Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Temmuz 2006, 17:48
Arkadaşlar herkese merhaba,
birçok SL'cinin istediği gibi ben de bir buluşma olmasından yanayım.
önerilerimizi paylaşalım.
işte ilk öneri:
önümüzdeki cumartesi (29 temmuz 2006) REDBULL AIR RACE organizasyonu var.
ilgili url de bu:
http://www.redbull.com/
birçok SL150 ile bu organizayonu izlesek nasıl olur??
"Red Bull hava yarışlarının 5. ayağı 29 Temmuz da İstanbul Haliç (Altın Boynuz, Golden Horn) semalarında yapılacak. Eski Galata köprüsü (Balat) ve Atatürk köprüsü (Unkapanı) arasında kurulacak hava dolu kulelerin ortasında heyecan dolu uçuşları izlemek üzere..."
tarih: 29 Temmuz 2006
saat: 14:00
yer: Haliç
ee, ne duruyoruz??
ne dersiniz acaba??
SL150 Fun Club sayfasından devam edelim,
Keeway Superlight 150 Fun Club
Get your motor running, Head out on the highway
Looking for adventure, And whatever comes our way...
Reklamlar
-
24 Temmuz 2006, 17:52
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Ercument walla burda bir olay baslattin ama dur bakalim 500 km dedin ya tum Sl cilerin icine kurt dustu yada sende economic SL var bizim haberimiz yok. Ne ise yedek depo olayi basit muslugun altinda kucuk bir hazne vardir musluga bagli.O hazne iste senin yedek depo haznen.Yedek depon daha evelden bos kalmis ve sen kapatmisindir.Yani yedek depoya guvenmek hata olur.
Lucas : Buji degistir daha ii olur.
Abi vallahi 500 km yapıyor başka yapanlarda vardır eminim.
Yedek depo olayını çözdüm 3000 km'dir ben yedek depo musluğuyla gidiyormuşum yani önce yedek depoyu kullanıyormuşum az önce kitapçığı indirdim güç bela ordan öğrendim
-
24 Temmuz 2006, 18:01
Ercument adlı üyeden alıntı
Abi vallahi 500 km yapıyor başka yapanlarda vardır eminim.
Yedek depo olayını çözdüm 3000 km'dir ben yedek depo musluğuyla gidiyormuşum yani önce yedek depoyu kullanıyormuşum az önce kitapçığı indirdim güç bela ordan öğrendim
katılıyorum, benim yakıt sarfiyatım da neredeyse aynı:
40ytl'lik benzin ile 460 km yaptığımı hatırlıyorum: bu hesapla 15lt ile 530 km yapıyor..
Get your motor running, Head out on the highway
Looking for adventure, And whatever comes our way...
-
24 Temmuz 2006, 18:04
escapesus adlı üyeden alıntı
katılıyorum, benim yakıt sarfiyatım da neredeyse aynı:
40ytl'lik benzin ile 460 km yaptığımı hatırlıyorum: bu hesapla 15lt ile 530 km yapıyor..
arkadaşım sağol, kendimi yalancı gibi hissetmeye başlamıştım.
-
24 Temmuz 2006, 18:22
s.s.s bende akuyu degiştirdim serviste taktılar 2 amper daha guclusu 50 ytl..sigortayıda 15 ampere cıkardım..cokta guzel oldu
arkadslar eksozların ıcını bosaltan war mı??????ben dusunuyorumda
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
24 Temmuz 2006, 18:27
Murat dostum depo zaten 38-40 arasına fulleniyor yahu. ben anlamadım bu işten bişi. Bi ara baya bi tartışıldı bu konu ve 420-430 un üstünde kimseler bişi dememişti diye hatırlıyorum. çıtayı baya yükselttiniz alkışlıyorum sizi.
Hadi bakalım Sl ci dostlar yeni bi sorunumuz daha doğdu
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
-
24 Temmuz 2006, 18:50
ya arkadaşlar ben 400 km yi zor görüyorum 500 - 540 çok abartı ya 3,080 benzin kurşunsuz 15 lt alıyor 15x3,080 = 46,20 ytl /540 0,0085 ytl yapıyo
yani 85 bin tl aslında normal olması gereken bu ama
ben benzinim bitti ğinde yani yedek depoya düştüğümde 35 ytl falan benzin alıyo 12 litre yaklaşık yani 3 lt bunun yedek deposumu var ya
bu hesapla 30-32 km de 1 lt benzin mi yakıyo bu alet arkadaşlar bunun katalog değeri nedir 100 km de 2.5 yazıyo katalog ama kaç km sabit hızla ve ne devirde
yakafam karış tı soru neydi ya
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
24 Temmuz 2006, 18:51
ben bı kere denemıstım sansıma benzıncıye 10 mt falan kala bıttı 446 km yaptı bır depo ıle
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
24 Temmuz 2006, 19:06
ben motomaxı kınıyorum kın kın kın..
servise verdim 3 gün oldu yarın alırsın yarın alırsın diyorlar ... ne güzel iş
satıcam ben motoru almak isteyenler varsa snrtrt@hotmail yada özelden msj atsınlar
koluna taktığın kask kafanı korumaz
-
24 Temmuz 2006, 20:18
1 ay önce ölçtüm kmde 80bin yakıyordu scooterlardan bile az yakıyor
engüzel tarafıda bu 2 haftada bii 10ytl lik benzin alıyom bana yetiyor
hergün şehir içi kullanıyorum yada balık avına gidiyorum yani bir depo ile 500 km yi geçmesi normal
gezi düzenlemek gibi bir durym olursa manavgat taraflarına ANTİK BARa beklerim çolaklıdaki mekan sizindir
-
24 Temmuz 2006, 20:53
Lucasın Manual Book eklentisi ve zedanın tavsiyesine tesekkurler yine...Dün ve bugün tabiri caizse manyağa baglayarak 200km yol yaptım. Tüm vitesleri 7500devirde değiştirdim. 1'den 2'ye ve 2'den 3'e gecişlerde 7000devir civarı kesiklik yapıyor daha sonraki geçişlerde 8000e kadar kesiklik yok. Yokuş aşağıya bulduğum heryerde 3. 4. 5. viteslerde yapabileceği kadar devir yapmasını sağladım, acımadan, ayrı ayrı her viteste sonuna kadar bekledim dip gaz, devirlenme bittikten sonrada 1dkya yakın oyle gittim (max 8500devir yapıyor). Benim Keeway, yokuş aşağıya, üzerinde ben (85kg) camın arkasına saklanmama ragmen 5.viteste maximum 8000devir gorebiliyor, ne yaparsan yap 100km/s hızı gecemiyor (yokus 3km uzunlugunda dumduz ve yaklasık 35 derece egimliydi.) Ne bunun problemi şimdi, neden bu kadar kesiklik yapar ve gitmez???
Kask kilitlemek icin bir yer var mı bizim motorlarda?
Alarm ile alakalı olarak sorulan sorular icin; ben 17 gunlugune sehir dısına gittigimde alarmı acık bırakıp gittim (cocuklar kurcalayıp kurcalayıp öttürmüşler komşulardan şikayet geldi) dondugumde tek marş çalıştı. Aküden problem çıkmadı, bilginize.
-
24 Temmuz 2006, 21:39
Moderatör
cann adlı üyeden alıntı
Lucasın Manual Book eklentisi ve zedanın tavsiyesine tesekkurler yine...Dün ve bugün tabiri caizse manyağa baglayarak 200km yol yaptım. Tüm vitesleri 7500devirde değiştirdim. 1'den 2'ye ve 2'den 3'e gecişlerde 7000devir civarı kesiklik yapıyor daha sonraki geçişlerde 8000e kadar kesiklik yok. Yokuş aşağıya bulduğum heryerde 3. 4. 5. viteslerde yapabileceği kadar devir yapmasını sağladım, acımadan, ayrı ayrı her viteste sonuna kadar bekledim dip gaz, devirlenme bittikten sonrada 1dkya yakın oyle gittim (max 8500devir yapıyor). Benim Keeway, yokuş aşağıya, üzerinde ben (85kg) camın arkasına saklanmama ragmen 5.viteste maximum 8000devir gorebiliyor, ne yaparsan yap 100km/s hızı gecemiyor (yokus 3km uzunlugunda dumduz ve yaklasık 35 derece egimliydi.) Ne bunun problemi şimdi, neden bu kadar kesiklik yapar ve gitmez???
Kask kilitlemek icin bir yer var mı bizim motorlarda?
Alarm ile alakalı olarak sorulan sorular icin; ben 17 gunlugune sehir dısına gittigimde alarmı acık bırakıp gittim (cocuklar kurcalayıp kurcalayıp öttürmüşler komşulardan şikayet geldi) dondugumde tek marş çalıştı. Aküden problem çıkmadı, bilginize.
bi ustaya subap ayari yaptir Benimki de oyLeydi 5. viteste 8000 deviri gecmiodu $u an 9500 devire kadar cikio.. Kask kiLietLemek icin hic bi yer yok eski modeLLerinde beLki oLabiLir ama 2006'da geLen modeLLerinde yok..
-
24 Temmuz 2006, 22:02
arkadaslar herkese selam bende artık keeway sl ciyim aidikurt un motoru aldım alper abi bu arada hersey için saol servis cok iyi bir daha diğerine gitmem.bir liste varsa benide ekleyin bayadır takip ediyorum aslında forumu ama kısmet bugüneymiş. biraz acemiyim ilk motorum bu daha önce hiç kullanmamıştım ama alışıyorum yawas yawas. yinede sizden öğreneceğim cok sey var herkese keyifli sürüşler....
-
24 Temmuz 2006, 22:13
merhabalar.. geçen yaz aldığım keeway superlight ımı satmak durumundayım henüz 1000km yapıldı, izmirde yaşıyorum ilgilenenler varsa mail adresim: okucuk@gmail.com iyi günler..
-
24 Temmuz 2006, 23:29
s.s.s akü garanti kapsamına almıyorlar,ama serviste bir sarj ettir,belki akümülatörü bozuktur,gerçi benimde akü öldü,sebebi ilk yapılırken iyi sarj olmaması ama suçlarını kabul etmiyorlar,üzerindeki akü 80 ytl.
Kornalarım kendi kendine çalışmaya başladı ama aklınızda bulunsun garantiden değişiyor.
büyük akü takılabilirminin yollarını arıyorum
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
25 Temmuz 2006, 02:33
Moderatör
medce adlı üyeden alıntı
arkadaslar herkese selam bende artık keeway sl ciyim aidikurt un motoru aldım alper abi bu arada hersey için saol servis cok iyi bir daha diğerine gitmem.bir liste varsa benide ekleyin bayadır takip ediyorum aslında forumu ama kısmet bugüneymiş. biraz acemiyim ilk motorum bu daha önce hiç kullanmamıştım ama alışıyorum yawas yawas. yinede sizden öğreneceğim cok sey var herkese keyifli sürüşler....
Medce ho$geLdin ve hayirLi oLsun.. Kazasiz keyifLi yoLcuLukLar
-
25 Temmuz 2006, 11:50
Arkadaşlar malum vergi zamanı geldi. Bugün arabalarımızın ve motorumuzun vergisini öderken gördikki motorun vergisi ödenmemiş. Normalde 0 araç alanlar bilir motorlu taşıtlar teslim edilirken araçların tüm vergileri temiz olarak müşteriye teslim edilir, vergiler dahil satış fiyatları verilir. Ayrıca bu verginin ödenmediği bilgisi bayi tarafından bize söylenmedi ve ödenmediğini ancak şimdi kendi şartlarımızla öğrendik. Çok cüzi bir oran olsa da gecikme borcu da sözkonusu... Acaba bu sorunu bizden başka yaşayan arkadaşlar var mı?
-
25 Temmuz 2006, 11:59
ozz dostum bu motosiklet satan, servis yapan ve iş takibi yapan bütün firmaların kahır bela zart zurt. Hepsi üçkağıtçı acı bi tecrübe ama ödemiyolar
-
25 Temmuz 2006, 12:29
motorun uzun yol ve taşıma kapasitesiyle ilgili bilgi veren arkadaşlara teşekkür ederim. Selamlar.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
25 Temmuz 2006, 12:40
Uzun yol taşıma kapasitesi derken neyi kastediyosun anlamadım ki ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)
Bu Konudaki Etiketler