Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    OguzHanErol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    arkadaşlar ya şöyle 50 60 kişilik bi sl toplantısı yapmak hayal mi

bir de bence web sitemiz olmalı, iş bölümü yapıp halledebiliriz
    -motor resimleri
    -üyeler
    -sorunlar ve çözümler
    -servis adres telefonları

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hayalbert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    keeway s.light 150
    arabam.com da motovizyon un ilanı var 2.499 a satıyor (ilan tarihi 7.9.06) fiyat soran arkadaşların bilgisine

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    15 gün motor yattı. Cikle ile çalıştırıyorum sonra cikleyi normal pozisyona getiriyorum yol alıyorum. Durdurup Motor sıcakken çalıştırsamda ciklesiz marş almıyor. Bujiyi kontrol ettim başı oksitlenmişmi diye ama iyi görünüyor. Yardımınızı bekliyorum...
    Hız tutku olmamalı...

Alıntı lubimaya54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadslar dun aksamdan itibaren hyo landım..keewayi satıp..gt 250 r aldık..amam yınede aranızdayım..bu formdan ayrılamam..tabi sizde benı istersenız
    Kardeş Hayırlı olsun. Sl yi satıp hyo alanların arasına sende katıldın demek.

Allah Kaza bela vermesin kardeş
    [B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Arkadaşlar dün ressam ı gördüm titreşimi azaltmak için vidalarını sökmüştü ya.Mersine giderken aşırı bir sibop şıkırtısı gelmeye başlamış sonra geçer umarım.İnşallah motora zarar vermemiştir.Arkadaş bunun için motorunu feda etmez, umarım sadece sibap ayarı sesi hallederse.
    O yüzden arkadaşlar siz sakın vida sokmeye çalışmayın. eğer o vidayı oraya koymuşlarsa sebebi de vardır.
    Boşta kalan motor silindirlere zarar verir umarım düşündüğüm gibi olmazda motoru yemez .

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    yaw bende soktum o 2 vıdayı cumartesı gunu ama tıtresımın azaldıgını pek hıssetmedım..sadece oturdugum koltukta sanırım tıtreme azaldı onun harıcınde aynı o yuzden bugun yarın tekrar takıcam yerıne..

borty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kee-way 150 s.light
    bizim sayfa 2 ye düşmüştü,tekrar zıplatalım herkese selamlar
    KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.

ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar dün ressam ı gördüm titreşimi azaltmak için vidalarını sökmüştü ya.Mersine giderken aşırı bir sibop şıkırtısı gelmeye başlamış sonra geçer umarım.İnşallah motora zarar vermemiştir.Arkadaş bunun için motorunu feda etmez, umarım sadece sibap ayarı sesi hallederse.
    O yüzden arkadaşlar siz sakın vida sokmeye çalışmayın. eğer o vidayı oraya koymuşlarsa sebebi de vardır.
    Boşta kalan motor silindirlere zarar verir umarım düşündüğüm gibi olmazda motoru yemez .
    Yücel abi hemende yazdın haa yok abi subaplardan gelen bir sesmiş o ses.Emrenin motorundanda geliyordu o ses ama sökmemişti vidaları subap ayarı yapılınca geçti allaha sükür.Ama uzun yolda pek te kullanışlı degilmiş yani iyice kullanmadan tavsiye etmek iyi degildi herkesten özür diliyorm bunun için... ama sehir içinde çok iyiydi wallaa saygılar sevgiler...

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Vibrasyona onerebilecegim tek sey metrik civata yapip motora bagli olan vidalarin hepsini degistirmektir.Metrik civata nedir diye sorarsaniz. Elinizdeki civatalari alip civatacidan yada tornacidan deligin vermis oldugunuz tam olcusune gore ki sanirim 7.8 olmasi bizimki yeni civata yapmak.Bu civatalarin donus yuva sayisi cok fazlla oldugundan motoru daha siki tutacaktir.Sonuna da krom kilitli somun alacaksiniz.Boylece siktinizmi bir daha gevsemez.Metrik civata larin hepsi 50 ytl mal olabilir.Bunu ben yapmadim ama yapani biliyorum ve cok ciddi bir azalma oldugunu soyledi.Ben motorumu sirket icinde birine satiyorum yani SL halen gozumun altinda beyler.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

kovboy03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125 Tiger250 MCT250 Süperlight150 YBR
    Merhabalar arkadaşlar Afyonda yaşıyorum 30 yaşındayım.15 yıldır motor kullanırım yani kendi çapımda tecrübeli sayılırım.Öncelikle sizlere teşekkür ederim yaklaşık 15 gündür bu topici okumaya çalışıyorum.harfi harfine bütün satırları okudum.Zeda,lubiyama,bluebery,strateji,lucas hepinizle sanki arkadaş gibi tanıdım dostlar.1 ay önce kanuni tiger sahibiydim.Bir arkadaşla keeway le takas ettim+üzerine bir tanede Wuxi marka scuter aldım.İyiki takas etmişim.çünkü keeway harika bir makina gerçekten belki Tiger kadar güçlü ve hızlı değil ama ondan daha kemikli,ekonomik birde vibrasyondan şikayet ediyorsunuz siz hiç tigere binmemişsiiz sanırım.Onda vibrasyon daha fazla.motorum 1500 km de ve ben aldığımda 1100 km de idi.Sizin bahsettiğiniz debriyaj sorunu falan hiç yaşamadım.Ve üzüldüm birçok motorcu arkadaşım motorunu satıyor yapmayın arkadaşlar gerçekten Keeway fena değil.Daha çok yazarım,şimdilik bu kadar İsmini sayamadığım birçok arkadaşımada buradan sevgilerimi gönderiyorum.Saygı ve sevgilerle....

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    kovboy03 kardeş aramıza hoş geldin
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Kovboy03 dostum aramiza hos geldin.Acikcasi o satanlardan biride benim.Bence bu yanlis degil.Bu motorlar gecicis donemi motorlari ve dikkat etti isen herkez iyi motorlara geciyor artik. SL bir cin motorunda alinabilecek en ust nokta bence. Bu motordan yetisen biri artik japonlara hazirdir. Biz burda motor nedir ogrendik ve ogrettik. SL in bana verdigi bilgiyi tartismam bile.
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    zeda +1000 ben motosıklet kullanmayı sl de ogrendım karsılıgında ona yuzme ogrettım
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

şakacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150
    kovboy03 aramıza hoşgeldin, özledik valla SL 150'nin kıymetinden bahsedenleri

kovboy03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk125 Tiger250 MCT250 Süperlight150 YBR

Arkadaşlar merhaba

Hoşbuldum hepiniz sağolun varolun zeda sen bayaa bir modifiye etmiştin sanırım.nasıl oldu son hali masrafa değer mi?Birde arkadaşlar ben motoru 2.el aldım.Garanti belgesi falan yok.2006 model acaba belge olmasada garanti geçerlimidir.teşekkürler

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kovboy03 ho$geLdin onceLikLe hayirLi oLsun. Kazasiz beLasiz keyifLi ruzgarLar

Alıntı kovboy03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşbuldum hepiniz sağolun varolun zeda sen bayaa bir modifiye etmiştin sanırım.nasıl oldu son hali masrafa değer mi?Birde arkadaşlar ben motoru 2.el aldım.Garanti belgesi falan yok.2006 model acaba belge olmasada garanti geçerlimidir.teşekkürler
    Gittigin servis'in insafina gore dei$ir bence..
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    kovboy03 kardeş motomax' a mail olarak at garanti bengemi kaybettim diye yardımcı olacaklardır
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

Motosikleti
    Afganistan da scooter takılıyor...
    Alıntı dr.i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15 gün motor yattı. Cikle ile çalıştırıyorum sonra cikleyi normal pozisyona getiriyorum yol alıyorum. Durdurup Motor sıcakken çalıştırsamda ciklesiz marş almıyor. Bujiyi kontrol ettim başı oksitlenmişmi diye ama iyi görünüyor. Yardımınızı bekliyorum...
    demiştim kimse ilgilenmedi gidip başka topic de sorunumu halledeyim bari
    Hız tutku olmamalı...

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    Alıntı dr.i adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demiştim kimse ilgilenmedi gidip başka topic de sorunumu halledeyim bari
    dostum rolantı devrını bı kontrol ettır gereklıyse bıde karburator temızlıgı yaptır ıstersen
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

UCANLAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-MAX 250 MOMO
    Evet arkadaşlar,
    Cuma Akşamı Bostancı sahilde toplanmayı teklif ediyorum,
    Katılım olursa ona göre ayrı topicte açabiliriz.
    Koyulacivert,thunder79,locco Selim,onurcan botty ve diğerleri hadi toplanalım...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler