Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    evet arkadaslar cobalt abımızlede tanıstık cok memnun oldum,guselde sohbet ettık saatte 12 gecmstı eh masalah bohemden ayrıldıktan 25 dk sonra göztepedeydım
    tmm balayyusuf yarında sıra sende

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hallo

gene iş gü derken uzun zamandır giremedim foruma .
    benim motorun ya kadranı bozuk yada ben gerçekten 80 i geçemiyorum. 15 gün öncesine kadar 100 rahat yaparken benim canavara bir şeyler oldu yada dediğim gibi kadran bozuldu . aranızda hız problemi olan varmı ....

sağolun arkadaşlar ....

şeytana uyup virajda çok yatmayın .... lastikler

Motosikleti
    demıreronur aynen dedıgın gıbı dostum benımde kadran bozuk ben 120 ile gıderken 100 bıle göstermıyor yada 100 gıderken en fazla 80 gösterıyor.ben aldıgımdan berı bööle vala ılgınc ama hos degıl tabı.mesela yolda gıderken kadranı elımle sag tarafa ıtıyorum o zaman huup yukselıyor dogruyu gösterıyor

chimeraby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anladığım kadarıyla bizim motorların hız göstergesinde ve özellikle 80 km/h kısmında bi sorun var, çok ciddiyim.. Benim kadran 80 e kadar çok normal hızlanıyor.. 80 e geldiğimde,orda biraz duruyo Bu arada devir hızla artmaya devam ediyor çünkü gaz verip hızlanmaya devam ediorum ama gel gör ki hız göstergesi 80 de bi süre takılı kalıo.. Sonradan tekrar hareket etmeye başlıo ve 90 ı buluorum.. Benim son hız da bu oluo zaten,motor çatlayacak gibi ses çıkarmaya başlıo ben de daha fazla zorlamıorum (devir yanlış hatırlamıosan bu arada 8000 i geçiodu).. Ama 80 de takılıp tekrar hareket etmeye başlayan kadranın son hızına da güvenmiorum en iisi bi arabayla eş zamanlı gidip kontrol etmek.. Saygılar..

Motosikleti
    evet chimeraby sende dogru söyluyorsun en iyisi araba yada baska bı motorla kalkmak

balayyusuf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Superlow 883 xl ve Kymco xciting 250 ri
    Alıntı GeCe__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaslar cobalt abımızlede tanıstık cok memnun oldum,guselde sohbet ettık saatte 12 gecmstı eh masalah bohemden ayrıldıktan 25 dk sonra göztepedeydım
    tmm balayyusuf yarında sıra sende
    Gece bugün senin aynaları aldım sirkeciden yarın aksilik olmazsa 4 aynalı bir motorun olacak görüş super insan hangisine bakacağını şaşırıyor biraz .görüşürüz yarın

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    seLam dostLar.. Girip bakiim dedim kim nerelerde napio
    Yine GeCe__ yi kizdirip gidiim dedim hem
    Sahi gece $oyLe yazmissin : 2 motor tasıyorum bı altımda bırde arkamda
    Arkanda ta$idigini anLadim da, aLtindaki motor mu seni ta$iyo sen mi onu
    Kizip bi suru $ey yazarsin sen $imdi, ben de bir kac ay sonra girer okurum
    $aka bi yana hepinizi saygiLar sevgiLer vs.vs.'Ler ..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Starwars-14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY Superlight 150
    Arkadaslar birsey sorucam bnm kornalardan biri calismiyor digeriyle idaare ediyodum simdi otekinde de sorun var ve basinca okadar az ses cikiyorki ben bile duymuyorum.Yeni korna alicam mecbur servise sordum 2 taneye 45 ytl dediler,baska bir onerisi olan varmi veya nerden daha uygun bulabilirim????

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    starwars profilinde şehir yazmıyor o 14 bolu mu ? ist olsaydın aksaray da parcacılardan ıstemedıgın kadar korna bulma sansın var derdım
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Motosikleti
    lucas keyfıne bak kızacagım fln yok sadece espri muayınde söylemıstım.
    balayyusuf abı bu aksam ıptal oldu gelemıcem yarın aksam gelıcem uyar dımı?aynaları aldıgın ıcın tskler evet cift aynalı olucam hehe

Starwars-14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KEEWAY Superlight 150
    Alıntı cobalt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    starwars profilinde şehir yazmıyor o 14 bolu mu ? ist olsaydın aksaray da parcacılardan ıstemedıgın kadar korna bulma sansın var derdım
    Dostum o 14 bolu falan deil ben de Ist. eywllh

Motosikleti
    lucas keyfıne bak kızacagım fln yok sadece espri muayınde söylemıstım.
    balayyusuf abı bu aksam ıptal oldu gelemıcem yarın aksam gelıcem uyar dımı?aynaları aldıgın ıcın tskler evet cift aynalı olucam hehe

Tamam Gece perşembe yada cuma akşamı görüşürüz haberleşiriz nasıl olsa

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    su far konusu varya en ayar oldugum nokta yaw.benımde zıp pırt kısalar bıtıyor yada tıtresımden patlıyor ama uzunlar yanıyo akünüz bıtık fln degıldım sanmam yada benım cunku calıstırırken far acık calıstırıyorum herhangı bır sorun olmadı suana kadar.neyse bence bızım sl lerım ampullerı cok ama coook dandık yada benım aldıgım yerlerde cok dandık var.aldıgım yerler uzman grup moto rs bıde hasanpasadakı servıs.bu sefer baska yerlerden almayı denıcem.yada oneren memnun kalan varsa on far ampullerden sevınırım.
    bu arada cumartesıde pazar aksamıda pasaya geldım ve bu aksamda gelıcem tekrar söyluyorum orda oturanlar ıcın görusebılırz
    evet ben ıstıyorumkı sırf sl cıler bulusalım
    Selam, Ben Uzun zamandır siteye işlerim dolayısıyla pek giremiyorum. Beni Sl'lecilerden tanıyan birçok arkadaşım bilir.Far konusuna katılıyorum hem az ışık veriyor hemde kısa zamanda ampül kesiyor. Ben bunun çaresini buldum. İster Florasan tipi (Beyaz ışık), istersende helojen tip normal tip ampul ile sorunu çözdüm. Hem çook dayanıklı hemde çook fazla ışık veren ampul. Hala sorun çözülmediyse ben yardımcı olurum.Bu benim taktığım ampuller heryerde bulamayacağın bir ampül çeşidi.İşyerim Sirkeci'de olduğundan dolayı ithalatçı birçok arkadaşım var ampul ve diğer parçaları getiren.Onun için yardımcı olabilirim diyorum zaten.Ayrıca ben aküyüde değiştirdim bizim üzerindeki aküler 6 amp. ben 9 amp.lik akü (kuru tip) taktım hiçbirzaman sorun yaşamıyorum çook memnunum.
    Fiyatlar
    ---------------
    35x35 Bosh tipi (orijinal tip)........(Çin Malı) 10'luk(1paket) Birim Fiyatı 1.5 ytl
    35x35 Helojen tipi.(Florasan ışık).(Tayvan) 10'luk(1paket) Birim Fiyatı 4.1 ytl
    35x35 Helojen tipi..................... (Tayvan) 10'luk(1paket) Birim Fiyatı 3.6 ytl
    12 volt 9 amp. Akü (Çin Malı) Garantili .............................Birim Fiyatı 30.0 ytl

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    Alıntı jameika34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca ben aküyüde değiştirdim bizim üzerindeki aküler 6 amp. ben 9 amp.lik akü (kuru tip) taktım hiçbirzaman sorun yaşamıyorum çook memnunum.

12 volt 9amp Akü (Garantili)........(Çin Malı) Birim fiyatı................... 30.0ytl
    12 volt 9amp Akü
    abicim şu listeden seçtiğimiz arkadaşı eskisinin yerine konuşlandırırken kredi kartı güzelliği devreye giriyor mu
    hani sis farı falan bağlayınca mevcut olan kaldırmıyo
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

Motosikleti
    JAMEIKA34 slm bu arada...abı bana en acılınden helojen tipi beyaz ışık ıstıyorum 10 lu pakette cıddıyım bak. ben hıc ama hıc vaktım yok sırkecıye gıdıp de alabılecek bana telını ver halledelım su ısı. senle bı ara konusmustuk hatta telde hatırlarsan beklıyorum

hatta aküde alabılırım

9 mılyon degıl dımı 900 bın lıra tanesi ehüehüehüehüehüehü

jameika dunden berı aktıfsın ve hala yazmadın senı kınıyorum
    sana bısey söylımmı bısey ortaya attıysan ölümüne kadar durucaksın arkasında,yazmak kolay ben sana burda dunyayı yazarım ama yanlıss.gectıgımız yazdada yok gıdon yapıyor yok egsoz yapılıyor bekleyın az kaldı dedın ondan sonra kayıplara karıstın varmı böle bısey yaa!!
    ben böle seye sınırlenırım baba kusura bakmıcaksın hiç

jameika34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA 600 F 2006 MODEL
    JAMEIKA34 slm bu arada...abı bana en acılınden helojen tipi beyaz ışık ıstıyorum 10 lu pakette cıddıyım bak. ben hıc ama hıc vaktım yok sırkecıye gıdıp de alabılecek bana telını ver halledelım su ısı. senle bı ara konusmustuk hatta telde hatırlarsan beklıyorum

hatta aküde alabılırım

9 mılyon degıl dımı 900 bın lıra tanesi ehüehüehüehüehüehü

jameika dunden berı aktıfsın ve hala yazmadın senı kınıyorum
    sana bısey söylımmı bısey ortaya attıysan ölümüne kadar durucaksın arkasında,yazmak kolay ben sana burda dunyayı yazarım ama yanlıss.gectıgımız yazdada yok gıdon yapıyor yok egsoz yapılıyor bekleyın az kaldı dedın ondan sonra kayıplara karıstın varmı böle bısey yaa!!
    ben böle seye sınırlenırım baba kusura bakmıcaksın hiç
    Selam ya haklısın arkadaşım işler yoğun olduğu için devamlı giremiyorum. Tel. 05359271141 msn adresim jameka34@hotmail.com

Motosikleti
    Gece bugün geliyormusun gelince beni ara görüşürüz

Motosikleti
    gelıyorum yusuf kardes arıcam senı merak etme
    jameika senıde arıcam aldım telı

jameika o telın dogru olduguna emınmısın_??

Motosikleti
    Tamam Gece görüşürüz bu Gece

Motosikleti
    balayyusuf tesekkurler aynalar ıcın yaw yanlız bu sabah erken kalkamadıgım ıcın aynalara kelepceyi alıp takamadım anca aksama kaldı onu ben yaparımda derı ıcını sanmıyorum pek ama olmazsa onuda sen yaparsın zaten dun aksam dedıgın gıbı.

arkadaslar ben motorun koltugunu degıstırmek ıstıyorum daha onceden aramızda vardı degıstıren bı yardımcı olursanız sevınırım,bırde depo kılıfı almak ıstıyorum nerde satıldıgını bılen varsa sölerse sevınırım.benım vaktım olmadıgı ıcın burda sızlere soruyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler