Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    alaaddin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaşlar sizdede motor koruma demiri çatladımı benimki bi sefer çatladı servis yenisi ile değişti geçen ist ye getirdim motomax a orda yedek parça sorumlusu uğur bey galiba değiştirmedi neden benmi kırdım dedim bu çin malı vibrasyondan dolayı çatlıyor yapacak bişey yok dedi
    alaaddin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı loisnowifu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar sl mi 2000 bakimina goturecem yag deisimi zincir ayari
    hava filtresinin temizligi disinda nelere baktirmam gerekior?ben balatalara baktiracam arka fren e bastiim zaman kamyon freni gibi ses gelio bazen.birde debriyaj tellerinin deismesi icin ucret odeyecekmiyiz?siz 2. bakim icin nekadar para odediniz?saolun simdiden
    ilk önce olur böyle şeyler kafana takma.yanındakı tavsanı hiç sevmedim buda iki nasılsın kardes iyimisin yaw seni kimse iplemedi mi yaww ehuehuehuuu
    kardes balatalara toz girdiği için yapıyordur osesi büyük bir ihtimal onun temizlenmesi lazım.debriyaj telinde bi sorun yok senin sanırım neden degiştireceksin ki benim ki 4200 oldu hala bir sorun yok Alaha şükür.ama yinede kontrol ettir sen.yagına baktır yalnız senle biz çok gezdik eskimiş olabilir bide bütün civataları iyice sıktır. yoksa basımıza neler geliyor bizzt gördün anamız agladı yawww.
    pazar gezi var senide bekliyorm tmammı bak sensiz olmuyor biliyorsun sen benim yol ve can arkadasım kardeşimsin.Bakım dedikleri cok büyük bişe degil seninle yaptıklarımızın aynısı neredeyse.cok fazla masrafı olmaz ben yağ parası vermiştim bide 10 ytl el emegi ok servise göre değisir o
    kendine iyi bak

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    Alıntı oldwolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında bende düşündüm daha sağlam bişeyden yapabilirmiyiz diye ama bulamadım ama o ayakları kırılan ortadaki krom görünüşlü parça var ya sadece onu yapabiölirmiyiz diye düşünüyorum kapaksızda çok kötü gözüküyo yaa öylede dolaşılmazki bu arada kapakların fiyatı ne kadardı snrtrt
    hatırladığım kadarıyla biris 12 (krom olan taraf) diğer parça 25 ytl gibi kaldı aklımda ikiside ayrı ayrıymış ben ilk olarak krom parçayı kırmıştım tek parça sanıp atıp söküldük paraları :( aynı hatayı yapmayın
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

arkadaşlar motora yeni başlıyorum bu makina uygunmudur ki yoksa hiç çin olayına girmemi diyosunuz .

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Demireronur motora yeni basliyorsan ve kisitli butce var ise bence en zevkli makina budur.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

kovboy03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125 Tiger250 MCT250 Süperlight150 YBR
    Alıntı demireronur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar motora yeni başlıyorum bu makina uygunmudur ki yoksa hiç çin olayına girmemi diyosunuz .
    Arkadaşım bencede güzel bir motor üstelik çin değil macar motorudur.KEEWAY
    Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Alıntı demireronur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum benim ilk motorum bu. Eğer motor aşığıysan ve de orasını burasını kurcalıyım öğreniyim diyosan bu fiyata gerçekten güzel, gösterişli bir motor. Ben 80 km/h'i geçmiyorum titreşim falan minimum. Sen eğer ben uğraşmak istemiyorum sadece kontağı çevirip gidicem diyosan ve de maddi durumun iyiyse diğer modellere bak derim. Ben daha iyisinide alabilirdim ama bu motordan çok şey öğreniyorum. Başlangıç için bence ideal( crusier )...
    Hız tutku olmamalı...

CaVreS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway SL
    Alıntı oldwolf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yauv dostum lucas pireye kızıp yorganı yakma diye bi laf vardır insanlar her zaman ortak noktalarda buluşamıyor maalesef bu tip olayları hayatta hepimiz yaşıyoruz zaman zaman. önemli olan olayı tatlıya bağlamak diye düşünüyorum ben nerde kaldı motorcu kardeşliği ruhu dimi ama arkadaşlar

bu arada hoşgeldin cavres diycemde pek hoş gelememişsin gibi bende yaklaşık iki aydır kullanıyorum motoru ufak tefek problemler yaşadım yaşıyorum normal şeyler ufak defek ama senin yazdıklarını okuyunca korktum yauv sabah kalkınca iyce bi bakiym motorun sağına soluna ya senin motorda bi üretim hatası falan var yada sen çok hor kullandın bence servisle yada motomaxla falan detaylı bi şekilde konuş bu benim şahsi düşüncem tabi burda benden daha çok tecrübeli arkadaşlar var onlarda yorumda bulunacaklardır muhakkak (bu arada nacizane şahsi düşüncelerimi benden daha tecrübeli ve deneyimli sl ci dostlardan önce söylediim için affınızı rica ederim dostlar) herkese selamlar saygılar vs vs vs.......kazasız sürüşler.
    Dostum motor ilk etapta beni feci şekilde soguttu.Ama kullandıkca o kadar da kotu olmadigini gordum.Sadece bebek gibi biraz ağladı ilgi gosterdim o kadar.Simdi canavar gibi.
    [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Purple"]Gerçek sadedir, onu biz büyütür biz süsleriz ama o asla değişmez.[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/FONT]

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    arkadaşlar bi sorum olacak, henüz yok fakat almayı düşünüyorum bu motoru, yalnız forumlarda gördüğüm kadarıyla herkesin büyük küçük bi problemi var, maddi durumum çok ii olmadığı için düşünüyorum bu modeli ben ama arıza ve problemi sürekli olupta beni kendisinden soğuturmu bu makine, çünkü taksitle almayı düşünüyorum hem taksite hemde servisine sürekli para vermek istemiyorum, artı ilk motorum olacak kısmetse onunla öğreneceğim, pek anlamam yani, özetle demek istediğim honda ve yamaha nın 125 lik 2. el motorunu alsam dahamı iyi olur ( cbf125 titan gibi mesela) , yoksa sıfır sl150 mi? bu konuda tecrübe sahibi kişiler olarak beni bilgilendirirseniz sevinirim, hoşçakalın.

kovboy03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125 Tiger250 MCT250 Süperlight150 YBR
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bi sorum olacak, henüz yok fakat almayı düşünüyorum bu motoru, yalnız forumlarda gördüğüm kadarıyla herkesin büyük küçük bi problemi var, maddi durumum çok ii olmadığı için düşünüyorum bu modeli ben ama arıza ve problemi sürekli olupta beni kendisinden soğuturmu bu makine, çünkü taksitle almayı düşünüyorum hem taksite hemde servisine sürekli para vermek istemiyorum, artı ilk motorum olacak kısmetse onunla öğreneceğim, pek anlamam yani, özetle demek istediğim honda ve yamaha nın 125 lik 2. el motorunu alsam dahamı iyi olur ( cbf125 titan gibi mesela) , yoksa sıfır sl150 mi? bu konuda tecrübe sahibi kişiler olarak beni bilgilendirirseniz sevinirim, hoşçakalın.
    Arkadaşım sana tek şunu söyleyeyiim.Ben alalı yani takas edeli 1 ay kadar oldu yaklaşık 500 km falan etttim.Motorum 1500 km de şimdilik çok iyi ama forumum tamemen okursan çokta problemli bir motor değil.Ve yakıtıda çok çok iyi.Ama sen bilirsin ben senin yerine olsam 2.el bir ybr alacağıma 2 yıl garantili sıfır motor alırım.Karar senin...
    Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!

