evet arkadaslar cobalt abımızlede tanıstık cok memnun oldum,guselde sohbet ettık saatte 12 gecmstı eh masalah bohemden ayrıldıktan 25 dk sonra göztepedeydım
tmm balayyusuf yarında sıra sende
evet arkadaslar cobalt abımızlede tanıstık cok memnun oldum,guselde sohbet ettık saatte 12 gecmstı eh masalah bohemden ayrıldıktan 25 dk sonra göztepedeydım
tmm balayyusuf yarında sıra sende
gene iş gü derken uzun zamandır giremedim foruma .
benim motorun ya kadranı bozuk yada ben gerçekten 80 i geçemiyorum. 15 gün öncesine kadar 100 rahat yaparken benim canavara bir şeyler oldu yada dediğim gibi kadran bozuldu . aranızda hız problemi olan varmı ....
sağolun arkadaşlar ....
şeytana uyup virajda çok yatmayın .... lastikler
demıreronur aynen dedıgın gıbı dostum benımde kadran bozuk ben 120 ile gıderken 100 bıle göstermıyor yada 100 gıderken en fazla 80 gösterıyor.ben aldıgımdan berı bööle vala ılgınc ama hos degıl tabı.mesela yolda gıderken kadranı elımle sag tarafa ıtıyorum o zaman huup yukselıyor dogruyu gösterıyor
Anladığım kadarıyla bizim motorların hız göstergesinde ve özellikle 80 km/h kısmında bi sorun var, çok ciddiyim.. Benim kadran 80 e kadar çok normal hızlanıyor.. 80 e geldiğimde,orda biraz duruyo Bu arada devir hızla artmaya devam ediyor çünkü gaz verip hızlanmaya devam ediorum ama gel gör ki hız göstergesi 80 de bi süre takılı kalıo.. Sonradan tekrar hareket etmeye başlıo ve 90 ı buluorum.. Benim son hız da bu oluo zaten,motor çatlayacak gibi ses çıkarmaya başlıo ben de daha fazla zorlamıorum (devir yanlış hatırlamıosan bu arada 8000 i geçiodu).. Ama 80 de takılıp tekrar hareket etmeye başlayan kadranın son hızına da güvenmiorum en iisi bi arabayla eş zamanlı gidip kontrol etmek.. Saygılar..
evet chimeraby sende dogru söyluyorsun en iyisi araba yada baska bı motorla kalkmak
seLam dostLar.. Girip bakiim dedim kim nerelerde napio
Yine GeCe__ yi kizdirip gidiim dedim hem
Sahi gece $oyLe yazmissin : 2 motor tasıyorum bı altımda bırde arkamda
Arkanda ta$idigini anLadim da, aLtindaki motor mu seni ta$iyo sen mi onu
Kizip bi suru $ey yazarsin sen $imdi, ben de bir kac ay sonra girer okurum
$aka bi yana hepinizi saygiLar sevgiLer vs.vs.'Ler ..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Arkadaslar birsey sorucam bnm kornalardan biri calismiyor digeriyle idaare ediyodum simdi otekinde de sorun var ve basinca okadar az ses cikiyorki ben bile duymuyorum.Yeni korna alicam mecbur servise sordum 2 taneye 45 ytl dediler,baska bir onerisi olan varmi veya nerden daha uygun bulabilirim????
starwars profilinde şehir yazmıyor o 14 bolu mu ? ist olsaydın aksaray da parcacılardan ıstemedıgın kadar korna bulma sansın var derdım
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
lucas keyfıne bak kızacagım fln yok sadece espri muayınde söylemıstım.
balayyusuf abı bu aksam ıptal oldu gelemıcem yarın aksam gelıcem uyar dımı?aynaları aldıgın ıcın tskler evet cift aynalı olucam hehe
Selam, Ben Uzun zamandır siteye işlerim dolayısıyla pek giremiyorum. Beni Sl'lecilerden tanıyan birçok arkadaşım bilir.Far konusuna katılıyorum hem az ışık veriyor hemde kısa zamanda ampül kesiyor. Ben bunun çaresini buldum. İster Florasan tipi (Beyaz ışık), istersende helojen tip normal tip ampul ile sorunu çözdüm. Hem çook dayanıklı hemde çook fazla ışık veren ampul. Hala sorun çözülmediyse ben yardımcı olurum.Bu benim taktığım ampuller heryerde bulamayacağın bir ampül çeşidi.İşyerim Sirkeci'de olduğundan dolayı ithalatçı birçok arkadaşım var ampul ve diğer parçaları getiren.Onun için yardımcı olabilirim diyorum zaten.Ayrıca ben aküyüde değiştirdim bizim üzerindeki aküler 6 amp. ben 9 amp.lik akü (kuru tip) taktım hiçbirzaman sorun yaşamıyorum çook memnunum.
Fiyatlar
---------------
35x35 Bosh tipi (orijinal tip)........(Çin Malı) 10'luk(1paket) Birim Fiyatı 1.5 ytl
35x35 Helojen tipi.(Florasan ışık).(Tayvan) 10'luk(1paket) Birim Fiyatı 4.1 ytl
35x35 Helojen tipi..................... (Tayvan) 10'luk(1paket) Birim Fiyatı 3.6 ytl
12 volt 9 amp. Akü (Çin Malı) Garantili .............................Birim Fiyatı 30.0 ytl
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
JAMEIKA34 slm bu arada...abı bana en acılınden helojen tipi beyaz ışık ıstıyorum 10 lu pakette cıddıyım bak. ben hıc ama hıc vaktım yok sırkecıye gıdıp de alabılecek bana telını ver halledelım su ısı. senle bı ara konusmustuk hatta telde hatırlarsan beklıyorum
hatta aküde alabılırım
9 mılyon degıl dımı 900 bın lıra tanesi ehüehüehüehüehüehü
jameika dunden berı aktıfsın ve hala yazmadın senı kınıyorum
sana bısey söylımmı bısey ortaya attıysan ölümüne kadar durucaksın arkasında,yazmak kolay ben sana burda dunyayı yazarım ama yanlıss.gectıgımız yazdada yok gıdon yapıyor yok egsoz yapılıyor bekleyın az kaldı dedın ondan sonra kayıplara karıstın varmı böle bısey yaa!!
ben böle seye sınırlenırım baba kusura bakmıcaksın hiç
Selam ya haklısın arkadaşım işler yoğun olduğu için devamlı giremiyorum. Tel. 05359271141 msn adresim jameka34@hotmail.com
Gece bugün geliyormusun gelince beni ara görüşürüz
gelıyorum yusuf kardes arıcam senı merak etme
jameika senıde arıcam aldım telı
jameika o telın dogru olduguna emınmısın_??
Tamam Gece görüşürüz bu Gece
balayyusuf tesekkurler aynalar ıcın yaw yanlız bu sabah erken kalkamadıgım ıcın aynalara kelepceyi alıp takamadım anca aksama kaldı onu ben yaparımda derı ıcını sanmıyorum pek ama olmazsa onuda sen yaparsın zaten dun aksam dedıgın gıbı.
arkadaslar ben motorun koltugunu degıstırmek ıstıyorum daha onceden aramızda vardı degıstıren bı yardımcı olursanız sevınırım,bırde depo kılıfı almak ıstıyorum nerde satıldıgını bılen varsa sölerse sevınırım.benım vaktım olmadıgı ıcın burda sızlere soruyorum
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)