lucas one ya begendım motoru ben nerde bulabılırım ondan yada ınt. fln nerden bakmam gerekır bıraz bılgı verırsn sevınırım en azından motoru bıraz ınceleyım
lucas one ya begendım motoru ben nerde bulabılırım ondan yada ınt. fln nerden bakmam gerekır bıraz bılgı verırsn sevınırım en azından motoru bıraz ınceleyım
arkadaşlar mernaba ben aranıza yeni katıldım adım punkfatih. SL kullanıcısıyım. motorum 2450 km de
akü garantiden değiştiriliyormu bilgisi olan varmı ?
punk fatif hoşgeldin dostum
o arada arkadaşlar alınmayın ama bu sl150 topic'i şu diğer markaları özelden yazışın topic'i şişirmeyelim
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
arkadaşlar debriyaj balatasını ybr balatası ile değiştiren arkadaşlar ne kadar ödedi acaba bende değiştirmek için dün burdaki yamaha servisine gittim sırf balataya 35 ytl dediler bide işciliği olacak tabi 50 liraya anca çıkarız heralde bana biraz yüksek geldi sizce bde şu resim ekleme olayını beceremiyorum bu konudada biyardım lütfen
Benim sissy bar kötü mü duruyor arkadaşlar? Sanki bana biraz ufak duruyor gibi geldi ama artçılarımm rahat olduğunu söylüyor. Bir de motora püskül takanlar, yüksek hızda rüzgarın etkisiyle püskül rahatsız ediyor mu? Bir de benim garajda SL imin ikizi var, sahibi koltuğunu değiştirdi, resmini çekecektim, motor dün yoktu gelince çekicem, şık ve rahat bi koltuk.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
saol obkavi. hoş bulduk burda sohbet süper
Lucas gule gule kullan dostum aldigin makinayi cok ii biliyorum. O motorda sahane bir yol tutusu var. Beyini bulamazsan bana haber ver ben sana bulurum.Ama ucuz degil cunku turbo var. Belki sana kawasaki turbolu cross un beyinini ayarlayabiliriz.O alet cok zevklidir.Tadini cikar ilerde CBR a gecersin kesin. Sesine insanlar aldanabilir ama gaza bastinmi ciddi bir kalkisi var.Ben bu aleti yarislarda gordum sok oldum.Kazasiz belasiz surusler.
Gece senin motor 140 ta basar dostum sen cozmussun bu isi , ben yolundan cekiliim hayirli ucuslar....
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
lucas motorunun resimlerini en kısa zamanda görmek isteriz.
eyvallah dostum saolasın bende dubleks yaptırdım. sadece arkayı yaptırdım şimdilik ama ilk fırsatta önüde yaptıracağım. Tanesi 30 ytl demişsin 2 teker 60 ytl yapar yanlış mı anlıyorum acaba
ben iki lasatiğe 30 ytl vereceğim. o bakımdan soruyorum.
arkadaşlar lastiklerini dubleks yaptırmak isteyen olursa bu arkadaşa yaptıabiliriz. Bu arada arkadaşlardan biri motorunu bir gün içinde sattığını yazmıştı yahu ben hala satamadım
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
Zeda ve dier dostLar saoLun.. Beyni buLdum, zaten motoru aLmadan once buLmu$tum i$i sagLama aLmak icin Motor ufak tefek bakima giricek.. En son boyaya.. Sanayii de arkada$Lar var, boya parasina boyaticaz i$te.. Kisaca motoru aLmadan once her$eyini ayarLayip oyLe aLdim.. Hepsi bittiginde bi yerLerden fotograf makinasi buLur resimLeri ekLerim..
Bu arada herkesten ozur diLerim, topic'i ayni zamanda giLera topic'ine donu$turdum sanirim.. Ama acikcasi ayriLmakta istemiom bu topic'in icinden...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
ben motorumu buradan ginger dan aldım aldıgımda 1200 km deydi simdi 3400 de bu gune kadar da 1 kez olsun basımı agrıtmadı servıse sadece rutın bakım yada cay ıcmeye gıttım ılk motorum motor kullanmayı sl le ogrendım belkı ileride baska bır motorum olur ama dertlı sorunlu da olsa ılk gozağrılarının yeri baska ( ıyı de olsa kotu de olsa )
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Motomax fiyatları tekrar yükseltmiş, süperlight 3200 ytl
srtateji üstad sanırım oncüye en yakın ben varım ama daha uğrayamadım bu koltukları deneyen var mı ? rahat mı ? nasıl olsa sezon bıtıcek az kaldı motoru da satmıyom anasını satayım barı netıcemızın rahatını saglayalım
Dostum bende satıyorum motoru ama bağcılarda arayan biri dışında kimseler alıcı olmadı hiç bişi anlamadım ben yahuu. Aha yine yurt dışına çıkacağım yokum yine 8-10 gün. Ne yapalım hafta sonu pazara mı görtürsek acaba
Koltuğu inceledim ama satacağım diye almayı hiç düşünmedim. ama rahat görünüyor açıkcası.
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
hmm aksam eve gıderken ugrıyayım barı oncu ye
stratejii koltuk cok hos sorman istedigim baglanti noktalari bizimkine uyuyormu.bu ustanin numarasini verirsen acikcasi ben hemen bir tane siparis gececem.Acil koltuk lazim cunku orjinal koltuk bana biraz sert geliyor ve rahatsiz ediyor.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)