Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    SaLu_JaCBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TNT 250
    Alıntı jameika34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam sen yarın İbo'ya hatırlat ben unutabilirim. Sen ve senin gibi ihtiyacı olan arkadaşlara verilmesi için gönderirim davetiye merak etmeyin. Yeterki İbo bana hatırlatsın....
    Akü ve Ayna konusuna gelincede güle güle kullan.Memnun kalacaksın merak etme....
    tşekrr ederim sağol çok iyi oldu...

[QUOTE=berkut;592930]Selam arkadaşlar
    SL'min arkasına iki tane resimde görülen çantadan takmak istiyorum. Deneme için bir tane ödünç aldım taktım. Kullanış açısından kask ve mont koymak için
    bence ideal. İki tane sağlı sollu takmayı planlıyorum,sizlerinde fikrini alayım dedim.Motora değişik bir hava kattı, sanki trouring gibi oldumu ne
    Motoru yatırırsak kırılabilir ama birtarafımızın kırılmadıktan sona çanta kırılsın önemli değil.Ben hem kask hem de montumu orjinal deri çantalara koyamıyorum tek çarem bu her halde fikirlerinizi bekliyorum.

bence hiç güzel durmuyor motorun görüntüsünü çok bozuyor .bence hiç bulaşma çok abartı duruyor.
    Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Berrrkuut kızma canım kardeşim fikrimizi sormuşsun o nedenle yazıyorum ama sen ne yaptın öyle hemen sök onu ordan çok kötü duruyo geniş bir çanta istiyorsan çantacılar istediğin ebat ve boyda yapıyorlar bütün karizması gitmiş motorun AT ve SİNEK ilişkisi meselesi olmuş anlıycan.
    AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.

kabuto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    berkut cantalar cok dandik duruyo abi ya motorun karizmasi havasi tamamen dagalmis malesef :(
    imzam yok parmak bassam olurmu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150
    Çantlar için dandik diyorduk sonunda benimkinin de bir tanesi yırtılmış. Hayırlı olsun.

Fuar için davetiye isteyenler haberdar etsin. tanzimo@hotmail.com msn adres.

Berkut, çantalar sl in görünüşünü bitirmiş. Bence iyi durmamış. Fikrimi söyliyeyim dedim.

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    berkut arkadasım hıc bısey demek ıstemıyorum umarım zevk anlayısın bu degıldır.

arkadaşlar motorun uzaktan kumanda sistemi ile birlikte alarm sistemi de mevcutmuş standart. Kumanda ile açılıp kapanıyorda bu kumandanın güvenlik seviyesi hakkında ayrıntılı bilgisi olan varmı? Sinyalleri kolay taklit edilebilir bişeymidir. Teknik bilgisi olan varmı?

Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    emr550m abi abi anaharin ustunde bi centik war daha dogrusu yaninda basinca anahatrin fonksiyonlarini kitliyor yani cebinde flan yanlislikla basma ihtimalin kalmiyor.

otomatik calistirma icinde 2 kere basman lazim

alarm sadece caydirici senin daha saglam onlemller alman lazim sonucta motosiklet bu .

alarm sistemi civa ile calisiyor galibe motosiklete dokununca bisey olmuyor ama biraz sallantida otmeye basliyor. sesi cok gicik ben bile dayanamiyorum yaninda 10 saniye falan.

motosikletin fiyati ile donanimi super .

onde cam arkada cantalar motor koruma demiri falan super.

bende bi soru sorucam ben motoru 3 kere yan yatirdim ayakliklar egilmisti ayagimla basltim duzeldi acaba ayakliklarin egilebilme ozelligimi war yoksa . yavas yavas kirliyomu ne diyosunus bilgisi olan warmiii???????

Motosikleti
    ya kabuto komık adamsın yaa) imza olayına cok güldüm
    ayaklıklar benımde yamulmustu bende elımen yada ayagımlan vura vura duzelttım sımdı gayet gusel bılmem öle bı özellıgı varmı demekkı varmı

ayrıca uzaktan kumandaya 2 kere degıl bı kere basmak yeterlı.ama motor sıcak olucak vıtesınız bosta ve sehpada olucak motor.bu 3 nü istıyorum

ben aslında biraz daha derinden sormuştum soruyu. Uzaktan kumanda ile çalıştırılıyor bu alet öyle değilmi? yani kumanda motora belirli bi sinyal gönderir motor çalışır. Analog bir sinyalin aynısını yaratmak emin olun işi bilenin 10 dk sını almaz. Avuç içine sığacak bir mekanizma ile motor aynı sinyal gönderilip çalıştırılabilir. Motor anahtarı sokmadan hareket edebiliyor mu? Aynı şekilde alarmı devre dışıda bırakabilirsiniz.

ve ayaklık olayı için bence o demir büküle düzeltile bi süre sonra ya yalama olur ya kopar gibime geliyor Fazla zorlamasan iyi oluır :p

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    emr550m inan "işi bilen" 3000 liralık motorla ugrasmaz
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Öyle deme 3 tane 3 bin liralık motor toplasan iyi para eder . Piyasada bol bol var keeway bi gece dolandımı kamyonla 10 dene toplar walla. Bide işi bilmesinede fazla gerek yok aslında. kumandayı bi elektronikçiye aynısından yaptırabilir masrafıda taş patlasın 40-50 ytl tutar tutmaz. O yüzden u. kumanda eğer güvenli bir şekilde tasarlanmadı ise motor için ciddi tehlike oluşturabilir. düşünsenize çarşıda bıraktınız motoru güpegündüz, eleman gelir el yapımı kumandası ile çalıştırır hiç bişe yokmuş gibi tüyer hiçte hoş bişe olmaz hani.

neyse bende 1 ay içinde alacağım, kumandayı bi kurcalar incelerim sizlerede elde ettiğim bilgileri veririm.

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    herkese selamlaar..bakıyorum yenı arkadslar katılmıs..cok guzel
    gecen sene bu zamnlarda benımde sl 150 ım wardı.ben 1 senden fazla kullandım..formun ilk sayfalarına fotolarımıda görunce gözlerım doldu..cunku bu makınemle o kadar cok anım wardıkı..keske zamanı gerı alabılsek..daha sonra onu satıp gt 250 r aldım..yaklasık 5 ay önce gt 250 r ıda sattım..şimdi peugeot 306 aldım..ama kesınlıkle ve kesınlıkle bır motorsıkletın verdıgı o heyecan adrenelın hıc bırı yok..yaz gelıyor ınanın suan bır scooter bile alırım okadar özledımkı..
    hepınıze kazasız sürüsler

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    en azından gecelerı oyle bı derdım yok otoparkta ıkı tane azman kopek var ben bıle gıremıyom gunduzlerıde kapıdakı guvenlıgın onunde +viteste bırakıyorum ,zaten bunlar bosa almadan calısmıyo uzerıne cıksa bıle vites bosta ısıgı calısmıyo cok kastırması gerek zaten anında kahya dan dayagı yer valla

lubimaya dostum merhabalar ne zamandır yazmıyodun nasılsın ? gt250r dan memnunmuydun ?
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cobalt dostum iyiyim..sen nasılsın???gt 250 r 250 cc de son nokta..göruntu kalıte harıka..inan motorsıklete bindigimi farkettım..guzel bır makıneydı aynı zamanda eksozda warı ustunde..sunuda söyleyeyım yakıtıda cok az yakıyordu..dusunenlere tavsıye ederım(eskı bır sl150 ve eskı bır gt 250 r kullanıcısı olarak)

vıceroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gv650 - RKS 150-kuba xf139
    sonuçta viteste bırakır,direksiyon kilidini aktif hale getirir ve biryere zincirleyip alarmını açarsın. Herşeye rağmen adam alıp gidiyorsa...

Motosikleti
    motoru yan ayaklıkta bırak, viteste olsun oldu bıttı yanı o iş kolay degıl öle kumanda nasıl elıne gecıpte aynı beyını yapıcak yalan o iş

bişey sorcam sizin yapabildiğiniz en çok kaç km ? 120 yi geçebiliyormu 150 cc ?

Motosikleti
    vala benım motorum yokus assaaga gecebılıyor dostum duz yolda 115-120 fln

her 150 cc motor gecemez ama söylıgım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    keeway superlight 150

FUAR ilk gün izlenmiler..

fuarın ilk günü..

kapıda bayağı motorsiklet vardı. otoparkçılar gel abi buyur diyor ama 5 milyon diyor sonra. o yüzden biraz ileri doğru kaldırıma bırakın. zaten muhtemelen birçok kişi de öyle yapmış olacak. 5 milyon vermeyin.

Giriş ücreti 20 milyon. Herkeste davetiye olduğunu varsayıyorum, olmayanlara hemen bulunur.

Hafta içi ve çalışma saatlerine denk geldiğinden rahat geziliyor. hafta sonu cehennem olur. Lakin hafta sonu da kampanya, aktivite, son gün ucuzluk gibi durumların avantajı var. bu nedenle biraz sönüktü. (mini etekli bir tane kızcağız vardı).

Gece_ senin aynalar orada 20 milyon süper adamsın..

Triumph marka bi motorsiklet var, tanrı tarafından gönderilmiş gibi duruyor. Üstüne bindim şööyle yan ayağını bir kaldırdım da yapmış ingiliz sanırım 27000 euro du. Ayrıca 97 model bir harley var çok temiz. 20000$ istiyorlar.

400 Euro ya montlar vardı. nie bunlar bu kadar pahalı dedim. italyadaki reklamında "Bundan daha iyisini tanrı yapar, tanrı da bu işlerle uğraşmıyor" diyormuş. peki dedim. halis deriyi kokladım saygılarımı sundum.

Güze çantalar var. yan çantalar. 75 ytl, 105 ytl ve 120 ytl olanları begendim. boyut olarak 105 ytl olanı güzel, plastik formlu oldugu için deformasyon olmaz. ayrıca kayış görünümlü ama kayışlardan değil alttaki başka bir mekanizmadan basılarak açılıp-kapanıyor.

25 ytl ye kampanya güzel dizlik var. mafsallı değil ama gayet sağlam ve şık. aklınızda olsun.

pazar günü gene gideceğim. paylaşayım dedim.

Motosikleti
    keeway sl150cc SONUNDA
    tanzimo biraz bilgi wersene sana zahmet fuar elmadagda dimi yanlis bilmiyorum??

we fuarda ne kadar motor war senekler neler buyukmu kucukmıu biraz bilgi werirmisin

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler