evet arkadaşlar sonunda SL 150 almaya karar verdim hazirana doğru alıyorum ancak fiyatını tam olarak bilmiyorum 3.000 ytl civarı vardır değilmi?
Şu anda vardır, ama bayiler elindekileri bitirip yeni seriden mal almaya başladıklarında olmayacaktır.
Tahminim de hazirana kadar kalmayacağı yönünde.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Eski sayfaları okumanı önereceğim ama çok eskiye gitmene de gerek yok; 1-2 sayfa geride var yeni fiyatın 4100 YTL + Plaka/ruhsat masrafları olduğu.
Ama hala 2900 YTL'lik fiyattan satan bayiler var, hatta zor ama 2600 YTL'ye satanı bile bulabilirsin.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ya 2.el satışlarda 2000 YTL'nin altında satanlar bence çok ucuza satıyorlar, motorun piyasasını bu kadar düşürmek rasyonel bir davranış değil, 0 KM'si 4100 ytl olan bir motosikletin taban fiyatı 2500 civarı olmalıdır. 2600 ytl ye bir arkadaş 0 KM alabileceğini söylemiş, bence asılsız bir iddia bu, hatırlarsınız keeway bir zamanlar 2500 ytl kampanyası yapmıştı o zaman bile birçok bayii bu kampanyaya katılmadı ve motoru hala 3000 ytl den sattılar, bu konuda daha duyarlı davranırsak her iki durumdaki insanları, alıcı ve satıcı, nafile arayışlara yöneltmeyiz.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
bu sezonda fıyatların dusmesı normal aslında cok ta yadırgamıyorum bırde yılsonu kotasını erıtmek ısteyen bı sekılde elındekı 2006 model maldan kurtuluyo bır ıkı haftaya kadar takvım degısecek 2007 kotalarından satmaya baslayacaklar otomobil fırmalarının ilanlarına bakınca anlarsınız kaldı kı bu motosiklet kış geldi sezon öldü mart-nisan aylarında fuarla birlıkte fıyatlarda normale donmeye baslar ( tabii zamakıtan yenı icatlar cıkarmazsa )
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
bide birkaç sorum olacak ama saçma olabilir :D debriaj vites fln onlar nerde :D resim çekip gösterebilirmisiniz yada yazarak anlatabilirmisiniz ? çok makbule geçer :D
gece dostum ben 10.000 geçeli uzun zaman oldu.
calıtoturco o yüzden kesmiyor diyorsun artık hatırlarsan senin motoru almaya gittiğimizde konuşmuştuk bunları Hyo düşünüyormuşsun. Bu yıl Fuar mart başına alındı. sabr edebirsen o zamana kadar kampanyalar olacak mutlaka, tabii yine sıfır almayı düşünürsen.
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
only4friends daha vıteslı bılmıyorsun yaa
bak sımdi:arka fren sag bacak ıle on fren sag el ıle debrıaj sol el gaz sag el vıtes degıstırme sol bacak anladınmı canım
hazıran gelmez hem bosuna bekleme
hadı hayırlısı bakalım gel teskere
Bugün çevreyolunda motorumu baya zorladım ama 90 KM/H geçmedi, ayrıca çok rahatsız edici bir titreşim oluştu. Bizim motorlar, bence max 60 KM/H a dayanabiliyor. Ondan sonraki süratler rahatsız edici. Çok kötü bir durum malesef :(
Stratejii hyosung düşünüyorum doğru ama bu kredi oranlarıyla da tekrar borçlanmak istemiyorum. Motoru alırken onu baya uzun zaman kullanmayı düşünüyordum, Keewayim den hala memnunum ama artık benim için yeterli olmadığını düşünüyorum. Sanırım biraz kıdemlendim Yaza doğru ailemin İstanbul'a taşınması muhtemel, taşındıkları takdirde hyosung gv250 ya da 2.el yamaha dragstar-virago alabilirim. Kısmet. Yalnız intruder 250 de çok hoşuma gidiyor, fiyatı dezavantajı.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
ya anlamıyorum hepimiz aynı makineyi kullanıyoruz ama herkes başka başka şeyler söylüyor aynı konu hakkında mesela sürat ! ben Çevreyolunda ( yokuş aşağı falan değil ) 110'u çok rahat görüyorum, ama evet titreşim oluyor. Fakat 90 km. dediğin gibi rahatsız edici bir titreşim yok benim makinada maşallah mı diyim ne diyim. 110'u çok rahat görüyor, zorladığımda 120-130 görüyorum. Ama bu hızlarda o dediğin titreşim rahatsız edici boyutlara ulaşıyor. Bu kullanımla ilgili olabilir mi acaba Çevreyolunda asla 100'ün altına düşmüyorum....
bu motoru ilk olarak burada gördüm ve tipine aşık oldum desem yeridir. resimlerini inceledikten sonra aklımda ne sevgili kaldı ne regal raptor ama bayadır konuyu takip ediyorum açıkçası bir karar vermem gerek kafamda 3 tip motor var ama bir tip elendi sanırım.. ama daha durun ben kafamdaki motorları söylemedim söylim ne alaka dengal fln dersiniz.. demeyin cbf150 ya da ybr125 tipi, scooter ve hayat tarzım chopper tiplerini düşünüyorum.. ybr serisini eledim kafamdan. kullanım kolaylığı ve bacak bacak üstüne atarak bile yol alma keyfinden dolayı scooter, yaşam tarzımı ve maceracı ruhumu yansıttığı içinde chopper kaldı sadece aklımda.. ama merak ettiğim ve gözlerinizi yormakla meşgul olan bu şahsın aklı karıştı. kimi diyor motor kalitesine göre çok iyi, kimide ne bu motormuymuş yav fln diyor. gerçi ben vereceğim parayla orantılı olarak aşırı derecede kaliteli bir makine beklemiyorum ama insan yolda kalırmıyım acaba diye düşünüyor yani. ben motoru aldığımda egede tura çıkmak istiyorum çadırımı tulumumu yanıma alıp sahillere akıcam yani bu motor yola çıkmak için elverişlimidir? ah şunuda söyliim çok çok düzgün bir yol olmadıkça 100 üstüne çıkmam motorla hız merakım yok yani. keyif ve hayat tarzı olarak benimsiyorum bu aletleri yarışmak için motor almıyorum.. yorumlarınızı ve düşüncelerinizi söylerseiz memnun olurum..
eğerki önceki sayfalara baksaydın uzun yol yapan bir arkadaşımız resim çekmişti uzun yolu rahat yaparsın ha motor kullanışa elverişli çok rahat bir motor uzun yolu çok rahat yapacağından eminim sordum soruşturdum plaka kask vb şeyler dahil fiyatı 3.200 ytl istanbulda istersen adresini veririm avrupa yakasında çok düşük fiyata yüksek güvenceli motorları da var bende zaten superlight 150 alcam hazirana doğru kararım kesindir ve de chopper bir hayat biçimi ama sana almanı da tavsiye ederim
carlito selam arkadasim ben tarz olarak sevdiğim gt250r ı tercih ederim tek korkum surus pozısyonundan dolayı sırt ta agrı yapması malum boy uzun
dıger soruna gelınce dun kenan ustaya ugradım gercekten cok yogunlardı bende 80 ın uzerıne cıkmak ıcın bayaa ugrasmam gerekıyor ve tıtresım sorunu oluyor bellı bır donemdekı motorlarda sanırım balata ve yay sorunu devam edıyor muhtemelen sende benzerbır sorunun var yaylar ısındıgında ıslevını yapamayıp balatanın sıyırıp cabuk bıtmesıne neden oluyor kenan usta titan balata ve yaylarının uydugunu takım olarak 80-90 ytl ye alına bılecegını soyledı dun yolda denedım 3. vites 80 e kadar cıktım 9000 dd ye dayandı sanırım duzgun balata ve yaylarla daha sorunsuz olur tıtresım konusunda maalesef motor sase baglantılarında takoz koyabılecek en ufak bı bosluk yok
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
arkadaşlar kendi sitemi kurdum motosiklet üzerine ilk sayfada da SL 150 reklamı var herkesi beklerim http://pooploo.sitemynet.com
Arkadaşlar geçen gün motomete mail attım ve motorun gerçek fiyatını sordum bana şu cevabı verdiler Eldeki stoklar bittiğinden dolayı şu anda Sl 150 nin fiyatı 4.100 ytl imiş bu rakam kesin ama eski stoklaları olanlar hala eski fiyattan satıyorlar
Kısaca SL 150 : 4.100 ytl
Bu konuda fikrimi sayfa 206 da okuyabilirsin arkadaşım yeni başlıyorsan tavsiye etmem başına dert alırsın.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)