Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
17 Mart 2007, 22:50
salu_jacbo geçmiş olsun...balayyusuf benim camda çatlaktı böyle çatlak durmasın deyip ikiye böldüm sonra sirkeciden 35 ytl ye siyahını aldım kendim taktım takarken baya bir zorladım çatlamadı sağlam birşeye benziyo fiyatıda uygun gibi ilgilenirsen yerini tarif ederim.
Reklamlar
-
18 Mart 2007, 00:00
abii izmirde adam akıllı servis yok en iyisi bence ksk motoshop
-
18 Mart 2007, 00:49
arkadaşlar bildiğim kadarıyla iki tip akü var hangisini önerirsiniz ve fiyatları konusunda bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? ayrıca sl'im 2006 model olmasına rağmen muayene tarihi 2007 olarak gözüküyor biraz araştırdım ilk muayene 2009 da olması lazım yani ruhsata yanlış yazılmış başına böyle bişey gelen var mı? ruhsatın muayene tarihi yazan sayfasını değiştiren oldu mu ve kaça malolduyanıtlarsanız sevinirim
-
18 Mart 2007, 00:54
sioux bu konuda motosohbet içinde arama yap ornek dılekce var kopy paste ıle gereklı yerlerı degıstırerek dılekcenle bırlıkte aracının kayıtlı oldugu trafık tescıl e gıt halledersın ben para verdıgımı hatırlamıyorum
*only4friends o paraya bulduysan kacırma derım baska sey demem gumrukten yenı cekılen partılerde fıyat 4099 haberın olsun ustunde bı dunya vergı oluyo ben gecen sene alırken "0" ı 2490 dı ruhsat ıslemlerıyle 2600 demıslerdı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
18 Mart 2007, 01:10
sioux adlı üyeden alıntı
salu_jacbo geçmiş olsun...balayyusuf benim camda çatlaktı böyle çatlak durmasın deyip ikiye böldüm
sonra sirkeciden 35 ytl ye siyahını aldım kendim taktım takarken baya bir zorladım çatlamadı
sağlam birşeye benziyo fiyatıda uygun gibi ilgilenirsen yerini tarif ederim.
sioux çok sağol cam için. Cam işini Gece benim yerime halledecek sağolsun
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
18 Mart 2007, 01:11
-
18 Mart 2007, 01:25
oldwolf adlı üyeden alıntı
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
vıceroy hayırlı olsun hocam motoru değiştirsende marka gene keeway
omersun dostum motor çalışmadığı sürece jigle nin nasıl durduğu önemli değil takma kafana nasıl istiyosan öyle bırak
motoru çalıştırıp hareket ettirdiğinde kapatmayı unutma yeter
bonzai sissy bar bende bulamadım hala
ama
www.motohobi.com buraya bi bak burda sl 150 için yapılmış bi sissy bar var hoşuna giderse alırsın
Merhaba hocam!
Bu sisibar hoş duruyor, fiyatı yazmıyor, sen biliyor musun?
-
18 Mart 2007, 03:14
fuarla ilgili gönderilen ve gönderilecek fotograflar için 1-2 arkadasımın haricinde forumda pek yoruma gerek duyulmadıgını görüyorum. saygı duyarım. devamı ile ilgili fotograf ve ürün tanıtımları hakkında bilgilendirmeyi bırakıyorum. hürmetler..
-
18 Mart 2007, 09:30
Tanzimo kardeşim,sayende gezmiş kadar oldum çok teşekkürler. Yeni motora biniyorum diye dün nete giremedim,paylaşımını yeni inceleyebildim. Eline emeğine sağlık. omer dostum, sen sissibar yaptırmadıysan beğendiğin resmi çıkart duran ustaya götür eminimki aynısını yapacaktır. Daha ucuza kapatırsın.
gece, müdürüm nerelerdesin yaa! Keşke aynı ilde yaşıyor olsaydık. Verirdim ss ile biraz gezerdin farkı farkederdin.
-
18 Mart 2007, 12:56
hehe online ehliyet testi yaptım hiçbişey bilmediğim halde 29 doğru 20 yanlış 1 boş sizce nasıl ? biraz gayret etsem alacam ehliyeti kaç doğru gerekiyor ehliyet almak için ? yada bu işi sadece parasına göre yapan bi ehliyet kursu varmı tanıdığınız parayı verip ehliyeti alma taktiği yani ?
-
18 Mart 2007, 16:07
Tanzimo gercekten resimler güzel olmuş, fuara bende gitmiştim suzukinin makinesi cidden super ama hondanın shadowuda bir harika.
Sioux benim ruhsatta da muayene tarihi 21.04.2007 yazıyor, bende araştıracağım, bi çözüm bulunca paslaşalım...
-
18 Mart 2007, 16:17
tanzimo adlı üyeden alıntı
fuarla ilgili gönderilen ve gönderilecek fotograflar için 1-2 arkadasımın haricinde forumda pek yoruma gerek duyulmadıgını görüyorum. saygı duyarım. devamı ile ilgili fotograf ve ürün tanıtımları hakkında bilgilendirmeyi bırakıyorum. hürmetler..
Fotoları paylaştığın için çoook sağol kardeşim. Ellerine sağlık
-
18 Mart 2007, 17:09
Teşekkürler TANZİMO
tanzimo adlı üyeden alıntı
Tanzimo, yaptığın bilgilendirme maksatlı yazı ve fotoğraflar çok güzel, emeğin için sağol varol. Ustam, ilgi göstermediğimiz gibi yanlış bir düşünceye kapılmana gerek yok. Yaptıklarınız tarafımızdan takdir görüyor. Elinizde olan diğer resimleri görmekten de memnuniyet duyarız. Malum... fuara gidebilmek mümkün olmadı, sizlerin sayesinde bilgi ve görgümüzü artırıyoruz. Selamlar saygılar.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
18 Mart 2007, 20:21
" Farkedip farkedemediğini , farkedip farkedememiş insanları , farkedip farketmek , farketmez....":bounce:
-
19 Mart 2007, 12:24
ben bu gun yarın balataları değiştiriyorum
50 lira demişlerdi kanuni balataları nı takınca sıyırma olucak mı olmucak mı sizlerlede paylaşıcam
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
19 Mart 2007, 13:22
ewt karburator de bı sorun oldugu acıga cıktı arasıra oksurme aksırma gıbı belırtılerı gaz yememe durumu oluyodu muhtemelen karburator un degısmesı gerekmekte ozetle honda titan karburatoru gayet uyumlu ve sorunsuz fıyat 150 ytl cıvarı ama orjınalı herzaman daha ıyıdır bakalım garantıden halledebılecekmıyız ?
-
19 Mart 2007, 13:30
-
19 Mart 2007, 13:40
-
19 Mart 2007, 14:19
-
19 Mart 2007, 14:37
hehe guselım sen anca duzde asılıyon drıft yap ta motorla sonra gorusurus dun mendi ye gelırsen sokagın basında ılk drıft ımı yaptım zaten ama ucbucuk attım aza daha kangoo nun ustune cıkacaktım adrenalın dolu bı gun du anlıycagın dıscı koltugundakı yarım saatten sonra ıyı geldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler