Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Ağustos 2006, 16:18
selam arkadaşlar sizlere bişey sorucam bilgisi olan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim motor ilk zamanlar yeni olduğu için pek zorlamıyordum onun için vibrasyonda hissetmiyodum fakat rodaj dolup biraz xorlamaya başlayınca motorda gerçekten vibrasyonun çok olduunu hissettim özellikle 80 denn sonra baya bi vibrasyon oluyo bu konuya bi çözüm yolu varmı vibrasyonu önlemek için neler yapabilirim tamamen kesilmez bunu biliyorum motor sonuçta ama en azından minimuma indirebilmek için neler yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler............
Reklamlar
-
03 Ağustos 2006, 17:41
Sağol obkavi. Bugün servise gidiyorum. Ona durumdan bahsedeceğim. Umarım düzeltiriz.
-
03 Ağustos 2006, 17:59
oldwolf kardeş wibrasyonu durduramazsında azaltırsın tüm vidaları elden geçir özellikle motoru şeseye tutturan vidaları bizar azalır
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
03 Ağustos 2006, 18:02
Konu vibrasyondan açılmışken motor bağlantı somunlarının arasına plastik contadan bahsedilmişti ben araştırdım yedek parçacı nalbur vs. hiç bir yerde bulamadım.
-
03 Ağustos 2006, 20:27
teşekkürler obkavi vidaları elden geçirdim pek gevşek değillerdi ama genede biraz daha sıktım ama sonuçta yapıcak bişey yok sanırım bu vibrasyon için napalım alışıcaz artık titreyerek binmeye
-
03 Ağustos 2006, 21:53
arkadaslar ben alalı 2 gun oldu ama emrenin yaşadıgı problem bendede var vıtes 4'te iken bazen alt vitese dusmem sorun oluyor takılıp kalıyor anca sondurup bıraz ileri geri itip tekrsrdan denemem lazımkı bire kadar ineyim (tabii inebilirsem ne yapmamamız lazım bilgisi olan varmı...birde yeni oldugu için 5500 devri gecmiyorum arada sırada 6000 yapıyorum bundan dolayı bır sorun olurmu aceba besinci viteste ise 70 kadar cıkıyor bu devirde de iyimi sizce... bu gidişle daha cok soru soracam bu siteyee kusu bakmazsınız degilmi
-
03 Ağustos 2006, 23:16
Moderatör
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
04 Ağustos 2006, 10:19
Öncelikle lucas a geçmiş olsun. Arkadaşlar bu forumda yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bende dün keeway sahibi oldum. Forumda yazılanlar beni çok aydınlattı. Herkese kazasız sürüşler...
-
04 Ağustos 2006, 10:42
cobalt adlı üyeden alıntı
zeda bu kaynak yerıne tesisatcıların kullandığı tangit diye bi yapıstırıcı var benzin bunu bozarmı ? kullanılabılırmı depoda? benim şimdilik depoda sorunum yok ama olursa diye .
Tangiti bende denedim olmadi 2 hafta icinde yine cozuldu. En iyi ve en mantikli cozum yine kaynak.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
04 Ağustos 2006, 14:59
Moderatör
dr.i adlı üyeden alıntı
Öncelikle lucas a geçmiş olsun. Arkadaşlar bu forumda yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bende dün keeway sahibi oldum. Forumda yazılanlar beni çok aydınlattı. Herkese kazasız sürüşler...
dr.i onceLikLe aramiza ho$geLdin.. Motorun hayirLi oLsun, keyifLi ve kazasiz beLasiz suru$Ler..
-
04 Ağustos 2006, 15:26
www.yamaha-motor-europe.com/mt-world/
Arkadaşlar bu siteye kayıt yapanlara bedava anahtarlık gönderiyorlarmış. Motordelisinde gördüm.
-
04 Ağustos 2006, 16:25
lucas gecmıs olsun dostum kendınızı trafıktekı bilimum okuzlerden sakının
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
04 Ağustos 2006, 16:54
merhaba arkadaslar superlightcılar olarak bi araya gelsek turlasak güzel yerler görsek, tanışsak,sohbet etsek,muhabbet olsa bu vesileyle de birazda yol yapmıs olsak sizcede iyi olmaz mı?hadi arkadaslar sizlerden yardım bekliyorum bi bulusma ayarlayalım en yakın zamanda
-
04 Ağustos 2006, 16:58
Bu benim ilk deneyimim. Almak isteyenlere şunu diyebilirim. Hayatında hiç motora binmemiş biri olarak(ama hep heveslenmiş!!) alan arkadaşın anlattığıyla yetinip gazladım. Yarım saatlik bir alışma devresinden sonra doğru eşimin çalışdığı işyerine gittim. Tabii yavaşdan yavaşdan. Hatun beni görünce küçük dilini yuttu. Başlangıç olarak iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Vites geçişleri iyi, boşa atmayı her acemi gibi bende biraz zorlandım ama sonra alışdım. Vibrasyon benim için iyi(50-60 km/h 'i geçmiyorum. 3-4 aydır araştırmama değdiğini düşünüyorum. Herkes birşeyler söyledi ama ben forumdaki yazıların kulavuzunda bu motora karar verdim. Şunu samimiyetimle diyebilirimki acemi biri için gayet iyi. Almak ya da fikir sormak için e-postam dr.ibrahim22@hotmail.com. Herkese kazasız bol rüzgarlı sürüşler... Pazartesi görüşürüz. Sevgili Lucas sormak istediğim şeylere cevap yazarsan çok sevinirim...