OguzHanErol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Ben de kendi görüşlerimi yazayım. Alalı 2 ay oluyor, 650 km deyim. Kadıköy'de oturuyorum. Defalarca karşıya geçtim, bir kere Sarıyer'e bir kere de Gebze'ye gittim. Şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım. 70in üzerine çıkmayı düşünmeyin bu aletle. Titreşimi makul olmak kaydi ile 70i bulursunuz. Bunun ne zararı var? Sağ şeritte E5 de ve köprü yolunda giderken biraz yavaş kalıyorsunuz. Trafik sıkışıksa sorun yok. Eğer trafik açık ama arabalar sık geçiyor ise sağ şeritte giderken yavaş kalıyorsunuz. Kamyonlar sollamaya kalkıyor. 90 falan basabilseydi kusursuz diyebilirdim. Ama sonuçta bu yollara da çıkmayın demiyorum. İstediğiniz her yere gidebilirsiniz. Acayip keyifli bir motor, inmek istemiyorum. Ben tavsiye ediyorum, aldım ve pişman değilim.

bell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dünyadaki en pahalı benzinin satıldığı yer
    OğuzHanErol bu motor en fazla 70 mi yapıyor yani bu çok az değil mi?

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı emin_arikoglu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1- En onemLisi bahsettigin modeLLere nazaran benzini daha az tuketir (Km'de 80-90 Ykr$)
    2- ParcaLari daha ucuzdur.. Yari yariya diyebiLiriz..
    3- Kendin gibi farzet.. YeterLi besLenir dikkat edersen hasta oLmazsin.. MotorLarda oyLedir.. Ki Keeway bakmasanda ariza cikarmaz koLay koLay
    4- Servis ucretLeri diger pahaLi ve kaLiteLi modeLLere gore daha uygundur.. Ama keeway de kaLitesiz degiLdir..
    5- Karar yinede senin
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

OguzHanErol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı bell adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OğuzHanErol bu motor en fazla 70 mi yapıyor yani bu çok az değil mi?
    Her yere gidebiliyorsun bu hızla. Ben memnunum hızından. Bir tek ana yollarda yavaş kalıyor. 90a da çıkarsın ama ses yapar. Boğaz köprüsünden geçerken rüzgar çok etkiler. İyisi mi 70 ile yetinin.

Motosikleti
    keeway superlight
    ya arkadaslar benim cantalardan biri balanti yerlerinden kopmaya basladi o sert plastik gibi olan yer.hani 2 tane vida girisi olan delik var onun birinden dierine dogru yarik var suanda.onu yapistirsak olurmu ne tutarki onu?yada nasil bi cozum getirebiliriz!dikilmiomus o plastik!ama bide ayakkabicilara gosterecem onlar ne diyecek bakalim!sizin akliniza bise geliomu?

Motosikleti
    ben 60-80 km/h arası kullanıyorum, benim için yeterli ve keyifli. Ama bu kişiden kişiye değişir. Hız tuku değil benim için, sürüş keyfi ve tabiki emniyet daha önemli...

Dostum oraya pcc kaplıyorlar zeda nın bu konuda önceki sayfalarda tavsiyesi var onubir oku istersen
    Hız tutku olmamalı...

oldwolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    regal raptor dadyw 250
    snrtrt sağol dostum anladığım kadarıyla krom görünümlü olan parça ve onun vidalandığı kapak ayrı ayrı satılıyo yani. bende bunu merak ediyodum sormadan cevabını almış oldum teşekkürler
    cavres senin adına sevindim motorunla barışmışsın aynen dediin gibi dostum bu kızlar nazlı biraz ilgi istiyolar işte
    emin_arikglu aynı şeyleri bende düşündüm ilk başta ikinci el bi ybr falanmı alsam diye ama motor olayında ikinci el işi biraz riskli ya çok iyi bildiin gözünün önüde motoru kullanmış çevrenden birisinden alıcan yada servis garantili falan bi motor bulcan ama sıfır her zaman sıfırdır ayrıca güç ve kalite olarak bence bizim motorlarımızın ybr den çok fazla geri kalır tarafı yok zaten tarzlarıda farklı ve sl 150 nin verdiği zevki ben yabr nin verebileceğini zannetmiyorum geçen bi arkadışımın ybr sini kullandım sl den inip ona binince bisiklet gibi geldi
    bell dostum motoru zorlarsan 110 a kadar çıkıyo ama dediim gibi zorlarsan sonuçta 150 cc lik tek silindirli bi makina bende genelde 70 80 km arası kullanıyorum ve yeterli oluyo bu hızla istediin her yere rahat rahat gidersin yani hem motoru hem kendini zorlayıp üzmiyceksin motorda rahatsız olur kendinde baya uzun yol yaptım motorla 70-80 km hızla çok rahat her yere gittim ara sıra gerektiği yerde (sollamalarda falan) biraz yüklendim 90-100 e falan çıktım o zamanda gitmem demiyo yani motor ama dediğim gibi zorlamaya hiç gerek yok bence
    loisnowifu dostum ben çanta yırtılma olayı yaşamadım ama forumda takip ettiğim ve tecrübeli arkadaşlarımızın tavsiyesine uyarak motoru aldıktan bir hafta sonra çantaların içine bir marangoza giderek 4 mm likti sanırım mdf kestirdim marangoz gayet güzel ayarladı aynen o çantaların arkasındaki plastiğin şeklinde hem sağlam oldu hemde çantalar dik duruyo görüntüde güzel oldu yani
    herkese saygılar kazasız sürüşler...............

Motosikleti
    Oldwolf un yazdıklarına % 100 katılıyorum. Çanta konusunda benim düşüncem ağır birşey koymazsak problem olmayacağı yönünde. Ama Zeda nın pvc işi sanki mdf den sağlammış gibi geliyor. Çünkü mdf yi zorladın mı, helede ıslanırsa çatlar...
    Hız tutku olmamalı...

northern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150 S
    arkadaşlar yan çanta olayını çözümü sanayiye gidiyorsunuz demiricilerde 1mm olan tabaka demirler var bilgisayarlı bir aletle o tabakadan sizin canta şeklinde kesiyor ve deliklerini yaptırıp iki levha arasına 1 içten 1 dıştan sekilde tutturunca sağlam ve düzgün oluyor çantalar maliyeti ise 20 ytl filan isteyene yapamaz ise ben yaptırada bilirim hepsi bu kadar
    annem beni öldürecek

snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    selam beylerrr benim marş düğmesinin içindeki yay çıktı içinden dün. şimdi marşa basıyorum takılı kalıyor ve üste basıyorum böylece bi sorun teşkil etmiyor. benim motor yaklaşık 6000 km oldu fren balatalarını ne zaman değiştirmek lazım galiba önler bitti ama arkalarda sorun yok gibi..

buraya sorunlarımı yazıyorum genelde ama hemen beğenmiyorsan sat sat sat sat edebiyatına girmeyelim.. motorumu seviyorum . başıma gelenleri yazıyorumki sayflarda gezinenler motorumuzun işçiliğinin pekde iyi olmadığını bilerek alsınlar

ayrıca hız konusunda ben e5 te köprü yolunda 90/95 le gidiyorum titreşim oluyor ama o yollarrda arkadan şıkıştırılmamak için biraz hız lazım..

geçen sarıyere gidicem(sürekli gidiyorum) o yolda 2 şerit + bide güzel bi emniyet şeridi var emniyetten yavaş yavaş gidiyorum geneldddde . ama arabalar bakmadan kırıyor sürekli sağına hatta solunada bakmıyorlar ya neyse. o yüzden benim tercihim titreşime rağmen 90 nın altına pek düşmemek.. malum istanbul arabaları yapışır arkana basar kornaya ufacık motorsun sağdan gitsene derler
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler