Arkadaşlar benim motoru 4 egzost ve tek sele şekline getiriyorum daha sonra resimleri koyucam
MOTORCU, HER HAVADA GİDENDİR!!!!
arkadaşım kampanya c.tesi bitti motomax da bilgine fiyat 2.990 artı 210 ytl plaka
MOTORCU, HER HAVADA GİDENDİR!!!!
hadi organize olmaya dostum işlerden vakit bulabilirsem bu hafta sonu adapazarına gelmeye niyetim var. gelecek olursam arayacağım seni.
Arkadaşlar dün akşam üstü işten çıktım eve giderken lastiğim patladı. dooğru lastikçiye ( arabanın lastiklerinide o arkadaşa yaptırmıştım) fakat yamalamak yerine yeni bi şambiyel almanın daha iyi olacağını düşündüm. zaten satacağım motoru, yamalı şambiyelle satmayayım dedim. aramadığım servis kalmadı. yeni bosna da otuyorum maslağa motomaxa bile gittim sirkecinin altını üstüne getirdim. ama yok yok yok yahu bu sonunu yaşayan olmadı mı hiç ne yaptınız arkadaşlar zeda dostum sen yapmıştın sanırım lastikler dubleks yaptırmıştın 30 ytl ye sanırım. nerede yaptırdın dostum.
arkadaşlar bilgisayar başındayım acil çözüm önerilerinizi bekliyorum.
arkadaşlar sabah motomax taydım sl nin fiyatı 2.999 YTL.
plaka ruhsat hariç remini çektim ama int. cafedeyim. atamıyorum buradan resmini çok kısa süreliğine bi kampanya yaptılar o kadar
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
STRATEJİ DOSTUM BEN JAPTIRDIM LASTİKLERİ TUBBLESS
göztepe sanayide uzman grup var motomax servisi, tanesi 30 ylt ben memnunum
motomax.com.tr adresinde servisler bölümünde telefonu var
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Evet SL'ci dostLarim.. Bugun istanbuL'a gidip Keeway'imi yeni sahibine birakip, GiLera GFR 125'imi aLdim..BiLiyorum cok ani oLdu ama 1 haftadir bunu du$unuodum sinsi sinsi Ufak tefek sorunLarinin yani sira beyni arizaLi oLdugu icin turbo'su caLi$mio.. Hatta motoru getirirken yoLda kirmizi i$ikta yanimda biri durarak, abi bu ne ya kacLik bu diye sordu.. 125'Lik dedigimde e bu da 150'Lik ama bu 200 basmiyo dedi.. TebessumLe ye$iL i$ikta devam ettik yoLumuza.. $u an motor ustamizda emin eLLerde.. Bir kac gunLuk i$i var. YakLa$ik 250-300 miLyon maLiyetLe kurtaricam sanirim.. CocukLugumdan beri hayaLimdi bir race sahibi oLmak.. Ya$Li bir canavar da oLsa oLdu.. Zaman zaman pi$man oLucam biLiorum, ama ben hayaLime uLa$mak icin ufakta oLsa bir adim atmi$ oLdum.. Yazdigim hic bi$eyi ukaLaLik oLsun diye yazmadim.. Dedim ya hayaLimdi sadece.. Umarim hepiniz istediginiz herneyse en kisa zamanda sahip oLursunuz..
Gitmiyorum yine bu topigin icinde oLucam her zaman.. Sevgi saygi vs.vs.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
gılera gfr 125? lucas dostum çok merak ettim bu motoru nasıl bişey ne kadara aldın bende ilerde race e geçmeyi düşünüyorum (1 sene sonra falan tabii ) resimlerini yollayabilirmisin yada motor hakkında bilgi alabileceğim site adresi falan......... istersen özelden yaz nede olsa burası sl 150 nin tpic i saygısızlık etmeyeyim herkese saygılar kazasız sürüşler
abiler ablalar selam tam bir yıldır motor almayı planlıyorum ama aılemı kandıramadıgımdan dolayı alamadım ama dun ıtıbarıyle aılemı ıkna ettım ama bu form sıtesını epeydır takıp edıyorum ama yazılanlardan hıc bı sey anlamıyorum bu arada nasıpse 10. ayda alacam eger aldıgımda zorluk cekermıyım yardımlarınızı beklıyom keeway superlıght 150 dusunuyom sımdıden tsk
Bu debriyaj yayları ve balatasını ybr125 inki ile değiştiren arkadaşlar biraz daha ayrıntılı bilgi verebilir mi? Yamaha servisinden bunları temin edip direk taktırabilir miyiz? Yoksa parçalara herhangi bişey yapılıp mı takılıyor? 1000 km bakımında değiştirmek istiyorum.
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
servise git direk değiştiriyorlar ben yeni değiştirdim sorun yok
annem beni öldürecek
ben de almayı düşünüyorum, küçük olması bakımından cc'ce..
tiryak Dostum bencede mükemmel bir motor görünümü oldukça iyi ve sorunsuz.Bu motoru alamyı düşünüyorsan bu fiyatlarla hiç kaçırma derim...
Saygılarımla...
oLdwolf piyasa degeri 3 miLyar civarinda.. Cok temizi icin 4'de isteyen var.. Benim aLdigim daha oncede yazdigim gibi masrafLiydi biraz..
Beyni dei$ecek.. Ben para vermedim, SL'i verdim giLera'yi aLdim.. GrenajLari ve motoru sagLam.. Tek derdi dedigim gibi beyin..Dort dortLuk oLmasi icin ortaLama 500 YTL harcamam Lazim.. 125 cc 33 Hp TurboLu bir aLet i$te.. Max hizi 180 civarinda. 6000 devirden sonra otomatik turboyu acio..
Fotograf makinam olmadigi icin aLdigimin resmini koyamam.. Ama nette buLdugum bi linki vereyim..
http://www.bikepics.com/pictures/538352
Legends may sLeep.. But they never diE..!
mondial keeway junlin ve diğer aklıma gelmeyen tüm 0-250 cc choopper tarzı motosikletlerin hangisinde devir saati var...ben almayı planlıyorumda devir saatsiz yapamam onun için sordum...
imza mı?nası yazıyım puhahaha:D
valla ne diyim 125 lik bi motor için oldukça iyi bi performans ilerde motorumu değiştirecek olursam aklımda olacak bilgilerin için sağol lucas
onurecan kardeş sl150 de devir saati var benzin göstergesi var alarm uzaktan kumanda çalıştırma ful+ful
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)