aga çin malımı bu 125 cc mi, bide markası ne bunun
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
bence kötü bi motor bikere kişiliği yok, sl gibi delikanlı durmuyo, sonra arkasında motomax gibi güçlü bi kuruluş yaygın ve sorunsuz bir de bilgili bi servis ağı varmı, bide şöyle duydum titreşim oluyomuş bunlarda haksızmıyım,
hangi servisi kullanıyorsun merak ettim biz çapadaki hüner motora gidiyorum..
Aslında şişlide oturuyorum yada sizce en iiyi servis hangisi ??Trafikte anlayan biri yok bizi bari servisler anlasın beyaaa
devrik cümle ve ötesi oldu rüzgardan herhalde yoksa sarışın değilim
valla ben thunder_79 dan bi adres aldım ama karsıda hasanpasa da rsv motor dıye bı yer ustanın ısmı menderes thunder cok memnun kaldıgını soyluyordu bı bakmak lazım fırsatım olursa ugramayı dusunuyorum
ebru_soldier arkadasım maslak ta v motor yılmaz usta var bıldıgım oraya da gıdebılırsın sana fazla da uzak sayılmaz ama capa ya kadar gelebılıyorsan mert motor a da ugrayabılırsın zeytınburnu demırcıler sıtesıne yakın (eskı adı oncu )motor
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
fear_factor üstat bune ya bu makinadan Türkiyede varmı ? olsada binilmez buna. aynalarıyok arkada kalanları göremeyiz.
tek eksiği ayna olsun be ergeser Allah aşkına zannımca konsept bi araç bu makine süper ama egzos demirleri bana mad-max filmini hatırlattı ...
Benim ilk motosikletim keeway sl 150. Alalı 1,5 ay oldu. İnanılmaz bir keyifteyim. 5,5 aylık kullanılmışlığı vardı aldığımda. Debriyaj teli koptu bir tek(halkalı bağlantı nedeniyle kendim halledemedim, acemlik gereği yarım debriyajın sıklığı sonuçları belkide), kamyonetle gelip aldıkları için 35 ytl ödedim
Yeni başlayanlar için harika bir araç. Sürat bekleme ve hyıflanma bu yüzden bence.
Keyifle trafikte süzülüyorsun. Viteslere en geç bir haftada alışırsın. Bu fiyata alabileceğiniz en afilli kasalı ve kenardan kenardan gezinti keyfi motosikleti bu
Gözünüzü karartıp dalın olaya. Bir yerden başlamak lâzım dii mi ama?
Geçen Nisan'da Avcılar sahile doğru yürüyerek eski nişanlımla ( şimdiki eşim ) sohbet ediyorduk; SL150'yi bayinin önünde görünce, aniden hatunun elini bırakıp motora yanaşmışım bayaa bi bozulmuştu tabi; simsiyah, gıcır gıcır bir SL 150.... reflex işte O sıralar işsizim bide.... ama dedim ki o an; bak aşkım, görürsün bak, birgün bu makineyi alacağım, sen de saçlarını rüzgara karşı savurarak o günü benimle birlikte göreceksin Çok değil birkaç gün sonra bir iş teklifi geldi, Temmuz'un 22'sinde de hedefimi geröekleştirmiş ve motoruma kavuşmuştum. Hiç unutmayacağım bir anı; motoru akşamüstü Esenkent'e ofise kamyonetle getirdiler. Şoför arkadaş anahtarı elime tutuşturdu ve hadi hayırlı oldun dedi, çekti gitti. Motora bindim ama ne nedir hiç bilmiyorum tabi. Motoru bayaa bi bızıkladım Çalıştıramadım tabi, dedim ki belki benzini bitmiştir; benzinciye götürdüm oradakiler yardım ettiler sağolsunlar da ancak çalıştırdık. Sonra sokak aralarında birkaç tur attım, en az 20 defa stop ettirmişimdir. Ancak çok kısa bir zamanda öğrendim kullanmayı. Zaten bütün arkadaşlarım bende doğal bir yetenek olduğunu söylerler. Hemen kaptım olayı yani Şimdi bakıyorum da ne acemilikler çekmişim. İlk motorum, hala da beni sırtlıyor sağolsun. Bakımlarına çok özen gösterdim, özellikle rodajını muntazam tamamladım. Hala cillop gibi kerata, sadece yan kapaklar kırıldı İlk motor için ideal, kesinlikle ideal !
cobalt bende gıdıyorum rsv menderes ustaya.iyi bı usta dıyebılırım.ebru senin aklını dersler almıs vah vah sarısın fln
ortak sen kısa zamanda ogrenmısın cok iyi ama ben sadece bır kere bındım ve işi kaptım o zaman bende mega iyi olayım olurmu
ok gece_ tavsiye ediyorsan bı ara ugrıyacagım subap ayarı yaptırmam lazım cok ses yapıyo bıde boyle kullanıp motora zarar vermek ıstemıyorum hoş en fazla itecekler eğilir oda hepi topu 30 ytl fln. ama yolda belde kalırsak o üzücü olur
ebru_soldier keeway servislerinin hepsinin listesi motomax sitesinde var v motor en eski servislerinden biri yılmaz usta biraz terstir ama iyi adamdır
teğmen uhura koordinatları verıyorum Latitude: 41° 7'4.43"N ,Longitude: 29° 1'0.61"E
google earth a bunları girersen seni v motor a ışınlar ışınla bizi scotty demeyi unutma
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
[QUOTE=ebru_soldier;520628]V motor un adresini biliyormusn acaba ..google da arattım yokhayır herkes usta biliyorum ama herkes adam değil hemde hiç değil Allah tan su-adsl servisimiz onlara kalmadı yoksa orta çağdayız resmen[/QUO
.
.
maslak sanayi 2. kısım 20 no.lu dükkan ...köşe başı ...ama biraz yoğun usta..motoru bıakıp başka yere takılman gerekebilir...yeri bulamazsan ...beni bul
mecidiyeköy deyim..
Arkadaşlar bence sl 150 kesinlikle başlangıç motoru değil size katılmıyorum yeni başlayan adam bunun altında kalır düşer bir tarafını kırar yeni başlayan daha hafif hatta otomatik vites birşey alsın önce motora hakim olmayı öğrensin sonra böyle bir motora geçsin derim tabi ki bu benim fikrim herkes her istediğini yapmakta serbesttir . Bu arada ben Kocamustafapaşada oturuyorum bu civardaki sl 150 cilerle tanışmak isterim .Bu sabah paşa meydanda bir arkadaşı gördüm ama çok acelem vardı yanına gidemedim yine görürsem tanışırım inşallah herkese selamlar
gece ne oldu sen bi aralar uzman grup diyodun başka servis tanımam diyodun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)