obkavi, motor muayene için borcu yoktur kağıdı ile birlikte muayene harcımı alınacak? (arabadaki gibi) bu para nekadar veya motorsiklette belli cc altına serbestlik tanınıyormu acaba? Bilgilendirirsen sevinirim. saygılar.
obkavi, motor muayene için borcu yoktur kağıdı ile birlikte muayene harcımı alınacak? (arabadaki gibi) bu para nekadar veya motorsiklette belli cc altına serbestlik tanınıyormu acaba? Bilgilendirirsen sevinirim. saygılar.
valla ben akşam 19:00'a kadar çalışıyorum, ama bence bu muhabbeti İstanbul-MT topiğinde yapalım; çünkü burada sadece SL'ciler var... Akşam gelebilirim...
Sevgili kardeşim nie dalga geçelim, topiği takip edersen yazılanları görürsün... ben de senin katılmanı istiyorum buluşmalara... ozaman bana özelden cebini yaz... madem topiği takip etmiyorsun bari sana özel bi uygulamamız olsun
Dostum arabalardaki gibiymiş bende hiç yaptırmadım ama öğrendiğim kadarıyla birde motorun kaç model bazı modellerde kanun değişikliği oldu
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=19707&page=9
ekteki topicden takip edebilirsin.
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
fear_factor ben kendı sayfamı takıp edıyorum.baska yerlere pek fazla baktıgım söylenemez.bızım sayfada hıc böle konusma görmedım neyse cnm.vaktım oldugu zamanlarda gelerım tabı.ama benım ıstedıgım karma degıl sadece sl cilerin bulusmasını ısterım
sadece sl ciler bak ona bişey diyemiycem...
yaa msjını aldım
bu arada senın yas kaç? ordan bırını sorsam tanırmısın acaba yıldırım dıye bahcesehırden yanı
muhtarım ya ben , tanırım tabi .. eheuehueheuheuh..
yok tanımıyorum, yaş 27... Proje satış danışmanıyım...
bu arada kimdir bu yıldırım, ne iş yapar... ilçe kayıtlarına girebiliyorum da ...
34 yasında bady bı arkadasım neyse cnm tanıyorsun zaten
baskı balata konusunda kımseden ses cıkmadı ?
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Cobalt zor bir teknik soru sordun, kim önce ilgili servise sorar da burada paylaşırsa ortak sonucu değerlendiririz aklımızdasın. obkavi dostum benim 2. motorum olan mondialinki gelmek üzere onun için meraklandım. sl 150 2007 model 1300 km de daha ruhsata göre 2 yılı var.
Merhaba sevgili arkadaşım sana bir pastan koruyucu sprey öneriyorum bunu kullan çok hoşuna gidecek ayrıca aynı yerde pas çözücüde var tavsiye ederim üstelik fazla pahalıda değil aşağıdaki verdiğim adrese tıkla kolay gelsin
http://www.hepsiburada.com/productde...ctid=otm091934
MACOTA CMT MARINE ANTIPAS,KORUYUCU ANTİOKSİD SPREY 091934 (11 ytl)
Ayrıca Gece arkadaşıma katılıyorum bir toplanma planlarsanız bu topiktede yazın bende başkasını takip etmi yorum ama ekipte yer almak istiyorum
toplarız sl leri bi gun neden olmasın ama pzar gunu bıle calısan arkadsalar var nasıl olcak o ıs ? once hafta sonu calısan arkadasları bı ayarlayalım bı aksam uygun alabılırler mı ?
sımdı menderes usta ıle konustum balata konusunda sallama cevap vermıyor, motorun bırkac saat kalması gereklı balata cıkarılıp muadılının bulunması ıcın ayrıca zıncır konusunda da soyle bırsey soyledı buna uygun japon zıncır takarsanız ıkıdebır don lastıgı gıbı sunmez 100 km de bır ayarlatmak zorunda kalınmaz zıncır sesındende kurtulursunuz . ama menderes ustanın yerı karsı da hasanpasa da ,bırgun surecek ıslemler
tahmınen 100 ytl gıbı bı rakam a cıkabılır 125 -150 cclıklerın (orn ybr-titan) balatası 50-60 ytl cıvarında +işçilik , zincir fiyatlarından haberım yok birsey diyemem ( rakamları ben salladım kendısınden fıyat ıstemedım )
selam arkadaşlar benim ön uzun far yanmıyor bide arka stop yanmıyor. ayrıca zinciri gerdireceğim bu üç işlemi kaç liraya yaparki servis??
o hafta sonu çalışanlardan biri de benim. işimiz satış olduğu için en yoğun olduğumuz gün c.tesi-pazar ... cüneyt abi çok düşüncelisin, teşekkürler.. Her akşam bana uyar !
benim de kısa far yanmıyor... hani diycem ki ampul patladı, e ozaman uzun nasıl yanıyor diycem ki akü güçten düştü; ozaman diğer bütün elektrik aksamları nasıl çalışıyor çarşamba günü Avcılar yanyoldaki servise bi baktırıcam.. zincir gerdirme vs... daha yaptıracağım birkaç işlem var... ustaya sormamı istediğiniz bişeyler varsa yazın...
su far konusu varya en ayar oldugum nokta yaw.benımde zıp pırt kısalar bıtıyor yada tıtresımden patlıyor ama uzunlar yanıyo akünüz bıtık fln degıldım sanmam yada benım cunku calıstırırken far acık calıstırıyorum herhangı bır sorun olmadı suana kadar.neyse bence bızım sl lerım ampullerı cok ama coook dandık yada benım aldıgım yerlerde cok dandık var.aldıgım yerler uzman grup moto rs bıde hasanpasadakı servıs.bu sefer baska yerlerden almayı denıcem.yada oneren memnun kalan varsa on far ampullerden sevınırım.
bu arada cumartesıde pazar aksamıda pasaya geldım ve bu aksamda gelıcem tekrar söyluyorum orda oturanlar ıcın görusebılırz
evet ben ıstıyorumkı sırf sl cıler bulusalım
Sirf Slcİler Olarak Toplanalim Ok.
Ama Belkİ İlgİnİzİ Çeker... İstanbul-mt Olarak Yarin AkŞam BuluŞuyos....
İstanbul-mt TopİĞİnde Detaylar Var !
yusuf arkadasım ben motoru serı kullanmayı sevıyorum hızı fazla yuksek olmasada ısındıgında balatanın kacırması benı uyuz edıyor aynı sorun yuzunden balata ve yaylar garantıden degısmıstı ama 2500 km sonra durum yıne aynı madem bu parca sorunlu muadılı olan sorunsuz bır parca varsa onu takarım gonul rahatlıgı ıle kullanırım dedım sızde kullanıyorsunuz motor hacmı kucuk sık vıtes degıstırmeyı gerektırıyor ıstedıgım performansı alamayınca da butun zevkını olduruyor yok aslında ben gt250 r alıyım bu artık kesmıyor
yenı baslayan bır arkadas ısterse 1800 e bırakıcam ama once bır bakım yaptırayım gonul rahatlıgıyla bınsın
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)