Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Aralık 2006, 18:58
arkadaşlar ben hiç motor kullanmamış biri olarak kee-way alma konusunda karar kıldım ama acaba doğru bi karar mıdır?yardım ediiinnn nolur kafam karıştı benim iyice..yok çin malıymış yok motordan soğurmuşum..bi daha binmezmişim..yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi beklioommmmm..
Reklamlar
-
11 Aralık 2006, 23:21
Dilhan,hiç motor kullanmamış birisi için sl 150 iyi bir başlangıç motorudur.çin işi almam diyorsan zaten 250 cc ile başlaman lazım honda bile alsan çünkü altı yine çin iş... yeni başlayan zaten performans derdinde değildir. parça sıkıntısıda sorun değil aslında kim hangi parçasını bulamamış sanki!
-
11 Aralık 2006, 23:42
dilhan adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben hiç motor kullanmamış biri olarak kee-way alma konusunda karar kıldım ama acaba doğru bi karar mıdır?yardım ediiinnn nolur kafam karıştı benim iyice..yok çin malıymış yok motordan soğurmuşum..bi daha binmezmişim..yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi beklioommmmm..
Arkadaşım daha önce hiç motor kullanmadıysan sana keeway almanı tavsiye etmem sana biraz ağır gelir denge sorunu yaşarsın cooper başlangıç motoru değildir görüntüsüne bakaıp heyecanlanıyorsun anlıyorum ama bence kendine daha hafif ve kolay kullanımlı birşey al benden söylemesi sonra sıkıntı çekersin.Öyle çok kolay kullanımlı ve yumuşak bir motor değildir sl 150
-
11 Aralık 2006, 23:56
yapma yusuf benim ilk motorum bu ve satarkende kesinlikle yeni baslayan bırıne satıcam bi kere comuter tarzı motorlardan daha yakın yere boy cok sorun olmuyor
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
12 Aralık 2006, 00:24
-
12 Aralık 2006, 00:43
arkadaşlar ben yedek parça konusunda hiç sıkıntı çekmedim
bayi sizi unutmuş olabilir en gec 2 sonra kapaklar geliyor daha yeni satın aldım bende ama ilk olarak yapıştırın benimki düşünce ben yenisini aldım başlangiç motoru için bence daha iyiçünkü ufak motorları altından kaçırma riski daha fazla kormadan al kazasız belasız herkese
-
12 Aralık 2006, 01:36
Dostlar uzun süredir yazmıyrdum. Motorumun 6.ayı doldu, almadan önce benim de kafam çok karışıktı, şimdi 2500 km deyim, motorda kayda değer hiç bir problem olmadı, yolda bırakmadı (en büyük korkumdu). Yeni başlayanlar kesinlikle alabilir. Yalnız benim için bu motorun ömrünün dolmak üzere olduğunu düşünüyorum. 150cc. bana yetmiyor artık, en azından çift silindir, 250 cc. bakmaya yavaş yavaş başladım aklımda 2.el Hyosung GV250, dragstar, virago ve intruder var. Keeway SL150 sorunsuz bir motor, kim ne derse desin, kulak asmayın, almaya hevesli arkadaşlar forumun ilk sayfalarını gezerseniz, bu motoru almadan önce ne kadar sorguladığımı görürsünüz. Bu motorun sizi utandırmayacağına inanıyorum. Keeway gösterişli ve problemsiz, en büyük dezavantajı 150cc. olması.
Avrupa yakasında oturan arkadaşlar SUZUKI bayii Tekay Motor Aksaray, aynı zamanda Keeway yetkili servisi, 2000 KM bakımımı orada yaptırdım, motorcu dostu ve işinde oldukça iyi, disiplinli ve sıcak kanlı bir ustaları var, servis arayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
Bu arada dikkatimi çekti KOCAMUSTAFAPAŞA'da oturan SL150 sahibi arkadaşların sayısı bayaa artmış, bende paşada oturuyorum ve birara buluşalım derim. Aklıma gelmişken pazar günü K.Paşa'da bej renk bir SL150 gördüm, müthiş eksoz sesi çıkarıyordu. Acaba sahibi arkadaşlardan biri mi, merak ettim.
Ayrıca forumu son ziyaret ettiğimde acayip gereksiz muhabbetler dönüyordu, son sayfalara biraz göz gezdirdim ve bu ortam dağılmış, çok güzel olmuş, tekrar eskisi gibi faydalı muhabbet etmek güzel. Ama eski arkadaşlardan bazıları gitmiş. Antalyalı bir arkadaş vardı baya bilgiliydi artık yazmıyor galiba.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
12 Aralık 2006, 12:08
carlito selam dostum zeda yı diyosan gs500 aldıktan sonra bu topic e ugramaz oldu bayaa bi kopma var eskilerden belkide sezon bittiği içindir
150 cc nin kesmemesi durumunda haklısın bana da arkadaslar soylemıslerdı bu senı asla kesmıyecek hep buyutmek ısteyeceksın dıye bu ınsanoglunun dogası hep daha sını istiyoruz uzun yola gıtmek gıbı bır durumun yoksa aslında 150 cc istanbul da yeterde artar bile . her sorana söyledim motorsiklet seçerken kullanım amacının ne olacağı cok onemlı benim icin zaman ve benzin tasarrufuydu ama ego işte tatmin olmuyo naaparsın simdi aklımda gt250r var ,
sadece cc artısı degıl tarz da farklı alsam alısabılırmıyım bılmıyorum bu boyla cok sırt agrısı cekerim gıbıme gelıyo bakalım hayırlısı
-
12 Aralık 2006, 12:50
CARLİTOTURCO DOSTUM ÖZLEDİK BE YA,
zeda3000 di motoru değiştirdi birazda kızmış bazı arkadaşlara artık bu başlığa girmiyor
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
12 Aralık 2006, 13:32
Dün izinliydim ufak çaplı bi İstanbul için köy gezisi yaptım. Fotoları yarın atıcam, ama moralim bozuk biras; yan kapaklar kırıldı, üstelik ben kırmadım arkadaşıma verdim motoru bankaya giderken döndüğünde kırılmıştı. Yahu dedim nasıl becerdin bunu, ''aaaa dedi ben yapmadım ki, bana verdiğinde böyleydi herhalde'' dedi hepten zıvanadan çıktım. Neyse dedim kırmayayım arkadaşı, yedim hesapta.... dün de sanayiye götürdüm, vida yerlerinden kırılmış. Eritme yaptılar ( yüksek ısıda kaynak yapar gibi... ) ama tutmadı. Sert olduğu için eritme tutmuyor. Sanırım Keeway'den sipariş etmem gerekiyor. 35*2=70 YTL kaynadı yine durup dururken Birdaha motoru kimseye vermeyeceğim
-
12 Aralık 2006, 16:26
feer_factor verme tabı bende bıkeresınde verdım gozumun onunde dusmustu arkım tamda bılmıyordu zaten surmesıni neyse.kapak konusunda bende 2 kere sıkıntı cektım ondan sonra hıcbısı olmadı sımdı tas gıbı yerınden cıkcıagınıda sanmam.carlıtoturco ben pasaya devamlı gelıyorum aynı zamanda pazar gunude geldım oglen bıde aksam ama benımkı sıyah renk ses dersem guzel bı ses var benımkınde de.bu arada mıllete kızıpta buraya gelmemezlık sacma bı kere gelmıyrosa gelmesın zaten motoru degıstırdı bahanesı o rahat olsun.
bende kawazakı 250 alıcam ıns. hadı ruzgarınız bol olsun
-
12 Aralık 2006, 16:31
GeCe__ adlı üyeden alıntı
ben pasaya devamlı gelıyorum aynı zamanda pazar gunude geldım oglen bıde aksam ama benımkı sıyah renk ses dersem guzel bı ses var benımkınde de.
Üstad nerede oturuyorsun?
-
12 Aralık 2006, 18:03
cobalt
benden sana tavsiye imkanın varsa geç kardeşim..sırt ağrısı çekmiyorusunda el ağrısı fazla oluyor çok abana biliyorsun bazen istem dışı sonra daha dik oturuyorsun ama kullanmada sorun yaşamazsın enfazla 1 hafta sorun yaşarsın sonra gelsinnnnnnn ver çoşkuyu...
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
12 Aralık 2006, 18:19
onerini dikkate alacağım snrtrt lakin , sipali yi hazırlamak lazım oncelikle 2. el ilanlara bakıyorum fiyatları uygun ama takas isteyen yok e karakacan ı napıcaz? 2 motor fazla gelir acıkcası
-
12 Aralık 2006, 20:56
iki tekerli araçları,dört tekerliler sol şeritte rahat bırakmıyor hatta tahamül sınırları çok düşük.sağa geçsen dolmuş sürücüleri için bir müşteri el kaldırsa üstüne kırıyor yani canınızın kıymeti burda 1 ytl orda nedir bilemem.. emniyet şeritlerinde sürerim deseniz hepsi park şeridi olmuş trafik duyarsız kalıyor ceza yok! yayaları anlamak mümkün değil,uzaydan dünyayı ziyarete gelmiş gibi geldiğinizi gördüğü halde üstünüze yürüyor (nasıl olsa küçük araç durursunuz..)
geriye bir tek otoban kaldı ömrünüzün kaçta kaçı otobanda geçiyor ki? bence büyük cc ye geçmek bu şartlarda anlamsız gibi. saygılar.
-
12 Aralık 2006, 21:22
teşekkür ediyorum arkadaşlar hepinize..gece özellikle de sana.içimi rahatlattın cidden.en iyisi rahat olmak dediğin gibi..sitenin geneline baktığımda bayaa bi keeway kullanıcısı gördüm.performans kelimesinin yanından bile geçmiyom şu an ztn..bayaa da bi geçemicem herhalde en kısa zamanda aranıza katılmak dileğiyle.
[FONT="Arial Black"]Emeklemeden yürüyebilsem hatta ve hatta koşabilseemmm..:salut:[/FONT]
-
12 Aralık 2006, 21:28
dilhan ne demek
ferar factor ben göztepe oturuyorum ama acıkcası kız arkadasım orda oturuyor anladın
-
12 Aralık 2006, 23:11
Dostlar ben tarz değiştirmeyi düşünmüyorum, çünkü chopper/cruiser sürmek sadece motor kullanmak değildir benim için, bu bir hayat tarzının araca yansımasıdır (bilmem anlatabildim mi? ) Ama 2.tercihim naked tipi motorlardır. Dün aklıma gelen bütün 250cc. modellerinin teknik tablolarına göz attım, kilo/hp oranında ve tork bakımından en güçlü motor Suzuki intruder 250. Fiyatı da 10.5 civarı, motorun sesi de oldukça tok. Gece, benim Paşada gördüğüm motor bej renk Superlight'tı(sissybarsız). Gerçekten duyduğum en iyi Superlight sesiydi. Benim superlight'ımda güzel ses veriyor (eksozumda 8 tane delik var) Ama paşadaki motor bambaşkaydı. Demekki aramızda değil, keşke olsaydı sorsaydık nasıl yapmış? Yoksa eksozu mu değiştirmiş.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
13 Aralık 2006, 10:25
Carlitoturco adlı üyeden alıntı
Dostlar ben tarz değiştirmeyi düşünmüyorum, çünkü chopper/cruiser sürmek sadece motor kullanmak değildir benim için, bu bir hayat tarzının araca yansımasıdır (bilmem anlatabildim mi?
yüzde bi milyon haklısın..
-
13 Aralık 2006, 11:39
herkez bir acıdan haklıdır 12 sene once hayalımde gpz500 vardı zamanın guzel makınasıydı sl baslangıc ıcın cok ıyı bır cok hatayı kapatıyor goruntusu ırı olsada agır degıl yere bırakıp tek basınıza kaldırabılıyorsunuz. kontrolden cıkacak kadar guclu degıl tam baslangıc motoru üstelik acemiler için birebir illaki motordan anlamanız gerekmiyor simdiye kadar sadece rutin bakımlara gittim ama bır sure sonra ıcınızdekı gercek askın su yuzune cıkması yasanıyor başından beri boyu boyuma huyu huyuma uygun bır arac almak var aklımda ama bu sl ı sevmedıgım anlamına gelmesın ( hanı derlerya ) o benım ılk goz agrım ; karakaçanımı seviyorum yaa
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)
Bu Konudaki Etiketler