Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı ginger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf150
    aahh ahh çok aradım senin gibi iyi bir usta ama bulamadım sisy bar yaptırmak için.Bende gittim sirkeciye deli fiyatlardı hepsinin bir tane buldum avrupa bişey epey kazıktı 150 euro istedi vitrinden çıkarıp baktığımızda derisinin üstünde yarık olduğunu gördüm allem ettik kallem ettik 130 ytlye adamı ikna edip 3 taksitle aldım.

gehgeh arkadaşım sanayide Ali ustaya götürüyorum motoru çok ilgili çok saygılı güler yüzlü iyi bir insan,epeyde bilgili öneririm.
    zincir bolluğumu aldı,zincir için sprey satın aldım,sisy barı takti,elciklerimi ayarladı, eksozu deldirme isteğime dur acele etme 1000 kmyi bir devir arıza filan çıkar belki hemen garanti dışı bırakma eksozu daha yeni neler olacağını bilemeyiz gibi önerilerde bulundu.
    daha önceden bir samimiliğim yok kendisi ile ama oldukça kaprisli ve artis keewey sahibi müşterilerileriyle bile olumlu ve müşteri memnuniyeti ön planda davranması kendisinin gözümdeki değerini artırtırmıştır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Hayrettin dostum gercekten cok saol. sana mesaj attim bir bakiver lutfen. Fiyat dedigin gibi 30 ile 40 ytl ise walla ilk siparisi ben bile veririm. Yanliz modeli nasil belirleyecez. Motor Antalyada baska bir keeway den boyut cikarabilir isen sorun yok . Kargoyu ben hallederim zaten. Inan bana butun keeewayciler sana dua ci olacak bu fiyatlar la . Herkez kan agliyordu sisybar yuzunden. En azindan durust biri ciktida bu isin gercek yuzunu bize gosteriyor.

Arkadaslar motorum dun rodaji tamamladi ve 530 km deyim tum yaptigim degisikliklere ragmen hic bir sikayetim yok. Motorun tam devrine oturmasi daha 1000 ile 2000 km yi alacak. Max hiza ne zaman ulasirim diye sordum 1500 km den sonra ancak dediler, daha motorda halen capaklar vardir. Her yag degistirisinde o capaklar azalacak ve motor kendini bulacaktir dedi.Acikcasi genel bakimlari kendim yaptiriyorum en azindan istedigim yagi istedigim parcalari koyuyorlar. Teknik bilgi olarak kat kat daha iiler. En guselide is yerimden alip aksam geri teslim ediyorlar. Varmi bundan iisi?

Tek eksigim sisyb bar ve elciklere takilan puskullu deriler. Sisybar icin yukardaki oneri bana uygun gozuktu sanayide de elciklerin kilflarini buldum fiyati 15 ytl bence gayet normal. Gruptan bir dostum Regal 250 motorunu satip benimkinden almayi dusunuyor sirf goruntusu yuzunden. Ayni kasada 250 cc lik motor olsa bence piyasada bu motor bir numara olurdu. Su hali ile bile goz kamastiriyor. Birde merak edenlere soyleyim Full Super depo ile 300 km yaptim vee 35 ytl ye doldu. Bence bu gayet mukemmel.

borty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kee-way 150 s.light
    Arkadaşlar ne zamandır yazmadım ama bir iki paragraf yazmam gerekti.

Aslında garanti fasa fiso çok önemli bir şey olmadıkça,motora ne kadar aksesuar takarsanız o kadar şekilli duruyor.

Benimkinde sissbar,sosis çanta,far kaşı,elcik,ön çamurluk üstü heykelcik hepsi süper duruyor ve dahada aksesuar takıcam hayırlısı ile.

Ayrıca size ek bir bilgi,demircilikten iyi anlayan biri olarak,sadece yaslanma deri yerin döşeme parası 30 ytl malzeme hariç,herhengi bir deri döşemeciye sorun kaça kaplarsın diye,hayrettin 34 dediği gibi,normal demirden bir sissybar en düşük kalitesiz olmak şartı ile 60-70 ytl ile herşeyi ile hallolabilir,ama tavsiyem
    kaliteli ve paslanmaz çelikten bir sissybar taktırmanız,böylece ne krom atma derdi nede kararma derdi olur.
    KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.

purifier - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayrettin34,

dostum selam, aramıza katılmana sevindim. inşallah motor alırsın da daha fazla görüşme imkanımız olur. sissy bar mevzu ya değinmişsin. o konu bahsettiğin şekildeyse bu sitedeki tüm keeway'ciler senle irtibata geçerler. başta ben kesin alıcam. sen motoru yakından inceledin mi? nasıl bir model hakkında fiyat yorumu yaptın? burda ihtiyacı olanlar fikir beyan edip bir model kararlaştırırız. mesela sadece yaslanmalık değil arkaya uzayan, bagaj ,çanta koyabilecek bölümü olan bir sissy bar düşünüyorum ben. artık avrupa yakasında yakın olan bir arkadaş sana uğrayıp şasi bağlantılarını felan inceletir. temsili şemasını burada yayınlarsın.isteyenler parmak kaldırır ,olayı çözmüş oluruz sanırım. görüşmek üzere...

LesPaul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -Ducati Monster 696
    arkadaşlar, şu anda peşin fiyatına superlight'ı 10-12 hatta daha fazla taksit yapan bildiğiniz bir bayi var mı acaba?

zipir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6
    Alıntı lespaul_84 adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar, şu anda peşin fiyatına superlight'ı 10-12 hatta daha fazla taksit yapan bildiğiniz bir bayi var mı acaba?
    bahçelievlerdeki motomax bayii yapıyomuş garanti bonus carda peşin fiyatına 12 taksit

ikarus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yeter artık bitsin bu çile

Uzun zamandan beri motor almak için para biriktirdi. Daha öncede topic açmıştım. Aklım hep Deer152 deydi, artık dosya kapandı. Keaway 150 s.Light alıyorum beyler. Haftasonu iki bayi gezeceğim. Bakalım neler olacak, 3000. ytl nakitim var. tecrübem yok aslında aklımın bir köşesi honda cbf 250 al diye bağırıyor ki alırım ama ben 150 cc den başlıyorum,
    Bu üç motoruda gördüm hepsi güzel ama keaway çekti beni.

1500 peşin 200 küsur 6 ay vade 2800 toplam maliyet ne dersiniz renk seçimi siyahdan yana motoru hafta sonları kullanacağım. diğer kalan nakitlede giysi kask alacağım.

Anadolu yakasında tavsiye edilen başka bir bayi varmı bildiğiniz. 15 yaşımdan beri babamla mücadele ediyorum artık 30 merdiven dayadım kim takar pederi . Bunu motor ile gerçekleştireceğim.

Ondan sonra gelsin 2 sene sonra 250cc 1 yıl daha 400 eee 1 yıl daha 600 derken artık seleye roket bağlar sürerim (ondan sonrada taşa R.I.P. yazarım herhalde)

BİTSİN BU HASRET YETEEERRRRRR

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Hayrettin gel soyle yapalim sen bize e-mail adresini ver her sisy bar istiyen oraya mail atsin doseme icinde birileri bize yardimci olsun bu forumda her meslekten arkadas var sag olsun. Bakalim kac kisi toparlayacaz. Ortak bir model belirleyelim toplu uretim yaparsin bir gunde her keze dagitirsin. Bizde sana kargo + masraflar havale cikaralim. Parasini gonderen sisy barini alsin.

Ikarus al abi bu motoru bak benim de ilk vitesli motorum ve herkez diyor YBR den bile daha rahat bu motor. Bence gusel bir baslangic. Git iice hevesini cikar. Hem bu motor scooterlar gibi dagilmiyor (benim eski scooterdan yolda giderken vidalar dusuyordu) Sonrada basla yavas yavas hizlanmaya . Boylece bilincli bir surucu olursun. Ilk seferinden Cbf alirsan deli bir surucu olursun sonrada bu is kazada biter. Senin pederi hakli cikarmayalim . Bu arada biraz daha bekler isen baston a motor takip gezeceksin walla...

