Keeway Superlight 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
11 Temmuz 2006, 01:28
Arkadaşlar ben sanırım keeway almaktan vazgçiyorum çünkü yüzleştiğiniz problemler gayet ciddi problemler ve çözüm bulunamayanların sayısı ve önemi de fazla. Sayfa 167 de bir mesaj yazmştm, yazdığım mesaja nispeten cevaplar aldım, aldığım cevaplar da beni motordan soğuttu. Keewayi her ne olursa olsun beğenmeye devam edeceğim, gönülsüz olarak Regal almaya yöneliyorum. Makina bizimkilere göre daha sorunsuz ve güçlü. Ayrıca 125cc. lik hava soğutmalı bir modeli gelmiş, fiyatı da makul. Onu ciddi bir şekilde incelemeye aldım. Ama Keewayin görünüşü hiçbirinde yok, sorunlu da olsa çok güzel görünen motorlara sahipsiniz. Yanımdan her geçişinizde gözüm üstünüzde olacak. Keewayciler ...
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
Reklamlar
-
11 Temmuz 2006, 02:22
engineerr hayırlı olsun.bu arada benimde balata aynı sekilde kaçırıyor sanırım ilk yazan bendim bunu.bıktım debrijay konusundan ama obkavinin motorunun incelenmesini bekliycez.bugun ali usta uzmna otoyu aradım.bana burda bir sl ci var onun motoru yolluycaz demişlerdi demek sendin obkavi dostum.herkese selamlar.bu arada zeda gelişmleri sabırsızlıkla bekliyorum.eger dediğin kadar dusuk maliyetlerde ise 200 cc yapmayı bende deniebilirim motoru.
iyi sürüşler
-
11 Temmuz 2006, 11:06
Dostlar tessekurler
Bu arada elimdeki ilk resimler ile Superlight Fun Club ta tamir kitapcigini olusturdum.Herkezden resim bekliyorum.Kitapcigin link i ni bilerek vermiyorum herkez biraz zahmet edip fun clup kismina girsin ki o topic de canlansin.(Genel istek uzerine)
http://www.motosiklet.net/forum/show...454#post339454
Hadi bakalim hayirli olsun.
Resim gonderin bana
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
11 Temmuz 2006, 11:40
arkadaşlar bildiğiniz gibi men motoru uzman grup a vermiştim dün akşam gittim senin motoru motomax yetkilisi gelip aldı dedi şu an motor motomax ta info@motomax.com adresine mail attım durumu hakkında bana bilgi verirmisiniz diye cevabı bekliyorum sanırım bugün akşam teslim edecekler motorumu
arkasından bakıma girecek 2,000 km bakımı buji ngk olacak + lastikleri tubless yaptırıyorum ve dibop ayarları yapılacak bakalım göreceğiz bitince bilgi veririm
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
-
11 Temmuz 2006, 12:53
subap ayarları yapılalı 1 ay oldu bıraz gevsek olmus gercı sıcak havada sorun omaz dedıler ama benzın tuketımı bıraz arttı sankı ( %10-15 gıbı ) bırde 4000 devirden sonra nerden geldıgını bulamadıgım bır zırıltı var ama on taraftan gelıyor butun vidalara somunlara baktım hepsı mıh gibi sıkı ee bu ses ne pekı
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
11 Temmuz 2006, 13:13
arkadslar 4000 baKımından geldim simdi sübap ayarı yapılmadı daha gerek yok dediler dinlediler motoru..bide daha yenı bir sl vardı serviste inceledim yenılerde sinyaller zamana baglı olark sönmuyor..yanı otomatık deil aynı zamanda dörtlu war keske bizimkılkerde böyle olsaydı otomatık sinyal sehır ıcınde cok zor oluyor..pekı sizler 4000 kmde neler yaptırdınız herzamankı olagan seyleri yaptılsr subap ayarı yapıyolar mı herkese????
