Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Mart 2007, 23:59
jameika34 adlı üyeden alıntı
Tamam sen yarın İbo'ya hatırlat ben unutabilirim. Sen ve senin gibi ihtiyacı olan arkadaşlara verilmesi için gönderirim davetiye merak etmeyin. Yeterki İbo bana hatırlatsın....
Akü ve Ayna konusuna gelincede güle güle kullan.Memnun kalacaksın merak etme....
tşekrr ederim sağol çok iyi oldu...
[QUOTE=berkut;592930]Selam arkadaşlar
SL'min arkasına iki tane resimde görülen çantadan takmak istiyorum. Deneme için bir tane ödünç aldım taktım. Kullanış açısından kask ve mont koymak için
bence ideal. İki tane sağlı sollu takmayı planlıyorum,sizlerinde fikrini alayım dedim.Motora değişik bir hava kattı, sanki trouring gibi oldumu ne
Motoru yatırırsak kırılabilir ama birtarafımızın kırılmadıktan sona çanta kırılsın önemli değil.Ben hem kask hem de montumu orjinal deri çantalara koyamıyorum tek çarem bu her halde fikirlerinizi bekliyorum.
bence hiç güzel durmuyor motorun görüntüsünü çok bozuyor .bence hiç bulaşma çok abartı duruyor.
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
Reklamlar
-
08 Mart 2007, 00:54
-
08 Mart 2007, 01:11
berkut cantalar cok dandik duruyo abi ya motorun karizmasi havasi tamamen dagalmis malesef :(
imzam yok parmak bassam olurmu
-
08 Mart 2007, 02:49
Çantlar için dandik diyorduk sonunda benimkinin de bir tanesi yırtılmış. Hayırlı olsun.
Fuar için davetiye isteyenler haberdar etsin. tanzimo@hotmail.com msn adres.
Berkut, çantalar sl in görünüşünü bitirmiş. Bence iyi durmamış. Fikrimi söyliyeyim dedim.
-
08 Mart 2007, 11:44
berkut arkadasım hıc bısey demek ıstemıyorum umarım zevk anlayısın bu degıldır.
-
08 Mart 2007, 11:48
arkadaşlar motorun uzaktan kumanda sistemi ile birlikte alarm sistemi de mevcutmuş standart. Kumanda ile açılıp kapanıyorda bu kumandanın güvenlik seviyesi hakkında ayrıntılı bilgisi olan varmı? Sinyalleri kolay taklit edilebilir bişeymidir. Teknik bilgisi olan varmı?
-
08 Mart 2007, 13:48
emr550m abi abi anaharin ustunde bi centik war daha dogrusu yaninda basinca anahatrin fonksiyonlarini kitliyor yani cebinde flan yanlislikla basma ihtimalin kalmiyor.
otomatik calistirma icinde 2 kere basman lazim
alarm sadece caydirici senin daha saglam onlemller alman lazim sonucta motosiklet bu .
alarm sistemi civa ile calisiyor galibe motosiklete dokununca bisey olmuyor ama biraz sallantida otmeye basliyor. sesi cok gicik ben bile dayanamiyorum yaninda 10 saniye falan.
motosikletin fiyati ile donanimi super .
onde cam arkada cantalar motor koruma demiri falan super.
bende bi soru sorucam ben motoru 3 kere yan yatirdim ayakliklar egilmisti ayagimla basltim duzeldi acaba ayakliklarin egilebilme ozelligimi war yoksa . yavas yavas kirliyomu ne diyosunus bilgisi olan warmiii???????
-
08 Mart 2007, 13:58
-
08 Mart 2007, 14:27
ben aslında biraz daha derinden sormuştum soruyu. Uzaktan kumanda ile çalıştırılıyor bu alet öyle değilmi? yani kumanda motora belirli bi sinyal gönderir motor çalışır. Analog bir sinyalin aynısını yaratmak emin olun işi bilenin 10 dk sını almaz. Avuç içine sığacak bir mekanizma ile motor aynı sinyal gönderilip çalıştırılabilir. Motor anahtarı sokmadan hareket edebiliyor mu? Aynı şekilde alarmı devre dışıda bırakabilirsiniz.
ve ayaklık olayı için bence o demir büküle düzeltile bi süre sonra ya yalama olur ya kopar gibime geliyor Fazla zorlamasan iyi oluır :p
-
08 Mart 2007, 15:24
emr550m inan "işi bilen" 3000 liralık motorla ugrasmaz
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
08 Mart 2007, 17:01
Öyle deme 3 tane 3 bin liralık motor toplasan iyi para eder . Piyasada bol bol var keeway bi gece dolandımı kamyonla 10 dene toplar walla. Bide işi bilmesinede fazla gerek yok aslında. kumandayı bi elektronikçiye aynısından yaptırabilir masrafıda taş patlasın 40-50 ytl tutar tutmaz. O yüzden u. kumanda eğer güvenli bir şekilde tasarlanmadı ise motor için ciddi tehlike oluşturabilir. düşünsenize çarşıda bıraktınız motoru güpegündüz, eleman gelir el yapımı kumandası ile çalıştırır hiç bişe yokmuş gibi tüyer hiçte hoş bişe olmaz hani.
neyse bende 1 ay içinde alacağım, kumandayı bi kurcalar incelerim sizlerede elde ettiğim bilgileri veririm.
-
08 Mart 2007, 17:11
herkese selamlaar..bakıyorum yenı arkadslar katılmıs..cok guzel
gecen sene bu zamnlarda benımde sl 150 ım wardı.ben 1 senden fazla kullandım..formun ilk sayfalarına fotolarımıda görunce gözlerım doldu..cunku bu makınemle o kadar cok anım wardıkı..keske zamanı gerı alabılsek..daha sonra onu satıp gt 250 r aldım..yaklasık 5 ay önce gt 250 r ıda sattım..şimdi peugeot 306 aldım..ama kesınlıkle ve kesınlıkle bır motorsıkletın verdıgı o heyecan adrenelın hıc bırı yok..yaz gelıyor ınanın suan bır scooter bile alırım okadar özledımkı..
hepınıze kazasız sürüsler
-
08 Mart 2007, 17:42
en azından gecelerı oyle bı derdım yok otoparkta ıkı tane azman kopek var ben bıle gıremıyom gunduzlerıde kapıdakı guvenlıgın onunde +viteste bırakıyorum ,zaten bunlar bosa almadan calısmıyo uzerıne cıksa bıle vites bosta ısıgı calısmıyo cok kastırması gerek zaten anında kahya dan dayagı yer valla
lubimaya dostum merhabalar ne zamandır yazmıyodun nasılsın ? gt250r dan memnunmuydun ?
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
08 Mart 2007, 18:33
cobalt dostum iyiyim..sen nasılsın???gt 250 r 250 cc de son nokta..göruntu kalıte harıka..inan motorsıklete bindigimi farkettım..guzel bır makıneydı aynı zamanda eksozda warı ustunde..sunuda söyleyeyım yakıtıda cok az yakıyordu..dusunenlere tavsıye ederım(eskı bır sl150 ve eskı bır gt 250 r kullanıcısı olarak)
-
08 Mart 2007, 19:35
sonuçta viteste bırakır,direksiyon kilidini aktif hale getirir ve biryere zincirleyip alarmını açarsın. Herşeye rağmen adam alıp gidiyorsa...
-
08 Mart 2007, 20:48
motoru yan ayaklıkta bırak, viteste olsun oldu bıttı yanı o iş kolay degıl öle kumanda nasıl elıne gecıpte aynı beyını yapıcak yalan o iş
-
08 Mart 2007, 21:06
bişey sorcam sizin yapabildiğiniz en çok kaç km ? 120 yi geçebiliyormu 150 cc ?
-
08 Mart 2007, 21:20
vala benım motorum yokus assaaga gecebılıyor dostum duz yolda 115-120 fln
her 150 cc motor gecemez ama söylıgım
-
08 Mart 2007, 21:31
-
08 Mart 2007, 21:42
tanzimo biraz bilgi wersene sana zahmet fuar elmadagda dimi yanlis bilmiyorum??
we fuarda ne kadar motor war senekler neler buyukmu kucukmıu biraz bilgi werirmisin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler