sioux, çok geçmiş olsun. kaza psikolojiisi gerçekten kötü.
Boğaçhan adlı üyeden alıntı
.... zinciri arka dişli yönünde çekmem nedeniyle sağ baş parmağım bir anda zincir ve arka dişli arasında kaldı ve bir ses CITIRTTT! Sonuç; resimde görüldüğü gibi, baş parmağımın ilk kemiği ve tırnak üç parça. Sezon açılıyor derken, maalesef şimdilik kapamak zorunda kaldım.
Uzun lafın kısası; zincir temizliği yaparken siz, siz olun Zinciri Arka dişli yönünde çekerek döndürmeye kalkmayın, bir anlık dalgınlık sonucu hiçte istenmeyen bir sonucu yaşamak zorunda kalıyorsunuz.[IMG]
[/IMG]
Boğaçhan çok geçmiş olsun.
-
20 Mart 2007, 18:38
Sağol varol Tanzimo, iyiki varsınız.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
20 Mart 2007, 19:07
slm arkadaslar wiceroy abi hayırlı olsun ama bizleride bırakma sakın
-
20 Mart 2007, 20:23
bogachan kardes gecmıs olsun aman korkutma bızı daha dıkkatlı olalım
olcan138 sanırım debrıaj balatasından bahsedıyorsun.tıtan ın balatası 5,10,20 ytl y var 3 cesıt bız 20 ytl olanını taktırdık gayet memnunuz taıwan malı ok.
-
20 Mart 2007, 22:45
-
20 Mart 2007, 22:57
sioux ve boğaçhan çok geçmiş olsun.
-
20 Mart 2007, 23:41
Kaza geçiren arkadaşlara, geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, diğer arkadaşların da bunları göz önünde bulundurarak daha dikkatli olmalarını istihram ediyorum!
-
20 Mart 2007, 23:42
Sioux cidden geçmiş olsun, allah beterinden saklasın. Banada bir iki saldırdı bu köpeoğullarıda alahtan bişey olmadan atlattık...
Boğaçhan sanada geçmiş olsun valla görünmez kaza ama banada ders oldu bi boş zaman bulur bulmaz bende zincirleri temizleyecektim artık inşallah bizde bi kazaya kurban gitmeyiz...
sioux gerçekten sağolsun arkadaşlar bizden önce çözmüş işi, yalnız bi sorum olacak acaba bu olayı sadece ruhsatta yazan yerdenmi yapabiliyoruz yoksa başka yerdede halledebilirmiyiz bide illa ruhsat sahibinin bulunmasımı gerekiyor, başka biri gitse halledebiliyormu. Bilgisi olan varsa aktarırsa sevinirim.
omersun şu sisibarın resmini bi görelim bakarsın bizde yaptırırız harbiden.
-
21 Mart 2007, 00:05
bogachan gecmis olsun hocam .
benim motordada zincir problemim war o gun biraz bastim gaza 4.500 devirden sonra can sikici sesler geliyo bi sure 70 i falan gordum o kadar .
bide motordan kaynakli olarak virajlarda tam yatamadigimdan motor savruluyor. dun bi kamyonun altina girmekten kil payi kurtuldum. saniyorum bu yaz sonu kendime bi scoter alicam bu motor bana gore degilmis gibi geliyo malesef:(
imzam yok parmak bassam olurmu
-
21 Mart 2007, 00:39
kabuto adlı üyeden alıntı
bogachan gecmis olsun hocam .
benim motordada zincir problemim war o gun biraz bastim gaza 4.500 devirden sonra can sikici sesler geliyo bi sure 70 i falan gordum o kadar .
bide motordan kaynakli olarak virajlarda tam yatamadigimdan motor savruluyor. dun bi kamyonun altina girmekten kil payi kurtuldum. saniyorum bu yaz sonu kendime bi scoter alicam bu motor bana gore degilmis gibi geliyo malesef:(
allah korusun tabii kaza duymaktan sıkıldım artık.Motorunu iyi tanıman lazım ve kendine güvenmeden trafiğe çıkma derim ben.Motorun en büyük bende sorunu lastikler.benim motorda metzeller ama yinede kayıyor anlamıyorum.Motorun iyi, daha iyi alış bence değiştirme sakın.
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
21 Mart 2007, 00:52
motor guzel lafim yokta arakdaslarimda 2 tane scoter wardi biri 9 beygir digeri 13 beygir adamlar yolda o kadar rahat kullaniyolar virajlara icten giriyolar aniden uzayip gidiyolar .
ben 70 i gecemedim adamlar resmen 100 u gordu ki onlarin motosikletleri 2 gunluk daha cok canim sikildi .
bence hamallik ya vites olayi ben ogreniyim die aldim ogrenim elden cikartirim bunu. bizim motosiklet guzel ama virajlarda cok buyuk problem icten alamiyorum distan alincada can guvenligi falan kalmiyo
imzam yok parmak bassam olurmu
-
21 Mart 2007, 00:56
benimkide metzeler ama yola dokulen sabunlu suda hepsı kayıyo , durzuler hesapta temizlik yapıyo dukkanı yıkayan sabunlu suyunu yola dokuyo nasıl tutunsun kı lastık o yuzeyde
kabuto arkadasım kızma ama yaptığına cin olmadan seytan carpmak denıyo daha altındakıne alısmadan lımıtlerı zorlarsan ıstenmeyen durumlar kacınılmaz oncelıkle altındakı vıraj ustası degıl keyıf makınası sakın sakın keyfını cıkaracaksıııın bıde gordugum kadarıyla kendıne hıc zaman tanımıyosun hersey hemen olmuyo ben 1 seneden fazladır kullanıyorum cc yukseltmek ıstıyorum ama bazende durup bu kadarı bana yeter hala hazır degılım dedıgım anlarda olmuyor degıl. Kendine bir iyilik yap biraz zaman tanı ve vakit le nakit i denk getırebılıyorsan dogru duzgun egıtım veren bi kuruma gidip ilmini kapmaya calıs
not: forum dakı linklerden donald duck ın yazılarını takıp etmenı oneririm cok işine yarayacak
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
21 Mart 2007, 01:23
metzeller lastiği izmirde nereden alabilirim bilen vrsa teşekkürler
-
21 Mart 2007, 01:39
kabuto adlı üyeden alıntı
motor guzel lafim yokta arakdaslarimda 2 tane scoter wardi biri 9 beygir digeri 13 beygir adamlar yolda o kadar rahat kullaniyolar virajlara icten giriyolar aniden uzayip gidiyolar .
ben 70 i gecemedim adamlar resmen 100 u gordu ki onlarin motosikletleri 2 gunluk daha cok canim sikildi .
bence hamallik ya vites olayi ben ogreniyim die aldim ogrenim elden cikartirim bunu. bizim motosiklet guzel ama virajlarda cok buyuk problem icten alamiyorum distan alincada can guvenligi falan kalmiyo
Ya Hemen pes etmeyip çalışıp öğrenceksin.Yada Dediğin gibi bir tane scoter alıp Ototatik vites Rahat Virajları içten alcaksın
Yani bizde niye öyle bir sorun yok sende oluyor bismillah yeni aldın motoru biraz sabret bence.Bir kendi motoruna bak bide scotera bak.Hiç bir zamn altımda sl varken scoter kullananlara bakmadım.Ama onlar bana dikkattli bakıyorlar aramızdaki farkda burda zaten.
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
21 Mart 2007, 01:51
evet kabuto çok acele ediyosun bencede sl den inip scoter a bineceksin yavaş yavaş herşey yerli yerine oturur o virajları öyle bi alırsınki içten dıştan nasıl istersen aceleci davranma bence
.................::hakem1::.....
-
21 Mart 2007, 02:49
-
21 Mart 2007, 03:19
balayyusuf adlı üyeden alıntı
Yusuf hocam ibrahime Sordum bende aynı bugün o konuyu.Bana dediği Tarihize daha var şimdiden gidip yaptırmayın Benimki haftaya doluyor ondan yaptırdım.Ama şimdi gidip yaptırsak birşey olrmu bende bilmiyorum
-
21 Mart 2007, 11:00
onemlı degıl yusuf hocam ıstedıgın aman duzelttırırsın gecıktırme yeter
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
21 Mart 2007, 11:21
salu ve balayyusuf sımdıden gıtsenızde bısey olmaz ama abı ne gerek var yanı yusufunkı hadı mayısta hele hele salu sneınkı daa hazıranda ne gerek var abıcım bence zamanı gelsın o aralar gıdersınız kanımca tabı.
koltukları takıltı arklar cook gusel oldu kısa zamanda resımlerı atıcam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler