Obkavi teşekkür ederim,hoşbulduk..
Argat senin yazdıklarını baştan beri okumuştum,biraz fazla abartıyosun(ben sana diğerleri kadar kızgın değilim),yazdığın sorunları belki yaşamışsındır ama bu kadar abartı değil,yok parça göndermio olur o kadar diye falan.. Niye göndermesin,gönderir ama garantiye sokmaz bahsettiğin kadar lanet herifler olsalar.. Ki bende öle bi sorun da yaşanmadı,etrafımda da problem duymadım bu konuda..
Dorutay üstadım çok çok memnun olurum geldiğinde bağlantıya geçersen,meslektaşımla gezmek ayrı bi onurdur benim için
Jamaisvu bu motoru kullandın mı bilmiorum,ben 1900 km ye yaklaştım henüz beni bıktıracak,büyük bi problemle karşılaşmadım.. Allah vermesin.. Bu arada scooter da kullanmışlığım var,motoru sadece bi yerden bi yere gitmek için kullanmıyorsan scooterla cruiser(cık) arasındaki farkı bilmen gerekir.. Asla aynı hissi vermiolar,gerek kullanım,gerekse insanların motoruna bakışı üzerinde
En azından ben böle düşünüorum.. Ayrıca yanlış yönlendirme yok,burda 180 sayfa boyunca insanlar problemlerinden bahsetmiş ve elbirliğiyle çözüm üretmişler ib çoğuna (debriyaj gibi zor bir soruna bile).. Yanlış yönlendirme olsa kimse problemden bahsetmezdi..
Herkese selamlar,saygılar..