Cemal Özoğlu,özelden mesajlaşalım,gerekli herşeyi seve seve anlatırım..
Bu arada arkadaşlar dün ilk kazamı yaptım
İki şeritli yolda sol şeritte bi araba sağ şeritte ben ilerliodum,yaklaşık 5 metre gerisinde çaprazındaydım yani..
Neyse sürücü arkadaş,kaldırım kenarında boş park yerini görünce aynaya bakma gereksinimi duymadan kırdı direksiyonunu sağa.. Tabi refleksle asıldım frenlere,motor saniyesinde yattı yere,ben de asfalta kapaklandım,çok diil 1 metre falan sürüklendim,motor da benden 2-3 metre sonra durdu..
Tüm korumalarımı motorla birlikte almıştım (kask-mont-eldiven-dizlik ve bellik) ama kaza anında üstümde sadece kask ve eldivenim vardı.. Korumalı montum yerine deri montum vardı.. Herkes forumlarda bas bas bağırıo "kısa mesafe demeyin takın korumalarınızı" diye.. Eşeklik bendeki takmadım,üstelik her zaman da takardım,"aman zaten arka sokağa geçicem" dedim ama kaza beni arka sokağa geçemeden yakaladı arkadaşlar.. Ben de bas bas bağıranlar arasına katıldım böylece dün.. AMAN ARKADAŞLAR KORUMALARINIZI TAKMADAN KONTAĞI DAHİ AÇMAYIN!!!
Neyse bir musibet bin nasihattan iyiymiş,ben artık dikkat ederim ama trafikten korkmaya başladım.. Çünkü dünkü kazamda potansiyel hiç bir tehlike yoktu,ben bi şeritte, adam diğer şeritte,hızımız makul.. Eve dönerken inanın bana gaz vermeye korktum,yanımdan geçen her arabada yavaşladım,hiç bi tarafa yanaşamadım.. Umarım atarım bu tedirginliği üstümden..
Hasara gelince,ayak tırnağım kırıldı(botum olmasına rağmen bu nasıl oldu bilmiyorum),sağ dizimde çok hafif sıyrıklar var,sağ dirseğimde sürtünmeden 2 cm çapında bi yara oldu.. Başka bişi yoktu ama geceden itibaren kolumda ağrı başladı,dayak yemiş gibiyim.. Motora gelince çizik dahi yok.. Koruma demirini çıkaran arkadaşlara sesleniorum "bi daha düşünün"! Dün motorda hasar olmadıysa ve daha önemlisi bacağım motorun altında kalmadıysa bunun tek sebebi koruma demiri..
Çok uzun yazdım başınızı ağrıttım,özür dilerim ama hem çıkardığım dersleri paylaşıyım hem de çevremdekilerin vıdı vıdıları olmadan gönül rahatlığıyla kazamı anlatayım istedim.. Malum insanlar hemen "e işte motor tehlikeli" demeye başlıo,sizin de acınız siniriniz içinizde kalıo..
Allah kimseye daha büyüğünü yaşatmasın arkadaşlar.. Çok dikkatli olun,kendinize iyi bakın..