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
-
11 Temmuz 2006, 16:59
arkadaşlar az önce motomax ile görüştüm motorumun debriyaj yaylarını ve balatalarını konple değiştirmişler yarın teslim edeceklermiş bakalım bekliyorum valla 2 gündür ayrı kaldım karakaçan la özledim keratayı zonunlu olarak araba kullanıyorum, araba kullanmak bukadar mı sıkar insanı ya
NEREDESİN KARAKAÇAN
dün gece motomax a attığım mail
Sayın yetkili
öncelikle ilginize teşekkürler
10/07/2006 tarihide isteğiniz üzere motosikletimi Uzman Gurup adlı servis
noktasına teslim ettim
aynı gün saat 15:00 civarı tarafınızsan motosikletimin alındığını ve
maslaktaki merkez servisinize götürüldüğünü öğrendim. motosikletimdeki
debnrijaj yayları değiştikten sonraki sorunları size tekrar yazmak istiyorum
1. motor ızındığında şehir içi kullanımda vites geçişleri çok sert oluyor
ve hatta bazen düşük viteslere indirmede sorun yaşıyorum veya hiç geçmiyor.
2. daha önce 8-9,000 devirlerle 105-110 gibi hızları görürken hatta 2
kişi 100'ü bile düz yolda görebiliyorken şimdi tek kişi 85 i geçmiyor motor
bağırıyor ama hızlanmıyor devir 8-9,000 binlerdeyken
3. benzin sarfiyatım 1,5 kat arttı ki hep aynı yerden benzin alıyorum ve
her benzin alışta km sayacını sıfırayıp kontrol ediyorum önceden 340-380
arası km yaparken 1 depo ile şimdi 270 km yi geçemedim
4. 1. vites kalkışlarda bi sürtme sesi geliyor ve hafif bir sarsıntı ile
kalkıyor
konuştuğum birkaç motomax bayisi ki bu konuyu baya araştırdım ve aynı
zamanda motosiklet.net sitesinde fun clup ve sl150 topic ini sürekli
kullanan ve burada bu konuları sürekli tartışan bi kişi olarak baya bilgi
edindim. sadece yayların değişmesi değil debriyaj balatasınında değişmesi
gerektiğini öğrendim. motorunum bana iade edilmesinden sonra
İstanbul-zonguldak-bartın-amasra ve dönüş yolu olmak üzere 1,000 km nin
üzerinde yol yapacağımdan lütfen dikkatlice kontrol edilmesini ve gerekirse
garanti dahilinde debriyaj balatasının da tarafınizdan değiştirilmesini,
Motosikletimin servisinizdeki durumu ve yapılan işlemlerle ilgili tarafımada
bilgi verilmesini rica eder iyi çalışmalar dilerim.
Sayın yetkili bu motorun bu paraya alınabilecek en uygun ve
fiyat/performans açısından en kaliteli motor olduğunun farkındayım ama sizde
kabul edersinizki daha 1,500 km yol yapmış motoru 3 kez servise aynı
arızadan dolayı getirmek can sıkıcı bir durum. tek avuntum ithalatçı firma
olan motomax'ın gerekli ilgiyi göstermiş olması gertçekten teşekkürler. O
arada motosiklet.net sitesini takip edip tartışmalarda bize bilgi verirseniz
dahada sevineceğim
onların bugün bana attıkları mail
Sn. ................
Superlight 150 model aracınız, merkez servisimize alınmış olup,
servisler müdürlüğünün müdahalesi ile kontrol edilecek ve problem
tespiti halinde çözüm sağlanacaktır.
Aracınız, 12-07-2006 tarihinde Uzman gurup ünvanlı Göztepe servisimize
teslim edilecektir.Saygılarımızla.
Motomax Motorlu Araçlar A.Ş.
www.motomax.com.tr
-
11 Temmuz 2006, 19:16
Dostlar ilk haber geldi servisten piston numuz 62 lik ve bana minimum 68 lik lazim ama bulamiyoruz su ana kadar.Gerekir ise topic bile acabilirim.Tanidiginiz pistoncu var ise bana ozelden bildirin lutfen.Motorum ameliyat masasinda acilen piston nakli gerekiyor.Yardimlarinizi bekliyorum
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
11 Temmuz 2006, 20:46
Cobalt, o zırıltı sesi muhtemelen kontak anahtarını tutan 2 adet alyanlı civatanın gevşemesinden gelmeye başlamıştır.Benimkide yaptı civataları sıkınca geçti.Kontak anahtarını sallarsan anlarsın.Ayrıca bu civatalar gevşediğinde motor kendiliğinden çalışmaya ve alarmı kurmaya başladı.Civataları sıkınca zırıltıda gitti diğer şikayetlerde.