Motosikleti
    fz6
    arkadaşlar biraz önce motomax gittim bir tane 150 superlight siyah siparişi verdim pazartesi elimde olcakmış bütün ödemeler yapıldı 1500ytl peşin verdim 1515 ytl de world carda 6 ay vade farksız taksit yapıldı toplam 3015 ytl ye geldi ama tabiki yanında ufo bellik ufo eldiven 2 tane airoah kask ve bi tane de kışlık mont aldım mont da italyan maerka ama adını tam hatırlamıyorum full korumalı hepsi paranın içinde valla giyince robot gibi oldum
    henüz ehliyet yok ama biraz öğreneyim onuda alcam anlaştık bi sürücü kursuyla aranıza katıldım sayılır artık avrupa yakasında oturan kimler var acaba levent etiler m.köy taksim taraflarında

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Uzun yol kisa yol cok farketmez zaten simdi kis motor sismez. Ben iki hafatada 500 km yaptim , Otobanda da gittim geldim 150 km hic bir sorun gormedim. Yagin temiz olsun hava filtren , o kadar . Bakimini yaptir cik yola. Motordan cok senin hazir olman lazim uzun yola. Mutlaka ama mutlaka bellik satin al cunku cok agriyacak belin. Ve tam korumali tecizat , ruzgar berbat ediyor dizkapaklarini , romatizmaya zemin hazirlama. Motoru rahat sur yakit tuketimin dogru olsun , o kadar iste. Hayirli surusler

Arkadaslar acil bir yardim rica ediyorum. Siyah koltugun yan tarafindaki Keeway beyaz yaziyi cikarmak istiyorum eski sayfalarda solvent onermisler ama piayasada solvent bulmak hicte kolay degil . Ancak sanayide boyacidan rica edecen. Nalburlarda kesinlikle yok. Aseton cikariyor ama cok zorlaniyor gunlerimi alir onunla yapmak. Tiner zaten yasak. Bildiginiz bir yontem yada oneri varsa benim ile paylasin lutfen kurtulmak istiyorum su yazidan cok cirkin duruyor.

Motosikleti
    Honda Cbf150
    ________ zipir 'ın dikkatine !!!!! ______________

Kardeş ben levente yakın oturuyorum ve bende 2 hafta önce perşembe günü sparişi verip keewey aldım rodajım bitmesine az kaldı epeydir kullanıyorum bende yeni öğrendim.Msn adresini verde yazışalım buluşur gezeriz.

__________ Yeni keşfettiklerim _______________
    Anahtarı üstünde unuttuğunuzda motorunuzun alarmı 1-2dk sonra çalıyor.
    Benzin göstergesinde benzin azalınca ışık yanmıyor ve son iki çentikin üstünde durunca bittiyor benzin.En dibe kadar dayanmıyor.

Alıntı zipir adlı üyeden alıntı
    cuma alıyorum motoru aradaşlar parayı bugün verdim iyimi oldu bilmiyorum ama hayırlısı malum önümüz kış
    dostum hayırlı olsun. kazasız belasız sürmeni dilerim.korkucak birşey yok problemsiz bir makina aldın. tulum+kask+çizmeyle kışın da kullanabilirsin rahatça. lastikler gayet iyi.ben yağmur yağarken sağ sol virajlı bir yolda yokuş yukarı çıkarken hiç bir kayma sorunu yaşamadım.tabi senin yinede dikkatli olman lazım kullandığımız yolun yapısı farklı olabilir(asfalt;taş döşeme;toprak vs) arkadaşımın asya t1 var onda kayma eğilimi var o bakımdan kıyas yapıyorum.

Alıntı zipir adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar biraz önce motomax gittim bir tane 150 superlight siyah siparişi verdim pazartesi elimde olcakmış bütün ödemeler yapıldı 1500ytl peşin verdim 1515 ytl de world carda 6 ay vade farksız taksit yapıldı toplam 3015 ytl ye geldi ama tabiki yanında ufo bellik ufo eldiven 2 tane airoah kask ve bi tane de kışlık mont aldım mont da italyan maerka ama adını tam hatırlamıyorum full korumalı hepsi paranın içinde
    dostum bunların hepsini bu fiyata çok ucuza almışsın. aldıklarının ayrı ayrı fiyatlarını verebilir misin?motomax ın sitesinde göremedim bu ürünleri...

Motosikleti
    Honda Cbf150
    Full depo benzin ile 450 kmye yakın şehir içinde ve rodaj döneminde yaptım.
    Senin gibi uzun yol yapsam ve rodajim bitmiş olsa ne kadar giderim kimbilir.
    Oturuş aşırı rahat CBX250 Honda lı arkadaşın motorunu 20dk kullandıktan sonra bu bana arabada oturuyormuşum hissi veriyor.Havalar düzelsin gidebileceğim kadar giderim güvenilmeyecek bişey yok motorda gayet güzel.Arkamadaki mesafede oldukça geniş sırt çantalı bir arkadaşım sissy bara rağmen güzelce sığıyor.
    Bilindiği gibi ikisi farklı sınıf aletler.Kuryelik yapsam YBR yi seçerdim (tarafikte manevra kabiliyeti ve aralara derelere girme açısından)
    Ama hobby amaçlı bindiğimden keewey bana daha rahat daha gösterişli daha konforlu geliyor.Az benzin yakması alarmı aksesuarları görünüşü vs. cabası.
    YBR ile 10 kişinin önünden geçsen 2-3ü sana bakar
    Keewey ile yolda durdurup sorular soruyorlar bana nerden aldın kaça aldın kaç motor vs. gibi.. adet bildirmeye gerek yok sanırım.

Kazasız sürüşler bol YBR li günler diliyorum sana.

Motosikleti
    fz6
    arkadaşlar fiyatları veriyorum istek üzerine eldiven 25ytl bellik 60 ytl mont 160 euro fakat bunlar yeni açılan bi bayiden aldım motomax diil ramzey bayimiş ama motoru motomax anabayinden aldım maslakta pazartesi elime geçecek ürünler isteyen olursa msn den konuşalım beraber gideriz akatlarda görürler bütün ürünleri sahibi çok iyi bir insandır yeni tanıştık ama tanıyınca anlarsınız msn serintuna@hotmail.com eldiven bellik ufo marka ayrıca dizlikde 60 ytl isteyene ben almadım
    KARTAL GOL GOL GOL

avrupa yakasındaki superlight 'cılar hepinizin sissy barı varmı? hayrettin arkadaşımızın yanına gidebilecek birisi yok mu? bir inceleme yapsın plan proje falan çıkarsın da taktıralım artık şu mereti.

Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    hadi beyler baslayalim artik su sisy bar projesine walla icim kayniyor.

Birde su koltuktaki beyaz keeway yazisini silmeyi basaran varmi ve nasil???

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    benim bir arkadaş bugn ankara'da keeway satan bir bayiiye rastlamış. konuşmuşlar. adam ocak gibi 250cc su soğutmalı keeway'lerin geleceğini belirtmiş ve fiyatı da 4000 ytl'ye yakın olacakmış. keeway'in sayfasında 250'lik 2 model var ikisi de hava soğutmalı. artı, bu forumda gelecek olan modellerin 6000-7000 ytl olacağı belirtilmişti. sizce adam sallıyor mu, yoksa doğruluk payı var mı?

demgah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 1000 RR
    Merhaba Arkadaşlar,

Bugün ben de biraz alışveriş yaptım Şirinevler"de Aydın motordan, sizleri bilgilendirmek ve yardımcı olmak amacıyla bunları yazıyorum

Axo Kask 165 YTL
    Scorpio eldiven 90 YTL
    Scorpio mont 270 YTL
    Ufo Dizlik 45 YTL

bana bunların hepsini nakit 535 e vereceğini söyledi ben de 6 taksit yaptırmak istedim ve 40 YTL vade farkı var dediler ben de tamam dedim ve kredi kartından çektirdim fakat daha sonra slipi kontrol ettiğimde 535 YTL çekilmiş olduğunu gördüm, bilemiyorum artık vade farkından vazgeçtimi, yanlışlıklamı oldu bilemiyorum artık

netice itibariyle bunların hepsini 6 taksitte ödenmek üzere toplma 535 YTL ye almış oldum esen kalın

Bu arada bazı arkadaşlar da yazmıştı, motorum hızlı gitmiyo, devir yükselmiyo (kesiliyo), diyenler jikleri en aşağıya alın ve öyle deneyin arada dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz, sanki turbo varmış gibi farkediyor

aragorn72 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150

Kask kancası kilidi

Yav arkadaşlar motomaxın sitesinden indirdiğim kullanma kılavuzunda bi fotoğrafta kask kancası kilidinden bahsediyo (hatta fotoğrafı bile var) ama benim motorda öyle bişey yok.Ne diyorsunuz bu işe?
    Sizinkilerde böyle bişey varmı?

puma007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung gt 250R,Kawa er6F
    keeway 150 ile şehirlerarası yol yapan var mı? 600-1000 km arası ve sıkıntı çeken?
    motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler