Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
08 Mart 2007, 21:54
Reklamlar
-
08 Mart 2007, 22:08
Çanta fikirleriniz için teşekkürler. Bu konu üzerinde biraz daha düşüneyim...
-
09 Mart 2007, 00:03
jameika gece_ nin motor harbıden manyak gıdıyo ben de yusuf hoca da yetısemedık ben bıraz kastırdım halıc e ınerken 95 ı gececek gıbı oldu ama guvenmedım bıde kızım geldı gozumun onune yav arabayla 200 e dayadım daha olsa gıdıcem ama bu motorla 90 bıle fazla tıtresım cok fazla en temızı 70-80 arası tatlı tatlı gezmek bıde gece_ hep acık yolda kullanıyo benım 5. vitese cıktıgım sayılı desem yerı atesleme de bı haller var zaten c.tesı fuar a mı gıdeyım usta ya mı bılmıyorum
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
09 Mart 2007, 00:44
-
09 Mart 2007, 00:51
galiba ctesi menderes pazar fuar yapcam
-
09 Mart 2007, 00:54
cobalt adlı üyeden alıntı
galiba ctesi menderes pazar fuar yapcam
Okey . Haberleşiriz o zaman bende şu sis meselesini halletmek istiyorum .
Jamaika arka teker nasıl çıktı gitti ya anlamadım.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
09 Mart 2007, 02:26
kabuto adlı üyeden alıntı
tanzimo biraz bilgi wersene sana zahmet fuar elmadagda dimi yanlis bilmiyorum??
we fuarda ne kadar motor war senekler neler buyukmu kucukmıu biraz bilgi werirmisin
lütfü kırdar. açık hava tiyatrosunun orada. adet olarak fena değil. Bayağı motor var. çin malı 3 milyarlık chooperlardan, harley davidson a kadar yelpaze. fuarın kapısına park etmiş bi o kadar daha var tabi
"resim atarsan fuardan çektiklerinizi belki taklit yaptırır takarız çantaları." ....
fotoğraf makinamı unuttum. sakinken çekemedik foto şimdi, pazar kalabalıkta uğraş bakalım. ama çantaları beğendim. bilhassa onları çekeyim. bi aksilik olmazsa tabi.
-
09 Mart 2007, 02:30
-
09 Mart 2007, 11:25
-
09 Mart 2007, 15:44
gece özelden yazdım.konturolet dişliyi yolladım.
bugün servise ugradım sol sinyaller çalışmıyordu. flaşör degişmesi gerekiyormuş.garantiden motomax tan istediler bakalım motomax karşılıyacakmı.servis karşılaması lazım dedi.
biraz muhabet ettik ustaile gel senin dişliyi büyütelim dedi.zararlarını sordum yok dedi gidişatı titreşimi uzaması her şeyi degişcek dedi.daha önce başka markalara yapmış cok güzel oldu dedi. bende dayanamayıp degiştirdigimi söyledim.motoru alıp birtur attı. geldiginde ustanın yüzü gülüyordu bayıldım dedi tek kelime ile harika olmuş dedi.
-
09 Mart 2007, 15:57
saol ergeser kardes özelden msj gelmedı ama telden konustuk zaten eyw
ustayı mat ettın yanı
-
09 Mart 2007, 16:03
ustayı mat ettik
motor garan tiden cıkcakmı diye sordum ne alakası var dedi garanti devam ediyor.dedi
-
09 Mart 2007, 16:13
yaw tabıkı neden cıksınkı garantıden sadece cıkarsa o parca cıkar garantıden
-
09 Mart 2007, 17:13
sonucta usta demıyomu fırmaya bu motor/parca garantıden degısır dıye
-
09 Mart 2007, 17:36
Arkadaşlar eski bir super lightçı biri olarak,bir sorunum var,siz bayağı uğraşıyorsunuz,yardımcı olursanız sevinirim,brinci vitesdeki dişli aşınmış ve geçmiyor,firma bunun garanti dahilinde olmadığını söylüyor,başınıza böyle bir şey geldimi,dişlileri nerede değiştirebiliyoruz.
herkese saygılar.
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
09 Mart 2007, 19:23
borty
bizim bahsettigimiz şanzıman cıkışındaki zincirin dişlisi. senin bahsettigin şanzımanın içindeki ama garanti dolmadıysa hertürlü degiştirmek zorunda yine degiştirmiyosa tüketiçiler dernegine müracat edersen hemen sonuç alırsın
-
09 Mart 2007, 19:56
Aşınma payı olan parçalar maalesef garanti dışıdır. şu dişli olayı tavsiyemin memnuniyetle yayılması çok sevindirici.
tanzimo dostum resimleri bekliyoruz sağolasın.
ERGESER BU ARADA MOTOMAX TA EN ZOR BULACAĞIN 2 PARÇA ÇAMURLUK VE FLAŞÖR!!!
-
09 Mart 2007, 20:59
vala hıc basıma öle bı dert gelmedı, banada öle gelıyor asınma olayının garantıye gırmıcegını pek sanmam ama umarım gırer.
-
09 Mart 2007, 22:54
Sl inin koltuğunu değiştiren arkadaş varmı hiç içinizde, oturma yerini pek beğenmiyorum bütün değil bağımsız olsun istiyorum yapan bir arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
09 Mart 2007, 22:58
Herkese iyi akşamlar!
İbrahim abi, ben sana boşa geçmeyi sordum da, abi motor stop ettiğinde boşu bolmakta zorlanıyorum ben. Çalışırken pek sorun olmuyor.
Birde bence bizim motorların tek eksiği, boşa almadan çalışmaması.
Birçok motorda böyle bir kural yok, isterse 5. viteste olsun yine de çalışıyor.
Bununla ilgili bir düzenleme olur mu acaba, bunu yapabilecek usta var mıdır?
Benim motor zaman zaman yolda stop ediyor ve ben boşa geçirene kadar motor da duruyor, arkamda araba varsa kornaya basarak, içinden sövüyor.
Yani arada böyle rezillikler yaşıyorum.
Şimdi siz; "Sen kaldırmayı bilmiyorsundur filan" diyebilirsiniz ama hakikaten sorun ebnde değil, arada stop ediyor.
Geçenlerde çözdüm sanıyordum, devrini yükseltmiştim ama, şimdi yine yapıyor.
Heran tetikteyim anlayacağınız stop edecek diye.
Ama viteste de çalışıyor olsa debraja basınca, hiç sıkıntı çekmicem.
Yardımcı olsanız bana, çok iyi olacak.
Herkese kazasız belasız sürüşler!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)
Bu Konudaki Etiketler