-
04 Ağustos 2006, 18:48
herkese meraba bende mondial var bunu değistirecm 150sl
almak istyrm acaba nasıl tercıhen guzel dıyorlar ama kafam karştı bu konu hakkında kullanıcılardan haber beklıyorum herkese selamlar
-
04 Ağustos 2006, 20:02
oguzhan86 adlı üyeden alıntı
herkese meraba bende mondial var bunu değistirecm 150sl
almak istyrm acaba nasıl tercıhen guzel dıyorlar ama kafam karştı bu konu hakkında kullanıcılardan haber beklıyorum herkese selamlar
kardes bende yeni aldım sana tavsiyem hiççç düsünmeden al bu fiyata cok güzel bi makına.... senınkıne 100 basar kendine iyi bak
-
04 Ağustos 2006, 21:13
lubimaya54 adlı üyeden alıntı
abi adalar guzeldi..ama özkandı unuttun sanırım
haklısın dostum diğer arkadaşla isimlerinizi karıştırdım. ihtiyarlık işte
siteye yeni üye olan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. yeni motor sahibi olan arkadaşlar kazasız belasız inşallah. Bu aralar işlerimin yoğunluğundan toplu olarak cevap yazayım dedim.
tekrar hoş geldiniz
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
-
04 Ağustos 2006, 22:27
arkadaslar bende resim eklemeyi ögrenmeye calısıyodum herhalde yaptım .benim siyah incinin fotografları:
-
04 Ağustos 2006, 23:11
Moderatör
dr.i adlı üyeden alıntı
Bu benim ilk deneyimim. Almak isteyenlere şunu diyebilirim. Hayatında hiç motora binmemiş biri olarak(ama hep heveslenmiş!!) alan arkadaşın anlattığıyla yetinip gazladım. Yarım saatlik bir alışma devresinden sonra doğru eşimin çalışdığı işyerine gittim. Tabii yavaşdan yavaşdan. Hatun beni görünce küçük dilini yuttu. Başlangıç olarak iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Vites geçişleri iyi, boşa atmayı her acemi gibi bende biraz zorlandım ama sonra alışdım. Vibrasyon benim için iyi(50-60 km/h 'i geçmiyorum. 3-4 aydır araştırmama değdiğini düşünüyorum. Herkes birşeyler söyledi ama ben forumdaki yazıların kulavuzunda bu motora karar verdim. Şunu samimiyetimle diyebilirimki acemi biri için gayet iyi. Almak ya da fikir sormak için e-postam
dr.ibrahim22@hotmail.com. Herkese kazasız bol rüzgarlı sürüşler... Pazartesi görüşürüz. Sevgili Lucas sormak istediğim şeylere cevap yazarsan çok sevinirim...
Ne demek dostum.. Ben ve dier tum arkada$Lar birbirimizin sorunLarini cozmek, sevincLere ortak oLmak icin burdayiz.. Benim de maiL adresim lucas@turkcell.com msn'de de ayni maiLi kuLLaniorum.. Yardimci oLabiLirsem ne mutLu bana
-
05 Ağustos 2006, 00:46
Arkadaşlar,Bozcaada'ya yaptığımız gezimizden bu akşam döndük.Feribotla Bandırma'ya gittik.Oradan da Biga-Lapseki-Çanakkale üzerinden (yaklaşık 200Km) Bozcaada'ya vardık.Dönüşte yine aynı güzergah üzerinden İstanbul'a döndük.3 gün süren gezimizde SL'imiz bizi mahçup etmedi.Ancak Bozcaada'nın yollarının çok kötü olması ve yolda bazı yerde esen şiddetli rüzgarlardan dolayı ön camın bağlantı yerlerinde çatlaklar oluştu.Sanırım bir süre daha idare eder ama kısa zamanda değiştirmek gerekecek.Uzun yolda (özellikle düz yollarda) makinanın performansı bize yetti.Ortalama seyir hızımız 70-80 Km. civarında oldu.Yolların boş olması bize büyük kolaylık sağladı.Yokuş yukarı yerlerde biraz bayılsada (artçıyla beraber olmamıza rağmen) genelde yokuşları sıyırdı geçti.Bu fiyata bu performans oldukça iyi...Gayet rahat bir yolculuk oldu.Arkada eşim de gayet rahat geçtiğini söyledi.Bu uzun yol (beni yolda bırakır mı?) gibi sorulara biraz da cevap oldu...Çünkü bu yolculuk bana oldukça güven verdi.Gezi yazıları bölümünde Bozcaada Gezisi başlığı altında bir kaç fotoğraf ve Bozcaada hakkında kısa bilgiler vermeye çalıştım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler