Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
10 Mart 2007, 03:38
omersun adlı üyeden alıntı
Herkese iyi akşamlar!
İbrahim abi, ben sana boşa geçmeyi sordum da, abi motor stop ettiğinde boşu bolmakta zorlanıyorum ben. Çalışırken pek sorun olmuyor.
Birde bence bizim motorların tek eksiği, boşa almadan çalışmaması.
Birçok motorda böyle bir kural yok, isterse 5. viteste olsun yine de çalışıyor.
Bununla ilgili bir düzenleme olur mu acaba, bunu yapabilecek usta var mıdır?
Benim motor zaman zaman yolda stop ediyor ve ben boşa geçirene kadar motor da duruyor, arkamda araba varsa kornaya basarak, içinden sövüyor.
Yani arada böyle rezillikler yaşıyorum.
.....
serviste bir usta o olayın halledilebileceğini fakat bu durumda göstergedeki boş-yeşil ışıgın artık işlevselliğini yitireceğini söylemişti. sadece duyduğumu söylüyorum. Bahsettiğin olay sl ler için gerçekten bir sorundur. Yolun ortasında boşu aramak gerçekten sorun olabiliyor. Hareket halinde olmadığı için vitesler de doğru geçmez. Dur motoru salla, hafif öne geriye al, boşu yakala. Sıkıntı verici.
Gece_ 25ytl dediğim dizlikler senin dizlikler gibiydi sanırım. Ben fiyat açısından gayet iyi demek istemiştim.
Reklamlar
-
10 Mart 2007, 05:07
[QUOTE=omersun;594911]Herkese iyi akşamlar!
İbrahim abi, ben sana boşa geçmeyi sordum da, abi motor stop ettiğinde boşu bolmakta zorlanıyorum ben. Çalışırken pek sorun olmuyor.
Birde bence bizim motorların tek eksiği, boşa almadan çalışmaması.
Birçok motorda böyle bir kural yok, isterse 5. viteste olsun yine de çalışıyor.
Bununla ilgili bir düzenleme olur mu acaba, bunu yapabilecek usta var mıdır?
Benim motor zaman zaman yolda stop ediyor ve ben boşa geçirene kadar motor da duruyor, arkamda araba varsa kornaya basarak, içinden sövüyor.
Yani arada böyle rezillikler yaşıyorum.
vitesteyken çalıştırmada sorun yaşıyorsan ve trafikteysen ayaktan çalıştırabilirsin küfür yemekten iyidir
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
10 Mart 2007, 09:11
-
10 Mart 2007, 11:51
bek vıceroyun dedıgıne katılıyorum bencede bosta calısması daha guvenlı her yınden.ve ayrıca bak omersuncum motorun stop edıyyorsun bunu bılemıcem rolantıye duzelttım dıyrosun gerısı benı asar bıt 2 dk söle ustana bak sana vıceroy adres verıyor daha ne duruyorsun? ve bu arada madem trafıkta motorun stop ettırmek ıstemıyorusn o zamn motoruna ınceden bıraz gaz verırsın yanı kesmezsın gazı olur bıter böle seylerı kafanıza takmayın aman gözunuzu seveyım altımızda japon yok.ılerde aglarsınız yoksa daha buyuk sorun cıktıgı zaman bıraz rahat olun ki bunlar sorun degıl bence yok bosu bulamıyorum falan fln abı ılerı gerı yaparsın bulursun bır bır daha iki
-
10 Mart 2007, 18:17
gece yarın fuar a gelıcemısın ? bız yusuf hoca ıle oglen gıbı cıkarız dıye konustuk sende gelırsen guzel olur hatta menderes usta da gelıcektı ıstersenız beraber gelın orda bulusuruz
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
10 Mart 2007, 18:30
-
10 Mart 2007, 18:51
ressam kardeş nerelerdesin arayı uzatma
Gece selam,tak dişliyi emsallerin seni yakalayamaz artık
-
10 Mart 2007, 19:21
kardes zaten bölede emsallerım yakalayamıyorkı okumadınmı yazılanları
-
10 Mart 2007, 20:21
Yarın öğleden sonra ben fuardayım ihşallah karşılarız menderes ustayı görürsem sizide bulurum
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
10 Mart 2007, 20:41
-
10 Mart 2007, 21:47
-
10 Mart 2007, 22:59
Arkadaşlar şu titreşim olayı super shadow içinde geçerliymiş,uzun yolda far kablolarını etkileyecek kadar.üstelik alet v motor! sl 150 sonrası geçiş kesinlikle japon olmalı kanaatindeyim 2. el de olsa..
-
11 Mart 2007, 00:16
Viceroy kardeşim, ön dişliyi 18 diş yaptırdıktan sonra son süratin ne oldu?
Benzin tüketiminde artış gözlemledinmi?
sl 150 sonrası geçiş kesinlikle japon olmalı kanaatindeyim 2. el de olsa
Aynen katılıyorum. 250 veya 535 cc Yamaha virago bence iyi seçim olur, diyorum.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
11 Mart 2007, 04:10
-
11 Mart 2007, 09:55
-
11 Mart 2007, 10:05
18 dişi taktıktan sonra 120 yi gördüm sanki daha cıkacaktı ama trafik yogunlaştı yavaşlamak zorunda kaldım.
gece naptın dişliyi taktınmı.sonuç nasıl işallah memnun kalırsın.senin motor18 dişten sonra ibreyi dibe cakar her halde.
-
11 Mart 2007, 12:09
Merhaba, benim sl 150'nin debriyaj teli koptu kopacak. Kendim değiştirmeye kalksam halledebilir miyim? Ve kendi telini mi almam gerekir? Hatta İzmir'de nereden alabilirim bu teli?
Her ne kadar yazılanları okuyup çoğu derdime derman bulmuş olsam da bu güne değin, acil önerilerinize ihtiyacım var
Ekleme: Sondaki iki klemens ile, kopukluğun oluştuğu ve alakalı olduğu vites kolu başlangıcındaki kurşunlu bağlantıyı klemensle değiştirip şimdilik sorunu hallettim. vites teli fiyatı ve uygun modeli paylaşabilen olursa servislere fahiş ödeme yapmam hiç değilse. El aman! Bilgi ve ilginize açığım hâlen
-
11 Mart 2007, 13:30
balay hocam nerdesin görüşemiyoruz yusuf msne eklemem,iişsin beni fuara gideceksin heralde. azkaldı hocam az havalar bi düzelsin.........
hocam sınavdan sonra bı goruselım mutlaka...
-
11 Mart 2007, 20:41
-
11 Mart 2007, 21:27
selamlar arkadaşlar. ben izmirde yaşıyorum ve sıkıntım şu, motosikletimin ön freni ilk basışta inanılmaz sert durmakta güçlük çekiyorum özellikle arkamda biri varsa hiç durmuyor ancak ikinci pompalamadan sonra normale dönüyor. karşıyaka girnedeki motomax servisi disk frenlerin böyle olduğunu pompalamazsam ilk basışta tutmayacağını söyledi. herkesinki böylemi aceba saygılarımla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)
Bu Konudaki Etiketler