Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Mart 2007, 20:09
Reklamlar
-
01 Mart 2007, 21:07
-
01 Mart 2007, 21:20
herkese selamlar. ali_sener ben ehliyeti genç moda sürücü kursundan aldım biri sl 150 iki tane vitesli motorları var.ben motor almadan kursa gitmiştim,derste sl kullandım sl'e orada ısındım direksiyon dersini veren arkadaş öğretmek için elinden geleni yapıyor.oraya da bakabilirsin bahariyede.
-
01 Mart 2007, 21:27
-
02 Mart 2007, 00:02
gece korumaliklarimi daha alamadim o yuzden acik trafige cikmak pek isime gelmiyo . 300 bakimina giderken ararim seni o zaman beraber gideris sende gorurursun motosikleti .
bugun motosikleti malesef yan yatirdim acikca soylemek gerekirse motorun sagindan indim trafikte sotp edip bosa gecmedi bende yana geciriyim hizlica diye sagindan indim kaldiramadim motoru bi an elimden yavas ama cok yavas bi sekilde yere koydum hani cok hafifi bi sekilde motorda falan bi problem yok ayaklik cok hafif egilmis . ama motordan bi parca benzin aklti hani kirlicak hatta cizilicek kadar bile hizli dusmedi beni briaz korkuttu.
mars olayini cozdum 2 kere basmak lazimmis oda tamam debriyaja alistim sayilir motor briaz tekler gibi oluyo .
motoru aldigim yeri aradim rolandide falan devir cok yuksek adam dedi bilerek oyle yaptik deviri yuksek ayarladik gelince dusurucez meraklanma sen dedi.
toplamda 41 km yol yaptim viteslere geciriken motorun devirini tam ayrliyamiyorum motosiklet acemeligimden kaynakli aslinda .
ama rolandie kendi kendine devir yukseliyo falan bide bugun 65 e kadar ciktim motor briaz yalpaliyo gibi. toplamda basima gelenler bunlar ciklamasi olan warmi acaba
imzam yok parmak bassam olurmu
-
02 Mart 2007, 01:32
Gece, menderes usta ayak olayını halletti şipşak. oh yani gerçekten. artık açıldığında yerinde duran bir ayağım var. dostlar başına. şimdi dikkatlice, açık gitmemek lazım tabiki. illa unuturuz. Sıra aynalarda. Senin aynalar güzel olmuştu gerçekten. Beğendim. Görüş daha iyi ve daha şık.
Kabuto arkadaşıma;Lütfen acele etme. inan anlattıklarının yüzde 80 i acemelikten kaynaklanıyor. Çok doğal. Her şey düzelecek. Hem de sandığından daha kısa bir sürede. Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp derler. Nerede oturuyorsun? gerekirse bazı şeylerde uygun vakitte yadımcı oluruz. tanzimo@hotmail.com msn e ekle beni.
"Her bindiğimde iyiki bu motorsikleti almışım diyorum, SL imi seviyorum"
-
02 Mart 2007, 01:33
Tamamdır kabutu bak oluyo işte alışacaksın motora oda sana alışacak sen hiç canını sıkma 300-400 km yap tamamdır senin işin o kadar
Arkadaşlar içinizde sl ine balans ayarı yaptıran varmı ve yaptırdıysa nerede yaptırdı bilgi verirmisiniz.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
02 Mart 2007, 12:09
yusuf hocam lastık degıstırdın balans ayarı yaptırmadın mı ? cık cık
benım bıldıgım buz motor yapıyor herhangı bır rot balans cı da yapar ama lastıgı sokup goturmen lazım hıc bırı lastıklerı motordan sokmek ıcın o kadar ugrasmaz ( gece nın soyledıgı yerde dublex yaptırırken sokulecek lastıkler nasıl olsa yapıyosa orda yaptırırsın )
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
02 Mart 2007, 12:12
-
02 Mart 2007, 15:27
GeCe__ adlı üyeden alıntı
iyiyim ressam saol 85 kurus yakıyor dostum senınkı?
benim ki çok yakıyor abisi ya tam gaz gidince 100krş u geçiyor işte yakıt ne iş anlamadım yavv
-
02 Mart 2007, 15:36
karbüratöründe sorun vardır baktır onu hemen ressam_01 cim benımkı uzun yolda daha az yakıyor.aynı zamanda benım egsozda acık,dolayısıyla benzın serfıyatı yukselmez sakın yanılmayın tam tersı hatta cunku motor rahatlıyor sonucta 150 cc yuksek hacımler ıcın bılemem
-
02 Mart 2007, 16:04
basınç yapması lazım mıs ama basıncı yapamayınnca ciğ atar benzini ddemişti servis
-
02 Mart 2007, 17:45
gece bugun aku ve sıslerı aldım hakan abı den yarın ins menderese ugrayabılırım , yusuf hocam senınde gelmenı cok ısterdım motorda yapılacak bı ton ıs var.. belkı yarın gıderken arka lastık de alırım o zaman dublex yaptırmak lazım ; gece yarın sırkecıye ugrayıp gecıcem karsıya 18 lık ondıslı sorarım buralarda varsa senın ıcın almamı ıstermısın?
** not : hakan abı ( jameika34) keeway ini satıyor bilginize bence kacırılmayacak makıne almayı dusunup topık ı takıp edenler kendısı ıle ırtıbat a gecsınler oncekı sayfalarda telefonu vardı
kusura bakmayın ıkı arada bı derede yazıyorum okuyunca yazdıklarım anlamsız gelebılır
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
02 Mart 2007, 18:01
-
02 Mart 2007, 18:48
GeCe__ adlı üyeden alıntı
dostum öncekı sayfada fln yazmıstım dişliyi bana yollıyabılırmısınız dıye ama önemlı degıl saol
dostum yollarım nedemek istersen önümüzdeki hafta yolıyem.ama sorun cıkmaz dimi göbek ler aynidir herhalde
-
02 Mart 2007, 18:56
-
02 Mart 2007, 20:47
Arkadaşlar Selam,
Baktım bugün hava güzel işden eve motorla döneyim dedim iş yerim leventde ev mecidiyeköyde neyse uzatmayalım eve tam yaklaştım çeyrek depo benzin olduğu halde motor stop etti ve bir daha çalışmadı.
Arkadaşlar sizce sebebi ne olabilir?
(bu arada kış dolayısıyla motor genelde iş yeri garajında kalıyor ama hergün motoru çalıştırıyorum)
-
02 Mart 2007, 21:55
motosiklete az cok alsitim debriyajda alisti aslinda kaldirirken pek problem yartmiyor bugun briaz denedim .
motosiklete alistim sayilir aslinda .
aldigimyerde soyleidler gece 300 bakimi die . 500 u bilmiyorum.
dun aksam motosikletim oldugu yeri bi kac hirsiz zorlmasi galiba canim briaz sikildi serefisler ya .
motoru tam olarka zorlayamadim daha 5 . vitese cikiyorum ama ondan sonra hizlanma briaz yavasliyo zorlayimmi zorlamiyimi kararsiz kaldim.
tanzimo abi ben madenlerde oturyorum . tahmin ediyorum neresi orasi diyosundur herkes ayni tepkiyi weriyor
sile otabaninda sarigaziye gitmeyen . solda kaliyor ayarliyabilirsek tabiki bilen birisnden yardim almak cok super olur
imzam yok parmak bassam olurmu
-
02 Mart 2007, 22:34
Cobalt yarın Menderes ustaya seninle gelemediğime bende çok üzülüyorum aksilik işte işin uzarsa oralarda olursan gelirim yinede.
Gece şu dublex işine çok sevindim adamlara bahsettinmi jantın kalın olduğundan bu pazar bende geleyim halledelim çok iyi olur sonrada lastik zırhını koyar birde balans yaptırırız ondan sonra tadından yenmez valla bu sl.
AMACIMIZ IMKANSIZI MUMKUN, MUMKUNU KOLAY KILMAK, KOLAYINDA ZARIF VE ZEVKLI YOLLARINI BULMAKTIR.
-
02 Mart 2007, 22:43
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler