Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
13 Mart 2007, 18:51
Reklamlar
-
13 Mart 2007, 19:02
Darısı bizim başımıza güzel bir aktivite olmuş.
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
13 Mart 2007, 19:40
vaay eskı dost hos geldın aidikurt. iyi hadı bakalım hayırlı olsun bıraz donmusunuz ama olur o kadarda nerde toplandınız sız?
vala bılemıyorum yaparım belkı ama tek kısıyle olucak sey degıl yanımda bıkaç ksıı daha olması lazım
-
13 Mart 2007, 20:00
Gece dostum,geçmiş olsun. Bu arada dişliden memnun kalman sevindirici. kısmetse pazartesi ss 250 alıyorum hadi hayırlısı...
-
13 Mart 2007, 20:10
dişliden memnunum cnm o ayrı oo hadı bakalım sl yı satıyormusun kaca?
-
13 Mart 2007, 20:25
mondiali 1000 ytl ye verdim, sl 2500 ytl alıcısı var. okadarda aksesur taktık ama değecek bir insan alıyor,gezilerde eski motorumu hep görücem.
-
13 Mart 2007, 20:42
oo iyi fıyat 2500 bende zaten satarsam öle dusunuyorum ne dıyelım hayırlı olsun kardes senın ıcın ama ben yrınde olsam almazdım ayrı konu
-
13 Mart 2007, 20:56
SaLu_JaCBo adlı üyeden alıntı
yusuf hocam nasılsın dün birkaç sorun yüzünden gidemedim fuara :(
siz ne yaptınız nasıldı fuar.
öbür fuara habeleşelim sl-ciler olarak beraber gidelim herkez müsait olrsa.
Sağolasın iyiyim salu jacbo Olsun varsın salu bir dahaki fuarda daha iyi ve planlı bir buluşma gerçekleştiririz biz cobaltla gittik fuara güzeldi çoğu motora dibimiz düştü tabi biraz yalandık geldik anlıycan fakat bir sonuca vardım ki bizim sl in tipi süper en baba motorlardaki görünüş bizde de mevcut.Yani tipten kurtarıyoruz.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
13 Mart 2007, 21:12
gece,bayii hüseyin 250 comrt al diyor ısrarla fakat hem pahalı hemde terzım değil alet. Gene en sağlam ve uygunu keeway diyorum. Gazı kıvırdınmı alet ön tekeri yerden kesiliyor icabında dik yayla yollarını 4. viteste 70 le zorlanmadan tırmanıyor. Gezilerde bu yol şartlarında mücadele söz konusu bile olmuyor.
-
13 Mart 2007, 21:19
kardes sen ss ıle 4. vıtes de 70 dıyorsun ben 2 kısı sl ıle 80-85 gıdıyorum zorlanmadan sen bılen en 500 önerırım
hepınıze iyi aksamlar ben kacar
-
14 Mart 2007, 12:21
Gece marifet sende senin motor dışında hiç birimizin Sl i öyle hızlı gitmiyor kardeş. Valla itiraf edeyim ben titreşim çok artınca tırsıyorum biraz makinaya pek güvenemiyorum yavaşlıyorum.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
14 Mart 2007, 12:30
puhahahahah alem adamsın yaa balayyusuf korkmıcaksın basıcan sonuna kadar ver ayarı ver gazı
-
14 Mart 2007, 14:18
tabe disk titreşimden catlayıp on tekerı kıtleyınce ucus ta ıyı olur
tek kelime ile "güvenemiyorum " .....ama 80-90 ok
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
14 Mart 2007, 14:25
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
14 Mart 2007, 15:23
arkadaslar bisey sorucam benim motosikletim bazen boguluyor stop ediyor sonra debriyaja basarak motosikleitmi calistiramiyorum
motosikleitn vitesini bosa atamiyorum yol ortasinda dim dizlak kaliyorum
bunun nedeni ne olabilir
imzam yok parmak bassam olurmu
-
14 Mart 2007, 16:53
ArkadaŞlar Cok Gusel Haber İle Yeniden Karsinizdayim
Koltuk Fiyatlarini Dusurduk Zorla Morla 75 Ytl Kacirmayin
-
14 Mart 2007, 17:33
GeCe__ adlı üyeden alıntı
ArkadaŞlar Cok Gusel Haber İle Yeniden Karsinizdayim
Koltuk Fiyatlarini Dusurduk Zorla Morla
75 Ytl Kacirmayin
1 --242.ci sayfadaki teklı koltuk takılır
2 -- arka camurluk tepe noktasından kesılıp bır karıs kadar ılerıye (yani geriye uzatılır)
3-- gıdon catalı uzatılır ( bunun ıcın govde bagantısının açısınında değişmesi gerek kesinlikle profesyonel biryerde yapılmalı ki bu işlem motorun on tarafını da yukseltecektir )
4-- camurluklara ve depoya alev desenlerı yaptırılır
gerci tek kisilik olcak ama motor harbı custom olur
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
14 Mart 2007, 17:47
abi bisey sormustumda kimse ilgilenmedi ya aick bi soruydu bu niye calismiyo bu motor .
tekrarliyorum
motosikletim kaldirken falan stop ediyor . sonra debrijaya basip calistirmayi deniyorum calismiyor.
bosa alamiyorum vitesler cok kotu oluyor. bos vitese almam en az 1-2 dakikai aliyor yogun trafikte cok saglam kufur yerdim bu neden ne oluyor bu motora .
bide jigle tam ortada duruyor en alta indiriyorum calsiyor .
ama en ustte iken motoisklet dahi calismiyor
ve unutmadan bu 242. sayfadaki koltugun arkadasian arkadaki kisi icin bi koltuk daha yaptirsak.
haliyle arkadaki koltuk olmayinca sisi bar cok salak durmazmi
imzam yok parmak bassam olurmu
-
14 Mart 2007, 17:56
kabuto adlı üyeden alıntı
abi bisey sormustumda kimse ilgilenmedi ya aick bi soruydu bu niye calismiyo bu motor .
tekrarliyorum
motosikletim kaldirken falan stop ediyor . sonra debrijaya basip calistirmayi deniyorum calismiyor.
bosa alamiyorum vitesler cok kotu oluyor. bos vitese almam en az 1-2 dakikai aliyor yogun trafikte cok saglam kufur yerdim bu neden ne oluyor bu motora .
bide jigle tam ortada duruyor en alta indiriyorum calsiyor .
ama en ustte iken motoisklet dahi calismiyor
ve unutmadan bu 242. sayfadaki koltugun arkadasian arkadaki kisi icin bi koltuk daha yaptirsak.
haliyle arkadaki koltuk olmayinca sisi bar cok salak durmazmi
Ben bi açıklama daha getireyim Bu koltuk zaten tek parça bir koltuk değil.2nci parçası yani arka kısmı ozaman koli açılmadığı için bende koymadım.Bilgin olsun diye söylüyorum.
Arkadaşlar Bu Koltuklar Nijerya İçin Yapılmış Olan Kawasaki Chopper Koltukları(250cc.lik.) Ve bunların sisibarlarıda varmış az önce öğrendim. Eğer bizim motorlara uyarsa ve fiyatıda uygunsa sizleri haberdar edeceğim. Bu koltukların devamlılığı yok sanırım.Burdan Nijerya'ya gidecek isteyen arkadaşlar varsa bu hafta ben istediyorum haberiniz olsun.
-
14 Mart 2007, 18:19
kabuto cok komık adamsın yaaa.yaw hıc tek parca koltuk satılabılecegını nasıl dusunuyorusn sen bırde ol fıyata neyse. hakan baba zaten belırtmıs
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler