Arkadaşlar bugün lastiklerimi değiştirdim merak eden bütün arkadaşlarla aşağıda paylaşıyorum
Metzeler marka iki adet lastik aldım (Sirkeciden ''Aydın motor'')
Kampanya varmış Ön lastik 100 ytl Arka lastik 130 ytl toplam 230 ytl idi pazarlık yaptım ve nakit ödedim 220 ytl ye düştü ancak isterseniz kredi kartıyla ikiye bölüyorlar ve 230 alıyor ikisine.
2 adette dublex için sibop aldım onlarda tanesi 5 ytl
daha sonra lastikleri motorun cc barına bağlayıp Kadıköye Menderes ustaya gittim (Super bir usta çok tatlı biri işini iyi biliyor) Bizim eski lastikleri çıkardığımızda bizim bu sl lerin jantlarının anormal kalın olduğunu gördük ve sibopları takamadık ve Metzeler lastikleri içerisinde iç lastikleriyle beraber taktık bu durum biraz can sıktı fakat lastikler super kesinlikle tavsiye ederim yola zamk gibi tutunuyor eskiden korku ve tereddütle girdiğim virajları neredeyse 45 derecelik açıyla döndüm.Bu güven 220 ytl ye değer arkadaşlar kesinlikle Metzeler(Alman malı) diyorum gerisini boşverin.
Kadıköyden Kocamustafapaşaya bu akşam döndüm yarın biraz daha yol yapıp deneyeceğim yine burada yazarım ancak şu ana kadar herşey mükemmel sadece Dublex sorununu nasıl çözeceğiz onu bilmiyorum
Daha önce Dublex yaptıran arkadaşlar sibop meselesini nasıl çözdüklerini yazarlarsa sevinirim.
Bu arada COBALT Menderes usta ve balatan seni bekliyor bilgin olsun .
Ayrıca GECE atlattın beni çok bekledim valla.