-
12 Temmuz 2006, 00:12
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Dostlar ilk haber geldi servisten piston numuz 62 lik ve bana minimum 68 lik lazim ama bulamiyoruz su ana kadar.Gerekir ise topic bile acabilirim.Tanidiginiz pistoncu var ise bana ozelden bildirin lutfen.Motorum ameliyat masasinda acilen piston nakli gerekiyor.Yardimlarinizi bekliyorum
slm arkadaşm tam hatırlamıyorum fakat eski postacı jawalarının pistonu 67-68 mi neydibir zamanlar bende uğraşmıştım baya oldu tam hatırımda değil .
-
12 Temmuz 2006, 00:36
Arkadaşlar aranızda herkes anladığım kadarıyla vites sorununu yaşamış, bu olaya çözüm yok mu? Ya lütfen olsun, bugün regalle anlaştm, ama aklım hala keeway de çok güzel gözüküyr, şu debriyaj sorunu-vibrasyon olması onu alacam ama yok işte olmyr,,,,,,,,,,,,,,,,,, OFFFFFFFFFF
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
-
12 Temmuz 2006, 10:56
carlitoturco arkadaşım, okuduğun üzere şu anda motomax bu debriyaj konusu ile ilgileniyor (obkavi'nin motoru üzerinde). gelişmeleri biz de senin gibi merakla bekliyoruz.
[url=http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=334281#post334281]Melabaa![/url]
-
12 Temmuz 2006, 11:03
Dunyali Jawa ve MZ ler 68 ok dogru bilgide onlar iki zamanli uymaz ki bizimkine bizim motor 4 zamanli.Halen piston ariyorum........
-
12 Temmuz 2006, 12:52
merhaba arkadaslar ben bu sissy bar olayına taktım kanuni seyhan 250 nin sissy barı uyuyormus ama bulamıyorum .dun avcılar kanuni servisine gittim orda yok fabrikayı arattırdım ama ellerinde kalmamış aranızda nerden temin edebilecegimi bilen varsa sevinirim.
-
12 Temmuz 2006, 12:55
Super Moderator
engineer23, Pendik ve Çağlayan servislerinde vardı en son, bir telefon et sor istersen.
-
12 Temmuz 2006, 13:12
sagol OLCAN138 umarım bulurum sissy bar olmadan sanki motorda bi eksiklik var gibi tekrar tesekkurler.
-
12 Temmuz 2006, 13:54
çağlayan servisinde cumartesi sordum yoktu ssbar
-
12 Temmuz 2006, 14:42
Selam Dostlar Yeni üye Oldum Bende Sl 150 Kullaniyorum.
Benim Sl 150 8400 Km Oldu Hafta Basi Debriaj Balatalari Değisti Cünkü Kaçirmaya Baslamişti.flaşör Sorunu Bendede Var Arka Fren Balatalarimda Sertleşti Ve Ses Yapmaya Basladi.çok Kaliteli Ve şik
Cantalar üretmekteyim Yakinda Resimlerini Yayinlayacağim Yurt Dişindan Getirdiğim Katalogdan çikarttim Modellerini,tank Ped Ve Bir Cok Aksesuar Oradan çikartip Uyguladim Motoruma Cok Yakişikli Oldu Gördüğünüzde Eminim Beğeneceksiniz.hafta Sonu Körfez Pistindeki Yarişlari Izlemeye Gittim Ve Orada Cok Beğenildi Ve Resimleri Cekildi.
şanzumandan Ve Debriyajdan Gelen Sesler Ince Yağ Ilede Bağlantili
10/40 Kullanilmasi Gerek Görülen Yağ Aslinda Türkiye şartlarina Ve Bizim Motorlara Pek Uygun Değil Size Tavsiyem 15/50 Kullanin Tüm Sesler Kesilecektir Ben öyle Yapiyorum.
Hepinize Selamlar Bye Bye
-
12 Temmuz 2006, 15:14
acemimotorcu adlı üyeden alıntı
Cobalt, o zırıltı sesi muhtemelen kontak anahtarını tutan 2 adet alyanlı civatanın gevşemesinden gelmeye başlamıştır.Benimkide yaptı civataları sıkınca geçti.Kontak anahtarını sallarsan anlarsın.Ayrıca bu civatalar gevşediğinde motor kendiliğinden çalışmaya ve alarmı kurmaya başladı.Civataları sıkınca zırıltıda gitti diğer şikayetlerde.
alarmlı anahtarları kullanmıyorum zaten bahsettıgın cıvatalar anahtar yuvasının uzerınde falan mı ?
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
-
12 Temmuz 2006, 15:27
wintura hoşgeldin kardeşim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler